Mission Impossible 2

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana KILLPATRICK, 03.01.2020.

  1. KILLPATRICK

    KILLPATRICK Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    28.01.2010
    Viestejä:
    6 498
    Saadut tykkäykset:
    1 227
    Luodaan nyt uusi, kun en vanhempaa löytänyt.
    Tämähän oli hyvä. UHD oli aivan hillitöntä silmä karkkia ja Atmos äänet veivät mukanaan. Jotenkin visuaalisuus ja äänet pääsivät ensimmäistä kertaa oikeuksiinsa vasta tämän UHD ansioista. Katsokaa tämä elokuva uudestaan UHDnä ja nupit kaakossa. Voin väittää, että mielipiteenne elokuvasta ainakin paranevat. Tykkäsin jopa John Woo ammuskeluista. Olin unohtanut ne ja UHD jotenkin elävöitti ja näytti miltä tämän elokuvan olisi oikeasti pitänyt olla.

    Huonot puolet on sitten samat kuin aikaisemminkin. Cruise ei ole saanut yhtä hyvää koulutusta aseiden kanssa kuin Strike Back näyttelijät. (joskin tuohon aikaan varmaan parasta jälkeä isossa leffassa) Pahis ilman karismaa. Comic relief ei ollut Simon Pegg vaan joku ärsyttävä nobody. Lopun moottoripyörät ja tappelu, ottivat päähän jopa minuakin, vaikka olen John Woo fani.
     
    Viimeksi muokattu: 03.01.2020
  2. jodorowsky

    jodorowsky Käyttäjä

    Liittynyt:
    18.09.2011
    Viestejä:
    1 311
    Saadut tykkäykset:
    83
    Nyt voin kyllä saada ihmisten vihat päälle mutta tämä on mielestäni hirveetä kakkaa samoin 3 tosin en ole kumpaakaan jaksanut katsoa kokonaan kun ovat niin huonoja.Mihin katosi ensimmäisen osan nerokkuus joka oli pitkästä aikaa hieno niin sanottu agentti leffa.Nerokas tarina ja säästeliäästi ripotellut toiminta kohtaukset jotka olivat tehty nerokkaasti ja antoivat odottaa itseään. Varsinkin lopun junakohtaus todella hieno. Tämäkin löytyy siis ykkönen minulta laserdisckilta thx merkinnältä varustettuna. Mahdankohan sitä enää koskaan katsoa en oikein usko näillä näkymin vaikka hieno leffa onkin.:(
     
  3. KILLPATRICK

    KILLPATRICK Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    28.01.2010
    Viestejä:
    6 498
    Saadut tykkäykset:
    1 227
    Kai ihmiset voivat olla eri mieltä elokuvista? Eikös aika yleinen mielipide ole, että kakkonen on heikoin ja kolmonen toiseksi heikoin?
    Minulla nyt vain upposi tuo MI2 eilen, kun odotukset olivat alhaiset. Ja korostan, että UHD:n kuvalla ja äänellä oli asian kanssa tekemistä. Joskin minulle on kerrottu, että äänet oli samat Blu-rayssä? Esim. alun flamenco tanssi kohtaus oli hienoa silmäkarkkia musan pauhatessa.
     
  4. opelman

    opelman Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.10.2007
    Viestejä:
    1 649
    Saadut tykkäykset:
    64
    Ihan ok. Parempi kun muistelin. Ykkönen oli todella hyvä. Aikaakin kestänyt.
     
  5. Aceman

    Aceman Shot down in flames!

    Liittynyt:
    23.02.2000
    Viestejä:
    3 603
    Saadut tykkäykset:
    149
    Nyt kun tuli alesta hommattua koko satsi UHD-lättyinä, niin täytynee kakkonen(kin) tsekata taas uusiksi. Kolmonen on kylläkin sarjan selvästi heikoin tekele.