Elokuva keskustelu show

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana testudo80, 03.08.2020.

  1. Aceman

    Aceman Shot down in flames!

    Liittynyt:
    23.02.2000
    Viestejä:
    3 603
    Saadut tykkäykset:
    149
    Iso yläpeukku täältäkin. Kyllä katsellaan. Mukava nähdä, että VHS-kasettien kanssa kasvaneen sukupolven perinteet elävät vielä vahvana. Takana loistava tulevaisuus, mutta niitä aikoja kelpaa muistella. :D
     
  2. testudo80

    testudo80 Käyttäjä Blokattu

    Liittynyt:
    02.08.2020
    Viestejä:
    643
    Saadut tykkäykset:
    33
    Juu, teette kaikki todella hienoa työtä ja uskon että me kanavan tilaajat yritämme siinä tukea nyt ja jatkossa.
    (Omista visioistani puuttuu usein realistisuus).

    ...

    Minulle tämän Videospace tyypin videot ovat sellaisia, että saan niistä leffa ideoita, mitä hankkia omaan leffakirjastoon. Olen myös alkanut ymmärtämään elokuvista ja niiden teosta aivan eri tavalla katsomalla kanavaa ja kuuntelemalla mitä tämä kaveri oikeasti yrittää sanoa. Myös tämä näkymätön mies Jape vaikuttaa erittäin sympaattiselta kaverilta. Ehkä teistä kaikista jotenkin hehkuu se rakkaus elokuviin. Sitä ei voi teeskennellä. Tietotaito ja kokemus näkyy kilometrien päähän.

    Voin sanoa että yksi parhaista hetkistä kanavan parissa on ollut tämän Videospace tyypin hehkutus kun hän piteli näitä Alieneita käsissään,,,,, ja ai ai sitä ulvontaa. Tuollainen heittäytyminen tehnyt ainakin minuun lähtemättömän vaikutuksen. Voin sanoa tämän täysin rehellisesti että jos nyt voittaisin 10 miljoonaa niin lahjoittaisin 1 miljoonan tälle kaverille. Mutta koska en Lottoa niin... no niin...

    Nautitaan nyt tästä mitä on... se on jo paljon!
     
  3. jodorowsky

    jodorowsky Käyttäjä

    Liittynyt:
    18.09.2011
    Viestejä:
    1 311
    Saadut tykkäykset:
    83
    Sitten kun saataisiin sinulta vielä jotain laserdisc settiä niin olisi kovasana:D

    Olen yksi dvd plazan harvoista laserdisc harrastastajista:eek:
     
  4. testudo80

    testudo80 Käyttäjä Blokattu

    Liittynyt:
    02.08.2020
    Viestejä:
    643
    Saadut tykkäykset:
    33
    Noniin... nyt on sitten 5 jaksoa arvioitavana. Elikkä keskustelua Ghostbusters ja Indiana Jones -elokuvista!








    Vain kommentoimalla pystyy kehittämään tuota touhua. Elikkä oma toiveeni olisi saada myös tämä Jape ruutuun. Suurempi pyöreä pöytä ja leffa-aiheista Canvas-taulua taustalle. Ehkä mini-baarikaappi. Kiitos!
     
  5. testudo80

    testudo80 Käyttäjä Blokattu

    Liittynyt:
    02.08.2020
    Viestejä:
    643
    Saadut tykkäykset:
    33
    Noniin... Tenet (2020) käyty katsomassa Finnkino Itis IMAX.

    + Nolanin James Bond 007
    + Robert Pattison
    + paranee entisestään uusilla katselukerroilla

    - itselle liian vaikea seurata
    - ei puhettakaan turvaväleistä
    - äänet niin kovalla että taju lähtee
    - pääosa, huoh

    ...

    Toivon että Hikiset leffanörtit ottavat joskus tulevaisuudessa Christopher Nolanin käsittelyyn. Miehestä ja hänen elokuvistaan saisi juttua aikaiseksi. Onko hän samaa tasoa kuin: Spielberg, Kubrick, Hitchkok, Scott, Tarantino tai Villeneuve? Mikä meni Tenetissä pieleen vai menikö mikään? Onko Memento ainoa hyvä leffa mitä mies tehnyt? Miksi kaikki näyttelijät kehuvat miehen maasta taivaaseen, mikä on vaimon rooli kokonaisuudessa?

    Tässä mielestäni kovin mielenkiintoista arviota erään asiantuntijan suusta:

     
  6. Reaper

    Reaper Uusi jäsen

    Liittynyt:
    17.03.2003
    Viestejä:
    282
    Saadut tykkäykset:
    19
    Paljos sulta löytyy laserdiscejä? Kutsu Ville kylään tekemään Komiat kokoelmat jakso niistä? ;)
     
  7. jodorowsky

    jodorowsky Käyttäjä

    Liittynyt:
    18.09.2011
    Viestejä:
    1 311
    Saadut tykkäykset:
    83
    En välttämättä halua olla netissä omalla nimellä ja kasvoilla, sekin ahdistaa jos esittelen asuntoani julkisesti koko maailmalle. muuten kyllä tuollainen komiat kokoelmat juttu olisi hieno mutta valitettavasti yksityisyys taitaa olla minulle liian tärkeää. Pitäisi laskea uudestaan mutta ei niitä liene kuin noin 150 kpl voi olla allekin
     
    Reaper tykkää tästä.
  8. bluesmood

    bluesmood Käyttäjä

    Liittynyt:
    21.11.2013
    Viestejä:
    483
    Saadut tykkäykset:
    31
    Alpha Televisiolta tulee Filminurkka perjantaisin, tosin sama tomiittaja tehnyt jo saman nimistä sarjaa Youtubessa paljon pidempään, mitä televisiossa esitetty.

    Lauantai-illoissa Yle TV2 lähettää Graham Norton showta, jossa yleensä jostain ajankohtaisesta elokuvasta näyttelijöitä vieraana. En tiedä, onko Areenassa vielä katsottavissa jaksoa, jossa oli samaan aikaan Blondie, Iso-Arska ja Sarah Connorya näyttelevä nainen. Mielenkiintoista juttua, että ensimmäisen Terminaattorin aikaan osa kohtauksista kuvattiin ilman kuvauslupaa.
     
  9. testudo80

    testudo80 Käyttäjä Blokattu

    Liittynyt:
    02.08.2020
    Viestejä:
    643
    Saadut tykkäykset:
    33
    Uskon että on mahdollista pukea jokin asu päälle?

    En nyt sano että pitäisi olla joku "Krokotiilipuku" mutta ei huumori koskaan pahitteeksi ole. Tärkeintä ovat ne leffat, leffahyllyt ja miten sijoiteltu pitkin asuntoa. Se yleisfiilis, rakkaus elokuviin.

    Filminurkka on tuttu, mutta sisältö äärimmäisen vaihtelevaa. Välillä ollaan kuvauspaikoilla ja välillä sitten jossain metsän keskellä haastattelemassa jotain suomalaista kummajaista, huom. en ole Suomi elokuvan ystävä.

    Graham Norton Show menee samaan kategoriaan monien amerikkalaisten lähetysten kanssa. Jim Fallon, Jimmy Gimmel, Conan O'Brian, David Letterman, Jay Leno ja sitä rataa... Inhottavaa on että sinne tullaan studioon vain promoamaan leffaa, sitten sitä kehutaan yhdessä juontajan kanssa maasta taivaisiin.

    Muuta sisältöä ei juuri ole. On kuitenkin totta että Graham Nortonin vetämä Show sentään yrittää rauhassa paneutua asioihin ainakin välillä.
     
  10. testudo80

    testudo80 Käyttäjä Blokattu

    Liittynyt:
    02.08.2020
    Viestejä:
    643
    Saadut tykkäykset:
    33
    Laitan tämän arvion nyt tähän koska olen tyytyväinen tuon studion ulkoasuun. Tässä on aidosti mietitty tavaroiden paikkoja. Äänenlaatu on oikein selkeä ja laadukas. Tämä teekuppi on kuin Talk-Show juontajalla, tajusin vasta myöhemmin että jotain mukavan tuttua siinä oli. Valaistus on hyvä, toki välillä sitten tunnelmavalaistusta tilanteen mukaan:



    Arvion välissä vilahtaa pätkiä elokuvasta. Myös elokuvan juliste on heti alkuun selkeästi esillä. Ketjun idea ovat elokuva keskustelu show:t, tämä on yksi mahdollinen vaihtoehto. Kaverilla on selkeästi näkemystä ja oma uniikki ote. Parasta antia ovat nämä illat kun yhteisö kokoontuu chatin ääreen ja sitten katsellaan ja kuunnellaan yhdessä sekä laitetaan kommenttia.

    Kanava on monipuolinen. Leffa arvioista, leffasäkin saloihin, 4K arvosteluista oikeisiin elokuvateattereihin ja festareille. On vierasta ja yhteistä juttu showta. Käydään jopa keräilijöiden luona. Varmaan unohdan jotain. Ilmaiseksi on paljon tarjolla, mutta jo 1 euron kuukausi hintaan pääsee Discordiin jossa yhteisö sitten kirjoittelee aamusta iltaan eli jos kaipaa juttuseuraa niin sellaista on myös tarjolla.

    videospace.fi
    Videospace YouTubessa
    Videospace Discordissa

    Juttua riittää.
     
  11. testudo80

    testudo80 Käyttäjä Blokattu

    Liittynyt:
    02.08.2020
    Viestejä:
    643
    Saadut tykkäykset:
    33
    Noniin... tällaista herkkua luvassa:
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

    Lauantaina 12.9 on Yle Teemalla Teemalauantaissa aiheena ARNOLD SCHWARZENEGGER! Klo 21 alkaa Arnoldin klassikkoleffa The Terminator vuodelta 1984 ja katsellaan se yhteiskatselussa kera Japen leffavlogin! Illan aikana keskustellaan Japen kanssa niitä näitä Arnold Schwarzeneggerista ja hänen urastaan sekä tietenkin James Cameronista ja TERMINAATTORISTA!

    Tule mukaamme katselemaan leffaa vaikka olisit sen jo nähnyt. Saattaa olla että kuulet uusia juttuja ja näet joitain asioita leffasta uusin silmin!
     
  12. testudo80

    testudo80 Käyttäjä Blokattu

    Liittynyt:
    02.08.2020
    Viestejä:
    643
    Saadut tykkäykset:
    33
    Saa auttaa, täällä yritetään saada 600 tilaajan raja rikki, kaikki apu on tarpeen!



    Elikkä englannin kielinen SHOW ... ikään kuin Spin-Off tuosta suuremmasta SHOW:sta.