Fast & Furious: Hobbs & Shaw (2019) (Jason Statham, Dwayne Johnson, Idris Elba, Vanessa Kirby)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Super-J, 06.08.2019.

  1. Super-J

    Super-J Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    17.08.2007
    Viestejä:
    4 093
    Saadut tykkäykset:
    436


    Kävin katsomassa ihan IMAXina tämän. Hieman yllättäen tämä oli huomattavasti vähemmän älytön kuin edellinen F&F. Alkupuoli vaikutti jopa täysjärkiseltä, noin toimintaleffojen mittapuulla, mutta toki lopussa älyttömyys nousee taas esiin kolostaan. Mutta niinhän se on tapana tämän franchisen leffoissa ollut jo muutaman vuoden. Kauas on tultu ensimmäisten kolmen F&F:n katukisailuista vaikka toki tässäkin kaahataan erilaisilla ajoneuvoilla kaduilla ja muuallakin.

    Hobbs ja Shaw (Johnson ja Statham) värvätään tiedustelupalveluiden toimesta pelastamaan maailmaa, joku iso paha organisaatio Idris Elba keulahahmonaan haluaa viiruksen jolla voi tappaa vaikka koko ihmiskunnan. Se pitää tietenkin estää. Mites luulette että tässä käy?

    2D-versio tuli katsottua, ilmeisesti 3D on myös olemassa. Ja tosiaan lopputekstit kannattaa katsoa ihan loppuun asti, siinä pedataan jo jatkoakin muiden hauskojen juttujen ohessa.

    Tää on vaikea arvosteltava, oli kuitenkin aika viihdyttävä, sanotaan nyt että aivot-narikkaan asteikolla 4/5... muuten vähemmän.
     
    pexxi tykkää tästä.
  2. Plisukainen

    Plisukainen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    26.01.2005
    Viestejä:
    1 971
    Saadut tykkäykset:
    169
    Voisi tähän ehkä jonkun kesäviihdetiketin käyttää, sen verran haipakalta vaikuttaa.
     
  3. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 314
    Saadut tykkäykset:
    602
    Viihdyttävä ja hauska aivot narikkaan kohellus, mikä kärsii hitusen ylipituudesta ja paikoin kököistä tehosteista. Ja olis tämä voinut olla överimpikin, sitä kun vähän lupailtiin. Ryan Reynolds ja Kevin Hart tekevät molemmat hauskat cameoroolit.

    ***
     
    pexxi tykkää tästä.
  4. jupeha

    jupeha Käyttäjä

    Liittynyt:
    18.03.2004
    Viestejä:
    129
    Saadut tykkäykset:
    27
    Kylläpä oli niin älytöntä ja överiä menoa että huhhuh.. Niin narikkaan ei aivojakaan voi jättää, että tätä kehua voisi.
    Vaikkei F&F leffatkaan mitään reailismia ole, niin kyllä tässä taas mentiin ihan uusiin sfääreihin, ja muutenkin turhan lapsellinen tekele.
    Ja se typerä batman moottoripyörän kopioi...
     
  5. ZED

    ZED Mitä kävi, ketä tietää? Tukijoukot

    Liittynyt:
    19.03.2002
    Viestejä:
    3 590
    Saadut tykkäykset:
    216
    Ei tämä komedia kyllä ihan hirveän huikean riittävä ollut edes omalla sektorillaan. Kaikki todellakin vedettiin aivan överiksi jopa tämän elokuvasarjan aiempiin tuotoksiin verrattuna, ja se on aika saavutus kun tässä ylitetään aiemmat älyttömyydet. Se keskeisin "vosu" oli kyllä ihan OK ja elokuvan parasta antia, mutta jotenkin sitä pakostakin miettii sitä että mitäköhän helvettiä tapahtui ja miksi tämän otsikon/brändin alla alettiin tekemään lähinnä keskinkertaisia James Bond/Ethan Hunt -mukaelmia. Silloin kun kyse oli vain siitä että joku (Paul Walker ja Vin Diesel lähinnä) painoi lusikan pohjaan sporttisessa riisikipossa oli meninki hauskempaa. Ei ollut varsinaisesti kyse maailman pelastamisesta. Eikä tulleet virukset mieleen...

    Helläkätisesti arvioiden kuitenkin ihan oolsprait kertakäyttötapaus, siksi sanoisin että ***/*****
     
    Viimeksi muokattu: 01.05.2020