Tulevat julkaisut

Keskustelu osiossa 'Blu-ray & UHD -leffat' , aloittajana sokka, 04.09.2007.

  1. Mediggo

    Mediggo Uusi jäsen

    Liittynyt:
    23.03.2021
    Viestejä:
    212
    Saadut tykkäykset:
    21
    Tuo Suomalainen elokuvapalveluhan vaikuttaa asialliselta saitilta. Kiitos vinkistä! :)
     
    Viimeksi muokattu: 13.03.2022
  2. Burkitsville

    Burkitsville Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    15.06.2010
    Viestejä:
    4 228
    Saadut tykkäykset:
    1 029
    Dark Force Entertainment will release a standard retail edition of Ulli Lommel's thriller The Big Sweat (1991), starring Robert Z'Dar, Ken Letner, Steven Molone, Joanne Watkins, Tracy Ray, Peter Sherayko, and Kevin McBride. The release will be available for purchase on June 21.

    "An ex-con, just released from jail, returns home only to become immediately embroiled in a robbery. A tenacious FBI agent hounds him every step of the way. This film contains 45 minutes of stock car crash and chase footage."

    Special Features and Technical Specs:

    BRAND NEW MASTER FROM THE UNCUT NEGATIVE
    NEW Interview with Production Manager Jeff McKay
    • REGION-FREE

    [​IMG]
     
  3. 71 dB

    71 dB Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    19.01.2005
    Viestejä:
    11 455
    Saadut tykkäykset:
    776
    Kotimaan/pohjolan julkaisut pois lukien en itse haaveile mistään suomenkielisistä tekstityksistä. Nykyään sitä toivoo ja rukoilee, että elokuvissa, joissa puhutaan jotain muuta kieltä kuin englantia (eli esim. ranskan-, saksan-, italian-, japaninkieliset leffat) olisi EDES englanninkielinen tekstitys. Usein jää moinen haaveeksi, koska Englannissa ei olla kovin innokkaita julkaisemaan "vieraskielisiä" leffoja, eikä jossain Ranskassa vastaavasti olla paskan vertaa kiinnostuneita englanninkielestä, koska ranskankieli on sattumalta ainoa oikea kieli koko maailmassa ja muut puhuvat ties mitä siansaksaa. Kaiken kukkuraksi Blu-ray-julkaisut ovat usein hämmästyttävän "lokaaleja", eikä niistä siten edes yritetä tehdä kielellisesti monipuolisia ja siten soveltuvia laajalle markkina-alueelle. Pohjoismaiden julkaisut sisältävät nykyään melkeinpä eniten tekstityskieliä, kun pienistä maista joudutaan kokoamaan järjellisemmän kokoinen markkina-alue. Harmi vaan, että pohjolassa julkaistaan aika niukasti ja sekin vähä on oman maun asettamasta näkökulmasta pitkälti epämääräistä sontaa muutamat harvinaiset helmet poislukien. Pohjola tarvitsisi oman "Arrow" tai "Vinegar Syndrome" -puljujen tyylisen toimijan, mutta eipä moista ole, eikä taida tullakaan...
     
    Viimeksi muokattu: 16.03.2022
  4. hansolo

    hansolo Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    01.11.2002
    Viestejä:
    4 745
    Saadut tykkäykset:
    536
    Onneksi esim. Saksa on mukava poikkeus ja heidän lokaalijulkaisuissaan on usein myös englanninkielinen tekstitys, ja yleensä vielä ns. normaali eikä HoH-muotoinen. Nytkin tilasin aivan vasta uuden Koch julkaisun The Dreamers leffasta ja siinä on englanninkielinen tekstitys ranskankielisille osuuksille. Asiaa ei tietenkään mainita kotelossa eikä Kochin nettisaitillakaan. Tekstitys raitaa ei mainita myöskään valikoissa, mutta se kytkeytyy automaattisesti päälle, kun valitsee alkuperäisen ääniraidan. Ensimmäisessä saksalaisessa julkaisussa Concorde Videolta ei ollut kuin saksankielinen tekstitys.

    https://shop.kochfilms.de/de/genre/dram/die-traeumer-bernardo-bertolucci-blu-ray
    https://www.blu-ray.com/movies/The-Dreamers-Blu-ray/294907/
     
  5. Burkitsville

    Burkitsville Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    15.06.2010
    Viestejä:
    4 228
    Saadut tykkäykset:
    1 029
    British distributors 88 Films have detailed their upcoming Blu-ray release of John Sayles' Matewan (1987), starring Chris Cooper, Mary McDonnell, Will Oldham, David Strathairn, and Ken Jenkins. The release will be available for purchase on April 4.

    Description: "Written and directed by John Sayles, this wrenching historical drama recounts the true story of a West Virginia coal town where the local miners' struggle to form a union rose to the pitch of all-out war in 1920. When Matewan's miners go on strike, organizer Joe Kenehan (Chris Cooper, in his film debut) arrives to help them, uniting workers white and black, Appalachia-born and immigrant, while urging patience in the face of the coal company's violent provocations."

    "With a crackerjack ensemble cast—including James Earl Jones, David Strathairn, Mary McDonnell, and Will Oldham—and Oscar-nominated cinematography by Haskell Wexler, Matewan taps into a rich vein of Americana with painstaking attention to local texture, issuing an impassioned cry for justice that still resounds today."


    Special Features and Technical Specs:

    • PREVIOUSLY COMPLETED 4K RESTORATION, supervised by director John Sayles
    • Company Man: Remembering Matewan - An Interview with Actor Kevin Tighe
    • Union Dues: Producing Matewan - An Interview with Producer Maggie Renzi
    • Gathering Storm: Composing Matewan - An Interview with Composer Mason Daring
    • Fire in the Hole: Designing Matewan - An Interview with Nora Chavooshian
    • Original Theatrical Trailer
    • Reversible Sleeve Featuring New and Original Poster Artwork
    • Limited edition slipcase
    • English subtitles for the deaf and hard of hearing
    • The Old West, Out East: Matewan and Genre: extensive 24-page booklet with notes by writer and filmmaker Sean Hogan
    • REGION-B "LOCKED"

    [​IMG]
     
  6. Burkitsville

    Burkitsville Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    15.06.2010
    Viestejä:
    4 228
    Saadut tykkäykset:
    1 029
    Elokuvapalvelu J. Suomalainen listannut tulevien julkaisujen joukkoon Coppolan RUMBLE FISH - Taistelukala (1983). Excalibur Media -julkaisu toivottavasti tekisi teknisesti edes jollain tapaa kunniaa tälle klassikolle, vaikka leffan Criterionin kaltaista kuvanpakkausta lienee turha odottaa. Alustava julkaisupäivä 30.06.2022.
     
  7. Pulse+

    Pulse+ Käyttäjä

    Liittynyt:
    11.03.2004
    Viestejä:
    634
    Saadut tykkäykset:
    98
    Kaupan tulevat listalle on lisäksi päivittynyt ainakin seuraavat vanhemmat leffat:

    Inland Empire
    The Boxer
    Stop of mom will shoot
    Paradise Alley
    M

    Sylttyä, Lynchiä ja kotimaista marginaalileffaa, hyvältä vaikuttaa. Inland Empire on muistaakseni kuvattu jollakin aikakauden digivideokameralla, joten sen suhteen blu-ray julkaisun kuvanlaadulta ei kannata paljoa odottaa.
     
  8. hansolo

    hansolo Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    01.11.2002
    Viestejä:
    4 745
    Saadut tykkäykset:
    536
    Toivottavasti Inland Empire olisi lähtöisin tuoreimmasta masterista, joka on nähtävillä Italia BD:llä.

    "Questa edizione presenta il nuovo master HD approvato dal regista David Lynch."

    Kuvankaappausten perusteella Studio Canalin Italia-versiossa on aavistuksen parempi transferi kuin vanhemmissa versioissa. Leffahan on kuvattu enimmäkseen SD-tason videokalustolla, joten ei voi odottaa suuria.
     
    Viimeksi muokattu: 18.03.2022
  9. Burkitsville

    Burkitsville Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    15.06.2010
    Viestejä:
    4 228
    Saadut tykkäykset:
    1 029
    Todellakin! Täydellisessä maailmassa jo yksin tämä tavara korvaisi kaikki saatanan elokuvalliset ongelmajätteet à la "supersankarit" esim. Prismojen hyllyiltä pysyvästi. Lisää vaan höpinää tötteröön. Hyvä että yritystä ja halua yhä löytyy, vaikka katteet suhteessa lopputuotteiden laadunvalvontaan, erityisesti teknisiä ominaisuuksia tarkasteltaessa, heijastaa usein ajan henkeä vähemmän mairittelevalla tavalla, joskin positiivisia poikkeuksiakin tulee ajoittain tarjolle - tämä siis pienimpien lafkojen skandijulkaisuissa eritoten.
     
    Viimeksi muokattu: 18.03.2022
  10. Leterface

    Leterface Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    10.04.2007
    Viestejä:
    5 040
    Saadut tykkäykset:
    153
    M ei olekkaan se Fritz Langin M..

    BUD & TERENCE COMEDY COLLECTION 1 & 2 kokoelmia olenkin odottanut, nämä kyllä menevät ostoslistalle.
     
  11. 71 dB

    71 dB Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    19.01.2005
    Viestejä:
    11 455
    Saadut tykkäykset:
    776
    Vaikka moni "ihastelee" noita julkaisuja, niin meikäläinen tuskastelee. Ei nuo Gary Cooper/James Stewart - länkkärit vaan iske yhtään. Eikä noita John Candy-komedioitakaan jaksa loputtomiin. Meikäläinen saa vaan ihmetellä, missä viipyy Haneken Pianonopettaja tai missä luuraa Peter Sellersin Pink Panther-leffat? DVD-paskaan on näköjään tyytyminen...

    Tästä syystä ei ole ollut suurta hinkua hommata Blu-ray-lättyä DVD:n korvaajaksi, kun ei tämä edes Lynchin parhaimpia leffoja ole, mutta jos tämä on joku viimeisen päälle tehty julkaisu, niin saatan jopa hommata...
     
    Viimeksi muokattu: 18.03.2022
  12. Kusni

    Kusni Käyttäjä

    Liittynyt:
    25.01.2014
    Viestejä:
    720
    Saadut tykkäykset:
    182
    Vietin aamupäivän sängyssä ja katselin tulevia + hiljattain ilmestyneitä julkaisuja Suomalaisen elokuvakaupan ja Futuren sivuilta. Puolen kymmentä tulee kenties hommattua. Sitten on monta sellaista, joista omistan UK- tai US-kiekon enkkuteksteillä.

    Em. tapauksissa Soul Median ja muiden koheltajien yksikerroslevyt (BD-25) ilman ekstroja eivät kauheasti kiinnosta, vaikka arvostan kotimaisia tekstityksiä. Lainaan kirjastosta, kun haluan katsoa leffan tietyssä seurassa.
    Älähän nyt. Ne ovat useimmat elämää suurempia elokuvia von Baghin mukaan. Petteri kääntyy haudassaan :(
     
  13. 71 dB

    71 dB Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    19.01.2005
    Viestejä:
    11 455
    Saadut tykkäykset:
    776
    Pyörikööt sitten haudassaan minun puolestani, jos ei ymmärrä, että makuja on moneen junaan. En minä edes jaksa kyseenalaistaa näiden elokuvien asemaa liikkuvan kuvan historiassa, vaan totean niiden tarjoavan minun makuuni perin vähän. Minä joudun katsomaan ties mitä "roskaleffoja" von Baghin arvion mukaan, koska ne iskevät MINUUN.

    Olen kyllä yrittänyt katsoa näitä vanhoja "elämään suurempia" leffoja esim. Teemalta ihan sivistyksen takia, mutta yleensä lopputulemana on "elämää suurempi" väsymys ja tylsistyminen. Kun ei toimi niin ei toimi. En edes ymmärrä, miten jotkin elokuvat voivat olla niin tylsiä ja väsyttäviä. Miten niistä voikin puuttua kaikki mahdollinen mielenkiintoa herättävä sisältö? Huonoissa elokuvissa voi sentään nauraa huonoudelle ja se on itsessään viihdyttävää, mutta nämä elämään suuremmat leffat ovat niin jumalattoman keskinkertaisia kaikessa, että edes kämäsyyden aiheuttamaa naurua ei saa uutettua irti...
     
    Viimeksi muokattu: 19.03.2022
  14. ISPF3.4

    ISPF3.4 Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    01.12.2006
    Viestejä:
    3 258
    Saadut tykkäykset:
    612
    Ihme kiukuttelua. Ei kai se, että julkaistaan joku western, estä millään tavalla Haneke-elokuvan julkaisua. Hyvä asia se on, että julkaistaan Suomessa edelleen jotakin. Sinulla näyttää aina olevan lasi puolityhjä kun muilla se on puoliksi täynnä.
     
    Viimeksi muokattu: 19.03.2022
    KILLPATRICK ja 100mo tykkäävät tästä.
  15. 71 dB

    71 dB Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    19.01.2005
    Viestejä:
    11 455
    Saadut tykkäykset:
    776
    En minä yhdestä tai kahdesta westernistä älähtäisikään, mutta niitä näkyy tulevan "yllättävän" paljon. Esteitä tuntuu olevan aika vähän verrattuna muunlaisiin elokuviin. Minua ei sinänsä haittaa, vaikka maailman jokaikinen western julkaistaisiin, mutta se kiukuttaa, että omia lempparijuttuja saa odottaa ihmeellinen pitkään. Kai se on vaan hyväksyttävä, että vuodessa julkaistaan vain muutama itseä enemmän kiinnostava leffa. Ehkä sitä elää pilvilinnoissa luullessaan, että joka kuukausi voisi tulla ulos jotain kivaa?

    Julkaisijoilla ei ole äärettömiä resursseja julkaista kaikenlaista. Siten he joutuvat priorisoimaan julkaisuja ja elokuvat joutuvat kilpailemaan siitä, mikä niistä milloinkin julkaistaan. Westernien arvioidaan menevän kaupaksi paremmin kuin Haneken leffojen. Tässä mielessä elokuvat tavallaan estävät toistensa julkaisua.

    Olen sellaista persoonallisuustyyppiä, joka katkeroituu helposti, koska tämä maailma tuppaa toimimaan peremmin toisenlaisille persoonille. Ikääkin on sen verran, että sitä on kyllä ehtinyt katkeroitua perin pohjin. Taistelen joka päivä mielialan kohentamisen ja optimistisemman asenteen eteen, mutta helppoa se ei ole kun edes Blu-ray-julkaisut eivät ole tukenani...
     
  16. KILLPATRICK

    KILLPATRICK Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    28.01.2010
    Viestejä:
    6 475
    Saadut tykkäykset:
    1 219
    https://www.blu-ray.com/news/?id=30330

    Oli tuosta puhetta, niin ajattelin ostaa tuon Yellowstone kaudet 1-4 bluray-boksin toukokuussa ja maksaa kiltisti verot.
    Jos ei yksittäiset kaudet tule ennen sitä johonkin mega tarjoukseen.
     
  17. 71 dB

    71 dB Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    19.01.2005
    Viestejä:
    11 455
    Saadut tykkäykset:
    776
    Mikä ihme sarja tuo Yellowstone oikein on kun siitä niin paljon yhtäkkiä höpötetään täällä? En ole koskaan kuullutkaan... ...ei taida olla suosittu tällä puolella rapakkoa, jos Blu-raykin pitää toiselta puolelta asti tullauttaa...
     
  18. ISPF3.4

    ISPF3.4 Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    01.12.2006
    Viestejä:
    3 258
    Saadut tykkäykset:
    612
  19. Burkitsville

    Burkitsville Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    15.06.2010
    Viestejä:
    4 228
    Saadut tykkäykset:
    1 029
    The MVD Rewind Collection has announced that it will bring to Blu-ray Michael Cimino's thriller Desperate Hours (1990), starring Mickey Rourke, Anthony Hopkins, Mimi Rogers, Lindsay Crouse, and Kelly Lynch. The release is scheduled to arrive on the market on July 19.

    Description: "In dire need of a hideout, escaped convict Michael Bosworth (Rourke) uses his charming smile to gain entry into the posh home of Nora and Tim Cornell (Rogers and Hopkins) and their two children. While waiting for his beautiful lawyer-turned-accomplice (Lynch) to arrive, Bosworth's smile soon explodes into homicidal rage when the Cornells desperately try to fight back. Holding the family at gunpoint and ruthlessly pitting husband against wife, Bosworth's fury escalates into a shocking night of terror and cold-blooded murder. Finally, the family is forced to take a stand that will either destroy them...or unite them as never before."

    Special Features and Technical Specs:

    • High Definition presentation of the main feature in its original 1.85:1 aspect ratio
    • Behind the Scenes Featurette (HD, 6:00)
    • Original Theatrical Trailer (HD, 2:00)
    • Photo Gallery
    • Audio/Subtitles:
    • English: DTS-HD Master Audio 5.1
    • French Stereo
    • Optional English, Spanish, and French subtitles for the main feature
    • Collectible Mini-Poster
    • Reversible Artwork
    • Limited Edition Slipcover
    REGION-A "LOCKED"

    [​IMG]
     
  20. 71 dB

    71 dB Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    19.01.2005
    Viestejä:
    11 455
    Saadut tykkäykset:
    776
    Tuommoinenkin kanava oli jossain vaiheessa. Eipä tullut katseltua...