Trump presidentiksi!

Keskustelu osiossa 'Päivän peili' , aloittajana Tilt-type, 11.08.2015.

  1. Snäckby

    Snäckby Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    12.04.2016
    Viestejä:
    1 599
    Saadut tykkäykset:
    125
    Jotkut ei tunnu ymmärtävän miksi aidosti Marx-Lenin PKK puolueelta ja kurdeilta vetäistiin tuoli alta? Nyt Turkki pääsee myös hyödyttämään alueella olevia luonnonvaroja.
    Bernie piti eilen Lenin tyylisen spektaakkelin Nykin suurimman Public housing projektin vieressä. Paikalle oli kuskattu kodittomia myös muualta.Tarjolla oli ruokaa, juomaa, bändiä, halpaa maria yms.
    Tasaisin väliajoin hurrattiin ja heiluteltiin läpysköitä kun Bernie sosialisoi yrityksiä ja toisten koteja.
    Haukkui kaikki ihmiset jotka tekee töitä, korporaatiot, energia-alan, saudit......
    https://www.cnn.com/2019/10/19/politics/bernie-sanders-aoc-new-york-rally/index.html
     
    Dr. Jacoby tykkää tästä.
  2. Dr. Jacoby

    Dr. Jacoby Uusi jäsen Blokattu

    Liittynyt:
    06.10.2014
    Viestejä:
    154
    Saadut tykkäykset:
    3
    Bernie on mahtava roolimalli kommunismille. Sairas, vanha ukko joka vaan jaksaa vaahdota kuin nuori idealisti oikeudenkiimassaan.
    Se että sivistyneet, koulutetut ihmiset kannattaa tuota on se aikamme oire. Kun natsismia pelätään, astuukin tilalle kommunismi.
     
  3. Dr. Jacoby

    Dr. Jacoby Uusi jäsen Blokattu

    Liittynyt:
    06.10.2014
    Viestejä:
    154
    Saadut tykkäykset:
    3
    Mitähän vittua? Tuosta päätöksestähän on hyötyä juuri USA:lle. He pääsevät vetäytymään ikisodista. Arvovaltatappiota löytyy lähinnä nevertrumpistien silmistä. Tuossa ei taideta käsittää sitäkään että republikaaneissa on paljon ns. neocon-porukkaa, joka tykkää sodista.

    Mitähän vittua nyt taas? Jos kurdit eivät ole "pahempia" kuin ISIS, niin miten helvetissä ne about ainoina veti niitä sodassa pataan?!
    Tuo vasemmistolainen valehtelu olisi hävytöntä ellei maantapa.

    Helppoa, rakennat vain itse rivin paperiukkoja jotka sitten ammut ritsalla alas. :)
    Tajuat nyt kai oikeasti itsekin että esimerkkisi ovat tietystä lähtökohdasta valikoituja. Siellä sisimmässäsi. Ainiin Trump on valehdellut 12000 kertaa niin löytyyhän sieltä esimerkkejä. Ootte te kyllä helppoja, ja sen takia Trump voittaa taas 2020.

    Kuvaavaa, kuten arvasinkin ja laitoin myös siksi esimerkiksi, ettei Biden-videotodisteisiin tullut kommentin kommenttia. Mahtaa kirpaista suomalaisia sosialidemokraatteja kun vertailussa on Trump jonka "korruptiota" on nostaa palkkaa työstään dollarin kuussa.
     
    Viimeksi muokattu: 20.10.2019
  4. kmruuska

    kmruuska Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    27.10.2009
    Viestejä:
    1 174
    Saadut tykkäykset:
    389
    Mielenkiintoinen näkemys että sodassa voi pärjätä vain olemalla ”pahempi” kuin vastustaja.

    Kun jakelet jotain Infowars-tason videoita ”todisteina” niin ei kannata odottaa kommentteja.
     
  5. Snäckby

    Snäckby Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    12.04.2016
    Viestejä:
    1 599
    Saadut tykkäykset:
    125
    Kunnon sotilaat vie lapset aamulla kouluun ja sitten ajavat töihin tuonne:
    https://en.wikipedia.org/wiki/Creech_Air_Force_Base
    Pamauttavat pari terroristia ennen lounasta ja sen jälkeen jatkavat niiden etsintää.
    Sitten hakevat lapset koulusta ja tyytyväisenä syö koko perhe illallista.
    Lapset kehuu iskää terroristien ampumisesta ennen nukkumaan menemistä.
     
  6. Tilt-type

    Tilt-type Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    03.07.2003
    Viestejä:
    3 131
    Saadut tykkäykset:
    192
    Mielenkiintoinen sanavalinta, "hyötyä". latexiin viesti johon vastasin käsitteli sitä, miten USA:lla on pitkä historia liittolaisten hylkäämisessä sen jälkeen, kun ne eivät enää hyödytä heitä. Tapoja katsoa tätä maailmaa on tietysti monia, mutta useimmat meistä eivät hyväksy uhrauksia tehneiden liittolaisten räikeää pettämistä.

    Kiitos nauruista :D Onko tämä jonkinlainen Trumpin-ajan päivitetty versio vanhasta kunnon olkiukko-syytöksestä? "Valitsit Trumpin 12 000 valheen listasta vain neljä aitoa valhetta, joten kyseessä on tarkoitushakuinen valheiden valikointi. Keskimäärin ne valheet eivät tosiaankaan ole noin idioottimaisia!"
     
  7. Recce

    Recce Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    29.03.2004
    Viestejä:
    2 968
    Saadut tykkäykset:
    244
    Hillary "kiintolevyn tuhoaja" Clinton on yhtäkkiä alkanut väittämään että Tulsi toimii Venäjän hyväksi, huoh! Jopa MSNBC pitää väitteitä älyttöminä koska Hillarylla ei ole mitään tukea väitteille. Syytösten epäillään johtuvan henkilöiden "välirikosta" vuonna 2015. Tulsi lähti Clintonin kampanjasta kesken ja asettui tukemaan Sandersia. Liberaalimediassa on viime päivinä ollut esillä että jos Hillary ilmottaisi asettuvansa ehdolle niin hänet valittaisiin demokraattien ehdokkaaksi heittämällä. Biden on tippumassa ja yksi syy on Ukraina kohu, sekä Warren on jäänyt kiinni valehtelusta jatkuvasti.
     
  8. Dr. Jacoby

    Dr. Jacoby Uusi jäsen Blokattu

    Liittynyt:
    06.10.2014
    Viestejä:
    154
    Saadut tykkäykset:
    3
    Venäjä-kortti heiluu koska DNC eli demokraattien propagandatoimisto on päättänyt savustaa ainoan järkevältä vaikuttavan ehdokkaan eli Gabbardin ulos. Tarjoaa hirvittävän luonnollisen vertailukohdan hullulle idiootille nimeltä AOC, joka on se puolueen virallinen keulakuva.
    Mutta varmaan Gabbard voidaan nyt leimata myös republikaanien salaliitoksi kerran oli mennyt Fox Newsin haastatteluun. Hui!

    Niin paljon kuin viihdyttäisikin nähdä Trump vs Crooked rematchi, niin kyllähän Trump vs Warren olisi vuosisadan teurastus, ja sellaisenaan aivan verraton näytös, etenkin ne 3 väittelyä - ellei Crazie Lizzie jänistä ja kerro tekosyyksi jotain "en keskustele rasistifasistin kanssa".
     
  9. Dr. Jacoby

    Dr. Jacoby Uusi jäsen Blokattu

    Liittynyt:
    06.10.2014
    Viestejä:
    154
    Saadut tykkäykset:
    3
    No sinäpä käytit itse moraaliarvottavaa termiä "paha" itseoletusarvoisesti. Nykyään kun USA ajaa oman porukkansa etuja eikä joidenkin partamehujadedien. Sitäpaitsi jos lukisit näitä palstoja tarkemmin et toistaisi myyttiä kurdeista liittolaisina: sotahan on ollut ohi jo kauan.
    Vai pettääkö susta Suomi nyt Natsi-Saksan liittolaisena kun se ei ota enää Saksan armeijan kalustoa Venäjän rajalle? Niinpä.

    No tuo nyt vain on looginen sekä moraalinen olkiukko. Koska oletat Trumpin valehtelijaksi (NY Times kertoi niin!) niin toistat samaa valetta jonka sitten itse haukut alas. Naurettavan iisiä ja turhaa. Sivuutat toisinsanoen kaikki totuudet joita Trump on jatkuvasti toistanut.
    Voisitko muuten laittaa linkkiä esim. noihin Trumpin sanomiin Clinton-väitteisiin? Toisaalta Venäjä lahjoi Clintoneita ja DNC on kärrännyt laittomia siirtolaisia vaalikopeille. Ai, ei voi olla totta, kun Suomessa näistä kukaan ei uutisoi eikä ulkomainenkaan liberaalimedia?!
     
  10. Dr. Jacoby

    Dr. Jacoby Uusi jäsen Blokattu

    Liittynyt:
    06.10.2014
    Viestejä:
    154
    Saadut tykkäykset:
    3
    Jaha tulit jatkamaan kinastelua vaihteeksi tähän ketjuun. Käy se mulle mutta moderobotille tuskin.
    Ekaan väitteeseen, en sanonut noin vaan kurdit olivat isisiäkin pahempia. Koska pärjäsivät.
    Mitä tulee videoihin, on melkoista salaliittoilua väittää niitä väärennöksiksi. Youtube on täynnä vääriä Biden-videoita? Fox News lavastanut?
    Tietysti se ei ole mikään todiste näyttää pätkä jossa Biden itse myöntää rikoksensa. Ei sitten mikään. Mutta Trumpin kohdalla kaikki.

    Täällä liikehtivät sosialidemokraatit on aika oireellista porukkaa. Niitä samoja, jotka tilttasivat täysin kun kuulivat (virheellisesti) Trumpin puhuvan haravoinnista ja ryntäsivät protestina haravoiden ja pölynimuroiden kanssa lähimetikköihin. Suomalaisilla on tutkitusti keskimääräistä enemmän skitsofreniaakin.
     
  11. Snäckby

    Snäckby Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    12.04.2016
    Viestejä:
    1 599
    Saadut tykkäykset:
    125
    Jaahas. Joukkojen vetäminen olikin harhautus. Eivät palaa USA vaan ovat Irakin länsiosissa josta tekevät iskuja ISIS vastaan.
    Ja parasta tässä on se että Musta Pekka jäi venäläisille....
    Pinnat meni taas kerran Trumpille.
     
    Dr. Jacoby tykkää tästä.
  12. Tilt-type

    Tilt-type Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    03.07.2003
    Viestejä:
    3 131
    Saadut tykkäykset:
    192
    Kuten todettua USA:n harrastama liittolaisten hylkäys sitten kun niistä ei ole mitään hyötyä on kyllä ihan vanhaa peruskauraa. Amerikka oli tällä mittarilla erittäin suuri jo ennen Trumpia. Trump nyt vaan toimii niin räikeästi, että jopa tuohon toimintatapaan tottuneita hävettää.

    Fake news lähde: https://www.bbc.com/news/world-us-canada-38746559

    Kai nyt kaikki näkee, mistä tuossakin oli kyse? Kaverilla meni orava muuntajaan, kun sai takkiinsa. Siitä seurasi sitten tällainen kiva hiekkalaatikkofilosofia:

    kolme miinus viis = miinus kaxxxx = JYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYDZ WIN FOR DONALD J. TRUMP

    Venäjä-lausuntoja yritin googlata, mutten löytänyt. Olen niistä silti 100 % varma. Konteksti oli sellainen, että Trumpia syytettiin vehkeilystä venäläisten kanssa, jolloin hän taas tuttuun tyylinsä käänsi asian siten, että missään nimessä ei ole vehkeillyt vaan Hillary Clinton on vehkeillyt niiden kanssa ja että Venäjä halusi Clintonin presidentiksi, koska kukaan ei ole niin kova Venäjälle kuin Trump.

    Ei minulla ole halua edes yrittää tämän enempää keskustella kenenkään kanssa, jonka mielestä Trumpin käytös ei ollut lapsellista silloin heti ekoina päivinä, kun yritti väittää että hänen virkaanastujaisissaan oli enemmän väkeä kuin Obamalla. Uskon omiin silmiini, enkä ymmärrä miksi joku suostuu sulkemaan omansa.
     
  13. Dr. Jacoby

    Dr. Jacoby Uusi jäsen Blokattu

    Liittynyt:
    06.10.2014
    Viestejä:
    154
    Saadut tykkäykset:
    3
    Sulla (ja monilla muilla) on edelleen outo tapa määritellä liittolaisuus. Tuo ei ole USA:n tapa vaan peruslogiikka sotimisessa. Mietis nyt vaikka toista maailmansotaa, jossa Neuvostoliitto liittoutui Lännen kanssa. Logiikkasi mukaan Länsi sittemmin petti Neuvostoliiton kylmässä sodassa. Ja ihannoimasi (?) Hillary Clinton petti Libyan johtajan Gaddafin, mikset vaahtoa siitä? Mutta nykyään historia on out of fashion.

    LOL. Trump sai takkiinsa? Niin joo, Hillary Clintonhan on tuota valetta taas viime aikoina toistellut... Voi voi. Jos te muuten ette lue Fox Newsia lähteeksi niin miksi meidän pitäisi lukea joku BBC? Kas kun et laittanut Guardiania. Suomessahan on mitä ilmeisimmin lopetettu mediakritiikin opetus peruskoulussa, ja tulokset ovat sen mukaisia.

    Ei varmaan sitten kannata muiltakaan vaatia todisteita.

    Tota, ihan vinkiksi. Se meni oikeasti toisinpäin. Trumpilla ei ole juurikaan Venäjä-yhteyksiä yrityksistä huolimatta, mutta Clintonit on säätiöineen touhunneet sielläkin päin. Jos olisit tutustunut hänen kommunistioppi-isänsä oppeihin... Tuolla viittaan siis siihen että kaikki pitää kääntää jo ajoissa väärinpäin, niin se joka syyttää toista ensiksi omista vioista vaikuttaa syyttömältä.

    En ole mitään tuollaista sanonut. Tuosta yksityiskohdasta olen itse nähnyt ristiriitaisia raportteja. Yhdentekevää, koska media oli Obaman takana ja liki täysin Trumpia vastaan. On siis yhtä pätevä mittari suosiosta kuin kokonaisäänimäärät jenkkivaaleissa.

    Tehdään niin että viihdytään toistemme älyttömistä postauksista tilttaamatta sen suuremmin. Tulevaisuus näyttää kumpi oli enemmän oikeassa. Toistaiseksi sinä kavereinesi olette vähän heikoilla, Trumpin saavutukset presidenttinä kun ovat jo historiallista luokkaa.
     
  14. 71 dB

    71 dB Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    19.01.2005
    Viestejä:
    11 436
    Saadut tykkäykset:
    771
    Henkilö, joka kutsuu itseään virheellisesti demokraattiseksi sosialistiksi samalla kun tosiasiassa puhuu (pohjoismaisen) sosiaalidemokratian puolesta ei ole "mahtava roolimalli" kommunismille vaan yllätys yllätys sosiaalidemokratialle! Bernie Sanders ei ole esittämässä Applen ja Walmartin ottamista valtion tai työntekijöiden omistukseen, joten mikä ihmeen kommari hän muka on? Ei tuollaisesta "nössöstä", joka ehdottaa vain pohjoimaisia hyvinvointivaltion juttua ole miksikään kommariksi! Kyllä siinä pitää ehdottaa paljon rankempaa yksityisomaisuuden haltuunottoa valtiolle, jotta kommariksi voidaan nimittää. Bernie Sandersilla on ikää, mutta on ikäisekseen hyväkuntoinen ja nyt sydänoperaation jälkeen voi paremmin kuin aikaisemmin. Vaahtoaminen johtuu siitä, että jenkkilä on demokratian sijaan oligarkia jossa moni asia on todella huonolla tolalla, koska rikkain 1 % on ostanut poliitikot omien etujen ajamiseen. Rikkaimpien amerikkalaisten veroprosentti (23 %) on esimerkiksi alempi kuin tavallisten amerikkalaisten (24 %).
     
  15. 71 dB

    71 dB Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    19.01.2005
    Viestejä:
    11 436
    Saadut tykkäykset:
    771
    Olisi hyötyä, jos oikeasti vetäytyisivät, mutta kyseessä on joukkojen siirto, ei kotiutus. Nuo Pohjois-Syyrian joukot menevät Irakiin. Eli USA ei hyötynyt mitään, mutta aikaan saatiin humanitäärinen katastrofi ja ISISin vangit vapaaksi, jolla periaatteessa nollattiin vuosien terrorismin-vastainen työ alueella.

    Neoco-porukkaa löytyy paljon sekä Republikaaneista, että Demokraateista. Yhdysvallat ei halua irti sodista, vaan lisää sotia. Sotateollisuus
    tekee sillä hyvän tilin ja öljyfirmatkin hyötyvät kun lähi-idän konfliktit nostavat öljyn hintaa. Trumpille on ihan sama soditaanko vai ei. I mitään väliä. Ainoa mistä hän välittää on hän itse ja tällä feikkivetäytymisellä sai tai heitettyä lihaa kannattajilleen ja neoconit auttoivat typeryydessään häntä leimaamalla hänet sotavastaiseksi vetäytyjäksi.

    Jos vastassa on Biden niin saattaa voittaakin. Jos vastassa on Bernie Sanders, niin Trumpilla ei ole mitään jakoa. Jos vastassa on Elizabeth Warren, niin tilanne on aika 50/50.

    Mites tuo valtion päämiehien asuttaminen kovaan hintaan Trumpin omistamissa kiinteistöissä? Eikö yhtään maistu korruptiolta? Ensi kesän G7 olisi Trumpin Golf-kentillä, joten taas on presidentti kaupan...
     
  16. Tilt-type

    Tilt-type Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    03.07.2003
    Viestejä:
    3 131
    Saadut tykkäykset:
    192
    Bernien kannatus näyttää olevan nousussa. Jes!

    Bernie vs Trump, kannatan Bernietä 101-0
    Warren vs Trump, kannatan Warrenia 90-10
    Biden vs Trump, 50-50 mikäli kauppasota vielä kesken, muuten 80-20 Bidenille

    Bernie ja Warren voivat tuoda USA:n systeemiin aidon muutoksen. Muut demokraatit tuskin. Trumpin hyvä puoli on ollut, että hän on alkanut vaatia vastavuoroisuutta kiinalaisilta. Jos vastassa olisi joku hmv Biden ja kauppasota vielä kesken, niin uskoisin Trumpin pistävän kiinalaiset paljon kovemmalle ja siinä mielessä ihan sama vaikka saisikin sitten toisen kauden. Kiinalle annetaan nykyään ihan liikaa löysää... "Kehitysmaa", no ei ihan, enää.
     
  17. Snäckby

    Snäckby Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    12.04.2016
    Viestejä:
    1 599
    Saadut tykkäykset:
    125
    Minun HP Scientific RPN-logiikalla antoi seuraavat prosentit:

    - 100% nykyistä Trumpin äänestäjistä äänestää Trumppia
    - 10% demokraateista äänestää Trumpia koska talous on OK
    - 20% demokraateistä äänestää Trumpia jos Sanders on vaihtoehto
    -10% tekee samoin jos Warren on vastassa
    - 40% koko kansasta äänestää Bideniä vs. 60% Trumppia
    - 60% koko kansasta pitää Sandersia täytenä kommunistina

    HP Scientific laskin on aina oikeassa.

    Ruoka-avulla elää 30M josta voidaan hyvin leikata 10% pois ja käyttää se verojen kevennyksiin.
     
    Viimeksi muokattu: 21.10.2019
  18. Dr. Jacoby

    Dr. Jacoby Uusi jäsen Blokattu

    Liittynyt:
    06.10.2014
    Viestejä:
    154
    Saadut tykkäykset:
    3
    Se mitä sosialidemokraatit ja kommunistit eivät ymmärrä, on kansakuntien erilaisuus. Hullu vertailee minikyliä kuten pohjoismaat ja jättejä kuten Yhdysvallat toisiinsa. Hupaisaa tässä on se että niin tekevät sekä suosittu jenkkipappa että palstan demokratiaintoilijat.

    Molemmat huijaavat.

    Case Against Socialism:

    Elizabeth Warren voi pyrkiä presidentiksi valheilla päästen jopa toiselle kierrokselle, mutta hänenkin feikki yhdistelmä kapitalismia ja sosialismia ajaa karille viimeistään siinä vaiheessa kun suuri yleisö näkee millaisen kahjon sosialistit valitsivat edustamaan Amerikkaa.

    Miettikää nyt. Yhdessäkään jättivaltiossa pohjoismainen hyvinvointivaltio ei ole vielä toiminut. Ei edes lähelle. Päätelkää syyt itse.
     
  19. Dr. Jacoby

    Dr. Jacoby Uusi jäsen Blokattu

    Liittynyt:
    06.10.2014
    Viestejä:
    154
    Saadut tykkäykset:
    3
    "Non-profit." Mutta tuo ei kateellisille kelpaa. Trump saa jälleen yhden imagovoiton joka tapauksessa. Enkä ymmärrä ollenkaan mitä tarkoitat presidentin kauppaamisella. Googlaapas edes hetki lisätietoja miten Clintonit ja Obamat ökyrikastuivat presidenttiydellään. Trumpin ei tarvitse.
     
    Snäckby tykkää tästä.
  20. Recce

    Recce Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    29.03.2004
    Viestejä:
    2 968
    Saadut tykkäykset:
    244
    Trumpleri perunut G7 kokouksen hänen golf-resortillaan koska sai tyrmäyksen Republikaani-puolueelta.