Elokuva keskustelu show

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana testudo80, 03.08.2020.

  1. sokka

    sokka Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    10.10.2003
    Viestejä:
    5 768
    Saadut tykkäykset:
    318
    Jokaisella on myös omat juttunsa. Sen takia ne tekee, myös tuota Hikisiä, missä sitten yhdistyy jutut. Ei kaikkien tarvii olla aina saman katon alla. Minusta tuo ratkaisu on erittäin hyvä.
     
  2. opelman

    opelman Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.10.2007
    Viestejä:
    1 649
    Saadut tykkäykset:
    64
    Japeakin kannattaa katsella. Töissä ihan kuuntelin muutamat jaksot. Toimii ilman ääntäkin..eekun ilman kuvaa.japen leffavlogi siis
     
    Viimeksi muokattu: 05.08.2020
    sokka tykkää tästä.
  3. jodorowsky

    jodorowsky Käyttäjä

    Liittynyt:
    18.09.2011
    Viestejä:
    1 311
    Saadut tykkäykset:
    83
    Hei olin unohtanut japen kokonaan sillä oli ihan hyviä juttuja
     
  4. testudo80

    testudo80 Käyttäjä Blokattu

    Liittynyt:
    02.08.2020
    Viestejä:
    643
    Saadut tykkäykset:
    33
    Siis nyt menee kaverit sekaisin, elikkä kuka on Jape? Olen käsittänyt että nämä kaverit tekisivät myös elokuvia?
     
  5. opelman

    opelman Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.10.2007
    Viestejä:
    1 649
    Saadut tykkäykset:
    64
    Jape on tuossa linkkaamassa ghostbusters videossa oleva 4neljäs tyyppi. Häntä ei vaan näy.
     
  6. testudo80

    testudo80 Käyttäjä Blokattu

    Liittynyt:
    02.08.2020
    Viestejä:
    643
    Saadut tykkäykset:
    33
    Huoh... elikkä voisikohan jossain olla ihan kuvat näistä kaikista henkilöistä. Nyt on useita kanavia. Yhtä kanavaa kutsutaan sisäpiirin kesken "Hikiset leffanörtit" mutta YouTubessa lukee jotain ihan muuta. Kaverit pitävät yhteislähetyksiä, mutta eivät voi yhdistyä, koska jokaisella on oma kanava.

    Kyllä tästä nyt selkeästi puuttuu käsikirjoitus... niin ja sekin vielä että kaverit kuitenkin tekevät käsikirjoituksia mm. Haamujengiin ja vastaaviin klassikoihin? Eivät kuitenkaan osaa käsikirjoittaa YouTubea... elikkä se on oma maailmansa joka myös tarvitsisi struktuuria ja punaisen langan, jotta homma kasvaisi suureksi... tuhansia katsojia per striimi.

    Olen aivan varma että tässä yhdessä, paukkuja napsivassa visiönäärissä olisi rahkeita suuremmille estradeille, mutta silloin täytyy suunnitella asioita. Nämä Tähtien sota aiheiset lähetykset olivat suorastaan maagisia... ja on miehellä useita muitakin klassikko jaksoja... kun hommasta tulee suurempaa, niin aina uuden potentiaalisen katsojan / tilaajan näkökulmasta homma on aina hitusen haastavampaa... matalan kynnyksen pitäisi säilyä vaikka kanava kasvaakin.
     
  7. testudo80

    testudo80 Käyttäjä Blokattu

    Liittynyt:
    02.08.2020
    Viestejä:
    643
    Saadut tykkäykset:
    33
  8. Reaper

    Reaper Uusi jäsen

    Liittynyt:
    17.03.2003
    Viestejä:
    282
    Saadut tykkäykset:
    19
    Hmm täällä ei ole näköjään vielä mainittu Cinemassacrea joka tunnetaan ehkä paremmin Angry Videogame Nerdistä, mutta kanavalta löytyy myös todella paljon elokuviin liittyvää materiaalia. Rental reviews pätkissä varmaankin eniten keskustelua, muut videot James Rolfen monologia.

    Suomalaisia kanavia ei ole tullut seurailtua, mutta liittyen videoiden käsikirjoituksiin ym. tuotantoarvoihin kannattaa ottaa huomioon että esim. Red Letter Medialle tulee massia Patreonin kautta n. 20k$ / kk + YouTube mainostulot siihen päälle :) Ihan vastaaviin summiin ei taida suomenkielisellä sisällöllä päästä...
     
  9. testudo80

    testudo80 Käyttäjä Blokattu

    Liittynyt:
    02.08.2020
    Viestejä:
    643
    Saadut tykkäykset:
    33
    https://www.youtube.com/c/Japenleffavlogi/about

    Tämä kaveri kertoo selkeästi elokuvista. Voi sitä päivää kun nämä "Hikisten leffanörttejen" 4 sankaria tajuavat yhdistää voimansa 1 YouTube-kanavan alle. Siellä voi sitten olla erilaista teemaa, sekä "Pää-SHOW!" joka tulee esim. 1x kuukaudessa.

    Kavereiden asiantuntemus on luokkaa jäätävää tasoa. Ulosanti selkeää ja hauskaa. Heidän pitäisi yhdistyä yhdeksi kanavaksi. Kaikkien ei tarvitse olla ruudussa, äänessä, koko ajan... eri roolitukset.


    CamIce Productions:
    https://www.youtube.com/c/KarovonRutenhjelm/videos

    Japen leffavlogi:
    https://www.youtube.com/c/Japenleffavlogi/videos

    Totuus Elokuvasta:
    https://www.youtube.com/c/TotuusElokuvasta/videos

    Videospace:
    https://www.youtube.com/c/Videospace/videos

    Näemmekö nämä 4 kaveria joskus yhdessä paketissa. 1 kanava. Tiedän että heillä tämä "Hikiset leffanörtit" -show, mutta sellainen yhteinen kanava + pääshow. Vieraana sitten Episodin ja vastaavien tekijöitä, harrastajia, faneja, jopa julkkiksia. Jos käyvät matkoilla esim. New York, niin kävisivät paikkoja läpi jotka näkyvät elokuvissa.

    Mahdollisia 4K arvosteluja. Videoita kotiteatteriharrastajista, laitteista, ja keräilykokoelmista. Nyt jo sisältöä paljon mutta sellainen kunnon studio ja pääshow vieraineen, kerran kuussa. Sponsorin he tarvitsevat, useita, mutta joku tuollainen yhteisprojekti pystyyn. Faneiltakin voisi hakea pientä alkurahoitusta.
     
  10. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 311
    Saadut tykkäykset:
    596
    Meni rattoisasti ehtoolla reilu 3 tuntia töissä, kun kuunteli Videospacen Sean Connery livelähetystä. Ville rupes oleen lopussa jo aika kännissä, arvostan :D
     
  11. testudo80

    testudo80 Käyttäjä Blokattu

    Liittynyt:
    02.08.2020
    Viestejä:
    643
    Saadut tykkäykset:
    33


    Minusta hänen pitäisi olla tämän nelikon kasvot YouTubeen päin. Sitten tämä "näkymätön" kaveri olisi vastuussa arvosteluista yhdessä tämän YouTube-tähden kanssa. Tämä, onko hänen nimensä Jape, ottaisi sitten toimitusjohtajan paikan ja suunnittelisi koko konseptin yhdessä muiden kanssa.

    Sitten tämä kaveri joka myös pelaa, niin hän voisi kehittää nimen omaan sitä oheis sisältöä Yhteis-Kanavalle... peli-illasta, valaistuksen saloihin, studioesittelyä, keräilijöitä, fanitapaamisia, leffateatterivierailuja, mitä tahansa leffoihin ja peleihin ja Hollywoodiin liittyvää. CatsMats voisi vastata yhteiskanavan musiikista, jopa niin että hän tekee siihen musat, ehkä suunnittelee efektit niihin YouTube lähetyksiin.

    Mitä tapahtuu kun joku tilaa kanavan, tykkää siitä, siirtyy tukijäseneksi, entä lahjoitukset... alkaa tuntumaan siltä että näillä kavereilla olisi kyky suunnitella uusi logo, värimaailma, nimi, jopa traileri tälle uudelle, tulevalle, super-kanavalle. Tämä siis haave maailmassa.

    Eikä ketään haittaisi että Villen kotiteatteri saataisiin tälle vuosituhannelle, se rakennetaisiin ja esiteltäisiin, on erilaisia tapoja katsella leffoja. Hänen kokoelmansa on suuri osa Showta, sen pitää näkyä ja kuulua. Videospace nettisivua täytyy myös esitellä, niin että idea tarttuu kaikkien fanien päähän.
     
  12. htavilap

    htavilap Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    22.03.2007
    Viestejä:
    1 255
    Saadut tykkäykset:
    161
    Nyt vasta tajusin, että yksi noista on Salkkareitten Kosonen!
     
  13. Aceman

    Aceman Shot down in flames!

    Liittynyt:
    23.02.2000
    Viestejä:
    3 603
    Saadut tykkäykset:
    149
    Sama kuvio mulla eilen duunissa, mutta ihan tsägällä osuin paikalle. Piti oikein osallistua keskusteluunkin. :D
     
    Professional tykkää tästä.
  14. testudo80

    testudo80 Käyttäjä Blokattu

    Liittynyt:
    02.08.2020
    Viestejä:
    643
    Saadut tykkäykset:
    33
    Kyllä tuossa Videospace Villen tyylissä on jotain ihan maagista. Osaako joku sanoa mikä on se musiikki jonka hän välillä laittaa soimaan, kun lyhyt tauko?

    Onko tämä muusikko CatsMats mahdollisesti tunnaribiisin takana?
     
  15. Mookid

    Mookid Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.07.2006
    Viestejä:
    2 706
    Saadut tykkäykset:
    353
    Ymmärtääkseni tämä kappale on CamIce-äijä Karon käsialaa/laulama, voisiko sitä sanoa muunnelmaksi Scarface-elokuvasta tutusta Push it to the Limit -biisistä, sanoitukset muutettu viittaamaan videoharrastukseen ("push it in the vcr" tms.). Tuota kappaletta ei vissiin ole julkaistu missään näiden tyyppien tubekanavallakaan, mutta muistaakseni jossain kertoivat, että ovat vääntämässä musiikkivideota siihen jotta se saadaan kunnolla ns. julkaisukuntoon.

     
    testudo80 tykkää tästä.
  16. CamIceProductions

    CamIceProductions Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.08.2020
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    2
    Täällä oli sen verran mielenkiintoista keskustelua että ajattelin oikein itsekin tulla kommentoimaan kun kaveri linkkasi mulle tämän keskustelun.

    Puhuttiin eilen juuri Villen ja Raulin kanssa sattumoisin tästä ihan samasta asiasta, eli kaikkien yhteisestä superkanavasta. Ideaalitilanteessa tämähän olisi nimenomaan mahtava juttu että kaikki löytyisi saman kanavan alta kätevästi, mutta käytännössä koko homma kaatuu siinä vaiheessa kun aletaan suunnitella työnjakoa. Taikasana on tuo työ, joksi tämä mukava harrastus muuttuisi siinä vaiheessa ja työstä pitäisi sitten pystyä nostamaan edes jonkinlaista korvausta.. Ilman sponsoreita homma ei toimisi, ja meidän aihepiirit sattuu valitettavasti suomen mittakaavassa olemaan niin marginaalialuetta ettei se kuulosta realistiselta.

    Tällä hetkellä homma siis toimii parhaiten niin että tehdään kukin omia juttujamme, mutta tiiviissä yhteistyössä tavallaan kuitenkin. Näin ollen homma pysyy hanskassa kun kaikki tekevät kontenttia oman aikataulunsa ja fiiliksensä mukaan. Kaikki meistä käyvät päivätöissä eikä kukaan ainakaan toistaiseksi tee tubejuttua ammatikseen. Niin kivaa kuin järjestäytyminen olisikin, on homma todettu toistaiseksi toimivaksi näin kun jokainen saa omasta duunistaan sen pienenkin korvauksen suoraan mainostuloina itselleen

    Mahtava kuitenkin kuulla että porukka on viihtynyt meidän ohjelmien parissa ja voin vakuuttaa että lisää tulee!

    T: Karo
     
    Reaper ja testudo80 tykkäävät tästä.
  17. testudo80

    testudo80 Käyttäjä Blokattu

    Liittynyt:
    02.08.2020
    Viestejä:
    643
    Saadut tykkäykset:
    33
    Kiitos hienosta kirjoituksesta!

    Juu, minä lähinnä haaveilen sellaisesta että saataisiin ensin tämä Ville tekemään YouTube sisältöä täyspäiväisesti. Miljoonan suomalaisen tilaajan jälkeen olisi budjettia laajentaa toimintaa. Päässäni on joku Conan O'Brien tyyppinen studio, 4 kaverusta ja enemmänkin pyöreän pöydän ääressä. SHOW kerran viikossa vaihtuvalla vieraalla.

    No juu, realisimi on kuitenkin se että itse maksan tällä hetkellä Villen kanavasta 1 € / kuukaudessa ja tilaan mm. sinua ja paria muuta. Harmittaa ettei Suomesta oikein löydy sellaista mediaa, jossa olisi kaikki elokuva-aiheiset jutut... ihan samaan tapaan Suomen pelimedia on todella pirstaloitunut... Tehdään lähinnä harrastuspohjalta. Jos TJ pystyy maksamaan vuokransa kerran kuussa niin koko toimitus hyppii katosta ja seinistä läpi.

    Jatkossa yritän tehdä oman osani Videospace.fi sivustolla lisäämällä sinne 4K elokuvia ja niiden tietoa. Jatketaan kuitenkin haaveilua, ei sitä ikinä tiedä jos vaikka joku Renny Harlin lähtisi tätä touhua sponssaamaan tai edes mainostamaan.
     
  18. KILLPATRICK

    KILLPATRICK Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    28.01.2010
    Viestejä:
    6 482
    Saadut tykkäykset:
    1 220
    Miksei Maikkari tai joku muu näistä nykyisistä höpö kanavista? Paljon uusintoja ja skeidoja reality-sarjoja. On sieltä kanavilta joskus tullut Lassin ja Raakelin panokoulu, joten eikö sekaan mahtuisi yksi normi viihteeseen keskittynyt ohjelma?
     
  19. testudo80

    testudo80 Käyttäjä Blokattu

    Liittynyt:
    02.08.2020
    Viestejä:
    643
    Saadut tykkäykset:
    33
    En ole katsonut TV:tä lähes 10 vuoteen. Ilmeisesti TV-kanavat ovat sovellusten kautta saatavilla niille jotka sellaiseen haluavat aikansa laittaa...

    Muistan että on ollut Joonas Hytönen Show ja joku Thomas Enbuske Show ... niissä oli jotakin keskustelua, mutta mielestäni ihan liikaa show meininkiä sellaisen syvällisemmän pohdinnan sijaan.



    Esim. tätä rataa... mutta tietenkin niin että Hikiset leffanörtit kiskovat juomia, seinillä on Canvas-tauluja sekä välillä homma lähtee täysin käsistä, Wrestlingiä studiossa... Mutta suunta on pyöreän pöydän suuntaan, enemmän kuin nämä miellyttämis ohjelmat kuten Conan O'Brien ja vastaavat jossa promotaan tulevia elokuvia.
     
  20. Videospace

    Videospace Uusi jäsen

    Liittynyt:
    21.11.2019
    Viestejä:
    18
    Saadut tykkäykset:
    42
    Osallistun myös omalta osaltani keskusteluun ja heti aluksi täytyy kiittää kuinka hienoja kommentteja täällä meistä on :D Paukkuja lipittävä visionääri erityisesti lämmitti sydäntä. Juuri tälläistä on hieno lukea ja antaa uskoa että näitä todella katsellaan.

    Mä en myös näe äkkiseltään kamalasti hyötyä tälläisestä megakanavasta. Yksi katsoja voi tykätä esim raulin jutuista ja inhota mun uijuijui juttuja ja näin jättää kanavan tilata versus se että nyt hän voi tilata Raulin kanavan ja jättää mun kanavan tilata tai tilata molemmat. Minusta useamman kanavan tilaaminen ei nostane kynnystä kovinkaan paljon.

    Lisäksi suomi on niin marginaalinen alue ja meidän leffajutut on semmosia ettei ne puhuttele potentiaalisesti kovin suuria yleisöjä että tämmönen ammattimainen youtuubaaminen on mielestäni tässä tapauksessa pois suljettu juttu. Lisäksi täytyy muistaa että kaikki tämmöiset kamerat ja muut laitteet leffahankinoista puhumattakaan kuluttaa rahaa. Olisin todella iloinen siitä jos jonain päivänä saisi youtubella katettua nämä kaikki. Toistaiseksi siihen on vielä pitkä matka. Siksi arvostan kovasti kaikkia kanavan tukijäseniä, superchattiviestejä sekä mainostuloja mitä sitä kautta nyt on kertynyt.

    Englanninkielinen sisältö ja muu oheistoiminta (videospace.fi) onkin sitten oma lukunsa, missä käytännössä näkisin potentiaalisesti mahdollisuuden täysipäiväisyyteen, mutta se onkin sitten jo asia erikseen.
     
    Reaper ja testudo80 tykkäävät tästä.