Midsommar (2019, Ari Aster)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana jodorowsky, 27.03.2019.

  1. IlkkaP

    IlkkaP Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.01.2002
    Viestejä:
    1 059
    Saadut tykkäykset:
    279
    Tykkäsin tästä rainasta, vaikka jonkin verran epätasainen.

    Se mikä vähän häiritsi, ettei maisema, kylä ja henkilöt näyttäneet täysin ruotsalaisilta. Katsoin jälkeenpäin, että elokuva kuvattu Budapestissa (!). No ehkä se loppujen lopuksi toi oman outoutensa mukanaan.

    Se mikä oli hyvin kuvattu oli Danen ja Chrisin toimimaton suhde. Dane yritti roikkua poikaystävässään, joka ei oikeastaan viihtynyt suhteessa, mutta ei saanut sitä sanottua. Tästä sai jopa useammat naurut.
     
  2. ZED

    ZED Mitä kävi, ketä tietää? Tukijoukot

    Liittynyt:
    19.03.2002
    Viestejä:
    3 588
    Saadut tykkäykset:
    216
    Dodii, sainpa tämän vihdoin katsottua, ja vieläpä näin jussin jälkeen ja melko autenttisissa pohjoismaisissa maaseutuolosuhteissa.. Parina kesänä tämä BD olikin jo ollut mukanani mökkireissulla...

    Melko lailla alusta saakka ankeata paskaa. Pitkänomainen tuotos. Ripsipiiraita. Sienijuomia. Itse join ihan vaan kotimaista lageria. Ehkä nuo toisenlaiset kostukkeet olisivat auttaneet ymmärtämämään elokuvaa, koska tokihan länsinaapurin ja tulevan Nato-kumppanin perinteet pitää sisäistää... Huoltosuhdeongelman ratkaisumalliakin tarjotaan.

    Eikun oikeesti.. Tämän sorttiset leffat eivät taida olla teekuppiini sopivia.**½/*****
    Ja vielä kerran mainitsen että tää oli l i i a n p i t k ä tarinan sisällön määrä huomioiden. Ja sen seksi ja väkivalta oli aika huonoa. Ja mistä hiton hihasta tuo lisänimi "Loputon yö" oli oikein ravistettu? Eihän tuossa oltu mitään Lapin kaamosta ihmettelemässä, vaan lähinnä päinvastaista ilmiötä.
     
    Viimeksi muokattu: 05.07.2022
  3. Crockett

    Crockett Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    01.03.2005
    Viestejä:
    1 075
    Saadut tykkäykset:
    128
    Ei auennut tämän hienous tännekään. Ihan hienoa kuvausta mutta varmaan sieniä olisi pitänyt vähän nauttia että tästä olisi saanut enemmän irti. Menee kategoriaan ylihypetetty tekotaiteellinen roska.

    2/5