5. aalto (The 5th Wave) (2016) (J. Blakeson / Chloë Grace Moretz, Nick Robinson, Live Schreiber)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 08.03.2016.

  1. Mika

    Mika Administrator Ylläpidon jäsen Ylläpito Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.02.2000
    Viestejä:
    8 291
    Saadut tykkäykset:
    29
    [​IMG]

    Elokuvassa 5. aalto neljä toinen toistaan hurjempaa hyökkäysaaltoa on pyyhkäissyt tuhoisasti maapallon yli. Maailmassa, jota hallitsevat pelko ja epäluottamus, pakomatkalla oleva Cassie (Chloë Grace Moretz) yrittää epätoivoisesti pelastaa pikkuveljensä. Valmistautuessaan väistämättömään ja lopullisesti kaikesta selvää tekevään 5. aaltoon, Cassie yhdistää voimansa erään nuoren miehen kanssa, josta voi muodostua hänen viimeinen toivonsa - jos nuorukaiseen vain voi luottaa.

    Ensi-illassa Suomessa 1.4.2016.
     
  2. Plisukainen

    Plisukainen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    26.01.2005
    Viestejä:
    1 971
    Saadut tykkäykset:
    169
    Muutamasta kohdin ihan kelvollinen, mutta muuten (jälleen) tyypillinen nuorisoa kosiskeleva alien-meno. Harmi että alun katastrofipuoli mentiin pikavauhdilla, olisi voinut vähän enemmänkin selitellä. Nooh, hahmokavalkadi-esittelyn jälkeen päästiin jo vähän asiaan, ja leffa loppui sinällään tyydyttävästi, saa nähdä saako jatkoa. Tässä leffassa oli yksi toimintakohtaus erittäin pimeässä toteutettuna (eli ei saanut selvää kuka teki mitä ja kenelle), mikä vitun järki tällaisessa on :(

    2,5/5
     
  3. ZED

    ZED Mitä kävi, ketä tietää? Tukijoukot

    Liittynyt:
    19.03.2002
    Viestejä:
    3 588
    Saadut tykkäykset:
    216
    Ei tämä ihan kelvoton ollut. Olisi saanut saada jatkoa. Mutta näin ei tapahtune. Teini-ikäiset kirjapuristit kun eivät olleet kovin tyytyväisiä ***/*****.