Paljonko syöt eväitä leffan aikana?

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Eastwood1, 25.01.2004.

  1. Eastwood1

    Eastwood1 You brought two too many. Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.12.2003
    Viestejä:
    1 875
    Saadut tykkäykset:
    1
    Niin, en ainakaan huomannut tälläistä threadia pienen selailun jälkeen.

    Itselläni leffaeväät määräytyvät oikeastaan pelkästään itse leffan perusteella, mitä parempi leffa, sitä suuremmat eväät. Jotenkin tuntuu vaan siltä että arvostan enemmän leffaa mitä enemmän siihen upotan varoja. :naminami:

    Pistetään tähän vielä yleisimpiä leffaeväitä meikäläisen "leffateatterissa":
    Popcornia(tietysti), joskus tulee myös sipsejä ostettua, hyvää hiilihapollista juotavaa(yleensä limpparia) ja jonkinlaista karkkia. Taitaa olla aika perinteisiä eväitä.
     
  2. The Ring

    The Ring Charles Bronson 1921-2003 Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    02.12.2002
    Viestejä:
    1 526
    Saadut tykkäykset:
    1
  3. kurdt

    kurdt Guest Guest

    Liittynyt:
    27.11.2002
    Viestejä:
    7 255
    Saadut tykkäykset:
    25
    Mul on aika perinteiset eli teatterissa ostan aina combon, eli 0,5L kokis ja keskikokoinen popcorn kuppi. Kotona on sitten eri asia. Silloin tulee joko syötyä popcornia, karkkia nykyään harvemmin, joskus leipää tai muroja :D Limsaa menee aina. Joskus myös kaakao käy.
     
  4. Slash80

    Slash80 No Life! Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    19.04.2001
    Viestejä:
    2 841
    Saadut tykkäykset:
    1
    Yleensä varaan juotavaa, Pepsi Max taitaa olla yleisin. Jos leffa on tuttu, tai on muitakin katsoijia, niin silloin syödään yleensä sipsejä. Jos katson yksin ja haluan kunnolla nauttia, niin juotava riittää. Sipsien rouskutus ääni häiritsee omissa korvissa aikalailla elokuvan kuuntelua.
     
  5. The Ring

    The Ring Charles Bronson 1921-2003 Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    02.12.2002
    Viestejä:
    1 526
    Saadut tykkäykset:
    1
    Lisätään vielä, että tuo salmiakki on lähinnä leffateattereiden naposteltavaa. Kotioloissa jos syön jotain elokuvaa katsoessani, niin se on lähinnä tavallista kotiruokaa.
     
  6. Moses_x

    Moses_x Guest Guest

    Liittynyt:
    08.01.2003
    Viestejä:
    1 117
    Saadut tykkäykset:
    1
    Mountain Dew-puteli on ollut viime aikoina leffassa juomana ja sen mukana jotain karkkia. Popcornia en ole syönyt vuosiin leffassa.
     
  7. tatska

    tatska Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.02.2003
    Viestejä:
    525
    Saadut tykkäykset:
    0
    Teatterissa yleensä mukana 0,5 l. Cokista tai Mountain Dewta. Himassa nyt mitä sattuu. Yleensä kotona leffaa katsoessa ei tule syötyä paljoakaan karkkia/sipsejä.
     
  8. leemi

    leemi Guest Guest

    Liittynyt:
    29.06.2003
    Viestejä:
    106
    Saadut tykkäykset:
    0
    Teatterissa aina mukana "leffapakkaus" joka pitää sisällään 0.5l limu ja Pandan suklaarusinoita ja jotain oma valintaista.

    :king:

    Kotona katsellessa tulee hörpittyä limua/mehua ja jos kaapista löytyy niin karkit nostetaan pöydälle mutta harvemmin niitä tulee syötyä varsinkaan jos on hyvä leffa.
     
  9. Akkuli

    Akkuli Käyttäjä

    Liittynyt:
    02.01.2003
    Viestejä:
    2 015
    Saadut tykkäykset:
    4
    Yleensä en syö/juo leffoja katsellessa mitään. Sen harvan kerran, kun syön/juon, tapahtuu se kotona ja naposteltavana toimii jokin pieni suolainen ja juomana useimmiten kokis.

    Eilen illalla taas pitkästä aikaa mussutin leffan aikana: Söin loput pussin pohjalta löytyneet suolapähkinät ja join tuoremehua.
     
  10. Silverfang

    Silverfang Uusi jäsen Tukijoukot

    Liittynyt:
    10.03.2002
    Viestejä:
    618
    Saadut tykkäykset:
    1
    (Grilli-)sipsejä, dippiä ja maitoa. Näillä eväin, jos eväin.
     
  11. M-J-B

    M-J-B Uusi jäsen Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.09.2003
    Viestejä:
    300
    Saadut tykkäykset:
    2
    No jos menen kaupungille leffateatteriin menen usein myös kaupungille syömään. Ensin kunnon syömingit jossain ravitolassa (esim: alkupalat, punkkua, kunnon pippuripihvi sisäfileestä lisukkeineen, leivos/jäätelö, kahvi, konjakki) Leffaan mukaan 0,5l Pepsi (siltä varalta että jano tai väsymys yllättää) ja taskuun mahtuva irtomakeispussi (ajanvietteeksi mikäli leffa on huono). Mitä parempi leffa, sitä vähemmän aikaa syömiselle sen aikana (ja sama kääntäen). Leffan jälkeen parin tuopin ääreen hämmästelemään mitä oikein tuli nähtyä.

    Arkinen leffailta kotioloissa menee yleensä pelkän hyvän juotavan voimalla (ehkä jotain voileivän tapaista alkutekstien aikana), mutta sipsit/popcornit/pizza astuvat usein kuvaan jos tupa onkin täynnä ja joku tusina-actionpätkä levylautasella.

    Parhaat leffat katsotaan yhtä soittoa (uusintana jos hyvä leffa pääsi yllättämään), ja täyden nautinnon aikaansaamiseksi on kaikki oheistoiminnot syömistä, vessakäyntiä ja löpinöitä myöten meikäläisen teatterissa kielletty.
     
  12. Patu

    Patu Käyttäjä

    Liittynyt:
    04.12.2002
    Viestejä:
    2 834
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eväiden määrä määräytyy leffan pituuden ja ennakko-odotusten mukaan. Esim. Sormustrilogian päätösosaa mentiin katsomaan tuhtien eväiden kanssa (1,5L limpparia, popcornia ja karkkia), kun taas Master & Commander pärjättiin karkkipussillisella (vaikka leffa olikin ennakko-odotuksia huomattavasti parempi). Yleensä aina on jotain kuitenkin oltava.

    Kotona katsottaessa taas usein pärjää myös ilman eväitä. Kotonakin kuitenkin karkkipussi ja sipsit ovat yleisin naposteltava, mutta myös keksejä tulee syötyä. Pizza pizzeriasta on myös kova sana. Mainitsemattakin selvää varmasti on, että limpparilla huuhdotaan eväät kurkusta alas. Jos limppari jostain kumman syystä on loppu niin mehulla.
     
  13. premier

    premier Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    28.06.2002
    Viestejä:
    1 687
    Saadut tykkäykset:
    4
    Yleensä raahaan käden ulottuville 1,5litran limpparipullon ja jotain sopivaa naposteltavaa. Jos tiedän katsovani illalla elokuvan, haen yleensä sipsejä, dippiä ja karkkia kaupasta. Mutta jos tilanne on ns. ex tempore, tyydyn jääkaapin ja kaappien sisältöön. Keksejä, leipää, nuudeleita jne.

    Leffateatterissa on aina limpparia, iso irtokarkkipussi ja laatikollinen hotrodeja, jos niitä sattuu olemaan teatterissa saatavilla. Popcornista en hirveesti tykkää.
     
  14. Akkuli

    Akkuli Käyttäjä

    Liittynyt:
    02.01.2003
    Viestejä:
    2 015
    Saadut tykkäykset:
    4
    hahhaa! Tuota virhettä en enää toiste tee. En tiedä olenko tästä jo täällä turissut, mutta otin kerran 1,5 litraa kokista mukaan leffaan (taispa muuten olla Ep.II) ja jouduin kesken elokuvan lähtemään miestenhuoneeseen. Kyllä harmitti, kun elokuvan tärkein(?) kohta jäi näkemättä ja muutenkin se inhottava tunne, kun kiemurtelee tuskissaan rakko täynnä nestettä ja odottaa hyvää suvantokohtaa, jolloin voisi lähteä keskeltä salia täyden penkkirivin läpi vessaan.

    Ei enää juotavaa minulle leffateatterissa, ehkä sitten kotona, kun pönttö on lähellä ja kaukosäätimestä löytyy pause-nappi.
     
  15. Jumbu

    Jumbu Guest Guest

    Liittynyt:
    20.10.2003
    Viestejä:
    690
    Saadut tykkäykset:
    2
    Elokuvateatterissa harvoin tulee syötyä mitään. Karkkipussi joskus. Kämpille teen yleensä popcornit ja juotavaksi limukkaa tai vettä. Kahviakin tulee juotua aika usein.

    Jos katsotaan porukalla leffaa, niin silloin tulee ostettua usein sipsejä. Siinä tosin on se ongelma, että leffan ensimmäisen varttitunnin kukaan ei juuri katso leffaa, vaan kaikki pitävät huolen siitä, että saavat osansa sipseistä. Sipsien loputtua tulee sellainen olo, että voisi aloittaa koko leffankatselun alusta. Silloin tällöin yritän keskittyä leffaan ja jättää muille suosiolla enemmistön sipseistä, mutta tällöin kavereiden mieletön rouskutus häiritsee. Kyse on enemmänkin periaatteesta kuin siitä, että olisimme mitään sipsihulluja. Yleensä yritän hoitaa hommat niin, että sipsileffaksi valitaan joku sellainen elokuva, jonka olen jo nähnyt. Katsomattomat leffat yritän katsoa yksin. Varsinkin jos kyseessä on joku klassikkoleffa.
     
  16. hiost

    hiost White Trash Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    10.11.2003
    Viestejä:
    2 366
    Saadut tykkäykset:
    6
    Leffateatterissa aina 0.5 kola & ässämix pussi. En tiedä mistä tuo on jäänyt alitajuntaan ostaa nuo joka ikinen kerta.
     
  17. Jarkko G.

    Jarkko G. Samppa ja Hurricane :| Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.08.2001
    Viestejä:
    13 046
    Saadut tykkäykset:
    97
    Sipsit on kiellettyjä elokuvan aikana. Se kaikki rapina ja rouskuminen pään sisällä tekee niin paljon ääntä että usein menee perunalastujen imeskelyksi.
    Tosin hyvä elokuva ei syömistä kaipaa, vaan siinä sitten tapitetaan euforisessa tilassa ruutuun liimaantuneena.

    Perjantaisin tosin on sallittua nauttia pari olutta hyvän elokuvan seurana.
     
  18. matarvai

    matarvai Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    24.12.2000
    Viestejä:
    1 466
    Saadut tykkäykset:
    1
    Jos joskus jotain eväitä on niin ne on sipsit, dippi ja limonaati. Kotona harvemmin kyllä tulee syötyä samaan aikaan kun katsoo leffaa. Elokuvissa yleensä pieni juoma sekä pieni popcorn.
     
  19. Imlego

    Imlego Guest Guest

    Liittynyt:
    09.03.2003
    Viestejä:
    1 416
    Saadut tykkäykset:
    2
    Meillä on kotona kaikenlaisen rouskuvan (ainakin) syönti elokuvan tms. aikana kielletty: minulla palaa käämit aika nopeasti, jos huomio kiinnittyy filkan sijaan vierustoverin syömispuuhiin - minulla on varmaan ADHD, mutta huomioni siirtyy yllättävän kevyesti. Itse en myöskään teatterissa mitään syö, mutta siellä ei muiden syönti niin häiritse - ehkä kiitos paremman äänentoiston. Paitsi joskus: etenkin kun olin katsomassa Moulin Rougea, niin joku pitkälle yli keski-ikäinen ukko kolisutteli jotain kurkkupastillia suussaan. Grrr.
     
  20. glottis

    glottis Guest Guest

    Liittynyt:
    01.11.2001
    Viestejä:
    4 650
    Saadut tykkäykset:
    5
    Leffateatterissa on vakiona aina pikku limu (cokis, pepsi tai jopa battery... jos ei ole noita tarjolla niin kyllä jaffakin kelpaa) ja jokin lauantaipussi, jonka avaan tietty ennen leffan alkamista ja saman pyrin tekemään lauantaipussin sisällä oleville muoviin käärityille karkkivalikoimille. :rolleyes:

    Kotona yleensä leffan parissa riittää litra tiivisteestä lantrattua mehua ja joskus on levy fazerin sinistä tai ruisleipää valkosipulimeetvurstilla.