Bud Spencer -elokuvia DVD:llä

Keskustelu osiossa 'DVD-leffat' , aloittajana bluesmood, 18.01.2022.

  1. bluesmood

    bluesmood Käyttäjä

    Liittynyt:
    21.11.2013
    Viestejä:
    476
    Saadut tykkäykset:
    31
    Bud Spenceristä saisi varmaan tuonne "Elokuvat" -osioon laajemminkin ihan hyvänkin säiealoituksen, mutta ajattelin kysäistä näistä Suomessa julkaistuista Spencer -elokuva-DVD-julkaisuista, jotka ovat FutureFilmin julkaisemia.

    Katsoin eilen Bud Spencer -elokuvan "Why did you pick on me?/Chissa Perché...Capitano tutte a Me" -alkuperäisnimellä valmistusvuodelta 1980 DVD:ltä, ja Internet Movie Databasesta suomennos, joka lienee virallinen, on "Jäitä hattuun".

    Kuitenkin DVD, josta katsoin sen, suomeksi FutureFilmin jullkasiun kannessa lukee "Supersheriffi iskee jälleen". Onko tämä jostain Bud Spencer -DVD-kokoelmasta jokin muu julkaisu, kun ei ole "Jäitä hattuun" -nimellä.

    Minulla ei ole, kuin kaksi Bud Spencer -näitä suomessa julkaistuja FutureFilmin DVD-julkaisuja, ja uploadasin kannet niistä kuvapalveluun, tässä kannet.

    Vaikuttaisi noiden kansien samankaltaisuuden perusteella siltä, että nuo ovat kaksi elokuvaa jostain laajemmasta myöhemmin julkaistusta "Bud Spencer" -kokoelmasta, kun suomennetut nimetkään ole oikein, vai mikä juttu tässä on kyseessä?

    Epäilen, että näitä Bud Spencer -elokuvien DVD-julkaisuja on useampia Pohjoismaidenkin markkinoilla levitykseen pistetty, mitä nämä edustavat muiden Spencer -elokuvien lisäksi, vaikka on totta, että kaikista näinkin vanhoista elokuvista ei ole välttämättä saatavilla DVD-julkaisuna ihan priimatavaraa, jos ollenkaan julkaisun puolesta.