Tukitusti paras rohto darraaan (mikäli oireet iskeekään koskaan enää uudestaan?)

Keskustelu osiossa 'Ruoka & Juoma' , aloittajana bluesmood, 10.01.2023.

  1. bluesmood

    bluesmood Käyttäjä

    Liittynyt:
    21.11.2013
    Viestejä:
    483
    Saadut tykkäykset:
    31
    Mitä tuossa uudenvuoden-aattona Wired-julkaisussa julkaistiin artikkeli näistä "ihmepillereistä", mitä niitäkin on markkinoilla, niihin nyt mitään uskominen mihinkään, mitä sama julkaisu tarjosi kaupalliset varmaan affilinkit tai exlusive deal -markkinointisopimuksen tehnyt noiden paskapillerien valmistajien kanssa,niin siinä oli sitten ja ihan lääkärin muistaakseni haastattelu-osuudessa toi voitttavan trio-yhdistelmän se tieteellinen tausta, miksi se on yhä paras.

    Siitähän se lähti tämä koko tutkimusprojektini urkenemaan.

    Paras troppitrio rituaaleihin on yhä, pyhä kolminaisuutemme:

    - Proteeini (paras on pelkkä heraproteiinijauhe muta käytännön tasolla paras on Kananmuna)
    - Kovat Rasvat (liha- ja makkararuoista.)
    - Hiilihydraatit (höttöhiilarit tukevan aamiaisen jälkeen noiden aiempien perusteella järjestyksessä.)

    Eli tämä sama, johon päädyin tutkimustuloksissani, on jo ohjelmoitu iät ja ajat sitten syvissä kansanriveissämme DNA:hamme:

    Tässä nyt stten käytännön tasolla avattuna elintarvikkeittain tarkoittaen:

    - Keitetyt kananmunat (38% koko massasta on proteiinivahvuus, joka on suurempi, monet varmaan tykkäis mielummin varmaan sillä tavalla, että munat kun paistais, mutta se toinen ja, että ei pidä ympäripäissään koheltaa ja pannua helottaa hellalla ihan mistä syystä tahansa.)
    - Pekonit ja Makkarat kunnon satsi, niin siinä tulee noi kovat rasvat
    - Sit voikin avata Megasipsipussin Taffel Classic sileät ja Mässy X -Fazer makeiset, ja napostella niitä samalla, mitä ottaa krapulakaljoja siinä juuri siitä syystä, että saa maksimitehot irti hiilihydraateista. Ei pidä ollenkaan aliarvioida tai vähätellä kiinteänä osana jaloja vilja-valmistevirvokkeita osana joka päivästä arkieinehdöintiämme.

    Jos joku on päätynyt parempaan päivän trio-vetoon, niin paljastakaa salaisuutenne.
     
  2. nepa

    nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

    Liittynyt:
    17.10.2001
    Viestejä:
    9 192
    Saadut tykkäykset:
    1 329
    Pitsaa ja maitua.
     
  3. scented

    scented Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    22.02.2005
    Viestejä:
    1 991
    Saadut tykkäykset:
    263
    Itse olen huomannut tehokkaimmaksi keinoksi krapulaan olla juomatta alkoholia lainkaan. Mutta jos pakko on juoda, niin juomisen väliin lasi vettä silloin tällöin, niin sekin toimii aika hyvin.
     
    TheRealThing, nepa ja htavilap tykkäävät tästä.
  4. bluesmood

    bluesmood Käyttäjä

    Liittynyt:
    21.11.2013
    Viestejä:
    483
    Saadut tykkäykset:
    31
    Maito tosiaan ruokajuomana paras! Entinen kulutusmaito, nykyinen täysmaito on paras! Maidossahan on ja kaikkia noita kolmea ravintosisätonä.

    Kananmunassa se proteiini on siinä valkuaisosassa, mistä syystä keitetyissä kananmunissa on suurempi proteiini-voimaluku, kuin muulla tavalla kokatuissa kanamunaruoissa.

    Tuo krapulakaljat jälkiruoka-osiossa suolaisten, kovia rasvoja sisältäen paistetuissa sipsien ja sokeristen makeisten lisäksi ei ole mikään vitsi, koska vilja on ja yksi, siinä on sokeria ja samalla vielä täydentyy ihmisen proteiinitankki.

    Onhan se klassikko iltaelämästä ravintolasta lähtiessä Hesburgerin kautta taksitolpalle, tai nykyisin se on aurajuustorullakebab, mitä Turussakin on monet noista pizzerioista pitäjät pitävät niitä auki tiedostaen siihen aikaan, kun ihmiset lähtevät kotiutumaan iltaelämästä.

    Mut jos nyt poissuljetaan iltaelämä, ja tämä nyt lähinnä oli siitä lähestymistavasta, että nauttii alkoholia kotioloissa kaikessa rauhassa, eikä ole sitten mitään aikatauluja tai deadlineja. Mitä tässä oli pari vuotta sitten se korona-lockdown lyotiin päälle, niin sitten en ole sen jälkeen iltaelämässä käynytkään, paitsi uudenvuodenaattona 2022/2023 kävin kaupungilla iltaelämässä pitkästä aikaa katselemassa ihmisiä, mutta tulin kotiin kuitenkin jo vuoden vaihtumisen jälkeen, kun rakettien ja ilotulitteiden määrä hiljeni keskustassa.

    Sen jälkeen taas en ole käynyt lainkaan iltaelämsäsä.
     
  5. Kusni

    Kusni Käyttäjä

    Liittynyt:
    25.01.2014
    Viestejä:
    720
    Saadut tykkäykset:
    182
    Joidenkin mielestä runkkaus auttaa oloon, vaan en ole itse testannut.
     
  6. TheRealThing

    TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

    Liittynyt:
    03.05.2004
    Viestejä:
    4 975
    Saadut tykkäykset:
    894
    Tämähän se. Siirtyminen plazalla tunnetusta aktiivisesta elämäntyylistä epäaktiiviseen.

    Nimim. Mies, joka on joutunut googlettamaan happaneeko viski kaappiin. Sitä aina toivoo ja odottaa haavekuvaa, missä rauhallisessa iltahämärässä siemailee hyvää viskiä katsellen laadukasta sisältöä isolta ruudulta. Tuollaista iltaa ei ole vielä tullut ja näinköhän koskaan tuleekaan. Tai ehkäpä pitäisi vain ottaa se tavoitteeksi ja järjestää sille oma aikansa ja vielä paikkansakin.
     
    scented tykkää tästä.
  7. ZED

    ZED Mitä kävi, ketä tietää? Tukijoukot

    Liittynyt:
    19.03.2002
    Viestejä:
    3 588
    Saadut tykkäykset:
    216
    No ainakin kannattaa nielaista 400 mg ibuprofeenitiiviste jo ennen makuuasentoon hakeutumista, jos on syytä epäillä että jostain piilosta mahdollisesti työntyy esiin kanuuna heräämisen hetkellä.
     
  8. bluesmood

    bluesmood Käyttäjä

    Liittynyt:
    21.11.2013
    Viestejä:
    483
    Saadut tykkäykset:
    31
    No runkkauksen tuloksena sperma, jos runkkaa laukeamiseen asti on hyvinkin proteeinipitoista. En tiedä, kun en ole selvittänyt, onko sillä mitään muita vaikutuksia krapulan hoitoon, paitsi sitten jos sitä omaa siemennenestettä käyttää proteiinin saamisen takia.

    Varmaan siinä on ja jokin vaikutus, kun olo rentoutuu soolon jälkeen, mutta tiedä sen enempää siitä.

    No tuo nyt on 400 milligramman Burana klassikko, mitä sitäkin saa apteekista ilman reseptiä kunhan hakee.
     
  9. kimbyyri

    kimbyyri Uusi jäsen

    Liittynyt:
    13.07.2013
    Viestejä:
    101
    Saadut tykkäykset:
    18
    Tämmöinen nappi naamariin ennen nukkumaan menoa. Ja toimii.[​IMG]
     
    sammy73 tykkää tästä.
  10. sammy73

    sammy73 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    03.05.2006
    Viestejä:
    349
    Saadut tykkäykset:
    8
    Kyllä, NAC eli l-kysteiini, itse kutsun sitä ihmetabletiksi, vie sen pahimman krapulapiikin pois mikä itsellä oli tuntien laattaus.
     
  11. bluesmood

    bluesmood Käyttäjä

    Liittynyt:
    21.11.2013
    Viestejä:
    483
    Saadut tykkäykset:
    31
    Taas jotain vitamiinikauppiaita liikenteessä?
     
  12. Moderaattori

    Moderaattori Ylläpito Ylläpidon jäsen Ylläpito

    Liittynyt:
    27.08.2019
    Viestejä:
    688
    Saadut tykkäykset:
    262
    Aminohappo, ei vitamiini (Kysteiini).
    Periaatteessa kaupan BCAA ja EAA -tyyppiset juomat ajavat vähän samaa asiaa (kysteiini ei lukeudu välttämättömiin aminohappoihin, koska keho kykenee valmistamaan pieniä määriä itse), mutta nämä ovat suunnattu ihan muuhun kuin krapulan hoitoon.

    Kannattaa aina vähän tutustua mistä muut puhuvat, juuri tälläiset MuTu-heittelyt ovat omiaan aiheuttamaan ylimääräistä närästystä, etenkin kun he juuri antoivat koetun ja oikeasti tutkitun vinkin* ketjussa jonka itse olet aloittanut sanalla tutkitusti.
    L-cysteine mainittiin tuossa viittaamassasi Wired:in artikkelissa useampaan kertaan ja on ainesosa mm. siinä "Myrkl-ihmelääkkeessä" (AB001 sisältää l-kystiini rikastettuja bakteerikantoja).

    * ensimmäinen tutkimus joka osui silmään googletettuani "l-kysteiini krapula".
     
  13. bluesmood

    bluesmood Käyttäjä

    Liittynyt:
    21.11.2013
    Viestejä:
    483
    Saadut tykkäykset:
    31
    On totta, että tuo heittoni vitamiinikauppiaista oli jokseenkin ohimennen vain postattuna. Näissä nettipalstoissa on tosiaan se huono puoli suhteessa kasvotusten kommunikointiin, että se sävy tai ilmaisun luonne ei välity näissä laudoilla kommentoidessa, ja sekaan mahtuu jos jonkinmoista keskustelun seuraajaa ja osallistujaa.

    Kyllä tavallisesti pyrin tekemään ainakin sen verran taustoja tarkistamaan jos joku itselleni uusi asia tai jotain epäselvää mikä vaatii toimia esim. tuonkin olisi voinut katsoa vaikka hakukoneella tuon kysteiinin olisi voinut vähän katsoa, mitä siitä on saatavilla lähteitä ja mahdollisesti sitten jos tuntuu kiinnostus heräävän, esittää kiinostuneensa siitä positiiviseen sävyyn niin keskustelu voi poikia lisää samaan suuntaan kommentteja.

    No, kiitos huomautuksesta! Itselläni meni tuosta Wired-artikkelista L-cysteine ohitse mitä jäi päällimäisenä mieleen tuo lääkärin kommentti artikkelista "Mitään ihmepilleriä ei ole krapulaan".

    Jatkoja ajatellen koitan olla ohimennen heittämäti vastaavia, kiitos huomiosta!