Scary Movie 3

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana E. P., 14.06.2003.

  1. eMoneyBags

    eMoneyBags Guest Guest

    Liittynyt:
    28.10.2003
    Viestejä:
    51
    Saadut tykkäykset:
    0
    jep, mutta se seikka ei tee tosta leffasta yhtään sen parempaa. Parhaat kohdat oli kivasti saatu traileriin, esim. tuo Wacko-Jacko kohta, ja alussa Pamelan ja Jennyn hassuttelu. Tylysti vaan totean että tuskin on sen parempi elokuvateatterissa katsottuna. Isot nimet, hyvä traileri ja Halloweenin odotus sai aikaan nuo massiiviset ekan viikon lipputulot. Toisaalta jos tuon tyyppiset pläjäytykset muutenkin maistuvat niin kai sitten tämäkin.
     
  2. E. P.

    E. P. Guest Guest

    Liittynyt:
    11.09.2002
    Viestejä:
    2 780
    Saadut tykkäykset:
    12
    Oletko nähnyt kahta edellistä Scary Movieta? Miten vertaisit niihin tätä uutta?
     
  3. kurdt

    kurdt Guest Guest

    Liittynyt:
    27.11.2002
    Viestejä:
    7 255
    Saadut tykkäykset:
    25
    Kyllä se vaikuttaa. Sinun mielestäsi on sama, että katsooko vaikkapa mainitsemasi Bad Boys II:n vcd telesyncinä vai DVD:nä? Kyllä minusta ainakin on pikkaisen hienompaa kuunnella 5.1 ääniä kuin mikillä nauhotettuja ääniä leffateatterista ja katsoa kunnon kirkasta ja terävää kuvaa kuin räkäistä ja liian tummaa tai liian kirkasta.

    Kyllä minä väitän, että leffan laatu vaikuttaa paljon siihen minkälaisen fiiliksen siitä saa.
     
  4. eMoneyBags

    eMoneyBags Guest Guest

    Liittynyt:
    28.10.2003
    Viestejä:
    51
    Saadut tykkäykset:
    0
    Siinä olet täysin oikeassa ja yhdyn siihen mielipiteesen. Yleensä vältän noita telesynccejä ja katson mieluiten leffani elokuvateatterissa tai kotona dvdltä 5.1 kera. Pointti olikin vain se että Scary Movie 3 ei yllä trailerinperusteella saatuun kuvaan leffasta (muistin juuri että trailerissa näkyvä hauska Eddie Griffin "Orpheus"-kohtaus ei löydy elokuvasta ("... please Shaneequa, I'm prophesizing"). Traileri oli minusta sika-hauska, ja ehkä siks juuri petyinkin tuohon itse leffaan. Bad Boys II:sesta sen verran että vaikka leffassa on huikeat action-kohtaukset ja SFX jylläävät, on elokuva silti hyvinkin keskinkertainen ellei huono. Tämä todistaa jälleen kerran että pelkillä tehosteilla ei hyvää leffaa tehdä. Muistelen vaan kuinka hyvin BB2 trailerit oli tehty...

    Tottakai BB2:sesta saa paljon enemmän irti elokuvateatterissa tai himassa isolla screenilla 5.1:lla.

    Tarkoitus ei ollut olla mikään vastarannankiiski vaan ilmaista pettymys Scary Movie 3:seen. Jos jotain hyvää haluaa sanoa tosta leffasta niin Leslie Nielsen oli hyvä ;)
     
  5. eMoneyBags

    eMoneyBags Guest Guest

    Liittynyt:
    28.10.2003
    Viestejä:
    51
    Saadut tykkäykset:
    0
    Scary Movie ykkönen löytyy jopa DVD:nä. Tosin en ole katsonut sitä ainakaan kahteen vuoteen. Mutta IMDB:n mukaan annoin sille 7/10 silloin. Jälkeenpäin ajateltuna ehkä vähän liikaa. Kakkosesta en muista juuri mitään, mutta muistelen että pidin sitä huomattavasti ykkösta huonompana.

    3:sesta vielä sen verran että sen ehkä huonoin puoli oli juuri se että trailerin (sekä castin) perusteella saattoi luulla että kyseessä olisi paras Scary Movie ja hyvä komedia. Mutta toisin kävi ja oikein hauskat kohtaukset näkee trailerista.
     
  6. Kernwaffe

    Kernwaffe Guest Guest

    Liittynyt:
    26.02.2003
    Viestejä:
    75
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minä ainakin tykkäsin SM 1 ja 2 . Tuntuu siltä että tulen nauramaan SM 3 ja 4:sellekin.
     
  7. Samppa

    Samppa Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.06.2000
    Viestejä:
    14 062
    Saadut tykkäykset:
    26
    Scary Movie 3 ei pääse teatterilevitykseen Englannissa, koska elokuvan esittäminen kiellettiin sen sisältämän Michael Jackson -irvailun vuoksi.
    lähde

    Näyttää Jackson olevan tällä hetkellä herkkä aihe varsinkin Briteissä, yhtä lukuunottamatta myös sikäläiset radioasemat ovat kieltäytyneet soittamasta miehen uutta singleä.
     
  8. Jan

    Jan Käyttäjä

    Liittynyt:
    21.09.2002
    Viestejä:
    1 602
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hmm...haiskahtaa jotenkin ristiriitaiselta. Michael Jacksonista ei saa olla siis mitään mieltä, ei puolesta eikä vastaan. Tabu koko äijä (tai mikä lie onkaan).
     
  9. Samppa

    Samppa Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.06.2000
    Viestejä:
    14 062
    Saadut tykkäykset:
    26
    Kyse lähinnä siitä että jos Jacksonin lapsiinsekaantuminen tullaan näyttämään toteen, muuttuvat Jacko-vitsit melkolailla mauttomiksi.

    Voisi verrata vaikka Lapinlahden Lintujen sketsiin siitä mitä Seppo Hovin pään sisällä liikkuu -> pieni lapsi. Varsin hauskaa, mutta jos pää olisikin kuulunut Jammulle ei tuossa olisi ollut enää mitään huvittavaa.
     
  10. SamTheMan

    SamTheMan Guest Guest

    Liittynyt:
    10.10.2002
    Viestejä:
    1 525
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuli sitten katsastettua Scary Movie 3 ensi-illassa viime viikolla :thumbsup: Kyllähän sitä sai nauraa ihan kippurassa, varsinkin Ring -leffan parodiointi oli nannaa (puhumattakaan MJ -sketsistä :p ). Parempi kuin kakkonen, muttei kuitenkaan pärjännyt ensimmäiselle Scary Movielle...
     
  11. Negotiator

    Negotiator Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    30.09.2002
    Viestejä:
    1 872
    Saadut tykkäykset:
    2
    Tuli käytyä naureskelemassa tälle ensi-illassa viime perjantaina. Täytyy sanoa, että traileri lupaili paljon, muta leffa ei ihan pystynyt lunastamaan sitä mitä trailerissa lupasi.

    Plussa siitä, että en ole pitkään aikaan nauranut niin kippurassa komediaa katsoessani kuin nyt teatterissa (vaikuttaa yllättävän paljon katsoa komediaa isolla yleisöllä kuin yksin). Paikoin todella loistavia letkautuksia elokuvan aikana, mutta sorruttiin liikaa saman käyttämiseen. Esim. kaatuiluun, siihen että jota kuta sattuu jne.

    Tuollainen kerran katsottava pläjäys jos vähänkin tykkäsi SC1 tai 2:sta. Mielestäni 1 on edelleen 1, mutta kakkonen häviää rutkasti 3:lle.

    Niin ja Nielsen oli kyllä aivan loistava :D :D
     
  12. SilentBoB

    SilentBoB Guest Guest

    Liittynyt:
    18.04.2004
    Viestejä:
    104
    Saadut tykkäykset:
    1
    Liian lyhyt leffa, ei ollut kovin hauska :weep:
    Leslie Nielsen oli kyllä loistava niinkuin aina :king:
     
  13. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 524
    Saadut tykkäykset:
    87
    Oli ihan kohtalainen. Mitä näitä SM:iä olen nähnyt aiemmin, niin huumorissa ei ole ollut kehumista, mutta kolmonen oli ajoittain melko hauskakin. Anna Faris tuli äskettäin Mutsista tutuksi (vaikka olihan se Lost in Translationissäkin) positiivisessa mielessä, joten kiinnosti nähdä sitten tämäkin. Ja osaava komediennehan likka on, ei siinä mitään. Hyvin kaukana ollaan ZAZin parhaista töistä, kuitenkin selkeästi parempi oli kuin odotin. Ehkä jopa halvalla reiska tästä itselle. Kolmisen tähteä voisin heittää.

    Ykköstä kehutaan parhaaksi näköjään, kai sekin pitäisi siis vielä nähdä.