Late Night with Conan O'Brien

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana big j, 11.02.2002.

  1. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Oli kyllä tosiaan ihmeellisesti suomennettu tuo Conan-jakso. Mutta eipähän tuo ole ensimmäinen kerta, kun tekstittäjän englanninkielen taito on ala-aste tasoa. Toisaalta nämä tekstittäjät taitavat olla vanhempaa ikäluokkaa. Tekstittämisessähän on todella tärkeää, että seuraa kulttuuria, ja tietää nykypäivän trendit. Mutta siis kerta kaikkiaan... yhteen jaksoon ei saisi tulla noin monta virhettä. Hyi hyi!

    Selma Blairistä jotain: Olipa oudon näköinen. Selma Blair on niissä leffoissa jotka olen nähnyt tosi HOT mutta tässä Conanissa, Selman stylistillä oli mennyt sormi suuhun.

    Tulevat Conanit vaikuttavat ainakin vieraslistan mukaan todella herkullisilta. Matt Le Blanc on varmaan kiinnostava vieras, Katie Holmes taas saa Conanin sähisemään takuulla (Katie on valloittanut myös allakirjoittaneen sydämen). Katie rocks! Ja sitten pitkään odottamani Tom "Magnum" Selleck ja vielä samassa jaksossa Richie Rich. Kyllä takuuvarmasti Conan v++tuilee Culkinille tämän riippuvuudesta ja Yksin Kotona -leffoista. Varmaan tulee kommenttia taas siitä, kuinka Culkin on "One hit wonder".

    Vieraita joita en ole nähnyt mutta jotka haluan nähdä: Pamela Anderson, Richard Dean Anderson, Simpsons cast, Sylvester Stallone, Jean-Claude Van Damme, Steven Seagal ja Iso Arska (jonka tosin näin Conan-dvd:llä). Jackie Chanin olen nähnyt, mutta oli aika kesy haastattelu. Tiedän, että Jackie haluaisi nykyään tulla tunnetuksi luonnenäyttelijänä, mutta kyllä Jackien pitäis ottaa huumorimieli ja tehdä Conanin kanssa taistelukohtaus (onko aiemmissa jaksoissa jo tehty) showhun a la Chuck Norris.
     
  2. Zamm

    Zamm Guest Guest

    Liittynyt:
    14.07.2004
    Viestejä:
    242
    Saadut tykkäykset:
    1
    Ei reps tuolle conanille. Tuo starwars juttu aiheutti taas sen että kahvit on näppiksellä... :king:
     
  3. Ringo

    Ringo Guest Guest

    Liittynyt:
    25.05.2003
    Viestejä:
    53
    Saadut tykkäykset:
    1
    Veltto Kekzi-nimi on jo lanseerattu.
     
  4. Jarkko G.

    Jarkko G. Samppa ja Hurricane :| Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.08.2001
    Viestejä:
    13 046
    Saadut tykkäykset:
    97
    Jakso on uusinta toukokuulta, eli ei ollut Maculki Culkin jäänyt kiinni narkkariudestaan.
     
  5. Samppa

    Samppa Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.06.2000
    Viestejä:
    14 062
    Saadut tykkäykset:
    26
  6. marko

    marko Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    06.01.2001
    Viestejä:
    1 772
    Saadut tykkäykset:
    17
    Late night-show tuskin päättyy, isäntä vain vaihtuu. Saas nähdä millainen shown uusi isäntä on. Andy?

    Tokkopa Conan voi kovinkaan paljon linjaansa konservatiiviseksi vetään, koska tarvitsee kuitenkin Tonight-isäntänä ainakin alkuaikoina vanhan shown katsojia, varmistaakseen isännyyden jatkumisen uudessa showssa. Ja jos linja kovin radikaalisti muuttuu, niin nykyisen ohjelman katsojaluvuille se ei välttämättä tee kovinkaan hyvää.
     
  7. Alobek

    Alobek Uusi jäsen

    Liittynyt:
    20.02.2003
    Viestejä:
    695
    Saadut tykkäykset:
    8
    Vaikuttaa mielestäni siltä, ettet ole pahemmin katsonut Late Nightia, jos luulet, että Conan suoranaisesti "vittuilisi" vierailleen. Keskustelujen aiheet sovitaan aina yhdessä staran kanssa melko tarkkaan (tietysti tilaa improvisoinnille on aina), ja vieraalle hieman herkemmät aiheet jätetään väliin.

    Esimerkkinä käyköön Rebecca Romijn-Stamos, jota Conan on kuolannut ohjelmassaan jo vuosia, ja on kironnut sitä, että nainen on naimisissa. Kun nainen kerran oli vieraana vähän aikaa eroamisensa jälkeen, sivuutti Conan aiheen tyystin, eikä flirttaillutkaan omaan tapaansa. Ja varsinkin, kun Conanin tuotantofirma Conaco työstää tv-sarjaa varten pilottijaksoa Macauley Culkinin kanssa, en usko, että piikittelyä tulisi tapahtumaan, vaikka jakso olisikin aivan tuore uusinnan sijaan.
    Juu, vielä on viisi vuotta aikaa, ja mitä tahansa ehtii tapahtua. Mutta tosiaan, sensuuri tulee olemaan tiukempaa aiempana lähetysaikana.

    Conan on niin pitkään kuin olen sarjaa seurannut (kohta 10 vuotta) valittanut tuosta nykyisestä lähetysajastaan, ja siitä, miten NBC on sarjaa kohdellut. Late Night on aina ollut Tonight Show'n varjossa, onneksi viime vuosina Conan on noussut omilleen olemalla selvästi hauskin myöhäisillan talk show -juontaja (esim. Jay Lenoa ei ole voinut väittää hauskaksi vuosiin, mies ei uskalla ns. keinuttaa venettä huumorillaan, jolloin jokapäiväisen talk show'n vetäminen on aika turhaa). Late Nighthan peruttiinkin kerran Conanin pestin alkupuolella, mutta sitä päätettiin jatkaa viime tipassa. Muun muassa Fox-kanava tarjosi pari vuotta sitten Conanille parinkymmenen miljoonan dollarin vuosipalkkaa, jos hän alkaisi vetää uutta show'ta heidän kanavallaan, ja jokunen aika sitten Conanista oli kova kilpailu eri kanavien kesken. Mutta Conanilla on tuo Tonight Show'n vetäminen ollut mielessä jo pidempään, esteenä on vain ollut nykyisen juontajan Jay Lenon hemmetin pitkät työsopimukset.

    Ja Conan on myös maininnut useasti olevansa huolissaan siitä, että joutuisi vetämään talk show'ta samaan kellonaikaan Dave Lettermanin kanssa (ja Late Night oli juuri Lettermanin show, jonka ohjat Conan sai Lettermanin siirryttyä CBS:lle), jota hän syvästi kunnioittaa. On todennäköistä, että vuoteen 2009 mennessä Letterman on jo "eläkkeellä", joten tuolloin Tonight Show'n vetämisessä ei ole sitäkään ongelmaa, että joutuisi kilpailemaan Lettermanin kanssa samoista katsojista.

    Tuo tuntia aikaisempi lähetysaika, jota Tonight Show pitää nyt hallussaan, on jenkkien talk show -piireissä iso juttu. Vaikka Conan on pirun suosittu varsinkin nuorten katsojien keskuudessa ja katsojaluvut ovat hyvät, on Late Night aina ollut NBC:lle se vaihtoehto B, Tonight Show on saanut aina esim. isomman siivun NBC:n budjetista ja isomman profiilin vieraat. Conanilla on nyt vielä viisi vuotta aikaa revitellä myöhemmällä lähetysajalla (veikkaan, että sarja kokeilee nyt sensuurin rajoja entistä innokkaammin), mutta Tonight Show'n vetäjäksi siirtyminen meinaa sitä, että Conanin ei tarvitse enää värjötellä Jay Lenon ja muiden varjossa. Olkoonkin, että Tonight Show tullee olemaan kesympi kuin Late Night, mutta onnea vaan Conanille, sillä mies on useampaan otteeseen maininnut tahtovansa tehdä elämässään muutakin kuin Late Nightia.

    Huh, tulipas pitkä selostus. Ja tämä ei sitten todellakaan ollut tarkoitettu vastaväitteeksi Sampan kommentille, toivottavasti sitä kuvaa ei tästä saa.
     
  8. vintsukka

    vintsukka Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    25.03.2004
    Viestejä:
    1 568
    Saadut tykkäykset:
    183
    Mielenkiintoisesti eilen puhuessaan tämän E.R:n näyttelijän kanssa Conan sanoi että Late Nightia näytetään vain englanninkielisissä maissa, koska sarjaa ei voi dubata. Eikö mies ole kuullut tekstityksistä?
     
  9. Tumpeloinen

    Tumpeloinen Guest Guest

    Liittynyt:
    20.07.2004
    Viestejä:
    298
    Saadut tykkäykset:
    0
    Heh.. Virhe tullut Conanille. Niin Suomikinhan on sitten englantia puhuva maa.. :hitme:


    Eilinen jakso oli kyllä aikas.. Oli niin paljon suomennosvirheitä, että oikein hirvitti kattella.
     
  10. Tumpeloinen

    Tumpeloinen Guest Guest

    Liittynyt:
    20.07.2004
    Viestejä:
    298
    Saadut tykkäykset:
    0
    No ainakin eilisen jakson oli selvästi suomentanut joku nuori julli.. Ei muuten olisi tekstityksessä vilahtaneet sanat kuten "Wunderbaum" ja "riisikippo"...
     
  11. makemich

    makemich Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.09.2002
    Viestejä:
    1 666
    Saadut tykkäykset:
    228
    No, Suomi ei puhu mitään kieltä mutta kyllä suomalaiset käytännössä ovat englantia puhuvaa kansaa varsinkin kun puhutaan Conanin kohdeyleisöstä!
     
  12. SpacemanX

    SpacemanX Uusi jäsen

    Liittynyt:
    31.12.2003
    Viestejä:
    507
    Saadut tykkäykset:
    0
    IMDB Pro:

    NBC: O'Brien will succeed Leno on 'Tonight' in 2009


    Edit: jaa, likin jo tuolla ylempänä :)
     
  13. big j

    big j Tuotantoarvot kohdillaan Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.02.2002
    Viestejä:
    3 421
    Saadut tykkäykset:
    137
    Aijai, mites Conan tulee pärjäämään siellä länsirannikon paahteessa sitten aikanaan. Varietyn mukaan Conan kumppaneineen joutuu ilmeisesti siirtymään botox-landiaan sitten in the year 2009. Aurinkovoiteet nahkaan, niin eiköhän se siitä.

    Hieno homma Conanille ja Lenolle propsit tyylikkäästä toimimisesta asiassa. Saa nähdä tulevana perjantaina vetääkö Chip Whitley tavallista riehakkaamman shown. Paperit allekirjoitettiin maanantaina ja tiistaina on ensimmäinen show asian julkistamisen jälkeen. Ensimmäisenä onnittelijoiden jonossa näköjään Jim Belushi.
     
  14. maxx

    maxx Guest Guest

    Liittynyt:
    13.07.2001
    Viestejä:
    57
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eikös Conan siellä Los Angelissa asunut jo ennen New Yorkin keikkojaankin. Joten kokemusta on, vaikka ei taida paikasta hirveästi pitää.
     
  15. big j

    big j Tuotantoarvot kohdillaan Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.02.2002
    Viestejä:
    3 421
    Saadut tykkäykset:
    137
    Jay Lenon kertomaa: "I don't think that there's a better choice. Because, you know, when i took this show over, there was a lot of animosity between me and Dave (Letterman) and who's gonna get it, and, quite frankly, a lot of friendships were permanently damaged. And i don't ever want to see anybody have to go through that again. This show is like a dynasty. You hold it and then you hand it off to the next person. And i don't want to see all of the fighting and "Who's better?" and nasty things back and forth. So right now, here it is: Conan, it's yours. See you in five years, buddy!"
     
  16. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Alobekille kommenttia:

    Mielestäni tunnen Conanin todella hyvin siinä mielessä, että tiedän miten Conan "hahmona" käyttäytyy ja mitkä Conanin maneerit ovat.

    Toki ymmärrän kommenttisi siitä, kun sanoit että Conan ei v+ittuile vierrailleen. Ehkä käytin vähän voimakasta sanaa. Tokihan tiedän, että Conan on aina tosi ystävällinen vierailleen, mukava ja hienovarainen. Mutta kyllähän Conan vähän "piikittelee" vieraitaan aina. Tosin uskon, että Conan varmistaa takahuoneessa vierailtaan ennen kuvauksia, että tämä piikittely on OK. Mutta kyllähän osa tästä piikittelystä on spontaaniakin. Ja mielestäni Conanin show on muita parempi siinä, että kun muut talk-showt keskittyvät nuoleskelemaan vieraita ja promoavat näiden projekteja, niin Conan sentään uskaltaa vähän nolata vieraitaan ja sitä rataa. Muistan kun Jackie Chan viimeksi vieraili ja Conan sitten alkoi heti tekemään kungfu(?) liikkeitä, niin Jackie pyysi Conania lopettamaan, koska Jackie haluaa nykyään tulla tunnetuksi vakavampana näyttelijänä. Lopulta Jackie kummiskin huumorintajuisena miehenä lähti mukaan ja teki taas muutamat akrobaattiset temput. Tämä saattoi olla sovittu juttu, mutta mielestäni Jackien reaktio Conanin pelleilyyn oli aito.

    Mutta siis todellakin, Conan on mielestäni verrattuna muihin talk-show-juontajiin todella mukava, ystävällinen ja ottaa muiden huolet ja ongelmat huomioon. Tosin mielestäni Janet Jacksonille (jaksossa jossa oli Brad Pitt) Conan olisi saanut olla vähän ilkeämpi. Conan olisi voinut laittaa vaikka omaan nänniinsä korun ja sitten paljastaa se kesken haastattelun. Mutta se ei taida olla Conanin tyyliä.
     
  17. Xaeron

    Xaeron per aspera ad astra Tukijoukot

    Liittynyt:
    20.09.2000
    Viestejä:
    1 852
    Saadut tykkäykset:
    6
    Olisi ollut mautonta... ainakin omasta mielestäni.
     
  18. Deckard

    Deckard Guest Guest

    Liittynyt:
    29.04.2003
    Viestejä:
    40
    Saadut tykkäykset:
    0
    Heh hee... Kyllä asia on niin, että suomalaiset ovat käytännössä kansa, joka vain luulee osaavansa englantia. Conanin kohdeyleisökään tuskin on Suomessa, vaikka Conan niin sketsissään väittäisi. Siksi se onkin sketsi.
     
  19. makemich

    makemich Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.09.2002
    Viestejä:
    1 666
    Saadut tykkäykset:
    228

    Aika Sherlock! :D

    Tuolla kohdeyleisöllä tarkoitin lähinnä sitä ikäryhmää joille ko. show on "mitoitettu" eli nuoret aikuiset, niin jenkeissä kuin muuallakin. Ja ainakin meilläpäin enkelska sujuu heiltä aikas hyvin...
     
  20. Deckard

    Deckard Guest Guest

    Liittynyt:
    29.04.2003
    Viestejä:
    40
    Saadut tykkäykset:
    0
    Noh, noh. Kyllä täällä on vähän heittänyt yli tuo Conan-vouhotus. Suomalaiset teinit lähettävät kortteja Nykkiin ja luulevat, että Conan lukee niitä joka toisessa jaksossa.

    Kyllä sen ohjelman kohdeyleisö on tasan ja vain Jenkeissä eikä missään muualla. Piste.

    Lienee mielipidekysymys, mikä kenenkin mielestä on "sujuvaa" enkelskaa. Minä en sille sujuvuudelle hurraisi. Ja minulla on aika hyvä tuntuma asiaan.