Hevi reissu (2018)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Blaqua, 07.08.2018.

  1. Blaqua

    Blaqua Sandels vahva ja pehmeä Tukijoukot

    Liittynyt:
    25.11.2003
    Viestejä:
    725
    Saadut tykkäykset:
    30
    Hevi reissu on vuonna 2018 ensi-iltansa saanut komediaelokuva, jonka ovat ohjanneet Jukka Vidgren ja Juuso Laatio. Komedia kertoo pikkukylän bändin matkasta kohti unelmien keikkaa Norjassa. Elokuva on ensimmäinen suomalainen komedia, joka on päässyt South by Southwest -festivaalien ohjelmistoon Teksasin Austinissa.

    Elokuvan päärooleissa ovat muun muassa Johannes Holopainen, Minka Kuustonen, Max Ovaska, Ville Tiihonen, Antti Tuomas Heikkinen ja Samuli Jaskio. Sivurooleissa ovat muun muassa Martti Syrjä, Kai Lehtinen, Pirjo Lonka ja Pertti Sveholm.

    IMDB
    ----
    Kylläpä räjäytti pankin ja palautti uskon kotimaiseen elokuvaan. Uskomatonta että tämä on käytännössä noiden ohjaajien ensimmäinen teos.. Elokuvasta sen verran että tämä tulee varmasti jakamaan mielipiteet aika pahasti. Ei voi varauksetta suositella aikuisille, koska tämä oli aika lapsenmielinen leffa, mutta silti hyvin tehty.

     
  2. Pazze

    Pazze Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.09.2003
    Viestejä:
    5 015
    Saadut tykkäykset:
    150
    No. Jos leffan keskiössä on bändi, jonka nimi on Impaled Rektum, niin tässä joko onnistutaan tai sitten kaikki menee päin persettä. Valitettavasti alun äärettömän hauska ja toimiva komedia muuttuu puolivälissä tylsäksi. Rytmi katoaa ja tarinan muuttuessa yhä absurdimmaksi, leffasta katoaa jotain oleellista. Alussa tapahtumat olivat uskottaiva ja bändin vetämä Kuusamo ehdottomasti paras versio kyseistä biisistä. Hahmot ovat loistavia, musa toimii, helkatin monta hauskaa kohtausta... mutta ei vaan jaksa kantaa edes tätä 1½ tuntia. Katsokaa silti, ainakin te vanhat hevimiehet, on tässä jotain surullisen ihastuttavaa. 2/5
     
  3. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 525
    Saadut tykkäykset:
    87
    Kiinnostavana pysyi ja melkein onnistui naurattamaankin, vaikka ei sittenkään. Uusi Spinal Tap tämä ei valitettavasti siis ollut, mutta varsin hyvin tehty elokuva ja jotain toista voi naurattaa paljonkin, uskaltaa suositella. 3/5.
     
  4. vps358

    vps358 Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    11.02.2005
    Viestejä:
    4 758
    Saadut tykkäykset:
    483
    Tulipas katsottua, kun oli Maxivisionin levynkulmalle tarttunut.
    Ei jaskempi tuotos, kyllä tämä monta muuta huonompaansa pesee, osasi olla suhteellisen riemastuttava välillä, musasta voi sitten olla omaa henkilökohtaista mieltään.
    3,5/5

    T: Vesku
     
  5. Valentino

    Valentino Käyttäjä

    Liittynyt:
    07.03.2008
    Viestejä:
    546
    Saadut tykkäykset:
    43
    Tulee sunnuntaina Kakkoselta klo 17.30.
     
  6. makemich

    makemich Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.09.2002
    Viestejä:
    1 666
    Saadut tykkäykset:
    228
    Paskakin hevi on parasta! En tiedä kestääkö meikäläisen hermot uutta kotimaista komediaa mutta voishan sitä varovaisesti kokeilla...
     
  7. lahkonen

    lahkonen Käyttäjä

    Liittynyt:
    22.06.2005
    Viestejä:
    648
    Saadut tykkäykset:
    33
    Mielestäni raikas tuulahdus suomalaisessa komediakentässä oli tämä seivästetyn rektumin tarina. Muutama tuttu kasvo oli mukana, mutta kaikkein kuluneimmat naamanvääntelijät oli jätetty pois. Lopussa meinasi vähän levitä käsistä, mutta kyllä tämän mielelllään katsoi. Bändin musa oli yllättävän kovaa kamaa tämän tyyppiseen leffaan, ja onneksi niin. Ekstra pluspiste siitä, kuinka bändi löysi oman soundinsa. 3+/5.
     
  8. LivingPoet

    LivingPoet Uusi jäsen

    Liittynyt:
    07.02.2010
    Viestejä:
    43
    Saadut tykkäykset:
    1
    Mä kävin ton kattoos jo leffateatteris ja pidin kovasti. Olen tykänny heavysta vuodesta 1990 alkaen (olin silloin 9 v) ja en ota k.o genreä mitenkään haudanvakavasti, joten komedialeffa aiheesta eli toi Hevi reissu kyllä toimi mulle. :)
     
  9. Leterface

    Leterface Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    10.04.2007
    Viestejä:
    5 040
    Saadut tykkäykset:
    153
    EDIT/MODE: Viesti siirretty ketjusta Tilanne suomalaisissa blu-ray leffoissa.

    ^Miten maistui itse elokuva? Suomalaisissa leffoissa kun hyvin iso % mielestäni silkkaa skeidaa niin olisi kiva tietää itse leffojen laadusta/nautittavuudesta kun ei edes yleisiä arvosteluja noista aina jaksa lukea..
     
    Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 14.08.2020
  10. Moderaattori

    Moderaattori Ylläpito Ylläpidon jäsen Ylläpito

    Liittynyt:
    27.08.2019
    Viestejä:
    688
    Saadut tykkäykset:
    262
    Kieli tukevasti poskessa tehty komedia, joka aukeaa paremmin jos metallimaailman kuviot ovat tuttuja, vielä paremmin jos "skenen underground" on edes vähän tuttu. Tosin aika moni (tietenkin) hermostui tästä leffasta, koska "heavy metal ei ole vitsi" jne. ym. tosikkoa asennetta.

    Itse katsoin ihan mielelläni ja muistan nauraneeni muutamia kertoja kunnolla, kevyttä viihdettä joka ei jätä kummoisia muistijälkiä.
     
    Leterface tykkää tästä.