Macgyver

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana vps358, 25.03.2016.

  1. mdk 5.1

    mdk 5.1 Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.06.2003
    Viestejä:
    1 014
    Saadut tykkäykset:
    98
    Juuri tuo iConform http://www.illuminatehollywood.com/...ert-sd-to-2k-and-4k-hd-from-film-without-edl/ poistaa aika huolella sen työn määrää, kun ideana on että firma skannaa kaikki tallessa olevat negatiivit ja filmipätkät. Tämän jälkeen ohjelmistolle annetaan vertailumateriaaliksi sd-versio ohjelmasta jonka pohjalta ohjelma sitten etsii vastaavat videot uudelleen skannatuista materiaaleista ja leikkaa ne vbalmiiksi aikajanalle. Ihmiselle jää lähinnä homman hienosäätö ja tulosten tarkistaminen.

    Eipä toki niin etteikö se kovaan työtä vaatisi tuonkin kanssa kun joudutaan huonosti arkistoituja materiaaleja metsästelemään ties mistä. The X-Filesin kohdalla aikaa taisi kulua 2 kuukautta per kausi vaikka taisivat toki rinta rinnan kaikkia kausia työstää.
     
  2. nepa

    nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

    Liittynyt:
    17.10.2001
    Viestejä:
    9 181
    Saadut tykkäykset:
    1 325
    Vanha MacGyver ei pidä uudesta.

    – Sarja ei ole MacGyver. Se on poliisisarja ikonisella nimellä. Siinä tapahtuu liian nopeasti ja katsojan pitää itse päätellä paljon asioita. Me sentään näytimme kaiken. MacGyverissä päähahmo ei räiskinyt aseella. En halua tekijöille pahaa, mutta en vain pidä siitä.

    https://www.is.fi/tv-ja-elokuvat/art-2000006381357.html


    Harmi, että Andersonista on tullut pullukka setä. Eihän tuota ikää vielä niin kauheasti ole.
     
  3. Recce

    Recce Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    29.03.2004
    Viestejä:
    2 968
    Saadut tykkäykset:
    244
    Katsoin joskus pari ensimmäistä jaksoa ja oli kyllä hirvittävää kuraa. Muistan lukeneeni pari vuotta sitten kun äijä oli pöhöittynyt perkeleesti että jonkun sairauden tai vastaavan takia hän joutui syömään steroideja ja sen takia painoa tuli lyhyessä ajassa paljon. Tiedä sitten miksi ei ole päässyt siitä eroon.
     
  4. KILLPATRICK

    KILLPATRICK Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    28.01.2010
    Viestejä:
    6 446
    Saadut tykkäykset:
    1 213
    Tai ehkä viini on ruvennut maistumaan Malibussa. Gen. Jack O`Neill voisi myös tehdä paluun ala Picard.
     
  5. nepa

    nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

    Liittynyt:
    17.10.2001
    Viestejä:
    9 181
    Saadut tykkäykset:
    1 325
    Oletko varma, että O'Neill mahtuisi nykykunnossa portista läpi?
    Picard on muistanut treenata muutakin kuin vain mahaa.

    edit: anteeksi. Onhan tuo nyt aika ikävästi sanottu MacGyveristä. :)
     
  6. TheRealThing

    TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

    Liittynyt:
    03.05.2004
    Viestejä:
    4 975
    Saadut tykkäykset:
    894
    HD-sarjaketjussa ollutkin mainintaa asiasta, mutta ehkä nyt luontevaa laittaa tänne.

    CBS lopetti sarjan julkaisun Blu-rayllä yhteen kauteen. Ei kuulemma käynyt kaupaksi oli syy. Ovat kuitenkin ilmeisesti HD:ksi koko sarjan siirtäneet, joten striimauspalveluista löytynee jossain vaiheessa, samoin kuin HD-lähetyksinä. Jonkun tietojen mukaan Puolassa jo näytettäisiinkin toista kautta.

    Mutta ehkä se kiinnostavin juttu näin meidän keskuudessa on kuitenkin se, että Saksassa puuhataan BD-julkaisua, minkä etenemistä lienee helpointa seurata tuolla ulkomaiden ketjussa: http://www.macgyveronline.com/forums/index.php?showtopic=10418

    Itse antaisin näyttelijälle jo rauhan, toivottavasti myös paparazzit. Kuten itsekin toteaa, pitää privaatimmasta elämäntyylistä. Vähän kuin henkisesti suomalainen eli huomaa kyllä että on Minnesotasta kotoisin. Ehkä näistä syistä vaikuttanutkin aina jotenkin sympaattiselle ja jalat-maassa-tyypille näyttelijäksi. Jos ja kun kerran on paalua olla eläkkeellä, niin antaa miehen nauttia elämästään niin kuin haluaa. Toki privaatimpaan elämäntyyliin sopisi mikä tahansa muu paikka kuin Malibu maailmassa paremmin. (Ja Wikipediassa näköjään onkin tieto, että viettää aikaansa myös Vancouverissa ja Minnesotassa. Tosin lähde on 10 vuoden takaa.) Mutta vastaavaa ilmastoa taas on vaikea saada. Harva plazalainenkaan sitä muuten 7-kymppisenä enää 3-kymppisen mitoissa on. ;)
     
    lepreconn, nepa ja mdk 5.1 tykkäävät tästä.
  7. 3JJ

    3JJ Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    03.03.2006
    Viestejä:
    1 702
    Saadut tykkäykset:
    362
    Ja jos yksityisyydestä tykkää niin varmaan saa olla paremmin rauhassa kun ei ole "macgyverin" (tai ouniilin) näköinen.
     
  8. ISPF3.4

    ISPF3.4 Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    01.12.2006
    Viestejä:
    3 258
    Saadut tykkäykset:
    612
    Mielenkiintoista, että täälläkin vaaditaan 80-luvun Ihmemiehen näyttelijän olevan samanlainen ulkonäöltään nykyään.
    Sitten ihmetellään, kun tyttöjen voimistelussa, muodostelmaluistelussa ja yksinluistelussa on sairaita painoon ja ulkonäköön kohdistettuja vaatimuksia. Sairasta tällainen ulkonäköön keskittyvä ajattelu mielestäni.
     
    Viimeksi muokattu: 25.01.2020
  9. KILLPATRICK

    KILLPATRICK Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    28.01.2010
    Viestejä:
    6 446
    Saadut tykkäykset:
    1 213
    Ei tässä kukaan ole vaatinut, että 30-kymppiseltä pitäisi näyttää. Ei se Gibbs NCIS sarjassakaan enää tämän kevään varsalta näytä.
    Mehän toivottiin Richardilta paluuta Stargåte rooliin.
     
  10. Burkitsville

    Burkitsville Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    15.06.2010
    Viestejä:
    4 173
    Saadut tykkäykset:
    1 003
    Tämän ajan epidemiatrendi, josta (niin surullista kuin moinen onkin) tuntuu muodostuneen enemmän käytännön sääntö kuin poikkeus, tilanteeseen katsomatta, jonka useimmat tiedostanee kuitenkin vain lisäten vettä myllyyn. Tämä siis ottamatta kantaa MacGyver'in.
     
  11. nepa

    nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

    Liittynyt:
    17.10.2001
    Viestejä:
    9 181
    Saadut tykkäykset:
    1 325
    Lähti varmaan vähän minun kirjoituksista tämä asia liikenteeseen. Ei minulla mitään RDA:ta vastaan ole. Eikä hänen olemustaan. Ja missään nimessä kyseessä ei ollut kommentti hänen ulkonäöstään.

    Se, mitä päässäni mietin - ja mitä ei tullut kirjoitettua - oli se, että RDA on aina ollut urheilullinen kaveri. Ja noin rankka ylipaino ei ole kovin terveellistä. Eli mistään ulkonäköön kohdistuvasta ei ollut kyse, vaan oikeasti mietin vain kaverin terveyttä.

    Puolikoominen viesti ei toki ehkä ollut tuossa se paras valinta. :)

    Mutta ilmeisesti RDA:lla on ollut terveysongelmia, kuten täällä jo mainittiinkin. Kuitenkin edelleen toivon, että hän saisi terveyden kuntoon ja painoakin alas. Ihan vain terveyssyistä. Iän puolesta ei mitään ongelmaa olisi liikkumisen ja urheilun suhteen, mutta ilmeisesti muuten terveys ei sitä oikein mahdollista.

    Kuitenkin kaikkea parasta RDA:lle toivon, onhan hän yksi lapsuuden idoleistani. :)
     
    Kristian ja mdk 5.1 tykkäävät tästä.
  12. mdk 5.1

    mdk 5.1 Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.06.2003
    Viestejä:
    1 014
    Saadut tykkäykset:
    98
    RDAn kohdalla taitaa olla ihan turha elätellä mihinkään rooliin palaamisesta toiveita. Sen verran jyrkkä hänen näkemyksensä työn tekemisestä oli. Tai siihen käsityksen olen jäänyt kun RDA ei ole extroja tekoonkaan koskaan lähtenyt. Joten miksi palata eläkkeeltäkään juuri muualle kuin pikkusen mainoskeikan heittämään.
     
  13. KILLPATRICK

    KILLPATRICK Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    28.01.2010
    Viestejä:
    6 446
    Saadut tykkäykset:
    1 213
    Liksa taisi olla ihan kohillaan kymmenen vuoden ajan. Tuskin kukaan normaalilla kulutuksella sellaista pystyy tuhoamaan. Hienoa, että ottaa lungisti. Saa kai sitä silti toivoa lisää Stargåtea?

    Monesti olen miettinyt, miksi jotkut vanhat 60-70 vuotiaat jatkavat kuluttavissa töissä, vaikka massi riittäisi pellon laidalla makoiluun?
    Tuossa kohtaa on hyvin mahdollista, että loppu elämä lasketaan päivissä. Sukan varressa voi olla miljoonia ja monen tuhannen euron eläkkeet kuukausittain. Jos eliniänodote max 10v, sinä pystyt kuluttamaan 10 tuhansia kuukaudessa, eikä rahat lopu ennen kuin potkaisee tyhjää. Valitettavan usein ihminen on rikkaimmillaan (rahaa) elämänsä aikana juuri kuollessaan.
    Tavallaan päivien arvo kasvaa koko ajan vanhetessa.

    Minä myös toivon Martinin kirjoittavan loppuun A Song of Ice and Firenkin, mutta George näyttää pahemmalta kuin RDA ja melkein haluaisin hänen keskittyvän kalassa käymiseen ja miljoonista nauttimiseen.
     
    Viimeksi muokattu: 27.01.2020
    mdk 5.1 tykkää tästä.
  14. TheRealThing

    TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

    Liittynyt:
    03.05.2004
    Viestejä:
    4 975
    Saadut tykkäykset:
    894
    Huomasin juuri, että Suomen Fox-kanava näyttää MacGyveriä HD:na. Parhaillaan tulee pilottijakso.

    Näyttää todella hyvälle kuva, en muista koskaan nähneeni näin skarppia kuvaa Macgyverissa, joten tämän on nyt pakko olla aito HD eikä (edes hyvä) upscale.

    Tämä tuli ihan puskista itselleni (kuitenkin lauantain prime time ja 35 vuotta vanha sarja ruudussa). Ehkä pitäisi ohjelmatietoja enemmänkin seurata. :)

    Edit: Jatketaan vielä, että tulee kolme jaksoa putkeen, nyt toinen menossa. Näin kovaa settiä ole telkusta tähän katseluaikaan tullutkaan sitten TVTV!-kanavan klo 21 scifi-paikan. Ja se pääasia, eli kuva näyttää helkkarin hyvälle. Eihän tätä tunnista 80-luvuksi kuin autojen malleista ja MacGyverin mulletista. :D
     
    Viimeksi muokattu: 05.09.2020
  15. Mikkeli13

    Mikkeli13 Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.06.2008
    Viestejä:
    592
    Saadut tykkäykset:
    97
    Eka kausihan on julkaistu myös Blu-ray kiekolla. Kuva on mainio mutta mukana on myös heikompia kohtauksia (esim CGI-jutut). Äänetkin vain Dolby Digital muodossa.
     
  16. Valentino

    Valentino Käyttäjä

    Liittynyt:
    07.03.2008
    Viestejä:
    546
    Saadut tykkäykset:
    43
    1. jaksossa Mac laittoi paloletkun palkin alle kohottaakseen sitä siirtämisen helpottamiseksi.

    Sitten kun hän pääsi esteen taakse, mitä tapahtui letkusta kovalla paineella tulevalle vedelle? Missään ei näkynyt letkusta purkautuvaa vettä.

    Miten katkaistu letkun pää yleensäkin pysyi kevyesti haudattuna romahdusjätteen alla? Todellisuudessa veden paine olisi irrottanut letkun pään.

    Näitä älyttömyyksiä on joka jaksossa, jos vain seuraa hieman tarkemmin Macin puuhastelua.
     
  17. lepreconn

    lepreconn Käyttäjä

    Liittynyt:
    27.11.2006
    Viestejä:
    3 370
    Saadut tykkäykset:
    39
    Jaa että HD:nä Foxilla.

    Kun kuulin että alkavat näyttämään niin kaivoin hyllystä kaikki osat ja elokuvat sisältävän varsin tyylikkään boxin. Onhan kuva suttuinen/rakeinen nykystandardeilla mitaten paikoin. Mutta. siltikin huomasin jaksosta 2 elikäs siitä viidakkojaksosta että kun MacGyver hyppää jeeppiin seiväshyppymäisesti niin eihän se olekaan Mac vaan stuntti. Ja kuitenkin tuo kohtaus on varmaan loppuun asti alkutunnareissa.
     
  18. TheRealThing

    TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

    Liittynyt:
    03.05.2004
    Viestejä:
    4 975
    Saadut tykkäykset:
    894
    Maccihän katkaisi letkusta pään irti sveitsiläisellä linkkarillaan ja teki solmun tilalle? Paineisti vain siis letkun? :)

    Kuvanlaatu oli kyllä, voi sanoa että virheetöntä, ottamatta huomioon edes sarjan ikää. Aivan mahtavassa, kasaria hyvin korostavassa ja siten aikakauteen erinomaisesti sopivassa saturoidussa värimaailmassa kelpasi ihmetellä Macin toimintaa. Ihan kuin eri sarjaa katsoisi. Todella harmi, ettei HD-kiekolla myöhempiä kausia ole tulossa ulos. Ellei nyt sitten se Koch Median saksalaisprojekti tuota tulosta.
     
  19. Valentino

    Valentino Käyttäjä

    Liittynyt:
    07.03.2008
    Viestejä:
    546
    Saadut tykkäykset:
    43
    Niin se varmastikin oli. En tainnut katsoa kovin tarkasti, ja se jäi vain jotenkin kummittelemaan mieleen.

    Kun kerran sarja on amerikkalainen, eikö siinä pitäisi olla huomautus ja "disclaimer" (alussa tai lopussa), että "älkää kokeilko näitä temppuja kotona"?
     
  20. TheRealThing

    TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

    Liittynyt:
    03.05.2004
    Viestejä:
    4 975
    Saadut tykkäykset:
    894
    Varmasti, kun puhutaan 2020-luvusta. Onneksi 80-luvulla ei oltu vielä niin hysteerisiä, edes Jenkeissä. :)

    Voihan MacGyveriäkin nyt joku toki tuolla perusteella vaatia esityskieltoon, kun näyttää ihan liian vaarallista esimerkkiä lapsille.

    Macissähän kyllä on hyvin virkistävää se, että on ns. hyvis.