Kiinnostavia pikku-uutisia

Keskustelu osiossa 'Päivän peili' , aloittajana Samppa, 01.07.2005.

  1. 71 dB

    71 dB Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    19.01.2005
    Viestejä:
    11 436
    Saadut tykkäykset:
    771
    Dekadin virhe. 150 miljoonaa.
     
  2. KILLPATRICK

    KILLPATRICK Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    28.01.2010
    Viestejä:
    6 444
    Saadut tykkäykset:
    1 213
    Pahoillani pilkku virheestä, mutta silti, mitä sitten? 100 miljoonaa meitä tulee joka vuosi lisää.
     
  3. Valentino

    Valentino Käyttäjä

    Liittynyt:
    07.03.2008
    Viestejä:
    546
    Saadut tykkäykset:
    43
    Kutosella esitetyn ohjelman mukaan isorokko tappoi 1900-luvulla 500 miljoonaa. Taudin tappavuus oli 20 - 50 %.

    WHO:n mukaan se on "hävitetty" maapallolta, ja viruskantaa (variola) säilytetään joissakin "luotettavissa" paikoissa kuten Venäjällä. Pahinta asiassa taitaa olla se, että variolan kaltainen uusi virus voitaisiin luoda keinotekoisesti, eivätkä siihen silloin nykyiset rokotteet tehoaisi.

    Variolaan verrattuna korona on vielä pikkutekijä...
     
  4. TheRealThing

    TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

    Liittynyt:
    03.05.2004
    Viestejä:
    4 975
    Saadut tykkäykset:
    894
    Sen lisäksi, että isorokko voidaan helpohkosti luoda laboratoriossa, ilmeisesti myös säilytettävät näytteet ovat tosiasiassa levinneet ympäri maailmaa. Isorokon hävittäminen maailmastahan on yksi huikeimmista onnistumisista lääketieteen saralla.

    Dystooppisille teorioille on tuon jälkeen syntynyt runsaasti kasvualustaa, kun matkustaminen on lisääntynyt räjähdysmäisesti ja lääketiede kehittynyt myös inhottaviin suuntiin.

    Miltä kuulostaisi sellainen dystooppinen scifi-teoria, että virus on laboratoriossa muotoiltu ja päästetty suhteellisen vähän tappavana testimielessä irti ja testataan miten se leviää ja mikä on yhteiskuntien torjuntakyky? Taustalla voisi olla valtiollinen taho tai jopa yritys. Näin ei tietenkään halua uskoa olevan koskaan.
     
  5. Valentino

    Valentino Käyttäjä

    Liittynyt:
    07.03.2008
    Viestejä:
    546
    Saadut tykkäykset:
    43
    Koronaviruksesta on esitetty tällainen "teoria", joka on tosin leimattu salaliittoteoriaksi, jota se taitaa ollakin.



    Joka tapauksessa videon alussa esitetty patenttihakemus on todellinen,

    http://www.freepatentsonline.com/20170216427.pdf

    ja Euroopan Patenttivirasto on myöntänyt sille patentin 20.11.2019.

    https://patents.google.com/patent/EP3172319B1/en

    Kyseessä taitaa olla eri virustyyppi kuin Kiinassa oleva, mutta tämä kuitenkin muistuttaa, että Kiinan korona voisi yhtä hyvin olla keinotekoisesti luotu.
     
    Viimeksi muokattu: 12.02.2020
  6. Tilt-type

    Tilt-type Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    03.07.2003
    Viestejä:
    3 131
    Saadut tykkäykset:
    192
    Kysytkö ihan vakavissasi, että mitä väliä sillä on jo 150 miljoonaa ihmistä kuolee tällaisen asian takia? Niin mitäs väliä sillä tosiaan jos joka 50. ihmisen tarinalle ja kaikelle minkä eteen on tehnyt töitä elämässään tulee loppu jonkun tällaisen ihan haista paska -syyn takia, jonka ei edes tarvitsisi tappaa kovinkaan paljoa, jos vain päätetään toimia fiksusti. Vuosikausien opiskelut, työt, perhe, kokematta jääneet kokemukset, kaikki viemäriin, kun tuli se pikku Wuhanin nuha.

    Jos oikeasti ITSE olet sinut sen kanssa että kuolisit tämän viruksen aiheuttamaan tautiin, niin siinä tapauksessa voin jossain määrin "kunnioittaa" mielipidettäsi. Pahoin vain veikkaan, että lauoit mielipiteesi siltä pohjalta että kuvittelit itse kuuluvasi siihen 98 prosenttiin, joka säilyy hengissä.
     
  7. KILLPATRICK

    KILLPATRICK Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    28.01.2010
    Viestejä:
    6 444
    Saadut tykkäykset:
    1 213
    Mitä ihmettä sä nyt vouhotat? Todennäköisempää on kuolla auto onnettomuudessa tai että sinä tapat itsesi. Seuraatko sinä uutisia ollenkaan? Joka päivä kuolee ihmisiä, joilla on vuosikausien opiskelut, työt perhe ja kokemuksia kokematta ja voivat kuolla ihan normi flussaan, jolla ei ole coolia nimeä.
    En kuvittele kuuluvani mihinkään. Jos saan tuon flunssan toivon tietysti säilyväni hengissä, mutta jos käy kalpatan, niin minkäs minä sille voin?
    Ihan mielenkiinnosta, mitä tarkoitti tuo"jos vain päätetään toimia fiksusti"
     
  8. jodorowsky

    jodorowsky Käyttäjä

    Liittynyt:
    18.09.2011
    Viestejä:
    1 311
    Saadut tykkäykset:
    83
    Vuosikausien opiskelut, työt, perhe, kokematta jääneet kokemukset, kaikki viemäriin, kun tuli se pikku Wuhanin nuha.

    Mutta toisaalta mitä niillä kokemuksilla tekee yhtään mitään kun kuolleisuus on 100% ja et sinä muista sen jälkeen kun olet kuollut yhtään mitään niistä kokemuksistasi etkä mistään muustakaan:(:(
     
  9. Tilt-type

    Tilt-type Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    03.07.2003
    Viestejä:
    3 131
    Saadut tykkäykset:
    192
    Suhtaudutaan vakavasti ja pyritään estämään leviäminen. Jos vain hyväksytään, että ok tämä leviää kaikkialle ja 2 % kuolee, niin sitten niin hyvin todennäköisesti myös tulee tapahtumaan.

    Vähän ohi aiheen: Tuli tuon viestin kirjoittamisen jälkeen mieleen, että Afrikassa taitaa edelleen kuolla valtavasti ihmisiä sairauksiin, joihin ei länsimaissa kuolla. Että ei tämä tietenkään vain Wuhanin lepakkonuhaan rajoitu. Ja rehellisyyden nimissä kuinka monta kertaa olen itse ajatellut asiaa vaikka viimeisen parin vuoden aikana? En varmaan kertaakaan, ei vain ole tullut mieleen ajatella sitä. Mutta väärin se on ja jonkinlainen avustamisvelvollisuus mielestäni on olemassa. "Kohtele muita niin kuin haluaisit itseäsi kohdeltavan" on kaunis ajatus, jota harva silti noudattaa, mutta näin vakavassa asiassa sitä voisi oikeasti pysähtyä miettimään. Toive, ettei kuolisi, jos pelastus on olemassa, on mielestäni varsin vaatimaton ja ymmärrettävä! Tässäkin voisi tietysti alkaa puhumaan siitä, että ihmisiä on jo muutenkin liikaa, mutta silloin kannattaa taas yrittää ajatella asiaa että mitä jos itse olisi siellä ilman toivoa avusta. Onko täältä hyvinvoinnin keskeltä oikeutta sanoa, että joidenkin voi vain antaa kuolla?

    Toivon ylipäänsäkin, että kaikki asiat tehtäisiin mahdollisimman järkevällä ja tutkimustietoon pohjautuvalla tavalla. Kun katsoo vaikka USA:n henkirikoslukuja, niin on vaikea olla tulematta johtopäätökseen, että 1990-luvun alussa kuoli valtavasti ihmisiä turhaan... Nykyään vaikka jossain New Yorkissa murhat on vähentyneet 80-90 % noista ajoista. Varmastikin politiikalla ja tehdyillä päätöksillä voidaan vaikuttaa paljon siihen, miten asiat ovat. Edelleen murhia tapahtuu ja tulee todennäköisesti aina tapahtumaan, mutta toimintatapoja järkevöittämällä niitä on saatu alennettua merkittävästi ja siten minimoitua turhaa kärsimystä. Tästä kyse omassa ajatustavassani.
     
  10. KILLPATRICK

    KILLPATRICK Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    28.01.2010
    Viestejä:
    6 444
    Saadut tykkäykset:
    1 213
    Sinähän vastaat kuin kuuluisit hallitukseen tai yritysjohtoon. Mitä sinä tuolla tarkoitat?
    Kiina sulkenut kokonaisia 10 miljoonan asukkaan kaupunkeja. Laivoja karanteenissa. Tapahtumia peruttu. Lentoja peruttu. Finnairilla YT, kun ei lennetä enää Kiinaan. Mielestäni aika vakavaa suhtautumista ja pyrkimyksiä estää leviäminen.

    Vai ajattelitko ruveta ampumaan rajalla maahantulijoita?
     
  11. jodorowsky

    jodorowsky Käyttäjä

    Liittynyt:
    18.09.2011
    Viestejä:
    1 311
    Saadut tykkäykset:
    83
    Mielestäni esim tuolla afrikassa kun kuolee porukkaa siihen kun ne eivät osaa huolehtia itsestään esim nälkään. Voisi laittaa suoraan niiden kärsijöiden vanhempien syyksi se heidän kärsimyksensä kun kerran pukkaavat sitä porukkaa tälle pallolle vaikka eivät voi heistä huolehtia. Se on sairas kulttuuri Enkä halua heitä auttaa millään tavalla. Kinut sentään osaavat selviytyä paremmin vaikka heidän maansakin on ylikansoitettu.Vaikkakin ne kusipäät nyt riskeeraavat koko maailman väestön turvallisuuden.
     
  12. Super-J

    Super-J Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    17.08.2007
    Viestejä:
    4 082
    Saadut tykkäykset:
    432
    Vakavasti puhuen, tuohan on se viimeinen keino jos taudin leviäminen lähtee ihan lapasesta. Tilannetta voisi verrata vaikka zombie-invaasion pysäyttämiseen siis, niillä alueilla joissa tautia ei vielä ole. Toivottavasti tilanne ei koskaan etene noin pitkälle.
     
  13. nepa

    nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

    Liittynyt:
    17.10.2001
    Viestejä:
    9 181
    Saadut tykkäykset:
    1 325
    Wat? Tuo kuulostaa jo aika hurjalta ajattelulta. Kannattaa oikeasti tutustua ko. maanosaan ja eri maihin tai vaikka käydä paikan päällä. (Been there done that.) Ei ole ihme, että Suomessa rasisteja on, jos ihmisillä on tuollaiset ennakkoluulot. Hauskasti vielä yleistät koko Afrikkaan, joka on kolme kertaa suurempi alue kuin Eurooppa.
     
    kmruuska ja mdk 5.1 tykkäävät tästä.
  14. Burkitsville

    Burkitsville Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    15.06.2010
    Viestejä:
    4 173
    Saadut tykkäykset:
    1 003
    [​IMG]
     
    KILLPATRICK tykkää tästä.
  15. Super-J

    Super-J Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    17.08.2007
    Viestejä:
    4 082
    Saadut tykkäykset:
    432
    Niin mitä, eikö ollut tarpeeksi vakava vertauskuva? Ajattele nyt, räkä naamaa pitkin valuen kuumehoureissaan rajaa kohti vaeltavia ihmismassoja, mitä niille pitäisi tehdä? o_O
     
  16. jodorowsky

    jodorowsky Käyttäjä

    Liittynyt:
    18.09.2011
    Viestejä:
    1 311
    Saadut tykkäykset:
    83
    Ei kyllä hirveesti kiinnosta tuhlata massia siihen että kävisin siellä . On tärkeämpiäkin kohteita (elokuvat:D) Mutta mielenkiintoista on että siitä asti kun olin alaasteella sinne laitettiin massia että ne selviäisivät ja ilmeisesti vielä nykyäänkin niitä pitää avustaa. Turhaa rahan haaskausta kun ei ne selviä edelleenkään. Tämä avustus on mahdollisesti aiheuttanut sen että siellä on väestö kasvanut entisestään kun ne olisivat ilman avustuksia luonto hoitanut pois heikoimmat. Niiden kova lisääntymiskykyhän voisi johtua nimenomaan siitä että niiden lapsikuolleisuuskin on korkea eli tavallaan olemme puuttuneet luonnon kiertokulkuun
     
    KILLPATRICK tykkää tästä.
  17. jodorowsky

    jodorowsky Käyttäjä

    Liittynyt:
    18.09.2011
    Viestejä:
    1 311
    Saadut tykkäykset:
    83
    Tässä mielenkiintoinen Pentti Linkolan haastattelu 1991 vuodelta joka liittyy juttuuni vahvasti

     
  18. jodorowsky

    jodorowsky Käyttäjä

    Liittynyt:
    18.09.2011
    Viestejä:
    1 311
    Saadut tykkäykset:
    83
  19. jodorowsky

    jodorowsky Käyttäjä

    Liittynyt:
    18.09.2011
    Viestejä:
    1 311
    Saadut tykkäykset:
    83
    Tässä loistavaa Linkolan pohdistelua kulutuksesta ynm

     
  20. TheRealThing

    TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

    Liittynyt:
    03.05.2004
    Viestejä:
    4 975
    Saadut tykkäykset:
    894
    Eipä Linkolakaan jättänyt lapsiaan tekemättä. Siinä onkin hyvä mittari ekofasisteille, onko epäitsekkyys omalla kohdalla toteutunut (niin kuin saarnaa) vai osasyyllinen liikakansoitukseen ja ympäristön pilaamiseen.

    Siinä sitten valkoinen mies menee kertomaan miten Afrikassa pitäisi elää. Ei mene montaa sukupolvea taaksepäin Suomessakaan kun perhekoot saattoi olla melkoisia, mihin oli monia syitä, kuten Afrikassakin.
     
    KILLPATRICK ja kmruuska tykkäävät tästä.