Videokaappauskortit

Keskustelu osiossa 'Mediatoistimet' , aloittajana bluesmood, 19.11.2022.

  1. bluesmood

    bluesmood Käyttäjä

    Liittynyt:
    21.11.2013
    Viestejä:
    483
    Saadut tykkäykset:
    31
    Katselin samlla, mitä katsoin tuota mirroring PC-> Samsung Smart Television, niin toisin päin kyllä löytyi ohjeet, mutta mitä alkuperäinen ajatus oli mistä katselen ohjeistusta, mitä Nintendo Wii -konsolini on liitettynä A/V -komposiittiliitännällä telkkariini, niin jäi käsitys, että pitäisi hankkia tuollainen Game Capturing Card.

    Onko näistä mitään kokemusta, onko esimerkiksi tämä Turun Skanssin Gigantissa hyllyvarastosaldon positiivisen omaava laite hyvä:

    https://www.gigantti.fi/product/gam...mparison&utm_campaign=hintafi&utm_content=all

    Onko näistä jotain vinkkiä antaa ja mistä saa tilattua/ostettua jokin hyvä, niin pääsisi ajan kuluksi mahdollisesti tekemään japsi-animea sisältäviä videopeleistä omia filmejä, mitä tykkään harrastaa jonkin verran videoiden jälkityöstöä?
     
  2. Moderaattori

    Moderaattori Ylläpito Ylläpidon jäsen Ylläpito

    Liittynyt:
    27.08.2019
    Viestejä:
    688
    Saadut tykkäykset:
    262
    Olisi hyvä että lukisit omat viestisi ainakin kertaalleen ennen julkaisua, Tämä on silkkaa ajatuksenjuoksua, jättimäisen lauseen sisällöstä on vaikea saada kiinni.

    Kysyt videokaappauksesta joko yleisellä tasolla tai sitten nimenomaisesti Wii:n kaappaamisesta.
    Käsittääkseni usein kaappaus hoidetaan ennen näyttölaitetta, jolloin televisio/näyttölaite ei juuri asiaan liity, toki asiassa on saattanut tulla muutoksia vuosien varrella. Kaappaavassa laitteessa pitää siis olla oikea input-liitäntä, Wiin tapauksessa komposiitti (tai SCART?), tai adapteri sitä ennen joka muuttaa sen esim. HDMI:ksi.
    Omat kokemukset ovat lähinnä FullHD -aikakaudelta, jolloin älytelevisiotkin olivat aikalailla erilaisia. Olisiko niissäkin nykyään jotain pass through ominaisuuksia?
    PC:lle on vaikka mitä ohjelmistoa ja laitetta/korttia, tässä tapauksessa vanhempaa/edullisempaa sellaista, jos käytetyt tuotteet kelpaavat.

    Elgato on tietääkseni iso tekijä striimaus/kaappaus -laitteiden alalla, joten olettaisin että heiltä löytyy jos jonkinnäköistä vehjettä, mutta ota nyt kuitenkin ennen ostamista tarkemmin selvää miten Wii-kuvan tai kuvankaappaus yleensä tapahtuu, mihin se tallentuu ja niin edelleen.
    Tästä nimenomaisesta laitteesta minulla ei ole mitään kokemusta.
     
    Viimeksi muokattu: 21.11.2022
  3. vps358

    vps358 Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    11.02.2005
    Viestejä:
    4 754
    Saadut tykkäykset:
    483
    Mitähän tunnettu hakukone on asiasta mieltä?

    T: Vesku, jokohan kelpais moderaatiolle?
     
    Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 22.11.2022