Black Widow (2020, Scarlett Johansson, Florence Pugh, Rachel Weisz, David Harbour)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Super-J, 25.12.2019.

  1. Super-J

    Super-J Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    17.08.2007
    Viestejä:
    4 092
    Saadut tykkäykset:
    436


    Tässä on ainakin trailerin perusteella potentiaalia parhaaksi Marvel-leffaksi ikinä joten aloitetaan nyt ketju tällekin.
    Scarlett palaa Black Widown rooliin, toivottavasti ei viimeistä kertaa vaikka viimeksi kävikin köpelösti. Näillä näkymin toukokuussa pläjähtää valkokankaille.
     
  2. Plisukainen

    Plisukainen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    26.01.2005
    Viestejä:
    1 971
    Saadut tykkäykset:
    169
  3. IlkkaP

    IlkkaP Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.01.2002
    Viestejä:
    1 059
    Saadut tykkäykset:
    279
    Marvel on ottanut kohteekseen myös James Bond genren. Mielenkiintoista nähdä millaista tulee.
     
  4. Kristian

    Kristian Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    31.10.2002
    Viestejä:
    2 740
    Saadut tykkäykset:
    105
    Hauska rinnastus ja ei ollenkaan huonompi idea. Jos elokuvissa pidettäisiin supervoimat jne. minimissä ja keskityttäisiin enemmän Bondmaiseen toimintaan, niin sekoitus ei välttämättä ollenkaan olisi huono. Erilaisia hassuja vekottimia voisi tässä selittää SHIELDin avulla, kun Bondeissa ne tulevat Q-osastolta jne.
     
  5. Super-J

    Super-J Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    17.08.2007
    Viestejä:
    4 092
    Saadut tykkäykset:
    436
    No niin, lopultakin tämä tuli teattereihin katsottavaksi. Ja totta kai menin heti katsomaan, tällä kertaa Cinamonille josta täytyy sanoa että se vähän rajoitti elokuvaelämystä: Kosmos-salin äänentoisto ei ole samaa tasoa finnkinon pikkusalienkaan kanssa, bassoja puuttuu. Penkit on kyllä ihan ok... mutta asiaan:

    Black Widow on kyseisen Scarlett Johanssonin esittämän Marvel-hahmon oma leffa, ja Scarlett pääseekin esittämään osaamistaan varsin vakuuttavasti. Mutta tämä ei ole pelkkä Scarlett-show, tässä puidaan Natashan perhe-elämää ja muita menneisyyden haamuja ja siten myös muut päähenkilöt ovat saaneet käsikirjoittajilta riittävästi huomiota ja hahmot tuntuvat kiinnostavilta ja, sanoisinko, oikeilta ihmisiltä. Jopa David Harbourin esittämä Red Guardian kaikessa koomisuudessaan on hyvin inhimimillinen hahmo. Supersankari-leffojen genressä tämä on muutenkin harvinaisen syvällinen ja kaikki tuntuu harkitulta ja toimivalta ihan yleisemminkin, hm tätähän voisi melkein pitää laatudraamana... mitä nyt toimintaa on sellaiseksi todellakin aika paljon.

    Marvel-leffojen joukossa tämä on kyllä paras ja muutenkin hyvä joten täydet pisteet.

    5/5

    Lopputekstien jälkeen tulee vielä yksi kohtaus jossa pedataan taas jotain tulevaa marvel-leffaa... saadaanko Florence Pughista Scarlettin seuraaja, jää nähtäväksi.
     
    KaKui tykkää tästä.
  6. vintsukka

    vintsukka Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    25.03.2004
    Viestejä:
    1 564
    Saadut tykkäykset:
    181
    Kyllä siinä taidettiin pedata loppuvuodesta tulevaa Hawkeyen Disney+-sarjaa.
     
  7. scented

    scented Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    22.02.2005
    Viestejä:
    1 989
    Saadut tykkäykset:
    263
    Ihan ok rymistely. Hieman liikaa hierottiin naisagendaa katsojan silmään, ja vielä niin näkyvästi ja rautalangasta vääntämällä, että. Seassa oli sopivasti huumoria, ettei meno mennyt liian vakavaksi. Etukäteen ajattelin, että onpas tylsä päähahmo, mutta Scarlettin näyttelemää Mustaa Leskeä katseli mielellään, ja hahmo sai yllättävän paljon syvyyttä, ei jäänyt päähahmo paperiseksi lainkaan. Raina viihdytti pituutensa verran.
     
  8. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 525
    Saadut tykkäykset:
    87
    Joo, varsin jees ja minulta 3,5 tähteä. Ei harmillisesti tullut pakkoa hankkia itselleni, mutta varmaan mielellään joskus uudestaankin katsoisi. Smells Like Teen Spirit oli helvetin hieno ja torilla käynti tulikin hoidettua jo kotimatkalla, tässähän kun kuultiin suomeakin.

    Omat eväät oli repussa, sillä kiellolla tee paskaakaan.
     
  9. vps358

    vps358 Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    11.02.2005
    Viestejä:
    4 754
    Saadut tykkäykset:
    483
    Black Widow (2021)

    Tulipa katsottua, kun vihdoinkin oli ilmestynyt tuonne Appulatöllön vuokravalikoimiin.
    Yllä on ruodittu juonta ja lisätään omakin perään, ei jaskempi huonompiakin (paljon huonompia) on nähty, pensaaseen on menny rahaa ja paikkoja särettiin virtuaalisen rutlkasti.
    4/5

    T: Vesku
     
  10. Riker

    Riker Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2017
    Viestejä:
    114
    Saadut tykkäykset:
    29
    Ei osunut täpöllä itselle, ilmeisesti en ole kohderyhmää. Huumoria normaalin Marvelin määrä, vaan huonompaa. Arvosana 3 / 5.
     
  11. KILLPATRICK

    KILLPATRICK Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    28.01.2010
    Viestejä:
    6 474
    Saadut tykkäykset:
    1 219
    Lynkatkaa minut aamunkoitteessa.
    Annan 5/5. Tämä oli hyvä ihan pelkkänä elokuvana. Ehkä ne supersankari kohdat toimi kaikkein huonoiten? Niistä 3/5. Mutta kaikki muu oli jotain junan vessa ja silmäkarkkia ala Arabian Lauri.
    Minulla oli myös törkeitä ennakkoluuloja. En edes kehtaa niitä tähän kirjata, mutta aihe on toki kaluttu mielestäni tyhjäksi. Olin väärässä.
     
  12. ZED

    ZED Mitä kävi, ketä tietää? Tukijoukot

    Liittynyt:
    19.03.2002
    Viestejä:
    3 588
    Saadut tykkäykset:
    216
    4/5. Mittakaavan hahmottaminen aikajanalla haasteellista. Jotenkin hassua että itänaapurissa isotellaan kun jostakin vieraalta planeetalta on tyrkyllä sakkia joilla on muita isompi vasara ja niin edelleen. Draama oli kyllä ihan onnistuneesti tuotu tähän superhenkilömätkintäesitykseen.

    Lopputekstien jälkeinen episodi oli kylä aika jännä, juuri nyt en muista miten vastuulliseksi esitetty henkilö olisi aiheuttanut kohdehenkilän kuoleman tahallisesti.

    UHD:ltä elikkäs 4K -lätyltä vahtasin. Jos se nyt jotakuta kiinnostaa.
     
  13. tpi

    tpi Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.06.2001
    Viestejä:
    4 400
    Saadut tykkäykset:
    34
    Jos ihan mainiota What If sarjaa käytetään ajatuksien pohjana, niin Black Widow ei ihan välttämättä pysyvästi kuollut ole. Tämän Marvel ”phasen” teemanahan on multiversumi...
     
  14. marlan

    marlan Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    10.06.2004
    Viestejä:
    2 381
    Saadut tykkäykset:
    225
    Olennaista lienee se, että Jelenalle valehdeltiin niin tapahtuneen, jotta hänet saatettaisiin jahtaamaan kyseistä hahmoa.

    Kirjaston UHD tarjosi ilmaisen katsomisnautinnon. Toimintaa ja myös itseironiaa (erityisesti David Harbourin hahmossa) riitti, välillä hiukan laahaavaa kerrontaa ja perhesuhteiden setvimistä.

    3½/5

    Japanista saisi 3D-blu-rayn älyttömään hintaan, n. 45 € + postikulut (samoin kuin muistakin uusimmista MC-tuotoksista). Mieli tekisi mutta ei jaksa :(