Babylon 5 boksit

Keskustelu osiossa 'DVD-leffat' , aloittajana Imlego, 06.05.2003.

  1. Gnme

    Gnme Guest Guest

    Liittynyt:
    02.10.2001
    Viestejä:
    21
    Saadut tykkäykset:
    0
    Aika erillaisia vastauksia kyllä tulee. Tiistaina laitoin mailia että mitä tehdään kun levyt on naarmuilla. Keskiviikkona tulee vastaus että ovat laittaneet DHL:llä uuden paketin tulemaan johon vastasin että tod.näk tämä uusikin olisi samanlaisessa kunnossa perillä ja tänään päivällä oli vastattu että tämän uuden paketin naarmuuntuminen olisi hyvin epätodennäköistä :hitme:

    Noh, pian se nähdään..
     
  2. mankeli

    mankeli Suurguru Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    23.01.2003
    Viestejä:
    897
    Saadut tykkäykset:
    1
    Tänä aamuna lähetin mailia, mutta vastausta ei ole vielä kuulunut. Kirjoititteko osoitteeseen english@amazon.de ?
     
  3. steffe79

    steffe79 Silentium est aureum Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    04.05.2002
    Viestejä:
    4 147
    Saadut tykkäykset:
    7
    Saksan Amazonista tuli levyt tännekin irtonaisina. Tarkemmin sanottuna levyt 2. ja 4. Tosin postillakin saattoilla olla jotain asiaa, sillä siinä joka aamuisen kahvikuppini kanssa todistin, kun posteljooni yrittää toteuttaa yhtälöä, jossa ylisuuri kappale X koitetaan mahduttaa sisään ylipienestä luukusta Y. Tuloksen voi jokainen päätellä itse.

    Levyjä en jaksanut takaisin lähettää, sillä pienistä pintavioista huolimatta toimivat moitteettomasti. Ja nyt on jo 5. levy menossa, toivottavasti huomenissa on kaikki jaksot jo ehditty katsomaan.

    On se kyllä ihme, jos WB ei seuraavan kauden laattikkoihin panosta. Tai sitten heitä ei yksinkertaisesti kiinnosta.
     
  4. Harvester

    Harvester Guest Guest

    Liittynyt:
    17.07.2003
    Viestejä:
    162
    Saadut tykkäykset:
    0
    3. levy katsottu ja 9. jakso (Point of No Return) pätki kolmessa kohti sekä 12. (Sir Transit Vir) yhdessä kohti. Ei mitään häiritseviä loikkia tapahtunut, kiitos H/K:n erinomaisen virheensiedon. Taidan silti pyytää lähettämään uuden paketin.
     
  5. wrinkly

    wrinkly Guest Guest

    Liittynyt:
    13.11.2001
    Viestejä:
    221
    Saadut tykkäykset:
    1
    Täytyy sanoa Amazonin eduksi, että hyvä ja asiallinen palvelu. Sähköpostilla valitin ja kutakuinkin välittömästi tuli tieto, että lähettävät uuden paketin - toivottavasti nyt saisin ehjänä nuo 3. ja 5. levyt, niin oli kokonaan ehjä paketti. Pyysivät vielä kohteliaasti palauttamaan viallisen paketin, jotta saavat omansa tuottajalta perityksi - takaisinlähetyskulut luonnollisesti korvaavat.

    Odotan kuitenkin, että uusi paketti on käsissä. Jos vaikka onnistun koostamaan kahdesta yhden kunnollisen. Tai jos rumba jatkuu, niin sitten voin lähettää takaisin kaikki vialliset paketit yhtena lootana ja näin säästää a) omia vaivoja ja b) Amazonin kuluja.

    Olen nyt katsonut puoliväliin ekan rupisen levyn ja ilman mitään ongelmia - edes yhtään kuvan tai äänen pätkäisyä en ole havainnut. Eli eivät hyvälaatuiset DVD soittimet (minulla Pioneer 545) näytä olevan kovin herkkiä levyn pintavaurioille. PC-pyörittimessä levyn jo pätkittäin selasin läpi, niin ikään ilman ongelmia. Mutta aikalaisen ruma tuo levy on ja pitkän ajan kestävyys lienee kovasti kyseenalainen.
     
  6. Bob Fleming

    Bob Fleming Great Bird of the Galaxy Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    10.10.2002
    Viestejä:
    1 259
    Saadut tykkäykset:
    1
    Ja täälläkin 4 levyä irti joista kahdessa oli jumiongelmaa. Pitää vielä kokeilla mikrokuituliinaa josko noita skraaduja saisi siloiteltua.
     
  7. Jupe

    Jupe Käyttäjä

    Liittynyt:
    24.03.2000
    Viestejä:
    3 063
    Saadut tykkäykset:
    28
    Ihan normaalin palautus operaation lupasivat tännekin, uutta on tulossa. Todella nopeasti Amazon toimii, vastaus tuli jo eilen aika pian reklamaation jälkeen. Nuo naarmuiset saattaisivat tosiaan toimiakin mutta kausi on pitkä, eikä sitä tule katsottua heti kokonaan, joten on ne varminta vaihtaa nyt kun asia on tuore.
     
  8. jpaukku

    jpaukku Guest Guest

    Liittynyt:
    26.10.2001
    Viestejä:
    42
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mielenkiintoiseksi menee tämä vaihtorumba; osalle porukkaa vaihdetaan boksi mukisematta, osa joutuu odottamaan tulosta Warnerin ja Amazonin välisistä neuvotteluista. Politiikka vaihtelee aika tavalla...
    Mitä tulee huonoihin levyjen kiinnityksiin, itseäni hieman ihmetytti kun laitoin vioittuneet levyt paikalleen ja vähän kääntelin ja vääntelin ja heittelin, niin en saanut niitä irti. Käytetäänköhän noita paketteja futisharkkoihin..?? :D
     
  9. lindeju

    lindeju Guest Guest

    Liittynyt:
    29.07.2002
    Viestejä:
    216
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itse mietin samaa. Miten ihmeessä levyt voivat irrota noinkin tiukoista pidikkeistä? Vastaus on todennäköisesti se että levyt ovat irronneet jo pakkausvaiheessa tai eivät ole kiinnittyneet lainkaan. Jäljet johtavat varmasti pakkauslinjalle, muuten näinkin laajamittainen limbo ei voi onnistua.

    Amazon.de heräsi omalla kohdallani vihdoinkin ja laittoivat tilauksen uusista boxeista. Vähän vain ihmetyttää että asiaa piti vääntää usemman viestin edestä ennen kuin mitään tapahtui.

    Edit: olen kirjoittanut juuri tuonne english@amazon.de osoitteeseen. Myös info-antwort@amazon.de osoitteesta on tullut postia ja sinne olen myös heittänyt replyä.
     
  10. m-haapala

    m-haapala Guest Guest

    Liittynyt:
    16.01.2003
    Viestejä:
    29
    Saadut tykkäykset:
    0
    Paketti tuli tänään ja irtihän niitä p****ja oli... Mulla 2., 4., ja 5. eikä 3. ja 5. kuten yleensä. Naarmuja on kiitettävästi, mutta en ole vielä kokeillu toimiiko levyt. Laitoin levyt kiinni ja tiputtelin pakettia muutaman kerran pöydälle max. 30cm korkeudelta ja 5. levy irtosi. En ihmettele yhtänä että posti saa irti 3 levyä, kun pysyvyys on tuota tasoa.

    Taidan odotella ensi viikkoon ennenkuin alan kyselemään Amazonilta mitään.
     
  11. E.T

    E.T Guest Guest

    Liittynyt:
    11.10.2003
    Viestejä:
    55
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ja pienen käytön jälkeen ei enää yksikään levy pysy kiinnikkeissään.
    Tällainen pidike "kuluu" heti sellaiseksi jossa levyt eivät enää pysy ollenkaan kiinni.

    Vähin mitä Warnerin pitäisi tehdä nyt on valmistaa ja jakaa uudet toimivat kotelot. (tosin eipä monet taida tarvita pelkästään sitä uutta koteloa, kun levytkin ovat naarmuilla)

    Minkä ihmeen takia Warner ei voi tehdä koteloita tällaisella pidikkeellä:
    [​IMG]
    [​IMG]
    Eivätkä voi ainakaan väittää että tuollaisia pidikkeitä ei saisi mahtumaan nykyisen paksuiseeen koteloon. (kuten jälkimmäisestä kuvasta näkyy)
     
  12. jjokivuo

    jjokivuo Guest Guest

    Liittynyt:
    13.12.2001
    Viestejä:
    355
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ihan mielenkiinnosta, mikä on noiden 3. vuoden B5 levyjen OIKEA irroitustapa??
    Tuntuu että pari yleisintä on selkeitä, painetaan keskeltä ja levy vapautuu mutta miten nämä erikosemmat tapaukset kuten B5-S3? Ja miksi levykoteloissa on yleensä 4 "sormi" kevennystä kotelon laidoilla levyn ympärillä,.. en minä ainakaan saa järkevää otetta tommosista :)
     
  13. Jupe

    Jupe Käyttäjä

    Liittynyt:
    24.03.2000
    Viestejä:
    3 063
    Saadut tykkäykset:
    28
    Painoin hieman keskeltä ja pidin kahdelta puolelta yhtäaikaa sormilla kiinni, hyvin se irtoaa. En tosin ole varma, voisiko suunnittelija tarkoittaa tämmöstä sorminäppäryysharjoitusta välttämättömäksi.
     
  14. KaKui

    KaKui FullHD Member Tukijoukot

    Liittynyt:
    26.07.2000
    Viestejä:
    2 303
    Saadut tykkäykset:
    40
    Laitoin meiliä uudelleen amazoniin ja kyselin voisivatko kuitenkin odottelun sijaan lähettää mullekin uudet boxit kun tuntuvat niitä aika monelle muulle lähettävän.
    Vastaus tuli nopeasti, tällä kertaa pyysivät palauttamaan entiset boxit ja ilmoittamaan haluanko rahat takaisin vai odotanko uutta, virheetöntä painosta.

    Ei tästä tuu mitään :hitme:
     
  15. Sergei

    Sergei Guest Guest

    Liittynyt:
    14.09.2001
    Viestejä:
    431
    Saadut tykkäykset:
    2
    Näitä juttuja kun lukee, niin olen aika tyytyväinen kun hommasin S3:n R1 versiona. Kesällä tulleessa paketissa ei ollut yksikään levy irti. :D
     
  16. m-haapala

    m-haapala Guest Guest

    Liittynyt:
    16.01.2003
    Viestejä:
    29
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei hitto. Tätä paskempaa kiinnitystä ei voi tehdä. Levyjä ei saa irti ellei niitä taivuta ja vedä voimalla karmaisevan skräts-äänen saattelemana. Keskeltä painamisesta ei ole mitään hyötyä, koska kiinni pitävät 3 kynttä on jokseenkin kiinteät. Otan levyni mieluummin paperi"kotelossa" (tyyliin lehtien mukana tulevat CD:t) kuin tälläisessa.
    Toistin pudotuskokeen: boksi 30cm korkeudelta lappeellaan paperipinon päälle. Ensimmäisellä kerrella 5 pudotusta sama puoli edellää ja 2 levyä irti, toiselal kerralla samat irtosi ja 2:lla pudotuksella. 2. Kauden boksia tiputtelin molemmin puolin n. kymmenen kertaa eikä yksikään levy irronnut. Miksi hel.... niitten on pitäny vaihtaa kiinnitysmekanismia? Ei se kahdessa ekassa boksissakaan hyvä ole, mutta aivan eri luokkaa kuin tämä räpellys.
    Boksi on muutenki huonomman oloinen, painoa sillä on 140g vähemmän kuin 1 ja 2 kauden bokseilla (300g vs. 440g). Välipahvitkin on jätetty pois, joten samalla välimuocit olisi voinut tehdä pehmeämmästä mustasta. Niihin saa sen tason kiinnitykset, että ei varmasti irtoa levystä vetämällä (tai pakettia tiputtelemalla), mutta keskeltä painamalla levy hyppää siitä irti. Ja saa kirkkaaseenkin näimmä tehtyä kunnollisen, kokeilkaapa vaikka BoB-boksin (pahvinen suomiversio) kiinnityksiä.

    Paskan möivät.
     
  17. puro

    puro Guest Guest

    Liittynyt:
    30.09.2002
    Viestejä:
    234
    Saadut tykkäykset:
    1
    Eli vissiin odotellaan uutta ja parempaa versiota ennenkuin tilaillaan tännepäin...

    :(

    -P.
     
  18. Petrel

    Petrel Uusi jäsen

    Liittynyt:
    12.11.2002
    Viestejä:
    140
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ai että! Nyt on viikonloppu pelastettu mulla ja kavereilla, tai ehkä sitten ei...

    Viisi boxia saapui allekirjoittaneen tilaamana, eikä niistä saa edes yhtä ehjää kokonaisuutta kasattua. Kaikissa tapauksissa oli levyt 2, 3 ja 4 irti, sekä naarmuilla. Ja tämä oli tilaus amazon.co.uk:sta...

    Ensin nähdään vaivaa, että vaivautuvat edes ko. sarjan julkaisemaan DVD:llä, sitten köpeltävät ekan kauden parin jakson kohdalla, toisen kauden osalta ei kovin kauheita mokia tainnut tulla vastaan ja nyt sitten tämä. Kyllä voivat Warnerin euroopan pään pojat taputella itseään selkään hyvin mokatusta työstä.
     
  19. mankeli

    mankeli Suurguru Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    23.01.2003
    Viestejä:
    897
    Saadut tykkäykset:
    1
    Eipäs nyt aleta aiheetta kehumaan :p

    Halvemmilla/huonommilla soittimilla katsottaessa Coming of Shadows -jaksossa kuvan parilliset ja parittomat vaakaviivat ovat eri kohdilla. Joku selitti asian teknisen puolen aiemmin tässä threadissa. Todella häiritsevä moka, piti sen takia katsoa kyseinen jakso DVD-ROM -asemalla tietokoneen ruudulta.
     
  20. jakoskin

    jakoskin Guest Guest

    Liittynyt:
    11.06.2002
    Viestejä:
    236
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei kiitos tuota kiinitys-"napsauttajaa". Kyseinen malli saattaa tehdä selvää levyjen muovisesta sisärenkaasta. Esim TNG ja DS9 -boksien levyt ovat halkeilleet keskiöstä kiitos tuonlaisen pidikkeen (itellä DS9:n kolmosboksissa parissa levyssä oli halkeamat. TNG:issä ei ollut yhtään koska olen säilyttänyt levyjä 2cd-koteloissa. Onneksi.) ja älämöly & vaihtorumba on ollut hirveä Britanniassa. Myös Suomessa julkaistu Fellowship of the Ring TE sisältää tuollaisen pidikkeen ja katseltuani leffan muutamaan kertaan otin levyn oitis pois tuosta kotelosta, koska levyn keskiössä oli havaittavissa selkeitä halkeamia ja rasitusjälkiä (myös Two Towers TE:stä otin leffalevyn erilleen toiseen koteloon). Suosittelen tarkistamaan levynne.