Päivi Räsänen - Ultimate Thread

Keskustelu osiossa 'Tarinatupa Classic (Yleiskeskustelu)' , aloittajana IsoArska, 08.08.2003.

  1. setae

    setae Guest Guest

    Liittynyt:
    03.01.2003
    Viestejä:
    1 276
    Saadut tykkäykset:
    1
    Tästä ei taida olla omaa threadiaan vielä plazassa? No kuitenkin.

    Eihän tuo ehdotus baareja juuri koskisi - harvassa ovat ne paikat, jotka neljään asti ovat auki. Yökerhoille se olisi kuolinisku - kuka haluaa maksaa sisään paikkaan, joka menee jo kahdelta (ts. 1:30) kiinni?

    Vanhanenkin puhuu asiasta kovasti ristiin. Yritetään estää kotijuopottelun lisääntymistä ensimmäisessä lauseessa, ja seuraavassa sitten puhutaan klo 02 sulkemisajan puolesta. Moniko lähtee enää yökerhoon puolen yön tietämillä (jolloin itse yleensä liikenteeseen lähden), jos aikaa vietettäväksi on enää vajaa 2 tuntia?

    Taksikuskitkin ovat varmasti riemuissaan. En ole asiaa tarkemmin kysellyt (Isäni ajaa taksia, kylläkin päivävuoroa. Tuntee varmasti kuskeja, jotka vielä yövuoroja ajavat), mutta viikonloppuiltojen taksikyydit ovat pitkä penni taksienkin tileistä. 02 sulkemisaika leikkaisi tätä paljolti pois, sillä viimeiset bussit vielä noihin aikoihin lähtevät. Lähiräkälöiden suosio varmaankin myös lisääntyisi - jos sitä ei "kunnolliseen" paikkaan pääse, miksi edes lähteä kauemmas?

    Storyvillen pitäjä kirjoitti lehteen vastineensa ehdotukselle. Hänen mukaansa (otettava huomioon kuitenkin status, ja samalla puolueellisuus) 02-04 välillä tapahtuva myynti on 0.4% alkoholin kokonaisukulutuksesta. Tähän kun huomio valomerkin aikana tulevan myyntipiikin - joka varmasti siirtyisi 1:30 kieppeille nykyisestä 3:30:stä - ei tuo 02-04 välillä tapahtuva myynti ole juuri mitään. Tuo 0.4% myynnistä saataisiin kirjoittajan mukaan lyhentämällä alkojen aukioloaikoja 2.5 minuuttia päivässä.

    Itse olen tätä ehdotusta vastaan. Se olisi juuri yökerhoille ja klubeille paha isku; en niinkään tuota alkoholia käytä, mutta klubitoiminnassa olen ollut mukana. Ulkomaisten tähtien tuominen Suomeen olisi huomattavasti vaikeampaa jo taloudellisten syiden takia (lyhyempi aukioloaika -> pienempi asiakaspotentiaali), nyt kun viimein näitäkin on alettu Suomessa näkemään. Ei tuo mielestäni niinkään Suomelle olisi menetys, vaan sillä klubikulttuurille, jossa itse vaikutan mukana. Ehkäpä Keskustan mielestä klubikulttuurikin on pahasta?

    Koko ehdotusta kuvastaa mielestäni ehdotuksen esittäjien erkaneminen kansasta, holhousvimma, ja näennäisen vaikuttamisen harha. Ei juomakulttuuria muuteta aukioloaikoja rajoittamalla, eikä kansaa opeteta tavoille holhoamalla eduskuntapyhätöstä. Paras tapa ymmärtää kansaa olisi kuunnella sitä siellä, missä kansa on - ei omasta norsunluutornistaan, mihin kansa ei edes pääse.
     
  2. johnspawn

    johnspawn Käyttäjä

    Liittynyt:
    02.10.2001
    Viestejä:
    1 015
    Saadut tykkäykset:
    3
  3. PateJ

    PateJ Guest Guest

    Liittynyt:
    04.08.2003
    Viestejä:
    85
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kai tuolla baarein ja yökerhojen/klubien sulkemisajan aikaistamisella pyritään siihen, että porukat eivät enää odottaisi puoleen yöhön, ennen kuin lähtisivät liikkeelle. Eli radalla ei oltais enää klo 00-04 vaan esimerkiksi klo 10-02. Näin ainakin olen homman käsittäny. Ja itse olen ehdotuksen kannalla. Jos väsyttäis, niin vois mennä hyvillä mielin kahdelta nukkumaan, mutta jos olis paljon virtaa, niin varmasti löytyis jostain jatkot, minne vois mennä hukkamaan lopun latingin. Loppupeleissä toisaalata aivan sama...
     
  4. mandoliini

    mandoliini Guest Guest

    Liittynyt:
    22.01.2003
    Viestejä:
    48
    Saadut tykkäykset:
    0
    Käsittääkseni sitä voi mennä kahdelta nukkumaan jos väsyttää vaikka baari olisikin auki neljään asti... vai pitääkö sitä viedä vapaus valita muiltakin moneenko bailaa jos itse ei jaksa.
     
  5. steffe79

    steffe79 Silentium est aureum Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    04.05.2002
    Viestejä:
    4 147
    Saadut tykkäykset:
    7
    On tällä hetkellä tuo IsoArskan päiväkahviunien kohde muuten MTV3:n chatissa (tiedän, ihminen vajoaa alhaalle, kun ei ole muutakaan tekemistä kuin tsätin katselu :D). Naikkonen ei ole kyllä vielä kertaakaan sanonut ohjelman aikana mitään positiivista ja juontaja on tavalliseen tapaansa ulkona tapahtumista. Toivottavasti menee Arskalle nyt narulle, että voi sitten katsella Päiviä 24/7.

    Ja ei kun takaisin teinix-zättiä katsomaan.
     
  6. dan

    dan Guest Guest

    Liittynyt:
    28.05.2003
    Viestejä:
    148
    Saadut tykkäykset:
    0
    Täytyy kyllä sanoa että ton juontajan rinnalla Päivi vaikutti hyvinkin fiksulta ihmiseltä.
    "Rap musiikissa on rasistisia tekstejä ei metalli musiikissa...."siis mitä hittoa?? se juontaja höpötti
     
  7. E. P.

    E. P. Guest Guest

    Liittynyt:
    11.09.2002
    Viestejä:
    2 780
    Saadut tykkäykset:
    12
    Päivi Räsänen on parasta aikaa telkkarissa Lööpin takana ohjelmassa! Toivottavasti Plazan fanit ovat telkkarin ääressä. :thumbsup:

    EDIT:

    Aihe oli: "Pitäisikö kirkon siunata homoliitot?"
    Kansanäänestyksen tulos: "kyllä 20%" ja "ei 80%"

    Ei tarvitse kahta kertaa arvata Päivin kantaa asiaan. :thumbsup:
     
  8. tpi

    tpi Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.06.2001
    Viestejä:
    4 400
    Saadut tykkäykset:
    34
    Se on aina kummaa, kun nämä uskovaishihhulit valikoivat raamatusta VAIN ne käskyt ja kiellot jotka itseä miellyttävät.
    Taitaa tuo Päivikin kyllä syödä sianlihaa ihan hyvällä halulla, ja varmasti joskus pihviä kermakastikkeellakin. Ehkä jopa veriletut maistuvat. Ja voi olla, että kuukautisten aikana autiomaassa vietetty "karkoitusaika" puhumattakaan temppelissä tapahtuvasta puhditautumisesta ovat joskus jääneet väliin.
    Jos noita aivan yksiselitteisiä käskyjä ei noudata, ei pitäisi olla kanttia hihhuloida homoliitoista tai ennen avioliittoa tapahtuvasta seksistä yhtikäs mitään.
     
  9. Mahoney

    Mahoney Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    20.09.2001
    Viestejä:
    3 826
    Saadut tykkäykset:
    7
    Niin no, eiväthän ne kaikki Päivinkään kannat voi olla liioiteltuja. Mistä h*lv*tistä on saatu 20% kannatus tuollekin :confused:
     
  10. tsinivuo

    tsinivuo Guest Guest

    Liittynyt:
    23.03.2002
    Viestejä:
    3 907
    Saadut tykkäykset:
    1
    Valitan, oli pakko vaihtaa kanavaa saman tien kun Päivin näki Lööpin takana-studiossa, vaikka kuinka teki mieli seurata keskustelua, niin karvat nousi pystyyn jo näkemisestä ja niinpä kanava vaihtui. :)
     
  11. E. P.

    E. P. Guest Guest

    Liittynyt:
    11.09.2002
    Viestejä:
    2 780
    Saadut tykkäykset:
    12
    Eivät toki kaikki päivin jutut ole liioiteltuja. Päivi puhui itseasiassa asiallisemmin kuin se "seksuaalisesti erillaisten tukiryhmän jäsen" ( :rolleyes: ). Ihme kommenttaja sillä toisella keskustelijalla oli tyyliin "Raamattu suhtautuu kielteisesti oikeastaan anaaliseksiin, eikä homoihin...", onneksi Päivi tuntui tietävän Raamatun aika paljon tarkemmin ja korjasi sen toisen puheita samantien.

    Tuo jopa 20 prosentin kannatus selittynee sillä, että suuri osa ihmisistä jotka lähettelevät tekstiviestejä näihin galluppeihin ovat varmaankin aika nuorta väkeä. Nuoret ovat nyt tunnetusti aika liberaaleja, kunnes sitten itse kasvavat aikuisiksi ja muuttavat kantansa kypsemmiksi.
     
  12. Zero

    Zero Guest Guest

    Liittynyt:
    01.09.2001
    Viestejä:
    177
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko muiden ihmisten seksuaalisen erilaisuuden hyväksyminen tosiaan "nuoruuden ohimenevää liberalismia"? :rolleyes:
    Siis ymmärrän kyllä, että tarkoitat varmaan tietynlaista "kapinoivaa ylisuvaitsevaisuutta", mutta mielestäni se ei liity tähän äänestystulokseen mitenkään.
     
  13. sarme

    sarme Uusi jäsen

    Liittynyt:
    23.11.2000
    Viestejä:
    254
    Saadut tykkäykset:
    0
    Toivottavasti. Muoti-ilmiöltä tuo homojen paapominen ja ihaileminen lähinnä tuntuu. Nykyään on cool olla hintti :sick: ,tai ainkin suvaita sitä. En ymmärrä :hitme:
     
  14. void

    void Guest Guest

    Liittynyt:
    21.01.2003
    Viestejä:
    1 121
    Saadut tykkäykset:
    3
    Aivan. Vai ollaanko täällä sitä mieltä, että suvaitsevaisuus on nuorison yksinoikeus?

    Noh, toisaalta tässä ei kysytä muuta kuin että pitäisikö kirkon ne siunata, ja liikelaitos nimeltään kirkko, jota veronmaksajat rahoittaa, on sellainen pysähtyneisyyden ja suvaitsemattomuuden tyyssija, että kaikenlaiset julkiset lausunnot esimerkiksi tämän asian tiimoilta aiheuttavat ainoastaan sen, että ajattelevat ihmiset heräävät tajuamaan mistä on kyse ja ottavat etäisyyttä tähän laitokseen. Joten sinänsä näistä vaihtoehdoista molempi on parempi :p

    Ja tällä kirjoituksellani ei ole mitään tekemistä uskonnon ja uskovaisten kanssa.
     
  15. E. P.

    E. P. Guest Guest

    Liittynyt:
    11.09.2002
    Viestejä:
    2 780
    Saadut tykkäykset:
    12
    Tuohon ekaan virkkeeseen en kommentoi, mutta siis lähinnä tarkoitan tuota nuorisolle tyypillistä ylisuvaitsevaisuutta tai oikeastaan lähes välinpitämättömyyttä. Kaikki on "ihan jees". :rolleyes:

    Ja kyllä se vaikuttaa, koska mitä nuorempaan porukkaan mennään, sitä enemmän näitä tekstareita käytetään. Tietysti voidaan arvioida, että Lööpin takana ohjelman katsojien ikärakenne ei ole älyttömän nuori, joten tämä kompensoinee hieman asiaa.
     
  16. der komissar

    der komissar Guest Guest

    Liittynyt:
    07.08.2001
    Viestejä:
    484
    Saadut tykkäykset:
    1

    ja sitten eriväriset hirteen, tai ainakin niille omat asuinalueet kauaspois meidän silmistä, juutalaisille tähdet rintaan ja gheton kautta leirille ja uuniin ja muslimimit betoni aidan taakse ja tankin alle tai kumiluodilla otsaan JA SINÄ ET YMMÄRRÄ - HALOO PAHVI - miten voi olla noin luutunut nuori ihminen tänä päivänä kun vähän historiaa tuntee...? lopuksi kerro missä on cool olla hintti, ihan vaan kiinnostaa ... oletko itse harkinnut ?

    Ps missä suvaitsevaisuus on kirosana - tiedäpä kusasta sinneppäin !
     
  17. jaoksane

    jaoksane Guest Guest

    Liittynyt:
    13.08.2001
    Viestejä:
    38
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hyvin sanottu siellä perällä. Näyttää siltä, että tästä sota lähtee käyntiin, mutta mitäpä muutakaan Päivi Räsäs threadista voi olettaakaan...
     
  18. matarvai

    matarvai Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    24.12.2000
    Viestejä:
    1 466
    Saadut tykkäykset:
    1
    Ikinä en ole itsekään kyseisestä tyypistä kuullut.
     
  19. void

    void Guest Guest

    Liittynyt:
    21.01.2003
    Viestejä:
    1 121
    Saadut tykkäykset:
    3

    Siis kumpaa tarkoitit? Suvaitsevaisuus ja välinpitämättömyys eivät sittenkään ole synonyymeja vaikka niin vihjailet, ne ovat täysin eri asioita.
    Ja minun vaikea kuvitellä, että tälläinen kuvailemasi välinpitämätön henkilö välittäisi tästä aiheesta sen vertaa että lähettäisi tekstareita lähetykseen, eikö se juuri sodi tätä välinpitämättömyyden ideologiaa vastaan... :p
     
  20. Klemmari

    Klemmari Guest Guest

    Liittynyt:
    08.01.2001
    Viestejä:
    2 404
    Saadut tykkäykset:
    1
    Sinäkin? Halitaan! :love:

    MKL