Bruce Almighty

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana pteittinen, 22.03.2003.

  1. Martti

    Martti Guest Guest

    Liittynyt:
    10.09.2001
    Viestejä:
    257
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tänään käytiin puoliskon kanssa katsomassa
    ja sitä nyyhkyilyä lukuun ottamatta
    ihan jees, viihdyttävä ja välistä erittäin hauska. Eikä Carreykaan ollut läheskään pahimmillaan ;)

    3,5/5

    edit: typoja

    -mara
     
  2. Aeroneus

    Aeroneus Guest Guest

    Liittynyt:
    29.07.2003
    Viestejä:
    429
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pitänee se kait ostaa DVDnä...Leffaan en mene katsomaan miljoonan räkättävän teinin kanssa

    Jimin paras on Ace Venture 2 tai Truman Show...Ja huonoin Sähköputki mies.
     
  3. dixi

    dixi Guest Guest

    Liittynyt:
    25.02.2003
    Viestejä:
    713
    Saadut tykkäykset:
    2
    Kun ensimmäisen kerran näin Cable Guyn, olin samaa mieltä. Mutta kun katselin sen uudestaan tuossa vähän aikaa sitten, niin mieli muuttui. Kun suhtautuu elokuvaan mustana (välillä jopa melko synkkänä) komediana eikä Ace Ventura-tyylisenä sekoiluna, niin leffa kolahtaa paljon paremmin.
     
  4. Harry Lime

    Harry Lime Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    04.05.2003
    Viestejä:
    1 492
    Saadut tykkäykset:
    11
    [Lisää OT:ta Sähköputkimiehestä]
    Sähköputkimies on ehdottomasti Jimin paras roolisuoritus! Ja elokuvanakin aivan hervoton. Onnistuu herättämään sellaisen kiusallisen tunnelman ja Carreyn sekoilu on aivan uskomatonta katsottavaa. 4/5
    [/Lisää OT:ta Sähköputkimiehestä]
     
  5. Clapton

    Clapton Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    20.02.2003
    Viestejä:
    118
    Saadut tykkäykset:
    0
    Katselin koneelta tämän Bruce Almightyn ja kouluarvosanalla ehkä tuollainen 7 leffa. Muutamia ihan hauskoja kohtia ja kohtalaisen mukavasti viihdytti mutta ei oikein mitään sellaista mikä nostaisi tätä erityisen hyväksi komediaksi. Ei lukeudu Carreyn parhaimmistoon valitettavasti.

    Niin ja The Cable Guy ON hyvä leffa, se kannattaa katsoa vähän eri tyylisesti kuin Ace Venturat ja vastaavat. Voi olla että kolahtaa toisella katsomiskerralla paremmin.
     
  6. Toolband

    Toolband Guest Guest

    Liittynyt:
    17.03.2003
    Viestejä:
    1 017
    Saadut tykkäykset:
    1
    Tulipa tämäkin tekele katsottua ja varsin keskinkertainen leffahan tämä oli. Kyllä siitä muutamat naurut sai, mutta ei mitään sen enempää. Voi olla, että tätä ei tule katsottua toista kertaa vähään aikaan.
     
  7. Papi-

    Papi- Guest Guest

    Liittynyt:
    08.02.2005
    Viestejä:
    19
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kävin itse katsomassa tämän kötöstyksen elokuvateatterissa, ja kyllä oli unohtumaton kokemus. Teinit ja aikuiset räkättivät kuin mitkäkin, ja minä istuin hiljaa ja mietin, että miten voikaan elokuva olla näin "imelä" ja kaikin puolin väkisellä tehty komedia!

    Jim carreyllä on todella hyviäkin komedioita (dumb &, cable guy, ym.), mutta kyllä tämä "Bruce Almighty" oli melkeinpä huonoimmasta päästä. Jotenki tämä on liian "amerikkalainen" ja imelä. Jopa elokuvan huonot musiikit saivat minut raivon partaalle. Tarkoitan näillä musiikeilla niitä orkesterin soittamia säveliä, joita yleensä kuulee koko elokuvan ajan joissain lastenelokuvissa. En tiedä, onko tämäntapaisille musiikeille jokin termikin, mutta joka tapauksessa, ne ovat niitä "mitäänsanomattomia" viulun vetoja, jotka vain soivat taustalla. Minun mielestäni musiikki pitää tehdä kunnolla, ja laittaa sitä oikeisiin kohtiin, eikä soittaa koko elokuvan ajan jotain taustamusiikkia.

    Itse olin elokuvateatterissa käynnin jälkeen aivan ällistnyt, kun kuuntelin muiden ihmisten ja omien kavereiden keskustelua "olipas hauska leffa, pirun hyvä, hauskin pitkään aikaan ym.) . Ei perkules! Tässä elokuvassa ei ollut kovin hauskoja juttuja. Nyt ei tule yhtään hauskaa juttua mieleen, kun tarkemmin ajattelen.
     
  8. Pazze

    Pazze Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.09.2003
    Viestejä:
    5 015
    Saadut tykkäykset:
    150
    Pitkän tauon jälkeen tuli tämäkin katsottua uudelleen. Carrey oli oma itsensä (lue: naamanvääntelijä) ja leffassa oli pari erittäin hauskaa ja kohtuullisen monta hauskaa juttua. Kokonaisuutena ei kuitenkaan toiminut niinkuin elokuvan pitäisi. Kyllä tällaista katsoo, mutta olotilan pitää olla oikea, eli elokuvaan pitää varautua krapulalla! Elokuvana 2/5, Carrey-leffana 4/5, krapulaviihteenä 4/5.
     
  9. ZED

    ZED Mitä kävi, ketä tietää? Tukijoukot

    Liittynyt:
    19.03.2002
    Viestejä:
    3 588
    Saadut tykkäykset:
    216
    Tämäkin tuli viimein katsottua. ***/*****

    Liian paljon jollakin tapaa liian helppoja juonellisia ratkaisuja ja oikomisia.

    Kuitenkin ehdottomasti katsomiskelpoinen kokonaisuus, joka saattaa osalle populaatiosta antaa jotakin ajateltavaa. Mitä, se riippu yksilöstä.

    Carrey on sellainen kuin lähes kaikissa elokuvistaan eli "naamakas".
     
  10. Pazze

    Pazze Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.09.2003
    Viestejä:
    5 015
    Saadut tykkäykset:
    150
    Ja taas on vettä virrannut Vantaajoessa edellisestä katsomiskerrasta. Oliskohan nyt ollut kolmas tai neljäs kerta kun tämän katsoin, ja kyllähän Carrey naamaansa vääntelee ihan kiitettävästi. Elokuva on yhä edelleen paska, mutta eipä näitä tehdä valveutuneelle yleisölle vaan viihteeksi massoille. No, niin tai näin, typerä kohellus upposi tällä kertaa hyvin, vaikkei mulla ollutkaan krapula. 3½/5. Onkohan tuo Carrey aliarvostettu... Palaan tähänkommenttiin, kun seuraavan kerran katson Bruce Almighty-leffan.
     
  11. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 526
    Saadut tykkäykset:
    89
    Ilmeisesti yläkerran ukko haluaa itseään telkkariin usein, vai mikä selittänee tämän kaikki ne esityskerrat tv:ssä? Viime viikolla tuli, tänään taas tulee, ja on tullut aiemminkin aika monesti!