Polttari-ideoita?

Keskustelu osiossa 'Tarinatupa Classic (Yleiskeskustelu)' , aloittajana Renny, 04.07.2002.

  1. KnightOfNi

    KnightOfNi Guest Guest

    Liittynyt:
    05.04.2003
    Viestejä:
    815
    Saadut tykkäykset:
    1
    Noniin nyt tarvitaan ideoita ja nopeasti ! Pitäs järjestää kaverille polttarit Tampereella huomenna ja kaikki suunnitelmat menivät äsken kertaheitolla roskikseen meistä riippumattomista syistä.

    Kysymys siis kuuluu : "Mitä polttariaktiviteettia Tampereella keksisi huomenna päivällä ?"

    ...Särkänniemen vetovarjo on tupaten täyteen buukattu :grr:
     
  2. MMyllyri

    MMyllyri Guest Guest

    Liittynyt:
    29.08.2001
    Viestejä:
    419
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eikös jossain lehdessä tms ollut juuri juttua polttareista jossa juhlakalu vietiin silmät sidottuna thai hierontaan. Kaikki paikat hierottiin ja mukana myös "poskihoito". Homman lopuksi juhlakalulta poistettiin side silmiltä ja totuus paljastui...hieroja oli mies... :D
     
  3. setae

    setae Guest Guest

    Liittynyt:
    03.01.2003
    Viestejä:
    1 276
    Saadut tykkäykset:
    1
    Ehkäpä.. :D

    Lähtisin kyllä itse siitä, että polttareissa pidetään hauskaa kaveriporukassa, koska lähitaisteluvamma kaveriseurassa oleilua lähes väistämättä verottaa - etenkin kun tulee aika jatkaa sukua. Eikös polttarit nyt ole vähän kuin viimeinen vapaapäivä; kivaa voi pitää, ehkä jotain vähän noloakin tehdä, mutta rajansa kaikella, suhteellisuudentajuttomuus ei todellakaan ole mikään hieno asia.
     
  4. kurdt

    kurdt Guest Guest

    Liittynyt:
    27.11.2002
    Viestejä:
    7 255
    Saadut tykkäykset:
    25
    Eräälle tutulleni Lahdessa järjestettiin aika loistava källi polttareina. Kaverit pukivat sen ihan normaalisti kaikkeen hauskaan, mm. pitkiin tekoviiksiin. Sitten illan jälkeen saunassa rupes juhlakalu ihmettelemään et miks kaikki muut äijjät on ihan posliineja. Nooh, sitten sälli äkkäsi tuon tekoviiksi viritelmän mitä oli mutustellut koko illan ja tuli kavereilla kiire saunasta ku alko metalliset sankot lentämään :thumbsup:
     
  5. anttipee

    anttipee Guest Guest

    Liittynyt:
    19.09.2002
    Viestejä:
    670
    Saadut tykkäykset:
    2
    Jos suhteita löytyy niin ihan tavalliset vähän rankemmat urheilulajit voi olla kova sana.

    Esim:
    -Lätkämaaliin, jotain sopivia junnuja laukomaan kiekkoa
    -Nyrkkeilemään seudun isoimman ja rumimman vastustajan kanssa (joka tietty on sisäistänyt, ettei lyö päähän - mustelmat naamassa ovat aika huono idea)
    -Jenkkifutista pallonkantajaksi pikku hetkeksi treeneihin. Muutkin pelipaikat käy, varsinkin jos divaritaso nousee kakkosesta.

    Noi ovat käytännössä kaikki toteutettu, ja kaikki 3 polttarikalua tykkäsivät.

    Sitten vähän pahempi juttu: Sankarille laitetaan nyrkkeilyhanskat käteen. Sanotaan että ne ovat Huonosti käyttäytyvistä miehistä tutut 'lagerhanskat', koska pullo pysyy peukalohangassa napakasti.

    Muutaman kaljapullon jälkeen alkaakin pissahätä painaa päälle, mutta kuinkas kusaset kun ei saa vetoketjua auki noilla hanskoilla? :)
     
  6. T-800

    T-800 Guest Guest

    Liittynyt:
    30.06.2002
    Viestejä:
    437
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hyyyyyyi! :D
     
  7. setae

    setae Guest Guest

    Liittynyt:
    03.01.2003
    Viestejä:
    1 276
    Saadut tykkäykset:
    1
    vähän urbaanilegendaksi mennyt tämäkin.
     
  8. KnightOfNi

    KnightOfNi Guest Guest

    Liittynyt:
    05.04.2003
    Viestejä:
    815
    Saadut tykkäykset:
    1
    Noniin, mutta nyt kaivattas ideoita mitä repäsevää HUOMENNA voi keksiä Tampereella. Tän verran on suunniteltu että moottoripyöristä mitään tietämätön sulhanen kokee elämänsä kyydin huomenna lähtiessään aamulla Kawasaki ZX-12R:n kyytiin kulkemaan noin 300km/h kohti mansea. Saattaapi poikaa hieman pelottaa :D (ZX-12R on maailman nopein sarjavalmisteinen pyörä).

    Huomennahan on kukkaisrock hommeleita mansessa, mutta tietääkö kukaan onko missään siellä benjihyppypaikkaa ? Useana vuotena on kuulemma ollut, mutta mitään infoa en netistä löytänyt :confused:

    Muita repäiseviä ideoita joita voi toteuttaa näin lyhyellä varoitusajalla ?
     
  9. kurdt

    kurdt Guest Guest

    Liittynyt:
    27.11.2002
    Viestejä:
    7 255
    Saadut tykkäykset:
    25
    Empäs tiennytkään että tuo kikka on tuosta vedetty. Mutta pitää kysästä kaverilta mistä tuon idean saivat. Voi hyvin olla että kuulivat tuon jostain ja päättivät tehdä. Totta tuo kyllä on koska tunnen tämän juhlakalun sekä osan näistä kavereista :D
     
  10. Huppe

    Huppe The Pilot Tukijoukot

    Liittynyt:
    08.02.2000
    Viestejä:
    3 613
    Saadut tykkäykset:
    2
    Itselläni oli todella hauskat polttarit, perinteisesti valepolttarit perjantaina ja oikeat lauantaina. Paras "yllätys" noissa oli kun menimme Malmin lentokentälle ja siellä minut laitettiin taitolentokoneen kyytiin. Syöksykierteet, silmukat yms taivaalla olivat itsestäni todella hauskoja (joillekin tulee varmasti paha olo).

    http://www.polttarishop.com/

    Muutama hyvä idea poimittuna TÄÄLTÄ

    "Veimme juhlakalun silmät sidottuna thaihierontaan. Hieroja antoi hänelle myös suuseksiä hieronnan ohessa. Kun hommat oli hoidettu, side otettiin pois silmiltä, ja juhlakalulle paljastui, että ‘hieroja’ olikin ollut mies. Polttarisankari hermostui, emmekä saaneet kutsua häihin."
    Mies, 30

    "Puimme heti aamusta kaverillemme parran, jota hän piti koko juhlinnantäyteisen päivän. Illalla painuimme saunaan, ja kaveria kummastutti, miksei muilla ole munakarvoja."
    Mies, 18

    "Menimme ravintolaan illalliselle. Ruoat oli tilattu ennakkoon, leivitettyä porsaanleikettä muille, juhlakalulle leivitetty tiskirätti. Vähän oli sitkeää, mutta sankarin pyydettyä pihviveitsen irtosi jo suupaloja."
    Nainen, 28

    "Osakekauppoja työkseen tehnyt kaverini pyydettiin Rahoitustarkastuksen kuulusteluihin. Kun tiloissa olleet kaksi poliisia kertoivat juhlakalun olevan pidätetty, hän pyysi päästä vessaan. Vessaan sulkeutunut sulhanen soitti morsiamelleen ja käski polttamaan kaikki paperit. Tuleva vaimo onneksi tiesi pilasta."
    Mies, 34

    "Lääkäriserkkuni järjesti opiskelukaverilleen polttareita. Kuten lääkäripiireissä on tapana, sulhasparkaa juotettiin sammumiseen asti. Tämän jälkeen hänen jalkansa kipsattiin. Muistinsa menettäneelle sulhaselle kerrottiin hänen katkaisseen jalkansa juostessaan porraskäytävässä. Se oli kipsattu läheisellä ensiapuasemalla. Sulhanen joutui ontumaan alttarille kokokipsi jalassaan."
    Mies, 29

    "Minulle pidettiin valepolttarit yhtenä torstaina työpäivän jälkeen. Osa kavereista ei vaivautunut paikalle lainkaan, ja ne jotka tulivat, halusivat vain "yhdelle", koska piti mennä aamulla duuniin. Illan teemana oli juottaa minut kossulla känniin ja antaa typeriä tehtäviä, kuten myydä kananmunia Espalla. Olin lopuksi niin vittuuntunut bestmaniin, että heittelin häntä kananmunilla. Lopuksi jätkät veivät minut Carrolsiin hampurilaiselle ja lähtivät kotiin. Eli paskimmat polttarit mitä rahalla voi saada."
    Mies, 28

    "Laitoimme sulhasen uimaan pumpattavalla barbaralla Aurajoen yli. Katsojia ilmaantui paikalle yli tuhat, koska kaupunkilehdessä oli ollut pari päivää aikaisemmin sivun ilmoitus kanadalaisesta hurjapäästä, joka yrittää päästä Guinessin ennätyskirjaan."
    Mies, 30
     
  11. Hirudroid

    Hirudroid Guest Guest

    Liittynyt:
    03.01.2003
    Viestejä:
    1 245
    Saadut tykkäykset:
    2
    Varoituksen sana polttareita järjestäville: Helsingin Kalliossa sijaitsevaan Party Club'iin kannattaa suhtautua varauksella. Paikan päällä kannattaa käydä etukäteen ettei tule omalle kohdalle osunutta pettymystä. Jos haluat esim. kuvata paikan päällä, muista ottaa oma valaisuyksikkö mukaan, sillä kaksi kymmenestä kattolampusta toimii. Lisäksi vetäjät ovat hieman kassalla eivätkä vastaa tavaroistasi tai turvallisuudestasi. Paljon kertoo se, että frendi loukkaantui sumopainissa ("teletappi-puvut" päällä) ja vetäjä kysyi katsojilta, että mitä pitäisi tehdä, kun kaveria sattui.

    Itse suosittelen viereisen korttelin "thai-hierontaa". On halvempi vaihtoehto etkä pety.
     
  12. tpi

    tpi Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.06.2001
    Viestejä:
    4 400
    Saadut tykkäykset:
    34
    Loistava eka postaus, spämmeri.
    Miksi muuten "report bad post" nappi ei näy? Ainakaan iPadillä.