Hulk

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Seppo Hovi, 02.03.2003.

  1. kurdt

    kurdt Guest Guest

    Liittynyt:
    27.11.2002
    Viestejä:
    7 255
    Saadut tykkäykset:
    25
    Tee kuten minä. Käännyt rauhallisesti teinien puoleen (jos sattuvat istumaan lähellä ja ovat poikia) ja tokaiset rauhallisella äänellä että "nyt minua alkaa vituttaa siihen malliin tuo teidän pelleily ei lopu niin taidan vetää turpaan teitä niin että tukka tippuu." Kaikessa angstiudessaan tämä lausahdus toimi yllättävän hyvin kun olin katsomassa Reloadedia ja takana olevan kaksi teinipoikaa päättivät puolitoista tuntia leffasta tehdä omia ääniefektejään esim. tappeluiden aikana ja herkistely kohtaukset aiheuttivat omia ääniefektejään. Tosin olin sen verran kasvattanut jo sukupuoli elintä otsaani tuon sanoessani että olisin varmaankin toteuttanut homman jos ei olisi loppunut muuten :D Kanssa katsojat olisivat varmaankin yhtyneet verilöylyyn...

    Voi noita nykyajan nuoria. :grr: :grr:
     
  2. steffe79

    steffe79 Silentium est aureum Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    04.05.2002
    Viestejä:
    4 147
    Saadut tykkäykset:
    7
    Juuri elokuvan nähneenä voidaan vetää seuraava johtopäätös:

    Ei mikään elämää suurempi taideteos, mutta ei myöskään täysin kelvoton. Vahvat näyttelijäsuoritukset (Nolte, Connelly). Ohjaus oli paikoitellen hienoa, mutta liika kikkailu kostautui. CGI oli kyllä paikoitellen yllättävänkin heikkoa. Tarina oli nopeasti kulutettu loppuun ja alkoi pian toistaan itseään.

    2½/5
     
  3. Mc_Murdor

    Mc_Murdor Guest Guest

    Liittynyt:
    28.10.2002
    Viestejä:
    233
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eilen tennarin 21.00 näytöksessä leffa tuli katsottua ja pakko tunnustaa omasta mielestäni leffa oli p**ka. Näyttelijäsuoritukset olivat kökköjä. Nolte oli nyt ihan ok, mutta muut näyttelijät olivat näyttävästi pakotettuja käyttämään yhtä ilmettä koko leffan ajan. Juoni oli karmeaa kuraa ja tuntui alussa että siinä ei päästä yhtään eteenpäin. Efektit olivat paikoitellen aika rumannäköistä ja toimintakohtien yli mitoitus häiritse itseäni. Huumori jota viljeltiin vähän oli täysin kuivaa, leffa yritti olla vakava mutta loppu tulos oli jotain jota ei kehtaa näyttää päivänvalossa. Ai niin olen lukenut Hulk sarjakuvia paljonkin ja olen sitä mieltä että siitä olisi saanut paljon paremman leffan aikaiseksi.
    1,5/5
     
  4. Patu

    Patu Käyttäjä

    Liittynyt:
    04.12.2002
    Viestejä:
    2 834
    Saadut tykkäykset:
    0
    Äsken käväisin katsomassa ja olihan se pienoinen pettymys niinkuin enteilinkin. Tarina oli jotain aivan käsittämätöntä.

    Ja tuo kuinka Hulk syntyi oli taas kirjoutettu kokonaan uusiksi. Eikö nuo Marvelin leffat voisi olla vähän enemmän uskollisia sarjakuville. Hulkin isän rooli sai minut nauramaan pariin otteeseen.

    Nolte oli ainoa joka vakuutti edes jotenkin. Jennifer Connellyn "näytteleminen" oli jotain sanoin kuvaamattoman surkeaa. Hyvän näköiset efektit oli kyllä ja toimintakohtaukset olivat nättejä. Hulkin voima tuli hyvin esille.

    Kyllä se X-Men (1. osa) on paras Marvelin leffa tähän mennessä.
     
  5. Bulli

    Bulli Guest Guest

    Liittynyt:
    04.01.2003
    Viestejä:
    2 083
    Saadut tykkäykset:
    1
    Millainen se
    Hulkin synty
    sitten on sarjakuvassa?
     
  6. Patu

    Patu Käyttäjä

    Liittynyt:
    04.12.2002
    Viestejä:
    2 834
    Saadut tykkäykset:
    0
    En täysin tarkasti tiedä tapahtumia, mutta pääpiirteiltään näin:

    Aavikolla testataan Bruce Bannerin uusinta keksintöä (gammapommia jonka on tarkoitus olla ihmiskunnan tehokkain ase). Lähtölaskennan alettua Bruce näki pojan (Rick Jones) räjähdysalueella ja pyytää avustajaansa (Igor Drenkov) pysäyttämään lähtölaskennan. Igor kuitenkin haluaa Bannerin pois kuvioista, jotta saa itse kaiken maineen ja mammonan. Banner ehtii pelastaa pojan, mutta altistuu itse gammasäteilylle. Näin syntyi ensimmäinen harmaa Hulk. Lopun kaikki sitten tietävätkin.
     
  7. Tema

    Tema Uusi jäsen

    Liittynyt:
    05.06.2003
    Viestejä:
    696
    Saadut tykkäykset:
    5
    Kävin äsken katsastamassa Hulkin ja leffahan oli aivan käsittämätöntä kökköä. Huonoa odotin, mutta jotain rajaa sentään luulisi olevan, mitä kankaalla pyörii. Surkeat näyttelijät, naurettava juoni, lähinnä huvittavat tehosteet - ohjaajan "hienosta" kikkailuista puhumattakaan. Tainnut Lee katsoa hieman liikaa 24:ää? Elfmanin score oli ärsyttävää joikaamista. Hulkin hyppiessä bassoissa ei ollut mitään potkua, vaikka luulisi Tennispalatsin ykkössalista löytyvän tarpeeksi laitteistoa täristämään penkkejä.

    Eikö suurella budjetilla osata tehdä kuin pelkkää kuraa? :hitme:

    1/5
     
  8. steffe79

    steffe79 Silentium est aureum Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    04.05.2002
    Viestejä:
    4 147
    Saadut tykkäykset:
    7
    Tuolla ei kyllä ole juurikaan tekemistä "24"-sarjan kanssa. Tuolla tekniikalla tavoiteltiin sarjakuvamaisuutta, niin kuin huomaa lehteä lukiessa, on sivu(t) jaettu ruutuihin. Ja tuota sarjakuvatunnelmaa Lee koitti tuossa hakea (jotenkin haistoin, että tähän heitetään 24-sarja mukaan). Tuostahan tuli hyvin ilmi, että aina yksi ruutu johdatti toiseen tilanteeseen, ihan niin kuin sarjakuvissakin.
     
  9. jjokivuo

    jjokivuo Guest Guest

    Liittynyt:
    13.12.2001
    Viestejä:
    355
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minä taas tykkäsin kovasti Hulkista. Olen aika kultasilmä efektien suhteen mutta päinvastoin kun jotkut kirjoittavat niin minusta ne oli todella hyvät. Jos joku muuta sanova voisi kertoa missä kohta ne oli niin kököt kun kirjoitatte???

    Musiikki oli mukavaa, juoni sinänsä ihan mukiinmenevä, hulkki oli saatu juuri sellaiseksi kuin se pitää elokuviin saadakin. Myös Brucen näyttelijävalinta oli kohdallaan (ulkonäkö yms.), ei tullut mieleenkään etteikö hän olisi hän :) (toisin kuin naurettava spidermanin esittäjä... huoh, hänkö peter parker...)

    Itse en ole niin kriittinen näyttelijöiden mahdolliselle kankeudelle, jälkikäteen ajateltuna se naikkonen oli vähän vaisu mutta muuta valittamista kaartista ei ole.

    Mittaa elokuvalla oli mutta en minä häiriintynyt kevyemmistä kohdista ollenkaan.

    Itse en täysin tykännyt loppu koitoksesta, poika vastaan "energia" isi, se olisi voinut olla maanläheisempi niinkuin hulk ominaisuuksineen on.

    Itse tykkäsin enempi kuin Matrix 2:sta tai Xmen 2:sta. Kesän hitti mielestäni.

    4/5 :thumbsup:
     
  10. electricboy

    electricboy Guest Guest

    Liittynyt:
    05.11.2000
    Viestejä:
    2 580
    Saadut tykkäykset:
    3
    Aika vaikuttava leffa. Erinomainen.

    Hulk muotoutui Ang Leen käsissä lähes yhtä paljon draamaksi, kuin action-leffaksi, ja yllättävän paljon hän on saanut henkilöihin tunnetta mukaan. Eric Bana oli hyvä, ja Nick Nolte myös (en olisi mieheltä muuta odottanutkaan).

    Tuo "sarjakuvamainen" toteutus todellakin toimi hyvin, vaikka se hieman alussa vaati ns. totuttelua. Loppujen lopuksi hyvä idea.

    Olihan tämä erilainen elokuva kuin esim. X-menit ja Spider-man. Siinä, missä X-menit olivat varsin viihdyttävää Hollywood-kamaa, ja missä Spider-man mielestäni surkea (melkein) teinileffa, niin Hulk vei supersankari-tarinaa enemmän nimenomaan tuonne draaman puolelle, joskin loppupuolella oli myös sitten rytinää.

    Loppu ehkä laski pisteitä, ja Hulkin CGI-lähikuvat hieman häiritsivät, sillä niihin ei yksinkertaisesti oltu voitu saada tarpeeksi "inhimillisyyttä". Muuten CGI-maailma toimi yllättävänkin hyvin, vaikka yleensä olen valmis kiroamaan ne alimpaan paikkaan, jos mahd. on käyttää special make-up effectsejä tms.

    Ja leffan ensimmäinen "taistelukohtaus"
    (mutanttikoiria vastaan)
    oli mielestäni pirun hyvä, ja juuri sellainen sarjakuvamainen mihin on varmasti pyritty. Samoin päätös tehdä se myös ikäänkuin "kuun valossa", pehmensi CGi-tehosteiden karua luonnetta. Hieno kohtaus.

    Tämä on varmasti niitä elokuvia, joista pitää tai ei, ja itse pidin. Ja varmasti "yleinen leffamaku" vaikuttaa, eli en sanoisi kyllä tätä puhtaaksi "toimintaelokuvaksi" tms., ja niiden ystävät saattavat kyllä pettyä.
     
  11. tatska

    tatska Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.02.2003
    Viestejä:
    525
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jäi aika kaksijakoinen fiilis leffan loputtua. Toisaalta pidin mutta toisaalta kaikenlaiset viat pudottavat pisteitä melkoisesti.

    +Nolte
    + Hulk (siis hahmona)
    +Sarjakuvamainen fiilis
    +Leikkaukset

    - CGI (paikoitellen todella surkeaa)
    -Ylipitkä (puolituntia olis voinu napsia pois kevyesti)
    -
    Puudelitappelu näytti todella naurettavalta ja luulen, että sen tarkoitus ei ollut naurattaa...

    Kaikista vioistaan huolimatta ihan viihdyttävä kokonaisuus!
    :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: /5
     
  12. electricboy

    electricboy Guest Guest

    Liittynyt:
    05.11.2000
    Viestejä:
    2 580
    Saadut tykkäykset:
    3
    Joo, noh hiukan samaa tarkoitinkin tuolla, kun sanoin että onnistunut kohtaus, jossa varmasti haettu tuota sarjakuvamaisuutta. Ei se mitenkään naurettavalta mielestäni kuitenkaan näyttänyt, siis negatiivisessa mielessä. Mutta meitä on moneen junaan.. ;)

    Leffan muuten kuvasi Frederick Elmes, joka on tehnyt Lynchin kanssa Eraserhead, Wild At Heart, Blue Velvet -leffat.
     
  13. Moses_x

    Moses_x Guest Guest

    Liittynyt:
    08.01.2003
    Viestejä:
    1 117
    Saadut tykkäykset:
    1
    Tuli tämä katseltua tuossa eräs eeppinen kesäpäivä. Odotukset olivat sen verran korkealla, että odotin leffasta Spider-Mania, josta tykkäsin aikoinaan, parempaa. Odotukset palkittiin vähän niin ja näin eli ei mikään pettymys, mutta ei yllätyskään, joten mielestäni ko. leffa on suunnilleen samaa tasoa Hämiksen kanssa.

    Eric Banasta pidin, sopiva heppu sellaisen ihmisen rooliin, jolla on kätkettyä vihaa ja traumoja. Muutenkin näyttelijöiden osalta mainio leffa, kun tähän vielä laskee Jennifer Connellyn ja Nick Nolten roolityöt. Juonihan nyt meni miten meni, koska
    Tässähän vain kerrottiin Hulkin synty (ehkä hieman tökkien) + pari riehumista. Överiksi vedetty loppu eniten häiritsi. Lopun tykityksestä ei saanut otetta, eikä se tuntunut mitenkään kummoisemmalta kliimaksilta.
    Mutta selvästi kuitenkin huomasi, että onhan nyt Ang Lee selkeästi yrittänyt tuoda leffaan hieman sanomaa.

    Toimintakohdat taasen olivat sitä kunnon Hulkia, mitä toivoinkin. Varsinkin tankinmättö/aavikko-kohta henki juuri sitä Hulkia, johon olin tottunut. Vihreän örmyn raivo tuotiin myös hyvin esille. Kuvallinen kikkailu oli paikoin erittäin onnistunutta, paikoin ehkä turhan ylikäytettyä (esim. alussa).

    Elikkäs ihan menevä toimintaleffa, josta huomaa ajoittain pilkehtivän älykkyyden.
     
  14. tupex

    tupex Guest Guest

    Liittynyt:
    18.12.2000
    Viestejä:
    242
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itse kävin toissapäivänä katsomassa ja yllätyksekseni pidin tuosta. Tosin alku oli tosiaan ehkä inan pitkäveteinen ja loppu taas liiankin toiminnallinen..
    4/5
     
  15. Kaltsu

    Kaltsu Guest Guest

    Liittynyt:
    20.03.2003
    Viestejä:
    362
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eilen kävin katsomassa. Vähän keskitasoa korkeammalla oleva erilainen Marvel-filmatisointi. Ehkä vähän liikaa nojailua ja luottoa psykedeelisiä kikkoja (DNA-rihmoja, pohjapiirroksia ym...), unikuvia ja flashbackeja kohtaan. Draamakohtaukset olivat kyllä kuin eri planeetalta toimintakohtauksiin verrattuna. Cgi-Hulk oli suht hyvin tehty, muttei täydellinen. Esim.
    "Manalan koiria" vastaan taistelu oli ihan mukavaa katsottavaa, mutta kieltämättä sekava
    . Aavikkotaistelu olikin sitten jo parempi. Loppu oli lievästi hämmentävä, kuin joku moderni King Kong-tarina. Näyttelijöistä ei ole pahaa sanottavaa, Nick Nolte näyttää omaksuneen hyvin tuon spurgu-lookin.

    ***- / *****
     
  16. void

    void Guest Guest

    Liittynyt:
    21.01.2003
    Viestejä:
    1 121
    Saadut tykkäykset:
    3
    Itse olen lueskellut melkoisen määrän eri Marvel-julkaisuja, joten se maailma on tuttu, eikä minulla ole hirveästi pahaa sanottavaa tähän mennessä tulleista "uusista" Marvel-leffoista(hämähäkkimies, Daredevil, X-men 1&2), mutta Hulk oli pettymys. Leffa ei vaan jostain syystä toiminut, eikä hahmot olleet "tutun" tuntuisia.

    Noh, ehkä se nyt ei ihan huttua ollut, mutta hahmona luulisi Hulkin/Bannerin olevan niin herkullinen, että parempaa olisi voinut odottaa.

    2/5
     
  17. Corca

    Corca Guest Guest

    Liittynyt:
    28.05.2001
    Viestejä:
    2 244
    Saadut tykkäykset:
    1
    Juuri tulin leffasta ja Hulkia jonkin verran penskana lukeneena Hämiksen ohella, ihan jees pätkähän tuo.

    Ang Lee sai hyvin Hulk-hahmoon raivoa mutta myös surullisuutta ja muita tunnetiloja. Aina plussaa jos CGI:llä onnistutaan kiireettömästi tuomaan sarjakuvahahmon tunnetiloja esille, ilman että se näyttäisi jollain tavalla kikkailulle ja Hulkin hahmossa tämä saatiin ainakin omaan makuun passelisti toimimaan.
    Alkua ja tarinaa lämmiteltiin hyvän matkaa ennenkuin tavaraa alkoi mennä säpäleiksi...ja vaikka monet pitivät näitä "draama"-jaksoja tylsinä, niin näillä saatiin Bruce Banner/Hulk-aspektiin enemmän virtaa. Joskin olihan ne ajoittain aika pitkiä ja pientä saksimista ei varmaan pahalla olisi katsottu.

    No entäs action?
    Hulkin hahmossa oli kyllä tiettyä maksimaalista raivoa ja Ang Lee osasi mainiosti sitä hyödyntää Hulkin ilmeissä ja käyttäytymisessä, mutta se aivan viimeisin "v*ttu nyt laitetaan paikat remonttiin, prkl!-äkäisyys puuttui.
    Mutanttikoiria vastaan käyty mättö oli pätevä mutta harmillisen tumma kuva(no tietty kun yöaikana oli mutta...), joten hiukan epäselvästi sai selvää tapahtumista. Kyllähän ne hauvat ihan iskua otti ei siinä mitään :p. Aavikkotaistelu oli parempi monella tapaa, varsinkin kunnon hepulikohtaus kolmen M1A1 Abrams-tankin kanssa oli sekä hauska, että viihdyttävä Hulkin menettäessä kunnolla hermonsa laittaen rautaa ruttuun ihan huolella.
    Loppumättö sekin uupui sellaista asiaankuuluvaa huippukohtaa tai yybertaistelufiilistä mutta ihan toimivia actionjaksoja kaikki.

    Hulk oli varsin hyvin tehty CGI-luomus. Paljon uskottavammin liikkui ja loikki kuin esmes Hämiksen "treeniasussa tehdyt" hypyt tai leffan puolivälin jälkeinen tappelujakso CGI:llä...johtuiko sitten Hulkin suuresta massasta ja Hämishahmon nopean sulavasta liikkeestä jotta Hulkiin saatiin uskottavampi lopputulos, mutta ainakaan itsellä ei katse kiinnittynyt minkäänlaiseen viimeistelemättömyyteen animoinnissa, näihin kun kiinnittää yleensä nopeasti huomiota jos ne tehdään puolikädellä. Hyvää duunia.

    Näyttelijöissäkään ollut pahemmin purnaamista:
    Eric Bana sopi kuin nakutettu rooliinsa ja Nick Nolte näkyy tosiaan viihtyvän vanhoilla päivillään vähemmän sliipattuna...basic-uskottava Nolte. Sam Elliot, jota harmi kyllä ei ole näkynyt pitkiin aikoihin valkokankaalla(jämerä joka roolissaan), klaarasi tutulla otteella tiukan armeijakessun leiviskän.
    Ja voi jeesus miten kaunis Jennifer Connelly on...en mimmin leffoja ole nähnyt vaikka leidin kyllä muuten tiedän mutta siis huhuh! Lähishottien aikana olisi tehnyt mieli kiljaista projektorihuoneeseen jotta laittaa stilliä vähäksi aikaa. Those eyes, those goddamn eyes! :love:

    Ihan käypä Marvel-leffa. Ei mikään mestariteos muttei missään tapauksessa sarjakuvaleffojen huonoin. Pätevä Hulk-leffasarjan startteri ja jatko-osille jätettiin kaikki pääsalin etuovet auki, joten saa nähdä milloin Hulk 2:sta aletaan kuhisemaan.

    [3 / 5]
     
  18. Maxwell

    Maxwell Guest Guest

    Liittynyt:
    08.02.2002
    Viestejä:
    428
    Saadut tykkäykset:
    0
    Annetaan vanhalle vielä tekohengitystä, kun tuli Hulk viimein nähtyä.

    Menin katsomaan aivotonta pöhkörymistelyä, näin elokuvan yksinäisyydestä, turhautumisesta, tukahdutetusta raivosta ja vapautumisesta. Elokuvan jossa rymistely soitti kakkosviulua. Ang Leetä olen ennenkin arvostanut, nyt mies on jo melkein minun ykkössankarini. Okei, olisihan leffa ehdottomasti voinut olla parempi, esim. Talbotin hahmo oli umpiköyhä ja elokuva olisi pitänyt lopettaa, kun
    Bruce B. kelluu vedessä
    , eikä enää läntätä sitä "varautukaa jatko-osaan, jos viivan alle jää vihreää" (no pun intended) -finaalia, mutta päällimmäiseksi ajatukseksi jäi, että elokuvaan ei oltu tehty aivan mahdottomia kompromisseja lipputulojen maksimoimiseksi.

    Näyttelijät olivat Talbotin unohtaen hyviä (eihän siinä ollut oikeastaan kuin viisi näyttelijää, joten vähempi oli tällä kertaa parempi). Visuaalisesti leffa oli näyttävä, hetkittäin upea. Hulkin CGI oli aika pitkälti tasoa ok, mutta onnistui hyvinkin välillä. Kun Hulk nauttii vapaudesta lentäessään kanjonien päällä, näkee että CGI:lläkin pystytään välittämään tunteita (mikä Klonkku?). Leikkauksen temppuilut toimivat mainiosti. Ai niin, ja se ihastutti, kun Ang Lee näytti miten hiljaisuus voi olla vaikuttavampaa kuin maailman kaikki ryske.

    Luin myös leffan arvosteluja Rotten Tomatoesin kautta, kun muistelin, että vastaanotto oli vähintään ristiriitaista. Niinhän näytti olevan. Täytyy tunnustaa, että tällä kerralla Roger "Pehmo" Ebert tuntui osuvan aika lailla nappiin. Halttusenkin arvostelun luin, mutta mies näki vain elokuvan, jonka halusikin nähdä.

    Jennifer Connelly on muuten kuuma pala. Katsokaapa lyhyttä, ylirauhallista kohtausta, jossa J.C. kokkaa aamiaista yön riehuneelle Brucelle ja kantaa tälle lautasen pöytään. Uih, kaunista! Ja mitä tulee joka leffan pakolliseen romanttiseen nyyhkytykseen, sitä ei käytännössä ollut. Connelly oli ex-tyttöystävä joka vielä välitti Brucesta mutta ei niinkään "sillä tavalla" (vink vink, nudge nudge).

    Denver Postin arvostelu - vaikka kulkeekin vähän eri latuja kuin oma näkemykseni - summaa minusta leffan osuvasti:

    "Hulk" is hardly a masterpiece. But it is certainly one of the most psychologically ambitious movies ever unleashed on the summer-movie crowd.

    Loppusaldona hymynaamoja kolme ja puoli: :) :) :) ½


    ***Disclaimer***

    Edelliset kaksi leffaa, jotka kävin teatterissa katsomassa olivat Charlien Enkelit 2 ja Tomb Raider 2, joten kyseessä voi olla pelkästään "Tuollaisen sonnan jälkeen Aleksi Mäkelänkin tuotokset vaikuttavat katsottavalta" -ilmiö. Tätä en usko, mutta sittenhän sen tietää kun Hulkin uudestaan näkee.
     
  19. setae

    setae Guest Guest

    Liittynyt:
    03.01.2003
    Viestejä:
    1 276
    Saadut tykkäykset:
    1
    Tulipa tuo eilen sitten katsottua. LXG:n jälkeen odotin itseasiassa todella surkeaa rainaa, mikä yllätyksekseni olikin varsin menevä. Juoni toimi, eikä tavaramerkiksi päätynyt sekavuuskaan elokuvaa verhonnut. Olin jo tuolla 3-3.5 tähden paikkeilla (kömpelön animoinnin ja överiksi vedetyn pimeyden käytön takia lähemmäs 3), mutta sitten.

    Karkaamis
    kohtaus ja Hollywood 2000(c)(r)tm (patend pending)

    Koko elokuva meni syöksykierteellä alaspäin ilman toivonrippeitä paremmasta. Vasta kun
    Hulk rauhoittui
    , tuntui hetken siltä että elokuvassa olisi taas järkeä. Vaikka pitihän se arvata mitä tämän jälkeen seurasi. Päätä särkee jo pelkkä ajatteleminen.

    Unohtamatta tietysti tätä missään nimessä
    ennalta arvaamatonta loppua
    . Ei olisi voinut millään tavalla edes käydä mielessä ajatus tuollaisesta.
    Syvä huokaus.

    2/5
     
  20. Whitewolf

    Whitewolf Guest Guest

    Liittynyt:
    26.10.2002
    Viestejä:
    463
    Saadut tykkäykset:
    0
    En ollut vielä nähnyt kyseistä pätkää joten tuli vuokrattua eilen DVD ja katsottua läpi. Leffa oli jotenkin sitä mitä odotinkin. Jotenkin kumimainen oli hulkki...ei oikeen kauhean realistinen. Olisivat pystyneet huomattavasti parempaankin jos olisivat kunnolla yrittäneet. Muutama effekti oli leffassa ihan hauska ja naurahdinkin jopa kun M1 Abramssit saivat kyytiä.

    Annan leffalle 1½/5 tähteä.

    Muuten kyllä leffa oli :sick: