Jungle Cruise (2021) (Emily Blunt, Dwayne Johnson)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Super-J, 28.07.2021.

  1. Super-J

    Super-J Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    17.08.2007
    Viestejä:
    4 082
    Saadut tykkäykset:
    432


    Nyt olisi tällaista Disney-leffaa tulossa teattereihin. Emily Bluntin esittämä tutkija matkustaa Amazonille etsimään viidakosta jotain lääkekasvia, eikä matka tietenkään suju ihan noin vaan vaan perinteisen oloista viidakkoseikkailua on tiedossa. Vaikuttaisi äkkiseltään ihan koko perheen viihteeltä... ikäraja 12.
     
  2. opelman

    opelman Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.10.2007
    Viestejä:
    1 644
    Saadut tykkäykset:
    63
    Aaah Emily Blunt. Maailman sexyin mirri.
     
    sokka tykkää tästä.
  3. HTH

    HTH Uusi jäsen

    Liittynyt:
    08.03.2017
    Viestejä:
    16
    Saadut tykkäykset:
    2
    Ei saanut Johnson vieläkään Ramboaan tai Terminaattoriaan. Kun ottaa huomioon ukon menestyksen, hieman harmittaa että se "signature" rooli vielä puuttuu.
    Monista paremmista elokuvista surutta lainaileva, harmiton ja viihdyttävä kertakäyttöhupailu. Olen hyvällä tuulella joten pisteitä 2,5/5.
     
    Viimeksi muokattu: 30.07.2021
  4. scented

    scented Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    22.02.2005
    Viestejä:
    1 977
    Saadut tykkäykset:
    257
    Ihan ok. Tuntuu, että kaikki mitä silmille läväytetään on tehty tietokoneella ja niin taitaa melkein ollakin, lukuun ottamatta näyttelijöitä. Tosin osa hahmoistakin on niin cgi:tä, että. No eipä siinä, melkoinen vuoristorata kokemus kaikenlaisine kohtauksineen sademetsän syvyyksissä. Tulee mieleen, että blenderiin on laitettu hyppysellinen piratesofcaribeania, indianajonesia, jotainpiirrettyäleffaa ja niin edelleen, sellainen sekametelisoppa yhdistetty eri leffoja yhteen rainaan. Repliikit olivat välillä erinomaisia ja ne saivat nauramaan ääneen.
     
  5. Super-J

    Super-J Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    17.08.2007
    Viestejä:
    4 082
    Saadut tykkäykset:
    432
    Oikein mukava toimintaseikkailu, jatkuvaa ns vuoristorataa alusta loppuun. Visuaalisestikin enimmäkseen ihan ok vaikka suurelta osin kaikki onkin yhtä isoa erikoistehostetta. Lähinnä Aguirren tulessa mukaan kuvioihin kavereineen mentiin cgi:ssä silmiinpistävästi huonommalle tasolle... mutta ei siitä enempää etten spoilaa. Sisältö tässä on aika perinteistä, tosiaankin indianajones-tyylistä seikkailua, eli etsitään viidakosta jotain arvokasta ja pahiksetkin on sitä samaa etsimässä. Mikäpäs siinä, ja ovi jää auki jatko-osillekin jollaisesta on huhujen mukaan jo keskusteltukin. Emily Bluntista ollaan ilmeisesti leipomassa toiminta-tähteä ihan tosissaan... eikä mulla kyllä ole mitään sitä vastaan.

    4-/5 (miinukset lähinnä cgi:stä)
     
  6. Hippo

    Hippo Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    28.07.2004
    Viestejä:
    2 327
    Saadut tykkäykset:
    282
    Tosiaan koko perheen viihdettä, vaimo nukahti ja minä odotin että koska tämä päättyy. No jälkikasvu tykkäsi.

    Tässä nyt oli vaan liikaa kaikkea. Disneyn huvipuistoajelu venytettynä kahteen tuntiin. Jos edes osa budjetin rahoista ja meuhkaamiseen käytetystä energiasta olisi laitettu käsikirjoituksen hiomiseen, niin tästä olisi voinut tulla hyväkin elokuva.

    2/5
     
  7. Riker

    Riker Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2017
    Viestejä:
    114
    Saadut tykkäykset:
    29
    Ei miellyttänyt, 2 / 5. Cgi oli huonoa paikka paikoin, mutta ei senkään parantaminen olisi nostanut arvosanaa kuin puolikkaalla. Kässäri suurin ongelma mielestäni.
     
  8. ZED

    ZED Mitä kävi, ketä tietää? Tukijoukot

    Liittynyt:
    19.03.2002
    Viestejä:
    3 579
    Saadut tykkäykset:
    215
    Viimeksi muokattu: 01.01.2022
  9. Kristian

    Kristian Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    31.10.2002
    Viestejä:
    2 740
    Saadut tykkäykset:
    105
    Tuli myös katsottua joulun aikaan perheen voimin. Alun puoli tuntia vaikutti jo uhkaavasti siltä, ettei elokuvassa muuta ole kuin meuhkaamista, mutta onneksi mukaan oli saatu edes jonkin verran hahmoja syventäviä tai keskustelevia tuokioita. Pirates of the Caribbean -tyyppiset juonikuviot miksasivat hieman perinteistä seikkailuelokuvajuonta, mutta muistuttivat ehkä liikaa PotC-leffoista. Ehkä ihan 40-luvun seikkailuleffatyylikin olisi riittänyt tässä tapauksessa.

    Laitetaan 3/5 ihan sen vuoksi, että perheen nuorin tykkäsi kovasti ja me aikuisetkin saimme muutamat naurut, eli perheleffana tämä on ihan ok tapaus.