KINGPIN screenit

Keskustelu osiossa 'Videotykit ja -projektorit' , aloittajana aarno2815, 07.06.2004.

  1. YAR

    YAR Guest Guest

    Liittynyt:
    06.02.2003
    Viestejä:
    113
    Saadut tykkäykset:
    0
    Samaa ei voi sanoa netonnetin asiakaspalvelusta, odotan edelleen mailia Andreas Berntssonilta, jonka pitäisi ilmoittaa hinta Suomeen toimitettuna.
    Eipä näytä herraa kiinnostavan Kingpinien myynti Suomeen kovinkaan paljon.

    Lähettelin taas mailia (kolmannen kerran) molempiin, joten saa nähdä jokos homma edistyisi.
    Mainitsin Kingpiniin myös netonnetin huonon palvelun, jos vaikka ne vähän potkisisivat Andreasta persuksille. :D
     
  2. YAR

    YAR Guest Guest

    Liittynyt:
    06.02.2003
    Viestejä:
    113
    Saadut tykkäykset:
    0
    No niin... Nyt riitti odottelu. Kolme viikkoa mennyt, enkä vieläkään ole saanut hintaa Suomeen toimitettuna.

    Net on net/ Andreass Berntsson ei selkeästikään ole kiinnostunut Kingpinien myynnnistä Suomeen. Joitain viestejä olen kuitenkin saanut, ikään kuin todisteena että kyseinen herra ei ole pitkittyneellä talviunella. :hitme:

    Ilmoitin, niin Kingpiniin kuin netonnettiinkin, että en ole enää kiinnostunut tuotteesta. Syynä tähän huono asiakaspalvelu (netonnet).
    Kingpin pahoitteli tapahtunutta, mutta Andreas (ihme ja kumma :OI ) ei ole vastannut reklamaatiooni.
    Harmittavaista että Kingpinillä on noin huono jälleenmyyjä, koska itse kingpinin asiakaspalvelu on suorastaan loistavaa.
    No joo, taidanpa hommata Da-liten Suomesta.
     
  3. juhaa

    juhaa Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    11.12.2000
    Viestejä:
    5 971
    Saadut tykkäykset:
    7
    Kysy toimittavatko satamaan ;)

    Onko tuo kaukanakin tukholmasta ?

    Boråssista löytyy info täältä, ei tuo ruotsi vain oikein taitu.
    http://www.boras.se
     
  4. Jay

    Jay Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    11.12.2001
    Viestejä:
    99
    Saadut tykkäykset:
    0
    Uusinta uutta: Kingpinin sivujen mukaan heillä on nykyään jälleenmyyjä myös Suomessa. Kukahan niitä mahtaa myydä? Pitäisiköhän uskaltautua meilaamaan ruåttiin...

    Lueskelin dvdforum.nu:sta tarinaa ja mielipide tuntui olevan, että ihan hyvä hintaisekseen. Ilmeisesti kyse on jostain itämaan OEM-tuotteesta kun käyttöohjeen käännöstä tuolla naureskeltiin.

    Tässä threadissa vertaillaan Projectaan, on KP:ssa ilmeisesti hieman ohuempi kangas, aaltoilee hieman mutta silti päätyi pitämään Kingpinin. Olisihan tuo kauko-ohjattava moottori kyllä aika kurko... Tuolta löyty vielä lisää kuvia mekanismista.

    EDIT: Rohkaistuin sitten vääntämään toista kotimaista yhden sähköpostin verran, josko sieltä jälleenmyyjän nimi irtoaisi. :D
     
  5. Jay

    Jay Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    11.12.2001
    Viestejä:
    99
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sain juuri ystävällisen sähköpostin Mathias Nylundilta Vaasasta (ei kai ollut tämän ketjun Mathias muuten kyseessä? :) ).

    Random Trading aloittaa Kingpin-moottorikankaiden maahantuonnin ja tavaraa pitäisi saada kaupoille parin viikon sisällä. Tällä hetkellä kankaita on näytillä vain Vaasassa. Suoramyyntiä eivät tee, mutta saisin kuulemma yhden postitse kun olisin ensimmäinen asiakas :king: Mutta suosittelevat siis paikallisen hifi-myyjän kautta tilaamista. Hinnat ovat samaa luokkaa kuin Ruotsissa:

    (leveys)
    150cm 4:3/16:9 299e/329e

    180cm 4:3/16:9 349e/379e

    200cm 4:3/16:9 419e/449e

    240cm 4:3/16:9 529/559e

    Olisihan tietysti kiva että pääsisi katselemaan kangasta johonkin kauppaan livenä... Onkohan ketään Vaasassa päin?
     
  6. aarno2815

    aarno2815 Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    03.03.2001
    Viestejä:
    4 636
    Saadut tykkäykset:
    131
    En löytänyt searchilla tuollaista firmaa. Heidänhän pitäisi osata sanoa, mistä firmoista noita screnejä saa. Voisi vaikka kiinnostaakin tuollainen, kunhan ensin näkisi miten se toimii. Ihan hyvä, että kohtuuhintaisia moottoriscreenejä tulee saataville. :)
     
  7. tmikko

    tmikko Uusi jäsen

    Liittynyt:
    04.10.2003
    Viestejä:
    281
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tyhmä kysymys, mutta miksi 16:9 kankaat ovat kalliimpia kuin 4:3 kankaat? Pinta-alahan on laajakuvakaissa pienempi, jos leveys pysyy samana. Vai onko noissa mustaa "droppia" 4:3-kankaan verran. Jos on, niin voisinpa tuollaisen 180cm kankaan hankkia. Pitäisi vielä saada vähän kokemuksia näistä tosin ensin. Pysyykö suorana, onko vieläkään harmaata tarjolla jne...

    -Mikko
     
  8. Jay

    Jay Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    11.12.2001
    Viestejä:
    99
    Saadut tykkäykset:
    0
    aarno: Kyseessä lienee ihan uusi firma. Suomenkieliset tuotekuvaukset sisältävät webbisivuja lupailtiin lähiviikkoina.

    Mikko: 16:9 kangas on saman kokoinen neliö kuin 4:3-kin, yläreunassa on siis musta droppi, kuten aiemmista kuvista on näkynyt... Onko tuollainen mustilla reunuksilla varustettu 16:9 kangas siis viisaampi hankinta, vai onko 4:3-alan suuruudesta enemmän iloa kuin haittaa esim. jos katsoo paljon telkkua ja pelailee 4:3-muotoisia pelejä? Tietysti tuohon voisi väsätä irtomustaa ylös, mutta sitten menee vähän tuon moottorikankaan hienoudet hukkaan...
     
  9. Kanis

    Kanis Guest Guest

    Liittynyt:
    10.09.2003
    Viestejä:
    64
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tässä, kun alkoi kiinnostus kohota Kingpiniä kohtaan, aloin etsiä ruotsalaisilta foorumilta käyttäjien kuvia kankaasta. Suurin osa kankaista näyttää pysyvän mukavasti suorassa (esim. tämä ja tämä). Mutta yksi kovasti aaltoileva kappalekin löytyi. Kuten tämä kuva osoittaa. Harmi kyllä, ruotsinkielen taitoni eivät riittäneet selvittämään, onko muilla esiintynyt samaa ongelmaa (kielitaitoiset suunnatkaa Prisjaktiin).

    Nyt olisikin kiva tietää, kuinka Kingpin-kankaiden kanssa menetellään, mikäli niissä esiintyy aaltoja. Voiko palauttaa suoralta kädeltä vai kuinka?
     
  10. supa

    supa Käyttäjä

    Liittynyt:
    22.08.2000
    Viestejä:
    2 108
    Saadut tykkäykset:
    4
    Ei liene mikään salaisuus - kyseessä on sama kaveri.

    Olen esittänyt tämän kysymyksen Mathiakselle eteenpäin ja eiköhän tähänkin asiaan saada pian vastaus.
     
  11. miikkis

    miikkis Guest Guest

    Liittynyt:
    18.02.2004
    Viestejä:
    180
    Saadut tykkäykset:
    0
    kuinkahan nopeasti noita saadaan kaupan hyllylle? ensilauantain olisi tykin hankinta kaverilla edessä ja tuollainen kangas pitäisi siihen saada ehdottamasti.
     
  12. Mathias

    Mathias Guest Guest

    Liittynyt:
    06.03.2003
    Viestejä:
    22
    Saadut tykkäykset:
    1
     
  13. Jay

    Jay Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    11.12.2001
    Viestejä:
    99
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hienoa että saadaan tuotakin tuotetta Suomeen :thumbsup: Oletko viikonlopun hifi-messuille tulossa, siellähän olisi monella ollut hyvä mahdollisuus katsastaa kangas? On kuitenkin kyseessä sentyyppinen ostos, että olisi kiva nähdä ennen ostamista. Mutta omalla hankinnallani nyt ei ole mikään kiire, ja maltan varmasti odottaa kauppoihin saapumista.

    PS. Kyllähän nuo muidenkin tuotteiden edustajat omia tuotteitaan tuntuvat puolustavan/mainostavan foorumissa... Ainakin tykkipuolella.
     
  14. tmikko

    tmikko Uusi jäsen

    Liittynyt:
    04.10.2003
    Viestejä:
    281
    Saadut tykkäykset:
    0
    Piilomainontahan on erittäin yleisesti käytettyä esim. peleissä tai elokuvissa. Minä ainakin asian koen enemmän negatiivisena kuin positiivisenä, jos tänne ei tulla suoraan kommentoimaan ja vastailemaan. Kysehän on asiakaspalvelusta.

    Mutta kerropa Mathias, onko noita moottorilakanoita myös harmaana? Aikaisemmin tuli jo tieto, ettei olisi, mutta onko tilanne kenties muuttunut/muuttumassa? Olisi meinaan killerituote, jos kohtuuhinnalla näitä harmaina saisi.

    -Mikko-
     
  15. juhaa

    juhaa Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    11.12.2000
    Viestejä:
    5 971
    Saadut tykkäykset:
    7
    OT:llä jatkuu.

    Riippuu kyllä aikapaljon kommenteista, että onko se hyvä vai paha asia. Toistaiseksi Mathiaksella on mopo hyvin hanskassa :D
    Silloin kun omista tuotteista "meuhkataan suuvaahdossa", niin se ei ole kovin hyvä asia. En tiedä onko Plazalla tapahtunut jo näin joskus ;)
     
  16. tmikko

    tmikko Uusi jäsen

    Liittynyt:
    04.10.2003
    Viestejä:
    281
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hieno homma!
    No se vähän riippuu :)
    Itse koen asian niin, että 16:9 kangas on paras vaihtoehto. Telkkaristakin tulee jo suuri osa tuossa kuvasuhteessa ja uusimmat pelit tukevat sitä myös. Trendi on siis laajakuvan suuntaan. Mutta jos oikeasti tarvitsee 4:3 kuvasuhdetta jää kuva 16:9 kankaalla pienemmäksi kuin se jäisi 4:3 kankaalla - luonnollisesti.

    Itselläni on nyt 4:3 kangas, enkä ole kertaakaan käyttänyt sen 4:3 alaa. Jos olen jotain katsonut 4:3 kuvalla, niin se on sitten ollut "pikkukuvana" 16:9 kuvan alueella. Jos oikeasti haluaa hyödyntää koko kankaan, joutuu tykistä zoomaamaan kuvaa isommaksi. Liian vaikeaa, sanon minä :)

    -Mikko-
     
  17. Mathias

    Mathias Guest Guest

    Liittynyt:
    06.03.2003
    Viestejä:
    22
    Saadut tykkäykset:
    1
    " Minä ainakin asian koen enemmän negatiivisena kuin positiivisenä, jos tänne ei tulla suoraan kommentoimaan ja vastailemaan. Kysehän on asiakaspalvelusta."

    - Tämä on minun mielestäni kuluttajien keskustelufoorumi, eikä yritysten informaatiokanava. Minulle henkilökohtaisesti voi tietenkin lähettää vaikka kuinka paljon postia (random@netikka.fi), ja niin kuin mainitsinkin olen vastannut kaikkiin kysymyksiin, toki henkilökohtaisesti kysyjälle.

    Dvdplaza:lla on erityyppinen threadi firmoille, jonka tarkoituksena on nimenomaan asiakkaiden kyselyt sekä yritysten vastaukset ja informaatio. Semmonenkin (siis Kingpin:in) avautuu ensi viikolla.

    "Mutta kerropa Mathias, onko noita moottorilakanoita myös harmaana? Aikaisemmin tuli jo tieto, ettei olisi, mutta onko tilanne kenties muuttunut/muuttumassa? Olisi meinaan killerituote, jos kohtuuhinnalla näitä harmaina saisi."

    - Kingpin:in kankaita ei saa harmaina, mutta gainiä 0,85 (eli miinusgaini) hoitaa jo paremman mustan tason ja kontrastin.

    Terv. Mathias
     
  18. kinks-58

    kinks-58 Scorpio on the dark side Tukijoukot

    Liittynyt:
    03.10.2001
    Viestejä:
    1 850
    Saadut tykkäykset:
    26
    Mistäs tämän olet saanut päähäsi,että töllöstä tulee suuri osa laajakuva lähetyksillä..?
    Itse olen ainakin huomannut että asia on päinvastoin...
     
  19. tmikko

    tmikko Uusi jäsen

    Liittynyt:
    04.10.2003
    Viestejä:
    281
    Saadut tykkäykset:
    0
    Siitä, että laajakuvatöllössä ei näy mustia reunoja :)

    Huomaa, "suuri osa" ei "suurin osa".

    Ja edelleen trendi on 16:9 suuntaan. Eli ensi vuonna on enemmän laajakuvalähetyksiä kuin tänään. Myydyistä telkkareista lähes kaikki on myös 16:9 putkilla varustettuja. Tästä lienee turha väitellä tämän enempää!

    -Mikko-

    EDIT/OT: huomasiko muuten kukaan, että MTV3 alkoi lähettää WSS-bittiä analogipuolelta n. viikko sitten? Nyt ainakin myös minun ei-automaattizoomilla-varustettu 16:9 näytin zoomaa letterboxatun kuvan koko ruudulle ilman, että täytyy käsin zoomailla. Erittäin hieno juttu. Digiboksin kautta taas aika moni elokuva/sarja tulee jo "oikein" eli anamorfisena.
     
  20. tmikko

    tmikko Uusi jäsen

    Liittynyt:
    04.10.2003
    Viestejä:
    281
    Saadut tykkäykset:
    0
    Moi,

    nyt kun näitä Kingpin moottorilakanoita on ollut saatavilla Suomeenkin jo useamman päivän, niin luulisi jollain plazalaisella jo moinen roikkuvan katossa :)

    Eli kertokaahan kokemuksia.

    Sain jo sen verran infoa Random Tradingin kautta, että kuvaan vaikuttavat aaltoilut pitäisi mennä takuuseen ja valituksia aaltoilusta on tullut erittäin vähän (Ruotsissa). Vialliset kankaat vaihdetaan heti uusiin, joten pitkää odotusaikaa ei ole. Kuulostaa siis asialliselta toiminnalta, ja näinhän homman pitää mennäkin!

    Kaukosäätö toimii radiotaajuuksilla, joka voi olla joillekin pieni miinus. Ohjelmoitavat kapulat eivät välttämättä radiolla juttele, joten tässä on sitten yksi ylimääräinen sohvapöydälle. Kaukosäätö sinänsä on erittäin mukava olla olemassa.

    Mutta niitä "oikeita kokemuksia" kaivataan vieläkin. Jos joku edes nähnyt kankaan toiminnassa, niin antaa kuulua :)

    -Mikko-