Johnny English

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana glottis, 20.02.2003.

  1. glottis

    glottis Guest Guest

    Liittynyt:
    01.11.2001
    Viestejä:
    4 650
    Saadut tykkäykset:
    5
    Rowan Atkinsonin "uusin" pamahtaa teattereihin 11. huhtikuuta (2003). http://www.uip.fi/tulossa/elokuva.php?id=39

    Ennakko-odotuksia?

    Itse ainakin fundeerasin notta kyllä tämä setti ainakin Rottarallin voittanee, mutta R.Atkinsonhan ei ollutkaan siinä pääosassa... Ilmeisesti hienosti toteutettu Bond-parodia, jossa messissä myös laulaja-tähtönen Natalia Imbruglia :thumbsup:
     
  2. Marlowe

    Marlowe Guest Guest

    Liittynyt:
    19.04.2002
    Viestejä:
    514
    Saadut tykkäykset:
    0
    Rowan Atkinsonilla on ollut aina erityinen paikka minun sydämessäni (allekirjoittanut tunnettiin pitkään "sinä Mr. Beanin näköisenä poikana"), joten kaipa tämä tulee nähtyä. Ei tuo kovin omaperäiseltä trailerin perusteella vaikuttanut, Alastomat aseet ja Zucker - Abrahams - Zucker- ketjun hupailuthan tästä tulivat mieleen, mikä ei tietenkään ole huono juttu (vaikka tuskinpa samanlaiseen iloitteluun kuitenkaan ylletään).

    Natalie Imbruglian läsnäolo on sekin aina plussaa, vaikka en naisen näyttelijänlahjoihin välttämättä uskokaan :)
     
  3. glottis

    glottis Guest Guest

    Liittynyt:
    01.11.2001
    Viestejä:
    4 650
    Saadut tykkäykset:
    5
    Eilisessä 4pop ohjelmassa oli loistavia pätkiä kys. leffasta.

    Pakkohan tuo on katsastaa - melko varmasti vuoden paras komedia :thumbsup:
     
  4. komedian

    komedian Guest Guest

    Liittynyt:
    25.08.2002
    Viestejä:
    657
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllä minä ainakin ajattelin käydä sen katsomassa heti kun se teatteriin täälläpäin tulee. Näin myöskin tuon 4popin pätkän siitä, ja ne "hienovaraiset" bond-viittaukset huvittivat. Hilpeä veikko tuo Rowan :thumbsup:
     
  5. pteittinen

    pteittinen 5K now, 6K later. Tukijoukot

    Liittynyt:
    30.04.2001
    Viestejä:
    6 492
    Saadut tykkäykset:
    178
    On se kyllä hyvä, että Glottis ei turhasta innostu :D
     
  6. MastaDJ

    MastaDJ Guest Guest

    Liittynyt:
    20.11.2002
    Viestejä:
    1 617
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tulipahan tuo sitten nähtyä. Natalia Imbruglian näyttelijänlahjoissa ei tämän elokuvan perusteella ollut erityisempää haukkumista.

    Mutta itse elokuva oli melko kuluneiden vitsien uudelleenkierrätystä... Ja todella, todella perinteinen agentti-komedia. Ei onneksi sentään sellaista rapaa, kuin I Spy.

    Ennen loppua olisin ollut valmis antamaan elokuvalle kahden, ehkä peräti yhden tähden. Loppu kuitenkin pelasti paljon. Juuri ja juuri 3/5.
     
  7. vmv

    vmv Guest Guest

    Liittynyt:
    14.01.2002
    Viestejä:
    138
    Saadut tykkäykset:
    0
    Aika järkyttävää kuonaa. Jälleen yksi todiste siitä, että sinänsä mehukas idea muuttuu vanhoiksi kuluneiksi vitseiksi, joita venytetään tuplasti yli sietokyvyn.
    9 euron lipulla sain itse elokuvasta irti parit kolmet naurut, loppuaika meni irvistellessä.

    No eipä siinä mitään, suurin osa salista ulvoi vedet silmissä, minä vain en enää näin vanhempana näitä jaksa. :rolleyes:
     
  8. Mc_Murdor

    Mc_Murdor Guest Guest

    Liittynyt:
    28.10.2002
    Viestejä:
    233
    Saadut tykkäykset:
    0
    Lauantai iltana kävin katsomassa tämänkin. Odotukset olivat korkealla ja lopputuloksena oli aika tyhjä tunne. Ei sinäänsä että elokuva olisi ollut huono, mutta ei se hyväkään ollut. Keskinkertanen räpellys, jonka suurin osa vitseistä oli ennalta-arvattavissa helposti. Rowan Atkinson sopii kyllä hyvin tälläiseen rooliin, mutta Austin Powers:n hauskuudesta jäätiin paljon. Natalia Imbruglia oli aika luonteeton maillinukke, joka oli vaan taustalla. John Malkovich veti hyvän roolin ja se aksentti oli todellakin hauska :) Ben Miller kuitenkin omasta mielestäni teki sopi osaansa mahtavasti. Tuomiona elokuvalle 2,5/5.
     
  9. Jukka Halttunen

    Jukka Halttunen Guest Guest

    Liittynyt:
    16.02.2003
    Viestejä:
    168
    Saadut tykkäykset:
    0
    Heh, täsmälleen samanlainen kokemus kuin itselläni. Vitsit olivat paljolti kuluneita ja olin varma että kahteen tähteen jäädään, mutta loppu pelasti juuri ja juuri kolmeen.
     
  10. SamTheMan

    SamTheMan Guest Guest

    Liittynyt:
    10.10.2002
    Viestejä:
    1 525
    Saadut tykkäykset:
    0
    Oli aivan loistava leffa :thumbsup: En pitkään aikaan ole nauranut niin makeasti kuin eilen leffaa katsoessani :D Saatanpa käydä katsomassa toisenkin kerran...
     
  11. Tubbs

    Tubbs Guest Guest

    Liittynyt:
    26.02.2003
    Viestejä:
    34
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuli tämä eilen nähtyä ja täytyy myöntää että jonkinlainen pettymys oli; muutamia kertoja leffa pisti hymyilyttämään, mutta loppuaika lähinnä haukotutti...
     
  12. Kuikha

    Kuikha Guest Guest

    Liittynyt:
    03.09.2002
    Viestejä:
    1 019
    Saadut tykkäykset:
    1
    Eilen kävin katselemassa eikä ollut niin erikoinen. Ei ollut kuin pari kohtaa, missä hymähdin. Katastrofielokuva oli paaaaaaljon parempi. Sanoisko vaikka 2/5.:(
     
  13. Sammypiru

    Sammypiru Guest Guest

    Liittynyt:
    26.12.2002
    Viestejä:
    283
    Saadut tykkäykset:
    0
    Yksi mittarini elokuvaa arvostellessa on se, että katsonko kelloa leffan aikana. Tässä komediassa kelloa ei tullut vilkaistua, joten sen perusteella leffa ansaitsee pisteitä. Muuten vaatimaton tekele. Tässähän ratsastettiin täysin Atkinsonin varassa.

    TUOMIO: 2/5
     
  14. tupex

    tupex Guest Guest

    Liittynyt:
    18.12.2000
    Viestejä:
    242
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itse kyllä pidin, tosin paikoitellen ylimenevä koheltaminen ja Malkovichin (imho) heikko esitys eivät oikein iskeneet. 3/5.
     
  15. Kuikha

    Kuikha Guest Guest

    Liittynyt:
    03.09.2002
    Viestejä:
    1 019
    Saadut tykkäykset:
    1
    Ajattelin itse samaa. Ei kukaan töpeksi noin paljoa, siksi Atkinsonin suoritus alkoi turruttaa ajan kuluessa.
     
  16. dixi

    dixi Guest Guest

    Liittynyt:
    25.02.2003
    Viestejä:
    713
    Saadut tykkäykset:
    2
    Luulisi jotain kuitenkin löytyvän, mimmihän oli ennen laulajaksi ryhtymistään nimenomaan näyttelijä. Sama juttu muuten myös Jennifer Lopezilla, mutta aina saa lukea, että Lopez siirtyi laulajasta näyttelijäksi...
     
  17. steffe79

    steffe79 Silentium est aureum Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    04.05.2002
    Viestejä:
    4 147
    Saadut tykkäykset:
    7
    Ja alunperin Lopez oli tanssija ennen kuin aloitti tämän niin kutsun "näyttelemisen" (olisi vain tyytynyt siihen tossun teputtamiseen). Ei tarvitsi kuunnella/lukea hänenkään oikkuja kaikkialta.

    Ja mitä Natalienhen tulee, niin saippusarjassa "näyttelimistä" ei voi vielä laskea kovinkaan kovaksi meriitiksi :D (Natalie oli myös tanssija ennen kuin aloitti näyttelemisen).
     
  18. dixi

    dixi Guest Guest

    Liittynyt:
    25.02.2003
    Viestejä:
    713
    Saadut tykkäykset:
    2
    Joo, tiedän ettei Imbruglia ole näytellyt aikaisemmin kuin Neighboursissa. Sarjaa en ole nähnyt, mutta kaipa saippuasarjoistakin voi lahjakkaita näyttelijöitä löytyä (Natalie ei ilmeisesti kai kovin lahjakas sitten ollut, vai?).

    Pointti oli kuitenkin se, että kokemusta näyttelemisestä on Natilta löytynyt ennen Johnny Englishiäkin.
     
  19. grove

    grove Guest Guest

    Liittynyt:
    25.03.2002
    Viestejä:
    565
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tällaista kommenttia kirjoittelin blogiini, kun olin maanantaina käynyt Jonhhy Englishin vilkaisemassa:

    Kokonaisuus oli kohtalainen (siis menetteli), mutta ei sen enempää. Mister Beanina Atkinson oli ehdottomasti parhaimmillaan ja tässäkin filmissä jotkin harvoista herkkupaloista muistuttivat kovasti vanhaa tuttua papua. Toki jotkin tavallisemmankin komedian elementit osuivat kohdalleen, mutta Ollille totesin arvioinani, että noin 33.3 prosenttia (ollaksemme suurpiirteisiä) tästä elokuvasta oli jonkin tasoista. Oikein hauskoja kohtia ei ollut paljon. Nauroin kaksi tai kolme kertaa. Se tosin on jo aika paljon, koska yleensä vain hymyilen, mutta kuitenkin vähemmän kuin hyvissä ja harmittomisssa komedioissa. Tai huonoissa ja hirvittävän / hävyttömän hauskoissa tosikkofilmeissä.

    Ilmeisesti olen yleensä liian ujo nauramaan laajemmassa seurassa ja toisaalta silloin kun minun mielestäni sopisi ehkä nauraa, muut ovat hiljaa. Minä en siis esim. edes halua nauraa mm. kakkahuumorille ja ällöttävän surkuhupaisille kohdille, joita Johnny Englishkin viljeli aivan liikaa. Surkuhupaisaa esim. sinänsä hauska tappelu Towerissa Heinz-ketsuppipulloineen kaikkineen. Kakkahuumori oli sekin ällöttävän kirjaimellista. Tarpeettoman.

    Mahdollisissa paikoissa ja ympäristöissä/tilanteissa sattuvat inhottavan mahdottomat tapaukset (Sushi-baari) voitaisiin mielestäni jättää unholaan. Kruunajaisympäristö sen sijaan on sen verran epätodennäköisempi, että siellä voi sattua mitä tahansa sen olematta samalla lailla ahdistavaa. Vaikka kyllä sielläkin mentiin hieman yli.
     
  20. Samppa

    Samppa Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.06.2000
    Viestejä:
    14 062
    Saadut tykkäykset:
    26
    Ei nämä Atkinsonin elokuvat tunnu saavuttavan sitten millään miekkosen tv-sarjojen tasoa. Olihan tämäkin nyt pätkittäin ihan hauskaa kohkaamista kakka- ja persehuumoreineen, mutta komediallinen nerokkuus oli kyllä kaukana. Nauratti kuitenkin, ainakin vähän.
    :):)½