DVD Pacific

Keskustelu osiossa 'Kauppapaikoista' , aloittajana Verri, 06.05.2003.

  1. Verri

    Verri Guest Guest

    Liittynyt:
    16.01.2003
    Viestejä:
    21
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kenelläkään kokemuksia kyseisestä liikkeestä? Lupaavat toimitusajaksi halvimmalla tavalla (3 taalaa paketti + 1 taala per levy) 9-20 päivää. Tuleeko tässä ajassa vai joutuuko odottelemaan kauemmin? Isommissa paketeissa kiinnostaa tietysti miten paljon tullia kiinnostaa.

    http://www.dvdpacific.com/
     
  2. jansku76

    jansku76 Guest Guest

    Liittynyt:
    27.05.2000
    Viestejä:
    2 300
    Saadut tykkäykset:
    1
  3. Aceman

    Aceman Shot down in flames!

    Liittynyt:
    23.02.2000
    Viestejä:
    3 603
    Saadut tykkäykset:
    149
    Toistaiseksi kokemuksia vasta yhden levyn verran, joka kyllä tuli perille normaalissa ajassa (=pari viikkoa) ja ehjänäkin. Mikäli toukokuun osalta sama meininki jatkuu, niin ko. pulju saa toimia meikäläisen hovihankkijana ainakin siihen saakka, kunnes kanukit tajuavat pistää sammakonsyöjät DVD-kansineen kuriin.
     
  4. Willie Hutch

    Willie Hutch Guest Guest

    Liittynyt:
    01.02.2003
    Viestejä:
    576
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tosiaan, asiallista jenkki-puljua metsästäessä on hyvä pitää korvia höröllä jokapuolelle, kiitokset janskulle taas linkityksestä - mennyt meitiltä unholaan tuo keskustelu.

    Todellakin samoilla linjoilla.

    Ja siitä apropoo, meikäläistä askarruttaa seuraavat asiat: onko tuosta esim. sinulla Ace tai muilla teistä hivenen tarkempaa tietoa miten keleessä tuohon kansitaide asiaan voisi vaikuttaa? Luulisin, ettei Kanadan DVD -harrastajatkaan kovin tyytyväisiä nykyiseen bilingual -skeidaan ole. Joissain ulkomaisissa foorumeissa asia käy aina välillä ilmi - jampat käyttää myös jenkkilää ostoksiinsa. Ja paino sanalla harrastaja, varmasti suhteellisen kova enemmistö seisoo tuon lain takana, eihän sitä muuten olisi tehty...(?)

    Eli ovatkohan kyseiset henkilöt (kanukki-harrastajat) asiallisilla 'barrikaadeilla' asian puolesta? Ja Aceman, sanotkin tuossa 'että saavat kuriin', eli onko tässä menossa joku väliaika, koeaika vai mikä helevetti? Onko tosiaan pakko odotella parempaa huomista lähes toimettomana - tilailla kiltisti jenkkilän puolelta Paramountit, Universal/DreamWorksit ynnä muut?

    Loppuun vielä yksi tiukka kysymys: miten esim. deepdiscountdvd eroaa pacificista? lussat ja miinukset.

    Iso käsi vastaajalle :p.
     
  5. Aceman

    Aceman Shot down in flames!

    Liittynyt:
    23.02.2000
    Viestejä:
    3 603
    Saadut tykkäykset:
    149
    En tiedä onko asiassa tapahtumassa liikettä mihinkään suuntaan, mutta koko homma olisi suorastaan helvetin yksinkertaista ratkaista kaksipuoleisella painatuksella. Universalin käsitys tästä on...hmmm...käsittämätön, mutta kansien toiselle puolelle VAIN englantia ja toiselle VAIN ranskaa, niin se olisi siinä.

    Oletettavasti patonginpurijat haluavat kuitenkin nähdä ostoaikeidensa kohteena olevan leffan nimen omalla kielellään siellä Quebecin S-Martin hyllyssä, joten eihän asiaa voi mitenkään muuttaa. Lohdullista (joojoo) tässä on kuitenkin se, että eipä Suomi ole ainoa maa tällä pallolla, jossa vähemmistöjen etuoikeudet jyräävät kaiken muun edelle.

    Ja viime viikolla hankkimani Amadeuksen dircut (DVDSoon) oli kaiken huipentuma: kansissa PELKKÄÄ ranskaa. Warneriin sentään oli tähän mennessä voinut luottaa, mutta eipä näemmä enää.
     
  6. jansku76

    jansku76 Guest Guest

    Liittynyt:
    27.05.2000
    Viestejä:
    2 300
    Saadut tykkäykset:
    1
    Pacificista en osaa sanoa mitään, kun en ole sieltä tilannut. DeepDiscount on minun kohdallani toiminut pomminvarmasti ja mitään pahaa sanottavaa liikkeestä en keksi. Toimitusaika on heilläkin se normaali eli pari viikkoa ja pakkausmateriaalina he käyttävät pahvia kuplapussin sijaan.
     
  7. Willie Hutch

    Willie Hutch Guest Guest

    Liittynyt:
    01.02.2003
    Viestejä:
    576
    Saadut tykkäykset:
    0
    :hitme: Mm. tuo Universalin kekkulointi on tosiaan aivan suolesta. Ja syvältä sieltä. Siis ne painattaa kaksipuolisena nuo kannet, okei, mutta että molemmille puolille lähes samat löpinät ja bilingualina!!! Ei todellakaan minkäänlaista järjen hiventäkään.

    Ja tuo systeemi mitä sinäkin ehdotat - toiselle puolelle alkuperäinen ja toiselle vähemmistön kieli, luulisi olevan melko simppeliä. Painatuskustannuksiakaan sen ei maalaisjärjellä funtsittuna pitäisi kohottaa. Ei he***tti. Pitäköön paskansa.


    Aaargh! Menitkö kyseistä pakettia avatessasi sokeaksi :D? Viimeisin Warneri kanukeista taitaa olla meikäläisellä Tammikuulta, Blood Work. Silloin kaikki oli näemmä vielä hyvin. Kiitokset varoituksesta.
     
  8. Jedah

    Jedah Guest Guest

    Liittynyt:
    07.11.2002
    Viestejä:
    42
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kuulin kyseisestä liikkeestä ensi kerran luettuani tämän viestiketjun ja rohkenin tilata muutaman levyn. Nyt kun tilaus on onnellisesti ohi, päätin kertoa kokemukseni myös muille, josko siitä jotain apua olisi.

    Tilauksen tein 12.5. ja siihen sisältyi neljä levyä. Levyjen yhteishinnaksi tuli $26.95 ja postikuluja (lentopostissa) $9.95 eli yhteensä $36.90. Ihan sopivan hintaista :)

    DVD Pacificin sivujen mukaan paketti lähti matkaan 14.5. ja 2.6. postissani odotti lappu, että paketti haettavissa paikallisesta tullista. Tänään (3.6.) sitten suuntasin matkani tulliin. Tullissa avasin paketin ja totesimme yhdessä tullimiehen kanssa ettei siellä mitään lähetysluetteloa ole.

    Minulla oli kuitenkin mukana DVD Pacificin lähettämä sähköposti tulostettuna, johon olin sitten itse laskenut postikulut lisäksi, koska niitä ei valmiiksi siinä ollut. Lappunen kelpasi vallan mainiosti ja tullin setä teki vielä tarkistuslaskennan että ALV+tullin osuus jää todellakin alle 10e, eli minulle ei tule maksettavaa.

    Mainittavaa on, että paketin päällä olevaan tullaustarraan oli merkitty "No commercial value" sekä hinnan kohdalle "None", eli tämän takia paketti lienee jäänyt tulliin. Itselleni tullista hakeminen ei juuri tuota lisää päänvaivaa, sillä sinne on aikalailla yhtä pitkä matka (+-100m) kuin postiinkin :)

    Paketti oli päällisin puolin ehjä ja sisälti jopa jonkin verran pehmusteita, mutta siitä huolimatta yhden levyn pidikkeen olivat hajonneet eli levyn toinen puolikin oli aika naarmuinen. Lisäksi kyseinen levy oli WB:n pahvikantinen levy ja siihen oli jotkin varkaudenestoteipit lätkäisty. Teipit lähtivät pääosin hienosti irti, tosin aikaa vei, mutta muutamia jälkiä pahvikansiin jäi. Ja kuin Murphyn lakeja noudattaen tämä levy oli juuri se ainoa syy, miksi tilauksen tein :hitme: Paketissa oli myös toinen WB:n pahvikantinen levy, josta nuo teipit lähtivät paljon helpommin.

    Kaikenkaikkiaan tilauksesta jäi ihan hyvä maku, hinnat olivat halpoja ja nopeus ihan siedettävää. Myös paketointi oli OK, vaikka yksi levy olikin ottanut osumaa. Tullaustarraan kun vielä opettelisivat merkkaamaan oikean hinnan, niin hyvä olisi.
     
  9. Willie Hutch

    Willie Hutch Guest Guest

    Liittynyt:
    01.02.2003
    Viestejä:
    576
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jees, minäkin sain vihdoin pakettini turvallisesti perille. Vihdoin siksi, että lootan tulossa vierähti reilu kolme viikkoa. H i d a s t a siis. Mutta tässä vielä hieman stooria ja muutama huomioitava pointti... Tein kaksi koe-tilausta pe 9.5. Molemmat laitettiin matkaan seuraavalla viikolla, ma 12.5. Tänään, 5.6. tullipostista tuli tuo tuttu info-lappunen. Tiesin Jack Ryaneiden menevän tullin kautta, mutta yllätys oli suurehko, kun hogasin tullissa DVDPacificin laittaneen tuon toisen tilauksen kaksi DVDtä (Equilibriumin ja Smoken) samaan pakettiin Jack Ryaneiden kanssa. Kummallista touhua. Noh, onni onnettomuudessa, sain tullitädin kanssa sovittua asian noiden kahden lätyn osalta = ei maksettavaa.

    Toki tuolla Hohdon foorumeilla on tilauksien yhdistely -asiaa hieman sivuttu, tulipahan todettua tuokin seikka itse :). Ennen uuden tilauksen jättämistä kyseiseen puljuun kannattaa siis tsekkailla my accountista, milloin ovat laittaneet edelliset matkaan. Pre-orderit ovat tietysti asia erikseen.


    Aijjaa. Mulla ei ollut minkäännäköistä arvo-merkintää pakkauksessa. Ei löytynyt boksin ulko- eikä sisäpuolelta. Mainitsemasi seikka on tosiaan melko varma keino saada oma paketti lähitulliin oman postilaatikon sijaan :(.


    Jep, varmasti ihan kiva paikka tilailla ja halpa - olikin pakko laittaa uusi tilaus sisään. Paketointi oli mulla tuo helvetin iso lodju, sisältäen myös pehmustetta. Kaikki lätyt olivat moitteettomassa kuosissa. Tuosta tullaustarrasta vielä (jos sellainen siis pakettiin on laitettu): kannattaa siis varautua hakemaan tullista myös noita arvoltaan pienimpiäkin paketteja. Ei niistä välttämättä joudu tulleja maksamaan (kuten teitillä kävi), mutta harmillisesti yksi ohjelmanumero taas lisää ennenkuin pääsee tsiigaamaan itse elokuvaa :).
     
  10. Orko

    Orko Guest Guest

    Liittynyt:
    01.10.2002
    Viestejä:
    120
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olet tilannut/ sinulle on lähetetty vahingossa ranskankielisen version. Eron huomaa siitä että ranskisversion nimen lopussa lukee aina V.F.

    Columbialta ja Warnerilta ilmestyy aina kahdet eri versiot, toinen englanninkielisillä ja toinen ranskakielisillä kansilla, kannattaa varmistaa ettei vahingossa tilaa ranskankielisiä kansia.
     
  11. Cosmo

    Cosmo ningjing zhi yuan Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.12.2000
    Viestejä:
    1 704
    Saadut tykkäykset:
    18
    "Comin Soon!"-tilassa DVDPacificilla mm. oheiset OOP Criterionit :)
    Miten lie, onko tulossa uudet painokset (Mordo varmasti tietäisi?)

    Salo
    The Killer
    Hard Boiled
    Sid & Nancy
    Silence of the Lambs
    Beauty & the Beast
    Charade
    Dead Ringers
    M.Hulot's Holiday
    Mon Oncle
    Lord of the Flies
    Playtime
    Robocop
    This is Spinal Tap
    Unbearable Lightness of Being
    Vegabond
     
  12. steffe79

    steffe79 Silentium est aureum Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    04.05.2002
    Viestejä:
    4 147
    Saadut tykkäykset:
    7
    Erittäin vahvasti epäilen tuota. Taitavat olla vain 'unohtuneet' tuohon tilaan. Eikä olla jaksettu poistaa listoilta.

    Jos he nuo julkaisevat uudestaan, niin kiroan heidät alimpaan helvettiin hintojen romahduttamisesta. (eiväthän ne nyt täysin romahda, mutta jonkin verran kuitenkin).
     
  13. Vode

    Vode Guest Guest

    Liittynyt:
    07.09.2001
    Viestejä:
    387
    Saadut tykkäykset:
    1
    Itse pistin kokeeksi tilaukseen Wayne's World 1 & 2 -lootan ja hintaa näytti olevan $9,19 joten posteineen karvan päälle 12€ :thumbsup:

    Saas nähdä vaan koska tulee kun ei näyttänyt olevan varastossa...
     
  14. electricboy

    electricboy Guest Guest

    Liittynyt:
    05.11.2000
    Viestejä:
    2 580
    Saadut tykkäykset:
    3
    Ei varmasti ole tulossa uusintapainoksia noista. Ovat vain jääneet sinne listalle, ja varmaan merkkaavat kaikki "lopussa olevat" levyt "coming soon" tms.
     
  15. Aceman

    Aceman Shot down in flames!

    Liittynyt:
    23.02.2000
    Viestejä:
    3 603
    Saadut tykkäykset:
    149
    Hyvät kokemukset kyseisestä lafkasta jatkuvat. On välillä mukavaa saada kiekkonsa reilusti ennen virallista ilmestymispäivää ja ILMAN ranskakansia. Eilen saapuivat Shanghai Knights ja Flight of the Intruder.
     
  16. eivola

    eivola Guest Guest

    Liittynyt:
    23.05.2002
    Viestejä:
    226
    Saadut tykkäykset:
    2
    Uskallan laittaa persukseni pantiksi, sillä tästä olisi muutoin ollut 100% varmuudella maininta täällä:

    http://pub125.ezboard.com/bcriterioncollectionforum

    Ei pitäisi olla tulossa uusintapainosta yhdestäkään tämän hetken OOP-levystä, kuten ei Beauty and the beast-mallista kasvojenkohotustakaan.
     
  17. Willie Hutch

    Willie Hutch Guest Guest

    Liittynyt:
    01.02.2003
    Viestejä:
    576
    Saadut tykkäykset:
    0
    Näköjään. Tulihan se (halpa) Tenant viimeinkin. Tuote pääsi tosiaan loppumaan Pacificilta vähäksiaikaa, ja tähän ensimmäiseen erään munkaan tilaus ei sitten ehtinyt, vaikka pre-orderina sen laitoinkin.

    Lentoreitti Miamista Helsinkiin oli nopea tällä kertaa, vajaassa viikossa tämä tuli perille. Mutta jouduin taas hakemaan puketin postikonttorista. Pacific oli nimittäin pakannut 2DVDtä ja yhden CDn ~20x15x15cm -kokoiseen pahvilodjuun :hitme:!
     
  18. Colonel Kurtz

    Colonel Kurtz Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    10.02.2003
    Viestejä:
    189
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olen tänään turhaan yrittänyt rekisteröityä dvdpacific:n asiakkaaksi.
    Ekalla sivulla olen laittanut käyttäjätunnuksen, nimen ja osoitteen, kun yritän siirtyä seuraavaan vaiheeseen homma tyssää. Tulee vain ilmoitus (netscape)"The connection was refused when attempting to connect www.dvdpacific.com"
    Täytyy varmaan rahat siirtää jonkin muun firman tilille.
     
  19. tommi462

    tommi462 Guest Guest

    Liittynyt:
    30.10.2003
    Viestejä:
    937
    Saadut tykkäykset:
    2
    Siellä on ollut https (secure) serveri nurin jo monta päivää, en tiedä miksi. Ilmoittivat sivuilla että katko johtuu database päivityksestä, mutta en tiedä miksi päivityksen takia täytyy juuri secure server kaataa...
     
  20. Colonel Kurtz

    Colonel Kurtz Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    10.02.2003
    Viestejä:
    189
    Saadut tykkäykset:
    0
    En tiedä jaksanko odottaa. On kova kiire päästä tilaamaan.
    Brazil (Criterion) €32.84 . Ei taida halvemmalla saada mistään.
    Ja myös tarttis Robin Williams: Live On Broadway €7.96
    Kai sitä pari päivää tolla hinnalla jaksaa odottaa.
    Toivottavasti saavat hommat kuntoon.

    Onko tietoa nykyisistä toimitus ajoista ja muutenkin firman toiminnasta.