The Last Days of American Crime (Netflix, 2020)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana scented, 06.06.2020.

  1. scented

    scented Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    22.02.2005
    Viestejä:
    1 979
    Saadut tykkäykset:
    258
    [​IMG]

    "In the not-too-distant future, as a final response to terrorism and crime, the U.S. government plans to broadcast a signal making it impossible for anyone to knowingly commit unlawful acts." -IMDB

    Netflix elokuvien määrä sen kuin kasvaa, mutta miten on laadun kanssa? Sehän selviää vain katsomalla. Aika matalat pisteet IMDB:ssä ja Metacriticissä. No annetaan mahdollisuus.
     
  2. scented

    scented Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    22.02.2005
    Viestejä:
    1 979
    Saadut tykkäykset:
    258
    Ihan jees rymistely. Pituus olisi saanut olla lyhempi, reilusti yli kaksi tuntisena rainana liian pitkä. Näyttelijät vetävät yllättävän hyvin, vaikkei kovin tuttuja naamoja ole mukana. Sopivan synkkää ja veristä menoa, että jaksoi loppuun asti. Sarjisleffojen genressä ookoo.
     
  3. Mastema

    Mastema Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.11.2006
    Viestejä:
    1 230
    Saadut tykkäykset:
    21
    Vähintään kolmanneksen olisi voinut karsia kestosta pois, tällaisenaan tällä sisällöllä aivan liian pitkä. Toimintakohtaukset ihan meneviä, ja leffan idea oli ihan mielenkiintoinen mutta kovin vähän sitä varsinaista substanssia oli mukaan saatu. Tiedä sitten johtuiko näyttelijöistä, ohjaajasta, käsiksestä vai näiden yhdistelmästä, mutta vaikea tästä on kovin paljoa kehuttavaa keksiä. Harmi sinällään, Edgar Ramirez kuitenkin näyttelijänä on parhaimmillaan varsin hyvä, mutta tätä tuotosta ei onnistunut pelastamaan.
     
  4. Plisukainen

    Plisukainen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    26.01.2005
    Viestejä:
    1 971
    Saadut tykkäykset:
    169
    Kovin oli keskinkertainen, ihan mielenkiintoisista lähtökohdista saatiin aika puuduttava kokemus. Ihan liian paljon materiaalia, nooh sittenkun se toiminta alkoi niin homma vähän parani. Näyttelijät olivat persoonattomia ja muijat lähinnä piestäviä, naisnäkökulma kovin yksiulotteinen. Lopulta paljon odotettu ryöstö hoitui ehkä turhankin iisipiisisti, samoin loput arvattavat käänteet. Megatonilta toinen huti putkeen.

    2/5