late night with conan o'brien

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana big j, 11.02.2002.

  1. makemich

    makemich Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.09.2002
    Viestejä:
    1 666
    Saadut tykkäykset:
    228
    Turhaa pilkun viilausta. Lienee sanomattakin selvää että ensisijainen kohdeyleisö löytyy rapakon takaa, siitä pitää huolen jo show:n US pohjaiset aiheet (vaalit jne.), vieraat sekä tietysti paikalliset pilkan kohteet. Mutta kuten levikistäkin voi havaita on tietty yleisö (nuoret ja nuoret aikuiset) ottaneet ohjelman omakseen ympäri maailmaa eikä heitä ole unohdettu. Saat tietysti määritellä termin "kohdeyleisö" niin tiukaksi kuin itse haluat.

    Mitä kielitaitoon tulee, kaikki eivät toki ole kaltaisiasi guruja mutta keskiverto tallaaja ko. ryhmästä pärjää englannilla mainiosti mitä ei voi sanoa monesta muusta euroopan maan asukista. Kokemusta on.

    Over and out.
     
  2. Deckard

    Deckard Guest Guest

    Liittynyt:
    29.04.2003
    Viestejä:
    40
    Saadut tykkäykset:
    0
    Totta, kaikki eivät voi.

    Eikä minulle tarvitse plazalaisten kertoa, miten asiat ovat Euroopan maissa: olen käynyt itse katsomassa.

    Muissa maissa ne älyävätkin olla luulematta itseään englanninkielisiksi. Suomessa vain on jostain syystä hienoa olla jotain muuta kuin on.

    Kun nyt taas pitkästä aikaa lueskelin näitä plazan sinänsä mielenkiintoisia keskusteluja, en voi friikkukääntäjänä (ei siis friikki) olla ihmettelemättä, miten elämän sentrifugi onkin mennyt heittämään kaikki englannin täydellisesti hallitsevat suomalaiset dvdplazalle ja täysin englannintaidottomat tv/dvd-kääntäjiksi.

    Siis plazalaisten maailmassa.

    Mutta siitä vain Conania kääntämään kaikki paremminosaajat. Omalla kohdallani on lähinnä vain sattumaa, ettei osakseni ole koitunut Conanin tekstittäminen. Ja siitä olen pelkästään iloinen, vaikka Conania mielelläni katselenkin, jos satun kotosalla olemaan.

    Kuitti.
     
  3. JTX

    JTX Käyttäjä

    Liittynyt:
    28.09.2001
    Viestejä:
    5 796
    Saadut tykkäykset:
    14
    Varoitus! Käännöskukkasille nauraminen kielletty :)

    Vähän vähemmän ylimielistä asennetta kiitos.
     
  4. Johnny Fortune

    Johnny Fortune Guest Guest

    Liittynyt:
    15.10.2003
    Viestejä:
    396
    Saadut tykkäykset:
    1
    Conanissa oli pari päivää hauska juttu:

    "We will hunt Osama down like a dog."
    - George W. Bush in 2001

    "Hey, check-it-out, we got Cat Stevens."
    - George W. Bush in 2004.
     
  5. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Kolme viimeisintä jaksoa ovat olleet loistavia. Katie Holmesin vierailu oli tosin aika kesy, vaikka kovasti tyttö yritti seksiä tuoda haastatteluun. Conankin oli aika uneliaalla tuulella. Kun Katie alkoi puhumaan pikkuhousuistaan, olisi Conanin vähän enemmän pitänyt kuumeta ja sähistä, tai vaikka jotain vitsin tynkää vääntää tyyliin "Red underwear, eh. I thought you always wear black! (I'm a pervert!)"

    Sitten oli se uusinta, jossa oli herra Selleck ja nuoriherra Culkin. Selleck oli tosi hauska tosin mielestäni siinä oli vähän yliyrittämistä. Sain sellaisen kuvan, että Selleck yrittää epätoivoisesti pysyä "pinnalla" Hollywoodissa, kun lähetyksessä ajoi viikset. Tosin olen aina pitänyt Selleckin persoonasta enkä usko, että Selleckin motiivit olisivat näin epätoivoiset.

    Culkin oli omaan tyypilliseen tapaansa aika täynnä itseään. Tosin ei Culkinia siitä voi syyttää, koska Hollywood on ennenkin pilannut elämiä, kun nuori lapsi tulee supertähdeksi, Judy Garland tästä hyvänä esimerkkinä. Vaikutti aika surkealta se Culkinin leffa. Yleisö antoi säälitaputuksia (tai Applause kyltti välkkyi). Huomasitteko, että Culkinille tuli epämukava olo, kun lopussa se koomikko heitti taas tsoukin Michael Jacksonin pedofiili-syytteistä. Culkin ja MJ ovat ymmärtääkseni ystäviä, esiintyihän Culkin muun muassa Jacksonin "Black And White" -videolla. Lopussa Culkin pisti tekohymyn ja kätteli tätä koomikkoa mutta ei varmaan oikein digannut tämän heitoista.

    Perjantain jakso oli klassikko-materiaalia. Jim Belushi oli tosi hauska ja se kuperkeikka taaksepäin oli aika klassinen hetki. Odotin, että Conan tekee perässä kuperkeikan mutta ei tehnyt. Damn! Haastattelu tökki kuitenkin ajoittain, koska ilmeisesti Conanilla oli hiukan kiire, ja Conan jatkuvasti puhui Belushin päälle (tai sitten se oli toisinpäin).

    Yllätyin aika lailla siitä suklaakastike-suutelu-sketsistä. Aika rohkeaa jopa Conanin showhun. Tosin onhan niitä dildojakin nähti Conanissa. Näkisin mielelläni sitä naishenkilöä, joka oli toisena osapuolena suutelussa, enemmänkin, hän nimittäin oli aika hemaiseva. Tämä nainen ilmeisesti kuuluukin Conanin vakio-koomikko-ryhmään.

    Conanin ilmoitus Tonight-showhun siirtymisestä oli aika erikoinen. Harvoin on Conanin showssa sellaisia kohtia, jossa Conan on vakavana eikä yleisökään naura. Odotin, että Conan jossakin kohtaa laukaisee jonkun vitsin mutta ei niitä tullut. Kysymys kuuluukin, kuka tulee sitten vetämään Late Night Showta ja ottaako Conan Tonight Showhun mukaan hänen tiiminsä, eli Maxin, Joelin ja koko sketsi-ryhmän.

    Nyt meidän Conan-fanien kelpaa sillä maanantaina on ilmeisesti tulossa jakso, jossa on vierailijana itse Christopher Walken. WE GOTTA SWEET SHOW TONIGHT! AUUUUUUUU! Mahtava show tulossa.
     
  6. projectx

    projectx Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    14.02.2003
    Viestejä:
    607
    Saadut tykkäykset:
    1
    Kyllä se hauskasti heitti tuosta siirtymisestäkin vitsin, sanoi jotain hauskaa (en muista mitä) ja sitten murjaisi vähän itsekseen: "They'll never let on the Tonight Show" :D Tuo oli minusta hauska hetki...
    Samaa mieltä, viimeiset kolme jaksoa ovat olleet ihan mahtavia, varsinkin Conan itse ollut huippuvedossa :thumbsup:
     
  7. big j

    big j Tuotantoarvot kohdillaan Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.02.2002
    Viestejä:
    3 418
    Saadut tykkäykset:
    136
    Ota nektariini Walken, koska sie oot nolojen tilanteiden mestarismies! Taas heitti terästukka hauskan outoa tarinaa. Alkaa pikkuhiljaa tuntua, että miehen käyttäytyminen weirdona on tarkkaan suunniteltua tai sitten mies on vaan jotenkin ujo, jonka seurauksena saadaan nauttia näistä helmistä. Kiitoksia taas mr. Walken!
     
  8. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Eilisen jakson jälkeen jäi vähän sellainen olo, että show olisi voinut olla parempi. Chris Walken oli aika hiljainen eikä Conankaan löytänyt oikein mitään juttua, mistä olisi tsoukkeja voinut vääntää. Vai olikohan Walken pyytänyt Conania jättämääm ne tyypilliset Walken-tsoukit pois (eli Walkenin äänen ja repliikkien hidastetun lausumisen). Shown parasta antia olikin Eyeballs O'Shaugnessy. Mahtava sketsi, vaikka ei ollut Eyeballsin parasta työtä vielä. Eyeballs kuuluu Top-3 sivuhahmoihin Frankensteinin ja Cactus-kokin, joka soittaa Billy Joelin "We didn't start the fire" huilulla, joukkoon. Triumph ei kuulu tähän joukkoon sillä tätä koiraa ei voi pelkäksi sivuhahmoksi kutsua.
     
  9. masa_vee

    masa_vee Guest Guest

    Liittynyt:
    06.10.2004
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tältä minustakin tuntui. Jäin kaipaamaan äijien älyvapaata keskustelua, sekä "pöydälläajamista". Yleisöedustajan kanssa se ei vain yksinkertaisesti ole sama.

    Mutta Conan on piristynyt viime vuosina ja täyttänyt tyhjyyttä paremmin kuin aikaisemmin. Nykyisin naurattaa Conanin haistattelut tuottajalle (rahan edustajalle) ;)
     
  10. Mahoney

    Mahoney Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    20.09.2001
    Viestejä:
    3 826
    Saadut tykkäykset:
    7
    Conan ei kyllä petä. Illasta toiseen saa nauraa niin että seinät raikuvat (tälläkin hetkellä), on se Conan niin hullu mies välillä... :D
     
  11. vintsukka

    vintsukka Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    25.03.2004
    Viestejä:
    1 559
    Saadut tykkäykset:
    177
    Viikon parhaat naurut tarjosi Troda: "Fired you are!"
     
  12. Johnny Fortune

    Johnny Fortune Guest Guest

    Liittynyt:
    15.10.2003
    Viestejä:
    396
    Saadut tykkäykset:
    1
    Yksi ehdokkaista, joka saattaisi ottaa Conanin paikan on Dennis Miller, jota monet kaavailivat jo Jay Lenon paikalle. Dennis Miller oli Saturday Night Liven Weekend Update-osiossa muutaman vuoden 80- ja 90-luvulla ja juonsi omaa puolituntista loistavaa show'ta nimeltä Dennis Miller Live. Äijä oli ennen liberaali, mutta nyt puhuu pelkkää hyvää Bushista. Talk show-juontajilla ei saisi kyllä olla poliittisia mielipiteitä, jos show'ssa vierailee kaikenlaisia ihmisiä.
     
  13. Korhonen

    Korhonen Guest Guest

    Liittynyt:
    06.07.2004
    Viestejä:
    61
    Saadut tykkäykset:
    1
    Kyseinen herra oli muuten aivan hetki sitten Jay Lenon vieraana CNBC:llä. Oli niin oksettavaa muka-hauskaa Bushin kehumista, että oli aivan pakko vaihtaa kanavaa: "Asia, josta minä pidän Bushissa on se, että aamulla herätessään hän ei vain raavi muniaan vaan toteaa, että nyt lähdetään jahtaamaan terroristeja!" tjsp.. Ja yleisö, joka koostui varmasti 70-30 Bushin kannattajista oli aivan haltioissaan. Vielä, kun 'kehaisi' YK:n ja mainitsi Beslanin koulutapahtumat luonnollisena valtuutuksena 'terroristien' summittaiselle listimiselle, niin yleisöhän oli aivan myyty.

    Yleensä en jaksa raivostua näistä poliittisista kannan otoista talk showuissa, mutta tässä tapauksessa oli kyllä jotain poikkeuksellisen ärsyttävää. Ehkä se oli se, että nämä vitsit eivät olleet edes hauskoja, toisin kuin joillain muilla koomikoilla.

    Jos Miller tosiaan Conanin työpaikan saa, niin taitaapa kyseisen ohjelman seuraaminen allekirjoittaneelta jäädä väliin. Vaikka, kuten Johnny Fortune totesi, juontaja ei juuri omia mielipiteitään saa tuoda julki, niin enpä odottaisia suuria Dennis Milleriltä.
     
  14. jamppa

    jamppa Guest Guest

    Liittynyt:
    09.01.2002
    Viestejä:
    30
    Saadut tykkäykset:
    0
    Toivottovasti Miller ei Conanin paikkaa peri, sen verran tuubaa äijä Lenossa päästeli. Oma suosikki manttelinperijäksi on tietenkin Andy.
    Onkohan muuten brother:illa mitään saumaa hommaan? Late night with Chris Rock/Dave Chappelle/Snoop!
     
  15. maxx

    maxx Guest Guest

    Liittynyt:
    13.07.2001
    Viestejä:
    57
    Saadut tykkäykset:
    0
    Varmasti brotherilla on saumaa, mutta tuskin kukaan noista kolmesta sitä haluaa :) Chappelle tienaa nyt HBO:lla kahdesta kaudesta (vain 13jaksoa per kausi) 50miljoonaa dollaria + osuus dvd tuloista, eli tuskin nbcllä on varaa mieheen tai Davella mielenkiintoa tehdä ohjelmaa jota pitäisi nauhoittaa lähes joka päivä. Juuri tuo Late Nightin kova tahti varmaan karsii kovimpia nimiä pois, varsinkin kun samaan aikaan ei voi tehdä leffoja.

    Uskon että paikalle valitaan taas joku tuntemattomampi nimi, ehkä SNL:n tuottaja (joka tuottaa late nightiakin) Lorne Michaels poimii jonkun SNL:n näyttelijöistä (tai taustajoukosta), tai sitten Conan lobbaa jotain Conaco tuotantoyhtiönsä kautta löytämää uutta kykyä.
     
  16. juhaa

    juhaa Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    11.12.2000
    Viestejä:
    5 971
    Saadut tykkäykset:
    7
    *****************

    MAANANTAI 11.10. klo 23:00

    - Hilary Duff
    - Anthony Kiedis
    - Rilo Kiley

    (Es. USA 6.10.04)

    __________________________


    TIISTAI 12.10. klo 23:00

    - Drew Carey
    - Carolyn Kepcher
    - Mo Rocca

    (Es. USA 7.10.04)

    __________________________


    KESKIVIIKKO 13.10. klo 23:10

    - Sean "P.Diddy" Combs
    - Dave Navarro
    - Interpol

    (Es. USA 8.10.04)

    ___________________________


    TORSTAI 14.10.04. klo 23:40

    - Sen. John McCain
    - George Lopez
    - Tom Papa

    (Uusinta es. USA 27.5.04 / FI 1.6.04)

    ___________________________


    PERJANTAI 15.10. klo 23:30

    - Mark Wahlberg
    - Tom Green
    - Mitch Hedberg

    (Es. USA 12.10.04)


    *****************


    Jyrki Määttä
     
  17. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Kyllä ainakin itselläni Late Night jää väliin tuli kuka tahansa muu sillä TV:stä tulee muutenkin niin paljon eri ohjelmia, että on hyvä välillä karsia joitakin pois. Aloin seuraamaan Late Nightia pelkästään Conanin persoonan takia enkä usko, että kukaan voi korvata Conania olemalla yhtä hauska tai tekemällä yhtä hienoa fyysistä komiikkaa.

    Mun mielestä brothereilla ei ole paljoa asiaa Late Nightin juontajaksi. Tämä ei ollut rasistinen toteamus sillä olen niin vapaamielinen kuin vain voi olla. Mutta afro-amerikkalaisten huumori on mielestäni täysin epäsopiva Late Nightiin. On totta, että juontaja tekee aina oman näköisensä shown mutta siltikään Late Night olisi liian erilainen jos siinä olisi afro-amerikkalainen juontaja. Oprahilla saattoi talk-show toimia mutta Late Night on vähän eri juttu.

    Jos pitäis näin äkkiseltään keksiä joku nimi Late Nightiin juontajaksi niin olisi aika kova juttu jos saisivat Will Ferrelin juontamaan. Ferrell on tarpeeksi monipuolinen koomikko siihen hommaan. Ja tietenkin Chris Kattan vakiovieraaksi niin saataisiin vähän päänsheikkaustakin nähdä... Baby don't hurt me don't hurt me nomore

    Haluaisin tietää aikooko SubTV seurata Conania ja lähettää sitten Conan uutta showta. Varmasti fanit lähettävät ainakin SubTV:lle pyyntöjä siitä ison kasan. Tosin pelkään pahoin, että kanavan pomot käskevät Conania "clean up the act". Ei enää "Auuuu" huutoja, ei enää sähinää, ei enää fyysistä komiikkaa. Olisi se aika harmi.

    Viikon vieraista vielä vähän: Perjantaista näyttää tulevan taas takuu klassikko jakso, kun Marky Mark ja Tom "one testacle" Green tulevat vieraaksi. Jospa Conan saisi Wahlbergin räppäämään vähän mukana. Ja Green ei varmaan tuota pettymystä vaan tekee jotain tosi hauskaa ja outoa ja ällöttävää... Anthony Kiediksen uskon olevan tylsä vieras ellei sitten Conan hauskuttaisi tulemalla haastatteluun alastomana sukka sukuelinten päällä. Mutta taitaa jäädä haaveeksi. P-Diddyn haastis on varmaan hauska. Conan tietty kinuaa päästä Puffin kuuluisiin partyihin. Hauskaa tässä haastiksessa on nähdä tuleeko Daddy paikalle kauheissa blingin' blingin' timanttiplatina ketjuissa ja kelloissa. Olis aika hauska, jos Conan pyytäis sitten Puffilta yhtä ketjuista ja laittais sen kaulaansa. Drew Carreyn ura on ollut laskusuunnassa joten tuskin irtoaa muuta kuin nörtti- ja lihavuus vitsejä. Senaattori McCainin haastis tuskin on hauska, koska luulenpa, että Conan ei viitsi kauheasti miehen persoonasta vitsailla, kun on aiemmin niin paljon vitsaillut. Ja viimeiseksi Hilary Duff voi olla kiinnostava haastateltava, kun aiemmin Conanissahan tuli selville tämä nyt kuuluisa riita Hilaryn ja sen "Freaky Friday" tytön kanssa.

    This is show is a sweet one!!!
     
  18. Johnny Fortune

    Johnny Fortune Guest Guest

    Liittynyt:
    15.10.2003
    Viestejä:
    396
    Saadut tykkäykset:
    1
    Oletteko muuten huomanneet, että Conan ei enää hypi ohjelman alussa kuin sen yhden kerran ennen kuin Max Weinberg 7 lopettaa soittamisen?

    imdb:stä poimittua:

    Since 9/11, no longer begins the show by jumping around the stage, but still makes the big final leap onto his mark and then spins his arm to "throw" to Max.

    Miksiköhän WTC-iskujen jälkeen ei ole enää soveliasta tehdä niin?
     
  19. maxx

    maxx Guest Guest

    Liittynyt:
    13.07.2001
    Viestejä:
    57
    Saadut tykkäykset:
    0
    WTC-iskujen jälkeen ohjelman alkuhan oli jonkun aikaa selkeesti vaisumpi, niin ehkä se alku sitten vain "kehittyi" tuollaiseksi, kun tempoa taas nostettiin. Eli ehkä kyse on vaan vaihtelun halusta, soveliaisuuden sijaan.
     
  20. Silverfang

    Silverfang Uusi jäsen Tukijoukot

    Liittynyt:
    10.03.2002
    Viestejä:
    618
    Saadut tykkäykset:
    1
    Pistin itsekin tuon huomiolle aikoinaan. Aika jännä juttu kyllä. Ehkäpä siitä oli vain muodostunut Conanille paha tapa jonka hän jätti sulavasti pois 11.9 jälkeisten "rauhallisten" lähetysten aikana.