Star Wars: Episode III Revenge of the Sith

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana E. P., 25.07.2004.

  1. E. P.

    E. P. Guest Guest

    Liittynyt:
    11.09.2002
    Viestejä:
    2 780
    Saadut tykkäykset:
    12
    Eilen lauantaina on paljastettu Star Wars -saagan kolmannen episodin nimi: Star Wars: Episode III Revenge of the Sith. Nyt on siis hyvä aika perustaa tällekin leffalle oma thread, kun on nimi tiedossa.

    http://www.starwars.com/episode-iii/bts/production/news20040724.html

    Tuo "Revenge of the Sith" on kyllä erinomaisen hyvin sopiva nimi. Sopii mainiosti viiden muun Star Wars -leffan joukkoon. Suhtaudun muutenkin toiveikkaan varovasti tähän leffaan. Ehkä tästä tulee jopa haastaja parhaimmalle Star Wars -leffalle, eli Imperiumin vastaiskulle. Toivottavasti tulee ainakin synkin SW-leffa. John Williamskin saisi laittaa parastaan peliin.

    Leffan ensi-iltahan on sekä Yhdysvalloissa, että Suomessa jo melkein heti, eli 19.5.2005. :)

    (Ja search-huomauttelijoille tiedoksi, että osaan käyttää search-toimintoa ja tiedän ettei tämä ole ensimmäinen SWIII-elokuvaa koskeva thead.) :rolleyes:
     
  2. LOP

    LOP Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.02.2001
    Viestejä:
    4 057
    Saadut tykkäykset:
    49
    Itse en odota läheskään nuin hyvää lopputulosta. Jos päästäisiin edes lähelle originaaleja 3 ensimmäistä SW-teosta, niin se olisi jo jotain. Kahdessa edellisessä osassa oli jotain hyviä elementtejä, mutta molemmissa erit. Toivoisin todellakin sitä synkkyyttä enemmän kehiin ja vakavasti otettavuutta lisää. K-leimaa saisi korottaa, jos ei muu auta.

    Minusta se ei ole ollut musiikkien vika, miksi edelliset kaksi SW-osaa ovat menneet enempi tai vähempi pipariksi. Niissä on vain keskitytty mielestäni vääriin asioihin.

    Loppujen lopuksi lyhyesti odotan minäkin varovaisen toiveikkaana, että jotain parannusta tapahtuu kolmannessa osassa elokuvallisesti. Ainakin juonella on mahdollisuus onnistua. Nyt on vuosi aikaa hypettyä, pettyä ja odottaa liikoja. :naminami:
     
  3. Aceman

    Aceman Shot down in flames!

    Liittynyt:
    23.02.2000
    Viestejä:
    3 603
    Saadut tykkäykset:
    149
    Ainakin elokuvan nimi on tällä kertaa osuvasti valittu, mutta sillähän ei vielä pitkälle pötkitä. Realisti minussa ei anna lupaa toivoa kuin vain sitä, että ROTS (joo, aloitetaan vaan heti näiden lyhenteiden käyttö) olisi kahta edellistä osaa parempi kokonaisuus. Siihen ei tolkuttomia vaadita.
     
  4. bmike

    bmike Uusi jäsen

    Liittynyt:
    19.03.2002
    Viestejä:
    588
    Saadut tykkäykset:
    0
    Noh, josko kolmas kerta toden sanoisi (tai kuudes, ihan miten vaan). Ainakaan se ei voi huonompi olla kuin ensimmäinen osa, kakkososa oli parempi kun skippasi lovescenet, joten trendiä voi pitää nousevana. Toivottavasti tässä kuitenkin otetaan hieman aikuismaisempi ote leffaan, ettei tätäkin tehdä taas lapsille apinamaisine Binkseineen.
     
  5. kurdt

    kurdt Guest Guest

    Liittynyt:
    27.11.2002
    Viestejä:
    7 255
    Saadut tykkäykset:
    25
    Tässä elokuvassahan pitää tapahtua kyllä melkoisen paljon, että päästään siihen nelosen asetelmiin. Vaikka Episode 1 oli surkea ja 2:sta en ole vielä saanut katsottua loppuun nukahtamatta, niin jostain syystä odotan tätä innolla.
     
  6. PeterMsl

    PeterMsl Guest Guest

    Liittynyt:
    28.03.2004
    Viestejä:
    16
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jostain syystä myös tämä kolmosen nimi kuulostaa omituiselta, aivan samoin kuin ykkösen ja kakkosen. No, ehkä ne ajan kanssa muuttuvat yhtä tutuiksi kuin vanhempienkin Star Warsien nimet.
     
  7. ForAnAngel

    ForAnAngel Guest Guest

    Liittynyt:
    03.06.2003
    Viestejä:
    385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hyvä nimi. Tästähän voi tullakin jotain jos saadaan todella synkkä tunnelma, paljon valomiekkailua ja kunnon selvitys miten pimeä puoli nousee valtaan.
     
  8. menace

    menace Guest Guest

    Liittynyt:
    04.07.2002
    Viestejä:
    823
    Saadut tykkäykset:
    3
    Mínä taas epäilen tuota synkkää tunnelmaa, vaikka sitä kyllä kovasti toivon. Synkkyys ei myy/sovi lapsille ja teineille, jotka ovat kohderyhmänä. Lucas haluaa kuitenkin elokuvan soveltuvan enemmän(kin) suurillle massoille.
     
  9. daim0n

    daim0n Guest Guest

    Liittynyt:
    15.01.2003
    Viestejä:
    285
    Saadut tykkäykset:
    0
    tyyliin "Rise of the Empire" olisi minun mielestä ollut parempi, mutta eihän tuokaan paha ole...
     
  10. Janos Riippa

    Janos Riippa Guest Guest

    Liittynyt:
    27.04.2002
    Viestejä:
    201
    Saadut tykkäykset:
    0
    En usko, että tulee aurinko ... tai pimeyden pilvet paistamaan Lucasin tuotokseen. Sellasta huttua toinen osa, että jopa ensimmäinen tuntuu hyvältä. Vaimokin sanoi tokan osan jälkeen, että olipas pa**a leffa. Ja hän kuitenkin pitää 4-6 osista ja osaksi myös ykkösestä. Ja onhan tuon leffan "nimi" melko epäonnistunut. Mitä kostettavaa Sitheillä oikein on? Ei ainakaan kahden ensimmäisen osan osalta ole tullut mitään mainittavaa "koston" aihetta. Daim0n:n ehdottama nimikin on osuvampi.

    Sanonpa vaan, että tuttipullot mukaan, pilttipurkit kainaloon ja unirätti takataskuun... jos se uni saattaisi vaikkapa yllättää.

    ***
    Sen verran täytyy lisätä, että ykkös- ja kakkososien tarinan kerronta on niin rikkonaista, että on Lucasilla mennyt elokuvakerronnan ja kaaoksen teoriat sekaisin.

    ***
    Ja vielä jos lisää niin täysin toisenlaisen osan tekeminen rikkoisi uuden trilogian kokonaisuuden. Vikaan mentiin jo silloin Christen "babyface" Haydensen (vai mikä lie) liitettiin näyttelijä kartiin. Surkeampaa näyttelijää saa etsiä.

    ***
    Alkaa vanha kunnon teini angsti nostaa päätään taas. :)
     
  11. Balrog

    Balrog Uusi jäsen Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.12.2003
    Viestejä:
    302
    Saadut tykkäykset:
    4
    Osaisinpa odotella leffaa positiivisella mielellä, kun joskus aikaisemmin kuitenkin olin melkoinen Star Wars -fanaatikko. Episodi ykkönen oli oikeastaan vielä juuri ja juuri katsottava, vaikkakin melkoinen pettymys. Kakkosen kävin katsomassa leffateatterissa, mutta en muista siitä enää juuri mitään. Lähdin leffateatterista kuitenkin silloin erittäin pettyneenä ja SW-innostus lopahti siihen. George Lucasin sooloilut uuden DVD-julkaisun kanssa ärsyttävät myös, olisin mielelläni omistanut alkuperäiset leffat ihan alkuperäisessä muodossaan, ilman mitään lisäilyjä ja korjailuja.

    Suhtaudun uuteen elokuvaankin suurella epäilyksellä, kun oikeasti olen sitä mieltä että Lucas ei osaa ollenkaan kirjoittaa, etenkään dialogia. Toivottavasti tästä uudesta elokuvasta on tajuttu tehdä oikeasti synkkä ja dramaattinen, Lucas voisi keskittyä enemmän siihen miten tarina kulkee kuin siihen, kuinka hienolta kaikki näyttää. Tämä tuntui olevan erittäin suuri ongelma kahdessa edellisessä leffassa.. :weep:

    Mutta eipä auta kuin odottaa ja toivoa parasta, tuskin edes Lucas osaa vetää tätä hommaa vielä enemmän kuraan.. Toivottavasti ei.
     
  12. Dolph Laundgren

    Dolph Laundgren Guest Guest

    Liittynyt:
    24.01.2003
    Viestejä:
    291
    Saadut tykkäykset:
    0
    Samuel L. Jackson sanoi kerran yhdessä haastattelussa aika hyvin, mikä voisi viitata siihen, että ainakin kolmosesta voisi tulla hyvä: "ykkösosa oli roskaa, kakkosessa oli jo yritystä, mutta oli vielä kaukana siitä, mihin tähdättiin, mutta uskoisin, että kolmonen voisi olla jo jotain erikoista" (meni suunnilleen näin).
     
  13. steffe79

    steffe79 Silentium est aureum Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    04.05.2002
    Viestejä:
    4 147
    Saadut tykkäykset:
    7
    No, aika paljonkin. Jedithän hävittivät tappoivat Sithit sukupuuttoon vuosisatoja sitten (siis kauan ennen mitään SW-elokuvaa). Kyllä siinä kostonhalu alkaa vähän vuosien saatossa kasvamaan.

    Elokuvan nimi on kohtuullisen hyvä. Ja haluankin uskoa, että tästä todellakin tulisi jotain. Kaksi tuoreinta ovat olleet hiukan hakoteillä, joskin eivät nyt täyttä sontaa, kyllä niitä SW-faani katselee. Mutta paljon parantamisen varaa niissä silti on, jos halutaan päästä vanhemman trilogian tunnelmaan.

    Toivottavasti 3. osa olisi niin synkkä kuin vain mahdollista. Ja ennen kaikkea Haydenille annettaisiin niin vähän repliikkejä kuin mahdollista ja kuvattaisiin mieluusti aina takaapäin, jos kohtaus yhtään vaatii dramaturgisia taitoja.

    edit: Samuel taisi muuten heittää tuon ylläolevan juttunsa Conanissa, vai muistanko väärin?
     
  14. Dolph Laundgren

    Dolph Laundgren Guest Guest

    Liittynyt:
    24.01.2003
    Viestejä:
    291
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hmm, no ainakin itse muistaisin nähneeni sen jossain muussa haastattelussa, mutta on toki myös hyvin mahdollista, että hän on puhunut samanlailla myös Conanissa.
     
  15. Jukka Halttunen

    Jukka Halttunen Guest Guest

    Liittynyt:
    16.02.2003
    Viestejä:
    168
    Saadut tykkäykset:
    0
    Entäs jos tämä on taas hämäystä ja viime tipassa nimeksi vaihtuukin Return of the Sith! :D
     
  16. Jarkko G.

    Jarkko G. Samppa ja Hurricane :| Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.08.2001
    Viestejä:
    13 045
    Saadut tykkäykset:
    97
    Hyvä nimi! Ei aiheuta ollenkaan samanlaista vastenmielisyyttä kuin Attack of the Clones teki aikoinaan. Elokuva on odotuslistan kärkipäässä, vaikka edelliset olivatkin mitä olivat.

    Kuten Kurdt-kultaseni tuolla mainitsikin, niin paljon pitäisi tapahtua että päästään nelosen asetelmiin. Tämän ongelmanhan Yrjö on ratkaissut sillä että on odotettavissa tv-sarja, joka sijoittuu osien 3 ja 4 väliin.
     
  17. marko

    marko Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    06.01.2001
    Viestejä:
    1 772
    Saadut tykkäykset:
    17

    Tätäkö tarkoitat http://www.tvtome.com/StarWarsCloneWars/ ? Vai onko suunnitteilla oikeakin sarja.
     
  18. Jarkko G.

    Jarkko G. Samppa ja Hurricane :| Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.08.2001
    Viestejä:
    13 045
    Saadut tykkäykset:
    97
    Puhetta on ollut ihan oikeasta sarjasta, joka siis sijoittuu osien 3 ja 4 välin, eikä siis osien 2 ja 3 väliin.
    Huhupuheitahan ne vasta on olleet, mutta mukavalta kuullostaisi.

    the force.netistä ..

    We're continuing to hear about the direction for Lucasfilm and Star Wars post-Episode III. While there won't be more movies, we continue to hear the move is to TV. Sources are now telling us that there WILL be a TV series in 2006.
     
  19. Jeespox

    Jeespox Guest Guest

    Liittynyt:
    03.06.2004
    Viestejä:
    278
    Saadut tykkäykset:
    1
    Tuo tv-sarjahan keskittyy vahvojen huhujen mukaan lähinnä Boba Fettiin ja siinä samalla sitten tietysti taustalla tapahtuisi näitä galaktisen mittakaavan asioita. Itseäni ajatus Star Wars -sarjasta ei kiinnosta pätkääkään, ellei kyseessä olisi joku Band of Brothersin tasoinen minisarja.

    Tästä uusimmasta/viimeisestä Star Warsista en odota yhtään mitään, kiitos surkeiden aiempien osien. Vaikka kakkososa olikin jo selvä parannus sysipaskasta Episodi 1:stä, oli sekin vielä niin kaukana oikeiden Star Warsien tunnelmaa ja tehoa, etten millään jaksa uskoa George Lucasin enää koskaan onnistuvan sitä samaa taikaa ruudulle vangitsemaan.
     
  20. tsinivuo

    tsinivuo Guest Guest

    Liittynyt:
    23.03.2002
    Viestejä:
    3 907
    Saadut tykkäykset:
    1
    Ja 1&2 kakkosen perusteella Yrjö voisi kenties nimetä sen jo "Return of the shit"