Nebulan digi-tv kortin toimivuus?

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana pede, 13.06.2003.

  1. Search

    Search Guest Guest

    Liittynyt:
    11.07.2003
    Viestejä:
    435
    Saadut tykkäykset:
    0
    Asensin juuri oman Nebulani, minulla viritys toimi ihan oikein. Ei tarvinnut koskea rekisteriin, kaikki oli niin kuin pitikin siellä. Sen sijaan minulla ohjelma jumittui todella pahasti jos surffasin kakella kanavia. Näppiksellä/hiirellä kanavia vaihdellessa ei ole mitään ongelmia. Laitoin asiasta supporttiin kysymyksen.

    Huomasin muuten, että Yle teemalla teksteissä oli osittain läpinäkyvä musta tausta. Muilla Ylen kanavilla palkki on läpinäkymätön.

    Nykiikö teillä kuva kun kuvaa paneroidaan :rolleyes: . Joissain kohdin sen huomaa, joissain ei. Johtuuko lähetyksestä vai softasta?
     
  2. pede

    pede Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    22.10.2002
    Viestejä:
    6 311
    Saadut tykkäykset:
    19
    kokeilin polttaa nauhoituksen suoraan dvd-rw:lle kun mulla on idän ihme united 3054m joka syö dvd:lle poltettua mpg:tä (ilman dvd authorointia)

    sen jälkeen united soittimeen, ja tiedostomenu näky soittimessa(ainoana tää + 2 G mpg tiedosto)

    playllä lähti kuva ja ääni ihan kivasti pyörimään, mutta, ihan niin kuin lähteet kertoo + itse on teoriaherrana väittänyt, sekä kuvahäikkää, palikoita, että äänen pätkimistä, kun soittaa suoraa mpg transport streamiä

    nebulan playerilla tiedosto kyllä skulaa, mutta rautasoittimella ja gatesin mediaplayerilla pätkiii

    no kokeilin ajaa pvastrumenton läpi, mutta eilinen tiedosto jämähti kiinni reilun 2 min (nauhoituksessa) kohdalla. ohjelman stumppaamisen jälkeen toinen yritys, da capo.

    sama tänään nauhoitetun kanssa 10 min kohdalla. :grr:

    okei, ryhdytään sitten kääntämään sitä Project X:ää, saksalaisilla ohjeilla

    vinkki, katsokaa ne hakemistorakenteet, koska se sunin java sdk on nyt nimeltään vähän pidempi, jolloin ohjeiden komentoja joutuu hakemistojen osalta muokata. katso myös mihin purat sen procect X zipin. kopsaa komennot vaan sillä yllä mainitulta sivulta, liittää ne komentoruutun ja muokkaa oikeat polut..

    sain käännettyä

    sitten taas onkelma...
    mulla on toi winace pakkaus ja purkusofta, joka on ominut jar tiedostopäätteen. ehdin tänään katella että jossain doom9 forumilla annettin ohjeet ensin poistaa tiedostoassosiaatio ja sitten asentaa sunin java sdk, joka käsittääkseni sitten assosioisi päätten sunin jaavaan.

    laiskana en poistanut assosiaatiota ja sunin java näyttää olevan liiankin höveli, eli ei ominut päätettä


    nyt pitäisi disassosioida jar pääte winacesta ja liittää se johonkin, mutta mhin exe-tiedostoon? ?

    yritin manuaalisesti eri exeihin siellä sunin javan alla mutta mikkään ei lähtenyt pelittään tällä jarilla..

    pitää vaihtaa assosiaatio jos jollain on jar assosioitu WinAcessa tai Winrar:issa.

    edit:
    pitää sitten assosioida se jaavaan / (sain sen tehtyä, mutta postasin väärän ohjeen jonka nyt muokkasin)

    edit 2: se assosioituu javaw.exe nimiseen ohjelmaan sinne java SDK alle, oikeastaan pitäisi kai runtime riittää sen jälkeen kun on kääntänyt sorsan

    joka tpauksessa laisuuttani en katsonut tarkaan ohjeita, ja latasin SUNin NetBeans IDE:n (joka oli ekana siellä download sivulla) jossa oli mukan Java SDK, mikä sitten ei tahtonut pelittää. Kun deinstalloin NetBeans IDE:n ja latasin vain ja ainoastaan Java SDK:n niin ei enää herjannus Main Classin puuttumiseasta .

    ----------------------------

    sen jälkeen tuplaklickaus projectx.jar:iin niin ohjelma pyörii..

    teen nyt pikakuvakkeen johonkin menuseen ja sen jälkeen kokeilen ohjelman toimintoja

    kaikkea sitä joutuu tekemään kun koodarit ei uskalla kääntää
     
  3. Jumpe83

    Jumpe83 Guest Guest

    Liittynyt:
    24.10.2000
    Viestejä:
    903
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ja tuo Nebula toimii vai ihan tavallisella pöytäantennillakin? Onko kuva tällöin täysin pätkimätöntä?
     
  4. Search

    Search Guest Guest

    Liittynyt:
    11.07.2003
    Viestejä:
    435
    Saadut tykkäykset:
    0
    Whoah... testasin juuri analog vs. digital kuvanlaatua, olipahan melkoinen ero. Näkäjään kohisevaankin kuvaan voi tottua, vaikka se häritsikin ajoittain. EPG toimii, ei toimi, toimii osittain, hmm... toimisikohan se paremmin jos olisi nettiyhteys koneessa? Taloyhtiön kattoharavalla signaali vaihtelee 69-75% riippuen kanavasta. Kuvassa ei ole ollut palikoitumista ja ääni on ollut virheetöntä. Taloyhtiön piuhat on vm.57, vahvistin vaihdettiin vuosi sitten.
     
  5. pede

    pede Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    22.10.2002
    Viestejä:
    6 311
    Saadut tykkäykset:
    19
    ->search

    nettiyhteys tekee sen, että nebulan epg päivittyy nähtävästi nebulan serveriltä. puhuivat meilissään omasta epg serveristä. se sitten hakee "jostain" tiedot

    epg:hen tulee ihan oikeasti 6-7 pvää ohjelmia useimmille kanaville kun oot netissä. ilma-allaoilta haku on samoin kuin rautaboxeissa vähän niin ja näin

    jos liität nettiin, kerro onko sulla yle24 tiedot oikein vai tuleeko sinne teeman tiedot
     
  6. Search

    Search Guest Guest

    Liittynyt:
    11.07.2003
    Viestejä:
    435
    Saadut tykkäykset:
    0
    Liitän koneen heti nettiin, kunhan vaan saataisiin taloyhtiössä pari HomePNA tilaajaa lisää ja näin ollen Wlannet tulisi pistämään piuhat kiinni. Modeemilla ohjelmatietojen haku, hmm :sleep: hohhoijjaa...

    Tallennus ja PVAStrumento+Vidomi tuntui toimivan ilman ongelmia, kaukosäädinkään ei ole enää jumittanut ohjelmaa. Pitänee koputtaa puuta :hitme:. Ehkä ne bitit on löytäneet paikkansa koneen sisältä.
     
  7. pede

    pede Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    22.10.2002
    Viestejä:
    6 311
    Saadut tykkäykset:
    19
    sain jo epg kuntoon,

    nebula support oli kehottanut palauttamaan ne rekisterin arvot ja tyhjentämään settingsistä epg cache muistin

    no tietenkin palautin ne arvot, mutta huomasin vasta tänään lukea ohjeet kunnolla, eli myös tyhjentää sen muistin. sen jälkeen olikin jo kanavan tiedot oikein.

    nyt pitää vielä testata sitä instant recordingia teemalta, eli pätkiikö tiedostoja rekisteriarvojen palautuksen jälkeen..

    -> search

    ajatko pvastrumentoa pre-releasena 2.1.0 pre 8 vai julkaistuna aiempana versiona. mulla on pre-release, jotaon kehuttu ulkomaisilla forumeilla, tuloksensa suhteen. mulla on kuitenkin jumittanut molemmilla pidemmillä pätkillä

    demuxaatko vai teetkö pva:ta vidomia varten?

    toi ds.jar:in seuraaja project x näyttää sietävän paremmin kuin pvastrumento nebulan digi-tv ohjelman tuotoksia
     
  8. Search

    Search Guest Guest

    Liittynyt:
    11.07.2003
    Viestejä:
    435
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onkohan taas tullut tuhottua liikaa aivosoluja ;), mutta mitä arvoja palauttelit rekisteriin ja miksi? Olitko muuttanut jotain? Minulla on myös tuo pätkäfile ongelma kun tallensin neloselta instant recordingilla. Tuli usealle ohjelmanimelle etenkin mainosten kohdalla. Muutin asetuksista ohjelman tallentamaan kanavanimelle...
    Zipissä lukee 2030, beats me...:confused:
    Pva->Vidomi, kokeilin 25 min pätkällä, ei ollut ongelmia.

    Trik:
    Miten olet conffannut kaken toimimaan myös myHTPC:ssä, voit pistää vaikka privana vähän yksityiskohtaisemmat ohjeet, jos et halua mennä OT puolelle liikaa. Muitakin kake vinkkejä Nebulaan liittyen saa laittaa. (Pitänee lukea helppiä lisää :p) edit: Tein helpin ohjeiden mukaan, mutta myHTPC ei vielä reagoinut mitenkään. Pitäisikö myHTPC:tä conffata jotenkin? edit2: Nyt toimii, uudelleen käynnistys muiden asioiden takia auttoi asiaa. Edit3: Nyt kaken toiminnallisuus on täydellinen :D, pageup/down auttaa kummasti musiikkitiedostojen selausta.

    Käyttääkö kukaan tuota frame smoothingia. Minulla on tuo helpissä esitetty ongelma, eli nykiminen pahenee smoothing päällä winXP:ssä. edit2: Nebulan support antoi tarkat ohjeet, nyt ei nyi enää :king: . Nebulalta tullut viesti oli kirjoitettu la-su välisenä yönä 1:12, nämä kaverit ei varmaankaan nuku ikinä.

    Edit3:
    Ihmettelin hetken kun ajastetussa tallennuksessa ei näkynyt ollenkaan mm. Mtv3 tai Yle tv2:stä kanava vaihtoehdoissa. Sitten huomasin että 7-day guidessa kun menee Mtv3:n kohdalle, niin vasemmassa alakulmassa lukee Ylen klassinen. Tässä luettelo:
    Yle tv1=Yle peili
    Yle tv2=YleQ
    Mtv3=Ylen klassinen
    Mtv3+=Digipalvelut
    Johtuisikohan tämä siitä, että laitoin asetuksista, että näytetään vain omat suosikkikanavat...?
     
  9. pede

    pede Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    22.10.2002
    Viestejä:
    6 311
    Saadut tykkäykset:
    19
    -> search
    toi sekoilu liittyy jotenkin kanavien (LCN) numerointiin. mulla on käytössä sama suosikkikanavat, ja olen tietenkin karsinut nämä "digipalvelut" joka lienee mhp:n datakanava

    jos menet katsomaan overlay menun kautta sinee tuning puolelle, siellä on sellainen kohta joka oli jotain "technical info" tms (en ole nyt koneella jossa on nebula)

    siellä näytetään eri teknisiä asioita kanavakohtaisesti. näet siellä LCN:t

    radiopuolella samoin kuin tv puolella kanavat alkavat numero 1stä jne. mulla on ainakin osannut pitää erossa radio ja tvpuolen kanavat.

    jos laitat tosta jotain sinne supporttin, muista mainita ettei sulla ole kone netissä, sillä voi olla tekemistä asian kanssa, tai sitten ei

    ------------------

    mulla se epg näytti siis väärin yle24 osalta, jollon menin tätä ketjua ylöspäin, ja näin sen sitaatin nebulan vastauksesta jossa annettin hexa-arvot kanaville (LCN) kun mulla oli sitten eri arvot yle24 ja teeman osalta muutin arvot vastauksen mukaisiksi

    tämä oli kuitenkin väärin, ja supporti ilmoitti että heidän päässään oli väärät arvot ja tuli laittaa arvot takaisin.

    sen cache muistin tyhjennyksen jälkeen ja uuden epg päivityksen (netin kautta) epg:kin näytti yle 24ää oikein

    tosin tänään ap katsoin taas epg:tä, ja taas oli yle24:llä teeman tiedot, cachen tyhjennyksen ja uudelleen latauksen jälkeen oli oikeat tiedot. jos tämä toistuu. siellä on joku bugi. pitää vielä koittaa muutaman kerran toistuuko
     
  10. Search

    Search Guest Guest

    Liittynyt:
    11.07.2003
    Viestejä:
    435
    Saadut tykkäykset:
    0
    -> pede
    Tutkin vielä asiaa pidemmälle ennen kuin pistän supporttiin kysymystä, täytyyhän niiden antaa nukkua hieman ;) . Ihmettelin kanssa noita erilaisia heksa-arvoja viestissä, mutta annoin niiden olla.

    Toi technical info käytettynä yhtäaikaa frame smoothingin kanssa jumittaa digitv:n. No mieluummin katselen kuvaa ilman nykimistä, kuin teknisiä tietoja :D.

    Pitäis varmaan kerätä tämänhetkiset bugit yhteen, että tietää mitkä on vielä olemassa ja mitkä on jo korjattu.

    Ehdotin Nebulalle, että josko nuo kanavanumeroinnit voisi editoida ohjelman kautta, ettei tarvitse mennä rekisterieditorin puolelle. Tässä vastaus: I'll certainly let the developers know of your wish to change the channel numbers, but please be aware that doing so in the registry with the current version of software may cause unwanted effects when recording programmes.

    Jos joku ihmettelee sitä minun kaukosäätimen aiheuttamaa jumitusongelmaa, niin kyse oli jonkin asteisesta maadoitusongelmasta. En viitsinyt kytkeä antennijohtoa Nebulasta telkkariin aluksi, silloin boksi meni jumiin säännöllisesti. Sitten kun laitoin antennipiuhan kiinni, ongelma katosi samantien. Lucky me! :thumbsup:
     
  11. aarno2815

    aarno2815 Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    03.03.2001
    Viestejä:
    4 636
    Saadut tykkäykset:
    131
    Lähettäjä: Sales @ Nebula Electronics Ltd.
    [mailto:sales@nebula-electronics.com]
    Lähetetty: 5. syyskuuta 2003 15:07
    Vastaanottaja: Aarno
    Aihe: Re: projector and tv


    Hi there,

    Thanks for your e-mail!

    I think I know what you are asking and thus I am sorry to say that our PCI
    card and USB units both require your machine to be on in order to watch
    television using them. This is essentially because both of our products
    don't have any independent set top box like functionality (i.e. independent
    processors and output methods which don't use the host PC) and thus they
    require the use of your host CPU and graphics card in order to decode and
    show the video. As such you will need to have the HTPC on when you want to
    view our output. Please note that you will also need to use the tv out on
    your graphics card (if you have one) display output will need to be fed
    through your tv-out on your as our card doesn't feature this ability.

    Also regarding the input of S-Video signals, I am sorry to say that our card
    doesn't support this. You can feed in a composite input and then view them
    but unfortunately you won't be able to use S-Video inputs with our card.

    Thanks again for your e-mail and if you have any other questions or comments
    please feel free to e-mail us again,

    Kind Regards,

    The Sales Team
    Nebula Electronics Ltd.


    Tällaista palautetta sain, kun kysyin Nebulan PCI-kortin soveltuvuudesta tykin ja digitaalisen sat.virittimen kanssa. Eli tv-käyttöön.

    -Aarno-
     
  12. Search

    Search Guest Guest

    Liittynyt:
    11.07.2003
    Viestejä:
    435
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nyt en taas pysynyt kärryillä, mitä tarkoitat kommentilla: Eli tv-käyttöön. :confused:

    Nebulan DigiTV-sovitin on siis vain lisälaite PC:lle, eli se ei toimi itsenäisenä laitteena, vaan tarvitsee toimiakseen päällä olevan PC:n. Sovittimessa ei ole digi-äänelle/-kuvalle ulostuloa, vaan nämä on otettava pc:n äänikortista/näytönohjaimesta. Nebulan DigiTV:n kuvan saa projektorille(tykille) vga/DVI/s-video liitäntöjen kautta, riippuen omasta näytönohjaimestasi / mieltymyksistäsi. Kuva Nebulan pci/usb:ltä tulee aina (HT)PC:n näytönohjaimen kautta, joten koneen on tietysti oltava päällä kun Nebulan DigiTV-sovitinta käytetään ;).
     
  13. pede

    pede Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    22.10.2002
    Viestejä:
    6 311
    Saadut tykkäykset:
    19
    niin, ja olisi tietenkin kiva nähdä mitä oikeasti kysyit:D

    täällä taidettiin jo aiemmin yrittää vastailla :hitme:
     
  14. aarno2815

    aarno2815 Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    03.03.2001
    Viestejä:
    4 636
    Saadut tykkäykset:
    131
    Näyttiksessäni ei ole tv-ulostuloa, vaikkei vanha kortti olekaan(Radeon 9200). Siinä on vga,dvi ja s-video liitännät(out).

    Tuo"Eli tv-käyttöön" taisi olla hätiköityä, ei ehtinyt työaikana keskittyä, liian monta asiaa pähkäiltävänä yhtäaikaa(duunin koneen kanssa vähän yhteensopivuusongelmia ym.ym).

    Mutta asiaan, mihinkä pitäisi kytkeä vaffista tuleva monitor out s-videojohto, joka vie nykyisin analogiselle tv-kortille ja sen kautta tykille? Sehän tarvitsee johonkin input liitännän.


    Analogisen kortin korvaan mielelläni digitaalisella,jos ei vain tule kovin paljon ongelmia tuosta digitaalisesta.
     
  15. aarno2815

    aarno2815 Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    03.03.2001
    Viestejä:
    4 636
    Saadut tykkäykset:
    131
    Mailaus on työkoneellani ja jostain syystä paste toiminto ei ottanut kysymyksiäni talteen, josta syystä referoin lyhyesti. Kiitoksia yrityksestä, en sitä millän muodoin ylenkatso!;)
     
  16. DVB-G

    DVB-G Käyttäjä

    Liittynyt:
    05.03.2003
    Viestejä:
    10 281
    Saadut tykkäykset:
    30
    Vähän tyhmä juttu kun jokainen joutuu erikseen kysymään Nebulalta bugikorjaustietoa ja vippaskonsteja milloin mihinkin ongelmaan. Olisi parempi että koottaisiin kaikki "lisäohjeet" julkisesti kaikkien nähtäville, että Nebulalla pääsisivät raasut joskus nukkumaankin. Nyt siellä vastataan samaan kysymykseen sadalle tyypille henkilökohtaisesti.

    Kuka perustaa nettisivun jolle on koottu kaikki lisäohjeet
    joita
    tähän mennessä on kertynyt? Ei muuten ole hyvä ripotella
    niitä
    pitkin tätä tai muutakaan topikkia, niitä ei kuitenkaan
    mistään
    löydä. Ja tyhmästi nuo tähänastiset lainaukset tänne
    taittuvatkin,
    rivin viimeinen sana ei mahdu ruutuun vaan tipahtaa
    omalle
    rivilleen. Luettavuussyistä sivun pitäisi olla aivan normaali
    vapaasti
    skaalautuva html-sivu ilman frameja tai muita rajoittimia.
    Malliksi
    tämä kappale on muotoiltu väärin, kuten ne lainaukset
    minulla
    näkyvät 704 pikseliä leveällä näytölläni. Suosittelen
    FAQ-sivun
    tekijäksi jotakuta sivuntaittoa ymmärtävää heppua.
    Mailisofta
    taitaa olla pilkkonut lainauksien rivit pakkorivinvaihdoilla
    joten
    vaatisi käsityötä taittaa teksti jälleen loogisiin
    kappaleisiin.
    Ellei kukaan osaa poistaa niitä rivinvaihtoja niin minä voin
    sen
    tehdä.

    Siis suomenkielinen Nebula-FAQ, jossa on jokaisen ongelman esittely ja sitten ratkaisuohje siihen. Esim. perusteellinen ohje tyhmille puupäillekin niistä rekisteripuukotuksista ja muista salaisista ohjeista, joita te olette saaneet mailina itsellenne, mutta joista ette ole laiskuuttanne sitten viitsineetkään tulla kertomaan muille.
     
  17. jkalapet

    jkalapet Uusi jäsen Tukijoukot

    Liittynyt:
    27.02.2003
    Viestejä:
    142
    Saadut tykkäykset:
    0
    Niille, jotka saivat postitse tietää paketin lähtöajankohdan: Millaisia toimitusaikoja teillä on ollut (eli siis kauanko on kestänyt paketin matka perille?):

    Itse sain tuon postin 29.8, jolloin he kertoivat paketin lähtevän "myöhemmin tuona päivänä". Nyt elämme päivää 8.9. Nebulaa ei näy :weep:. Vertailun vuoksi: Lynnemusic.co.uk:n tilaus lähti tulemaan 4.9. Tilaus saapui perille tänään. Toimitus kesti siis vain kaksi päivää :king: (viikonloppu tosin välissä). Pitäisikö tässä alkaa jo huolestumaan?
     
  18. pede

    pede Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    22.10.2002
    Viestejä:
    6 311
    Saadut tykkäykset:
    19
    ->jkalapet

    25.8 ilmoittivat että kortti lähtee 27.8.

    2.9 oli tullut postiin

    älä huolestu, jos lähettäminen meni maanantaiksi ja paketti vielä seikkaili toisen viikonlopun yli, niin näinä päivinä sen pitäis saapua

    ------------
    -> DVB-G

    kyllä mulla mahtuu aarno2815 lainaukset sivulle, paitsi jos vedän ihan kapeelle.

    tuossa aarno2815 lainauksessa on laitettu joka rivin jälkeen rivinvaihto. sen takia sieltä tilan loppuessa tippuu ensin viimenen sana , jos kaventaa ikkunaa lisää, 2 viimeistä sanaa jne.

    näin ei tetenkään pitäisi tehdä, muttei sen nyt ihan EotW ole

    --------------------

    Nebulan versioennakossa luvataan nyt suomalaisten tekstien kertakaikkista kondikseen saantia, saa nähdä jos viimein saivat sen kondikseen
     
  19. Trik

    Trik Guest Guest

    Liittynyt:
    07.02.2002
    Viestejä:
    166
    Saadut tykkäykset:
    0
    Käytännössä näytönohjaimissa s-video out = tv-out. RF-taajuista tv-ulostuloa en yhtäkkiä muista missään kortissa nähneeni ja komposiitti-ulostulokin alkaa olla aika kuollut

    Niinkuin tuossa mailissakin Nebulalta vastattiin, niin kortissa on ainoastaan komposiitti-sisääntulo, joten tarvitset jonkun muun ratkaisun vahvarista tulevalle kuvalle. Vaihtoehtoja ovat joko ohittaa PC signaaliketjusta kokonaan ja vetää kuva suoraan tykille s-vdeona (ja digikortin kuva näytönohjaimen kautta DVI- tai VGA-kaapelia pitkin) tai sitten vaihtaa näytönohjain sellaiseen malliin jossa on myös s-video in. Ensinmainitun etuna on halpa toteutus, mutta sillä menetetään mahdollisuus kuvan muokkaukseen esim. dscalerin avulla.
     
  20. Trik

    Trik Guest Guest

    Liittynyt:
    07.02.2002
    Viestejä:
    166
    Saadut tykkäykset:
    0
    Saman kysymyksen heittäisin muillekin Nebulan kortin tai USB-boxin omistajille. Pitäkääpä silmällä panorointeja ja lopputekstien rullausta. Liikkuuko kuva yhtä pehmeästi kuin esim. analogisella puolella vai tapahtuuko nykimistä?

    Minulla nimittäin live kuva nykii (mutta tallennettu ei!!) ja olen raportoinut siitä useita kertoja Nebulalle. Mitään kunnollista ratkaisua ongelmaan ei ole löytynyt, frame smoothingin disablointi auttaa mutta ei kokonaan. Vaihto ACPI Uniprocessor PC:stä Advanced Configuration and Power Interface PC:ksi ei vaikuttanut millään lailla. Itse epäilen että näyttölaitteellakin voi olla vaikutusta. En ole jaksanut raahata monitoria testiä varten HTPC:n viereen, mutta ainakin TV:ssä s-videon kautta ilmiö näkyy välillä liiankin selvästi.