RAW & Smackdown

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana glottis, 24.03.2003.

  1. 71 dB

    71 dB Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    19.01.2005
    Viestejä:
    11 458
    Saadut tykkäykset:
    776
    SubTV on näköjään lopettanut RAW:n ja Smackdown!:in näyttämisen. Siitä onkin tasan vuosi, kun lähetykset alkoivat, eli vuodeksi ovat esitysoikeudet hankkineet näköjään. Siitäkin vuodesta meni monta kuukautta virtuaaliyleisön keskellä koronan takia. Pöh!

    Tuore Wrestlemania pitää kyllä hommata Blu-ray:nä, koska Stone Cold Steve Austin tekee siinä pätevän "paluun" tietojeni mukaan. :cool:
     
  2. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 526
    Saadut tykkäykset:
    89
    Eihän? Nytkö se on loppu? Juuri kun ihan koukuttui kumpaankin :( Luulin, että olisi vain joku tauko.

    Kyllä tätä olisi katsellut paljon kauemminkin. Yllättävänkin monta tyyppiä sieltä nyt löytyi, joista pidin.
     
  3. 71 dB

    71 dB Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    19.01.2005
    Viestejä:
    11 458
    Saadut tykkäykset:
    776
    Kyllä se näyttää valitettavasti olevan loppu tällä erää. Showpainin näyttäminen on aina ollut katkonaista Suomessa. Ottavat näköjään vuoden diilejä, ja eivät sitten uusi diilejä, kun ei tietenkään ole tarpeeksi katsojia. Tuntuu, että 99 % ihmisistä ajattelee, että tämä on idioottimaista ajanhukkaa. Todellisuudessa tämä on mahtavaa viihdettä muodossa, jossa amerikkalainen kulttuuri on optimaalisimmillaan. Itsekin ajattelin aikoinaan, että showpaini on maailman tyhmin ja turhin asia, mutta sitten sitä alettiin näyttämään telkussa muistaakseni 2001. Tulin katsoneeksi "mielenkiinnosta" ja jäinkin "yllättäen" koukkuun 15 minuutissa! :D

    Showpainissa ei ole "taukoja" kuin Joulun yli. Silloin tulee "koosteohjelmia". Nyt on sitten kuitenkin Suomessa taukoa joku 5-10 vuotta kunnes SubTV tekee taas vuoden diilin... o_O
     
  4. TheRealThing

    TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

    Liittynyt:
    03.05.2004
    Viestejä:
    4 975
    Saadut tykkäykset:
    894
    Eikö WWE:llä ole striimipalvelu, mistä seurata? Onnistuukohan tilaus myös Suomesta käsin? 71 dB:lle se ei tietenkään ole vaihtoehto (viitaten aiempaan keskusteluun), mutta ehkä muille faneille. Suomessa telkun kautta seuraaminen on aina ollut siinä mielessä ikävää, kun ne isoimmat tapahtumat on jäänyt näkemättä, ja näkee noiden ohjelmien kautta vain tapahtumiin valmistavan kehityksen ja jälkipyykin. Striimiplvelusta näkisi varmaan myös nuo päätapahtumat.

    Itse hieman seurasin tätä nykyistä menoa ja ei se vain jotenkin iske, karisma puuttuu esittäjiltä ja hahmoista. Mutta se siitä seuraa, kun tuote riisutaan lapsiystävälliseksi 2020-luvun normeilla.

    Koska kasarilla oli moni asia paremmin, pari klassikkoa:



     
  5. Miku-91

    Miku-91 Käyttäjä

    Liittynyt:
    27.01.2010
    Viestejä:
    453
    Saadut tykkäykset:
    113
    Tuo streamauspalvelu on WWE Network ja onnistuu tilaus Suomesta. Sovelluskin löytyy ainakin Sonyn ja LG:n telkkareiden sovelluskaupasta ja eiköhän tuon Pleikkarille ja Xboxillekin saa. Tuo Network maksaa reilun kympin kuukaudessa. Itsellä on välillä tuohon tilaus, jos on mielenkiintoisia tapahtumia. Nyt otin mm. siksi, kun viikko sitten oli WrestleMania (vuoden isoin painitapahtuma). Tuoltahan löytyy noiden uusien tapahtumien lisäksi valtava kirjasto menneistä PPV:stä ja normaaleista viikottaisista jaksoista. WWE:n lisäksi tuolta löytyy mm. WCW:n PPV:t ja normaalit viikottaiset lähetykset, sekä paljon dokumentteja ja podcasteja yms.

    Itselläkin on mielenkiinto laskenut paljon sitten 2000-luvun alun ja puolivälin, mutta tosiaan välillä tulee palailtua wrestlingin pariin ja pyrin kuitenkin pysymään yleensä ajan tasalla wrestling-maailman menosta. Ja kyllä tuolla nykyisessä wrestling-skenessä on karismaattisia painijoita, vaikkei lähellekään samassa määrin, mitä parisenkymmentä vuotta sitten. WWE:n lisäksi muutama vuosi sitten perustettiin varsin varteenotettava kilpaileva lafka, AEW, jossa on myös lahjakkaita painijoita mukana, joista osa on vanhoja WWE-tähtiä. WWE:n nykyisestä rosterista yksi ehdottomia tähtiä on Roman Reigns, josta on hioutunut todella hyvä esiintyjä viimeisen parin vuoden aikana. Reignsin manageri, Paul Heyman, on myös timanttinen esiintyjä ja loistaa aina promoissa. Myös WresteManiassa (AEW:sta) WWE:hen palannut Cody Rhodes veti oikein hienon promon viime maanantain RAW:ssa. AEW:n puolella on myös lahjakkaita esiintyjiä, vanhoista WWE-esiintyjistä parhaimmistoa on mm. CM Punk, Chris Jericho ja Bryan Danielson (oli WWE:ssä Daniel Bryan).

    Alla jotain hyviä promoja joiltakin mainitsemiltani painijoilta viime ajoilta. Tuo Punkin promo on vähän vanhempi, viime elokuulta.




     
    Viimeksi muokattu: 10.04.2022