Tulin kokeilleeksi Kotisinappia. Aikamoinen makeus siinä on, kuin söisi hunajan ja sinapin sekoitusta. Koostumus omituinen, salaattikastikemainen. Ei tämä varsinaisesti pahaa ole, mutta ei kyllä suosikkisinappieni joukkoon ole liittymässä. 300g puteli pitää vain käyttää loppuun. Putelista puheenollen, sen pyöreä muoto (soikean sijaan) yhdistettynä aika paksuun muoviseinämään tekee sen, että sen puristamiseen joutuu käyttämään aika paljon voimaa. Mummoilta ja vaareiltakin voi käsivoimat loppua kesken. Mitä tulee lempparisinappiin niin Auran Dijon on erityisesti makuuni.
Tuo Kotisinappi on aivan umpisurkeaa, ei ole sinappia nähnytkään. Täysin kelvoton tuote. Yleensä käytän ns. taloussinappina Auran väkevää tai tulista sinappia.
Auran Väkevä oli testissä ennen tätä Kotisinappia. Oli kelpo tuote. Jotkut tuosta Kotisinapista tuntuvat pitävän (kuten niilo22 ).
Kotisinappi on ihan passeli yleissinappi, vaikka herkeittoon ja melkein mihin vaan. Lapsuudessa meillä käytettiin vain voimakkaita sinappeja ja aikuisena en niitä enää siedä, makeutta on oltava mukana. Makea konjakkisinappi on ykkönen ja perinteinen Dijon sitten viimeisenä, hirveetä paskaa.
Tämähän on enemmänkin ruoanlaittosinappi kastikkeisiin tms. enkä minäkään dijonia nyt sentään makkaran päälle tursuttele, hyi. Maille-merkkistä perusdijonia olen silloin tällöin käytellyt, en tiedä miten eroaa vaikkapa tuosta aloitusviestin Aurasta.