Haussa viimeistelty stereovahvistin

Keskustelu osiossa 'Vahvistimet' , aloittajana nikkinen, 21.01.2022.

?

Kumman ottaisit

  1. Yamaha A-S1200

    3 ääntä
    100,0%
  2. Technics SU-G700

    0 ääntä
    0,0%
  1. nikkinen

    nikkinen Uusi jäsen

    Liittynyt:
    14.01.2016
    Viestejä:
    30
    Saadut tykkäykset:
    0
    Moi.

    Etsin itelle stereo vahvistinta musiikin kuunteluun sekä vahvistamaan kotiteatterin pääkanavia. Eli HT bypass toiminto pakollinen. Kaiuttimina minulla on edessä kolme KEF LS50:stä ja takana kaksi KEF E301. Musiikkia kuuntelen stereona. Laitteessa ei tarvitse olla streamereita tai mitään ihmeellistä. Itellä on Bluesound Node 2i, joten sillä onnistuu toi puoli. Riittää analoginenkin vahvistin kuten Yamaha A-S1200. Budjettti 3000€.

    Onko ehdotuksia?
    Arvostan järeitä laitteita ja hyvää viimeistelyn tasoa. Joten laitteen ulkonäkö merkitsee minulle paljon. Joten laitteen ominaisuudet tärkeysjärjestuksessä on ulkonäkö ja valmistuksen laatu mukaanlukien kaukosäädin (esim Naim Uniti Atom ja Yamaha A-S1200), luotettavuus, äänenlaatu.

    Toistaiseksi olen kuullut kotonani seuraavat:
    Naim Uniti Atom
    Yamaha A-S1200
    Musical Fidelity M6si
    Hegel H95
    Electrocompaniet ECI 6D

    Kysyn tätä sen takia teiltä koska en oikein löydä muita kuin Naim ja tuo Yamaha, jotka on valmistettu ns. viimesen päälle.

    Hegel oli aika hieno, mutta kaukosäädin on kyllä vähän hepponen, mutta sekään ei kauheasti häiritse, vaan sen kanssa minulla oli pieni ongelma liian kirkkaan äänen kanssa. Voi olla että sen aiheutti minun huone tai sitten se ei sovi noiden mun KEFfien kanssa yhteen.

    Naim Uniti Atom on loistava, kaunis laite jossa on paljon hyvää, kuten todella hieno kaukosäädin. Ääni oli hyvä, mutta ei ehkä sellanen joka jäi mieleen. Hieman jäi puuttumaan jotain. Itse uskon että se on voima. Vaikka tuo pieni vahvistin tuottaakin paljon enemmän kuin mitä tuo 40w kertoo, niin silti jäi sellanen fiilis että voimaa ja dynamiikkaa jäin kaipaamaan.

    Tällä hetkellä vakuuttavin on ollut tuo Electrocompanietin laite, mutta se on itelle liian kallis ja periaatteen miehenä en voi sietää sitä että 5k laitteessa on tuollainen muovirimpula kaukosäätimenä. Laite on viimeistellyn näköinen, mutta ei ehkä mun makuun ihan täysin.

    Toistaiseksi vakuuttavin, ottaen omat mieltymykseni huomioon, on ollut Yamaha A-S1200. Yksinkertainen, kaunis, asiallinen kake, hyvä ääni, voimaa ja painava. Olen yrittänyt etsiä, mutta en löydä vastaavanlaisia laitteita markkinoilta. Technics on ehkä ainut. Accuphase ja Luxman on itelle liian kalliita. Vastasinko jo omaan kysymykseeni vai onko teillä tietoa vastaavanlaisista laitteista. Voi olla myös käytetty.
     
  2. Snäckby

    Snäckby Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    12.04.2016
    Viestejä:
    1 599
    Saadut tykkäykset:
    125
    Viimeksi muokattu: 21.01.2022