Ghostbusters: Frozen Empire (2024, Gil Kenan / Paul Rudd, Carrie Coon, Finn Wolfhard, Mckenna Grace)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Jarkko G., 31.01.2024.

  1. Jarkko G.

    Jarkko G. Samppa ja Hurricane :| Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.08.2001
    Viestejä:
    13 048
    Saadut tykkäykset:
    99


    Taas mennään ja nyt näyttää siltä että fanipojille ei anneta edes mahdollisuutta valittaa. Jo traileriin tungettu niin paljon "muistatkos tämän" asioita että hieman irvistytti.
    Katson toki tämänkin ja kenties se yllättää.

    Linkit:
    - https://www.imdb.com/title/tt21235248/

    Mode/EDIT: linkit
     
    Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 08.04.2024
  2. Super-J

    Super-J Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    17.08.2007
    Viestejä:
    4 113
    Saadut tykkäykset:
    441


    Kävin katsomassa, ja ihan hyvähän tämä on. Kuitenkin leffan tunnelma oli mielestäni jotenkin aikaisempia Ghostbusterseja vakavampi, ja juoni hitaammin etenevä, vaikka toki kaikki huumoriainekset oli edelleen mukana. Ehkä vähän jakomielitautinen... Vähän vaikea tuota on tarkemmin kuvailla, sellainen fiilis vaan tuli että nyt oli yritetty ehkä vakavampaa haamuleffaa tehdä mutta huumoria oli ollut käsky laittaa mukaan eikä tehdä jotain manaajaa... Eikä siinä mitään pahaa sinänsä toki ole. Käsikirjoitus on ihan toimiva, ja näyttelijätkin ok enimmäkseen mutta pari sivuosien esittäjää olisi ehkä voinut vaihtaa.

    Tarinasta sen verran että nyt ollaan takaisin New Yorkissa, ja uudet ja vanhat haamujengiläiset joutuvat tiukan paikan eteen kun eräs muinainen demoni/jumala? haluaa kostaa ihmiskunnalle aiemmin kärsimänsä vääryyden. Phoebe Spengler (McKenna Grace) on selkeästi pääosassa tässä.

    4/5

    https://www.imdb.com/title/tt21235248
     
  3. Super-J

    Super-J Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    17.08.2007
    Viestejä:
    4 113
    Saadut tykkäykset:
    441
    Löytyipä tämmöinen mielenkiintoinen behind-the-scenes video jossa Adam Savage käy tutustumassa haamujengin paloasemaan:

     
  4. scented

    scented Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    22.02.2005
    Viestejä:
    2 004
    Saadut tykkäykset:
    268
    Ihan ok. Ei muistanut paljoakaan siitä edellisestä, vaikka 2021 vuonna tuli. Bill Murraytä odottelin ruudulle ja kyllähän heppu siellä jonkin aikaa viihtyikin. Odotukset sen verran matalalla, että yllätti jonniin verran positiivisesti. Nuoret näyttelijät ovat keskiössä, ja hyvinhän he vetävät. Vanhan kaartin ghostbustersit kykenevät sentään liikkumaan ilman rollaattoria, mutta ei ole sekään kaukana, jos jatko-osia pukkaa vielä useampia - surillista. No joo Ghostbusters-lasien läpi 3,5/5, muutoin saa vähentää pisteitä.
     
  5. Jazo

    Jazo Käyttäjä

    Liittynyt:
    24.10.2004
    Viestejä:
    4 430
    Saadut tykkäykset:
    12
    Kyllähän tämän katsoi, ainakin näin nostalgiapärinöissä. Hieman heikommin toimi kuin edellinen leffa, mutta kaukana ollaan vuoden 2016 tekeleestä. Ei se kakkonenkaan nyt aikoinaan mikään mestariteos ollut, joten mitään huipputason elokuvasaagaa ei tässä olla pilaamassa.

    Aika samanlaiset fiilikset jäi kuin scentedillä tuossa ylempänä, omat odotukset oli matalalla ja ne ylittyivät positiivisesti. En tätä kuitenkaan ikinä tule hyllyyn ostamaan 1&2 leffat sisältävän boksin viereen.

    3/5