Vanhempi kotiteatteri vahvistin musiikin kuunteluun ja elokuviin.

Keskustelu osiossa 'Vahvistimet' , aloittajana A.K.I, 16.09.2019.

  1. A.K.I

    A.K.I Uusi jäsen

    Liittynyt:
    15.09.2019
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Terve oisin kysyny viisammilta neuvoa.Kun miulla on tällä hetkellä pioneerin VSX-D510 vahvistin ja B&W 685 S2 kaiuttimet ja joku 15v vanha audio pron aktiivisubi boostaamaan tarvittaessa elokuvia.Tuntuu jotenkin että tolla vahvarilla ei vaan saa kaikkea potentiaalia kaiuttimista ulos.Aattelin et oisko esim käytetystä pioneer VSX-915 mallista enemmi äänenlaadullisesti hyötyä kuin tosta vanhasta.Käyttö tällä hetkellä musiikin kuuntelu ja elokuvat.Vahvistin on kiinni optisella telkkariin siitä sit spotify ja netflix yms.Aattelin kyllä et tällä hetkellä riittää tuo 2.0 tai 2.1 ääni mut joskus ois kiva kyl tuo 5.1 rakennella (tosin ahdas olohuone hankaloittaa sitä ideaa).Lopuksi aattelin vielä kysyä että saako tollasesta vanhasta vahvarista 5.1 äänen ulos optisella kaapelilla tai edes muutenkaan kun nuo ääniteknolokiat on vähä menny eteenpäin noista ajoista.
     
  2. Mikkeli13

    Mikkeli13 Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.06.2008
    Viestejä:
    592
    Saadut tykkäykset:
    97
    Ainakaan ääniformaattien muodossa tuo Pioneer VSX-915 ei toisi parannusta, samaa Dolby Digital/DTS ääntä tuo sinun nykyinenkin vahvistin jo tukee. Parempi hommata suosiolla tuoreempi AV-vahvistin HDMI-liitännöillä ja DTS-HD Master Audio/Dolby TrueHD äänten tuella, näitä saa käytettynä järkevään hintaan.

    Katsotko elokuvia pelkästään Netflixin kautta vai löytyykö esim Blu-Ray soitin?
     
  3. A.K.I

    A.K.I Uusi jäsen

    Liittynyt:
    15.09.2019
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Löytyy xbox one s ja erillinen bd-soitin mutta nykyää melkee kaikki tulee katottua telkkarin omista apeista.Oon joo miettiny uudempaakin vahvarii. tollasen vanhemman sais vaa aika hyvää hintaa.parantaaks nuo uudemmat ääni tekniikat myös 2 kanava kuunteluu.lähinnä aattelin että paraneeko äänenlaatu ton 9 sarjalaisen kanssa kuin merkittävästi vs 5-sarja.