NHL

Keskustelu osiossa 'Urheilu' , aloittajana Professional, 03.10.2013.

  1. nepa

    nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

    Liittynyt:
    17.10.2001
    Viestejä:
    9 181
    Saadut tykkäykset:
    1 325
  2. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    Puljujärvi on pyytänyt siirtoa ja ilmoittanut ettei pelit Edmontonissa enää jatku. Jos siirtoa ei tule niin siirtyy Eurooppaan ensi kaudeksi (Pulju on rajoitettu vapaa agentti tällä hetkellä eli ei voi tehdä sopimusta toisen NHL-joukkueen kanssa).

    Seuranvaihto on varmasti askel oikeaan suuntaan, mutta vaatii muutakin, jotta Puljujärven ura saadaan nousuun. Hänelle annettiin liian helposti paikka NHL-miehistöstä ja kehittäminen jäi puolitiehen. Nyt vaadittaisiin, että joku joukkue ottaisi projektikseen kehittää Puljujärveä ja saada se potentiaali irti. Pitäisi tehdä samalla tavalla kuin Olli Jokiselle, joka varattiin aikanaan kolmantena, mutta jota kohdeltiin huonosti kunnes Floridaan päästessään valmentaja otti tehtäväkseen henkilökohtaisesti muovata Jokisesta NHL-pelaaja ja puristaa potentiaali irti. Jesseä pitäisi nyt kädestä pitäen ohjeistaa ja neuvoa, miten NHL:ssä pelataan. Pitää rohkaista ja laittaa hänet oppimaan virheistään ilman, että laitetaan vaan aina istumaan penkin päähän tai lähetetään AHL:ään, kun ei kulje.

    En tiedä, mikä joukkue Jesselle olisi paras. Lähtökohtaisesti jokin jengi, jossa on paljon suomalaisia. Carolina olisi mahdollisesti hyvä kohde, Aho ja Teräväinen voisivat opastaa Jesseä. Mahdollinen vastine Puljujärvestä on myös mysteeri, korkeaa varausta ei haluaisi antaa ilmaiseksi pois, mutta liikaa ei voi pyytää. Menisi mielestäni parhaiten jonkun toisen pelaajan kyljessä kuin yksinään, mutta saas nähdä. Eurooppaan mahdollisesti palatessaan sanoisin Kärppien olevan hyvä osoite nuorelle miehelle.
     
  3. TheRealThing

    TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

    Liittynyt:
    03.05.2004
    Viestejä:
    4 975
    Saadut tykkäykset:
    894
    Taitaa todellisuudessa olla toisin päin, eli ettei Edmontonin puolesta enää jatku. Sääli, mutta kyllä kaiken rehellisyyden nimissä kolmessa vuodessa oli näytönpaikkoja tarjolla, aina maailman parhaan sentterin rinnalla pelaamiseen asti.

    Kokoa on, taitoa on, puuttuuko kuitenkin nopeutta ja kovuutta tuolle tasolle?
    Kyllä te oululaiset jaksatte. :D Heikossa nyky-SM-liigassa pelaava Kärpät olisi NHL-uran varma hautausmaa. Tässä vaiheessa parempi osoite olisi KHL, missä onnistuessa voisi olla vielä pieni sauma NHL-kutsuun.

    Näin jälkikäteen voi varmaan sanoa, ettei olisi kannattanut lähteä vielä silloin, olisi pitänyt kasvaa ja kehittyä vuosi-pari Euroopassa lisää. Myös henkisesti, kun kaikesta välittyy että äiteen lihapullia ja "oolua" on ikävä.

    Olen toisaalta erittäin mielelläni myös väärässä, eli aidosti toivoisin hyvää ja eteenpäin vievää ratkaisua Puljulle.
     
  4. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    https://www.sportsnet.ca/hockey/nhl/jesse-puljujarvi-tells-oilers-trade-ill-play-europe/

    Tämän mukaan siis agentti on ilmoittanut, ettei Puljujärvi aio allekirjoittaa sopimusta Edmontonin kanssa, joten sanoisin että tämä on sataprosenttisesti Puljun ja hänen agenttinsa päätös. Tuskin Edmontonilla on mitään intressejä treidata potentiaalia omaavaa nuorta pelaajaa minnekään. Jatkosopimus tuskin paljoa maksaa ja Edmontonilla on etu neuvotteluissa. Puljujärvi ei varsinaisesti ole kenenkään muun pelaajan tiellä rosterissa, koska joukkueelta ei ihan hirveästi potentiaalisia kavereita löydy kärkinimien takaa.

    En ole Oulusta enkä fanita Kärppiä. Olin iloinen, että hävisivät finaaleissa. Liigan pelityyli on lähempänä NHL:ää kuin KHL:n, jossa pelataan lentokenttäkaukaloissa Oulussa olisi kotoisaa ja voisi keskittyä vain lätkään ilman, että tarvitsee murehtia kaukalon ulkopuolisia asioita kuten kieltä ja vierasta kulttuuria. Isolla vastuulla pelaaminen Liigassa toisi itseluottamusta takaisin ja antaisi mahdollisuuden keskittyä vain itsensä kehittämiseen jääkiekon saralla. Liiga on heikompi kuin joskus 90-luvulla, mutta niin vain Suomessa on kehitetty useita nykyään sekä tulevaisuudessa NHL:ssä pelaavia pelaajia ja ulkomailtakin hakeudutaan Liigaan matkalla NHL:ään.

    KHL-joukkueista Novgorodin Torpedo omistaa Puljujärven oikeudet eli jos haluaa Jokereihin niin oikeudet pitäisi jälleen treidata, jotta pääsee mielekkääseen joukkueeseen. En usko, että Jesseltä sujuu venäjä sen paremmin kuin englanti, joten tuskin Novgorod olisi kovin hyvä paikka. He kyllä haluaisivat Puljujärven https://www.iltalehti.fi/khl/a/1f88214f-c38c-4d55-b669-267d1356bb63

    Voi hyvinkin olla, että Liigaan palaaminen ei auttaisi, mutta ei KHL ole sen kummempi NHL-pelaajien hautomo. Joka vuosi KHL:stä niin kuin muistakin liigoista menee pelaajia NHL:ää ja suurin osa palaa sinne mistä on lähtenytkin yhden kauden jälkeen. Liigan ja KHL:n ulkopuolelta Sveitsi voisi olla ihan hyvä osoite ja jos ruotsi taipuu niin miksei vaikka länsinaapuri.
     
  5. Tilt-type

    Tilt-type Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    03.07.2003
    Viestejä:
    3 131
    Saadut tykkäykset:
    192
    Mielestäni Jokerit olisi Puljulle paras osoite ensi kaudeksi. Laadukas suomalainen (joskin venäläisten rahoittama) organisaatio, jossa ymmärretään hyvin Puljun tilanne. Ehkä hieman joukkueenkin kustannuksella oltaisiin valmiita nostamaan poikaa ylöspäin "kansallinen etu mielessä", jos tarpeen. Vaikkei alussa tulisi tulosta niin annettaisiin mahdollisuuksia ja toivottaisiin, että kyllä se siitä lähtee kun saa itseluottamuksensa takaisin. Jokerit olisi muutenkin Puljulle mielestäni paras paikka, mutta lisäbonus on se, että Lauri Marjamäki on nykyään Jokerien koutsina ja hänellä on yhteistä historiaa Puljun kanssa Kärpistä. Tämäkin varmaan auttaisi tekemään Puljun olon mukavaksi.

    Ehkä olen naiivi, mutta uskon siis Puljun ongelmien taustalla olevan merkittävältä osalta se, että luuserin leima roikkuu niskassa. Jos itseluottamus on mennyt, niin se voi näkyä mielettömästi siinä miten peli kulkee. Lähestyn asiaa siitä kulmasta, että mies on kuitenkin NHL:n nelosvaraus, joten potentiaalia on miltei pakko olla edelleenkin siihen, että vakiinnuttaa paikkansa NHL:ssäkin vähintään pitkän uran tekevänä kolmosketjun pelaajana. Tuokin olisi muutaman vuoden takaisiin odotuksiin nähden aikamoinen pettymys numerolla 4. varatulta pelaajalta, mutta varmaan kelpaisi Puljulle nykytilanteessa. Potentiaalia kun on, niin toki voi myös puhjeta kunnolla kukkaan ja nousta vaikka 1. ketjun pelaajaksi...
     
    Viimeksi muokattu: 20.06.2019
  6. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    Jokereihin siirtymisessä olisi kieltämättä tuo hyvä puoli, että Jesse pääsisi Marjamäen valmennettavaksi. Veikkasiin, että hän tuntee Puljujärven valmentajista parhaiten. Ongelma edelleen on, ettei Jokerit omista hänen oikeuksiaan. Kazan yritti jo pari vuotta sitten hankkia Puljujärven oikeudet Novgorodilta, mutta hinta oli niin korkea, että kaupat jäivät tekemättä. Minkäköhänlainen hinta on nyt, jos selviää, että Pulju tulisi Eurooppaan? Veikkaisin, että vielä korkeampi. En usko, että Jokerit tekisivät mitään palveluksia Suomen jääkiekolle, hankkivat Puljujärven, jos näkevät että se on kannattavaa ja peluuttavat sitten joukkueen edun mukaisesti.

    Mielestäni KHL ei ole liigana sellainen, jonne kannattaa mennä kehittymään. Pelityyli on erilainen kuin NHL:ssä ja Jessen yksi ongelma on juuri, ettei ole ottanut NHL:n pelityyliä haltuun, sitä ei KHL:ssä opita. Liiga ei olisi mitenkään täydellinen paikka, mutta astetta NHL:ää lähempänä. KHL-pelaajien yksilötaito on varmasti Liigan pelaajia keskimääräisesti parempi, mutta KHL on enemmän sellainen liigaa, jonne NHL-pelaajat menevät eikä sellainen, mistä heitä tulee. Venäläisiä lukuunottamatta minun on vaikea keksiä NHL-pelaajia, jotka olisivat tulleet KHL:stä. Selasin viime kauden NHL:n top 200 parasta pistemiestä ja venäläisiä lukuunottamatta en tunnistanut ketään muuta pelaajaa, joka olisi käynyt kehittymässä KHL:ssä. Jos tulee mieleen jotain nimiä, jotka olisin missannut niin saa korjata. En laskenut sitä, että jotkut ovat käyneet KHL:ssä pelaamassa työsulkukaudella.

    Suomalaisittain, kun miettii KHL:stä NHL:ään menneitä niin menestyksekkäimpiä ovat Jori Lehterä ja Leo Komarov. Lehterä teki 44 pistettä ensimmäisellä NHL-kaudellaan (ikä 27v.) ja sen jälkeen alkoi alamäki, ja Jorin ura jatkuu ensi kaudella KHL:ssä. Komarov on tehnyt parhaimmillaan 36 pistettä, joskin rooliin nähden se on hyvin, ura jatkuu NHL:ssä vielä muutaman vuoden. Mikko Koskinen otti viime kaudella Edmontonin ykkösmaalivahdin paikan pelattuaan useamman kauden KHL:ssä, mutta pelipaikkana maalivahti on aika erilainen kuin hyökkääjä tai puolustaja, ja Koskinen lisäksi NHL:stä löytyy muutamia entisiä KHL-maalivahteja. Kiinnostavinta suomalaisittain lienee Eeli Tolvasen ja Kristian Vesalaisen tulevaisuus, ensinnä mainittu teki kovaa tulosta KHL:ssä, mutta siirtymä NHL.ään ei ole vielä onnistunut. Vesalaisen osalta on liian aikaista sanoa mitään, koska ei ole saanut vielä KHL-visiitin jälkeen kunnon mahdollisuutta päästä Winnipegin joukkueeseen, joskin ensi kaudella pitäisi olla siihen hyvä mahdollisuus. KHL ei tällä hetkellä näyttäydy suomalaisten näkökulmasta paikkana, josta lähdetään NHL:ään.

    Oikeasti paras paikka Puljulle olisi varmaan AHL, jossa voisi koota itseluottamuksensa ja totutella rauhassa pohjoisamerikkalaiseen pelityyliin. Pulju on tällä hetkellä vaikea kaupattava, koska hänen arvonsa on juuri nyt matalalla, vaikka potentiaalia saattaakin olla. Edmontonin GM Holland ilmoitti, että neuvottelee jatkosta Jessen agentin kanssa ja ei aio tehdä hänelle yhtään palveluksia treiditoiveiden osalta eli ilmaiseksi tuskin lähtee mihinkään. Fiksuinta voisi olla Jessen nyt ottaa joku yhden kauden, kaksisuuntainen diili ja kokeilla vielä Edmontonissa, kun siellä on johto taas vaihtunut ja Holland on edeltäjäänsä parempi nuorten pelaajien kanssa. Ei siirto toiseen joukkueeseen takaisi pelipaikkaa NHL-joukkueen kokoonpanossa varmastikaan. Oli tyhmää mennä vaatimaan treidiä tässä vaiheessa.
     
  7. TheRealThing

    TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

    Liittynyt:
    03.05.2004
    Viestejä:
    4 975
    Saadut tykkäykset:
    894
    Niinhän siinä sitten kävi, kuten oolulaaset toivoitte. Pulju Kärppiin eli totaalinen epäonnistuminen agentilta neuvotteluissa. Piti agentin lähteä leikkimään kovaa peliä ja jäi tyhjä käteen.

    "Edmonton Oilersin organisaatiota kolme viime kautta edustanut Jesse Puljujärvi ja Oulun Kärpät ovat solmineet yksivuotisen sopimuksen.

    Sopimukseen sisältyy optio, jonka mukaan Puljujärvellä on 1. joulukuuta saakka oikeus siirtyä NHL:ään."

    https://www.iltalehti.fi/nhl/a/5d71e8a9-3f56-4a48-8c4f-7db7f8878584

    Se oli sitten siinä, Puljun änäririmpuilu.
     
  8. nepa

    nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

    Liittynyt:
    17.10.2001
    Viestejä:
    9 181
    Saadut tykkäykset:
    1 325
    Vaan eipä tuo Puljun oma yrittäminenkään - ainakaan median mukaan - ole ollut kovin hyvää. Jos kaveri on jo vuosia pelannut änärissä eikä englanniksi osaa kuin pitsaa tilata, niin voi katsoa peiliin ja pitkään. Huhujen mukaan joukkuekaveritkaan eivät ole halunneet pelata samassa ketjussa kommunikaatio-ongelmien vuoksi.
    Samassa ajassa Suomessa pelaavat jenkit oppivat enemmän Suomea.
    Toki manageri ja valmentajakin on tehnyt typeriä päätöksiä, kun ei ole peluuttanut Puljua tarpeeksi farmissa, mutta kun ei Puljun minkäänlaisesta harjoittelustakaan ole kuulunut juttuja, niin mitä se kaveri on siellä tehnyt? Heilutellut kieltänsä..?

    Eihän Pulun änäriura vielä ole välttämättä ohi. Mutta englanti ja motivaatio harjoitteluun (sekä kielen että fyysinen) pitäisi saada kyllä kuntoon.
     
  9. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    En ottaisi noita kaikkia median juttuja hirveän tosissaan, olen noita samoja juttuja lukenut ja osalle ei ole oikein mitään lähteitä niin mietin monen kohdalla, että mistä moiseen lopputulokseen on päädytty. Huhujen puuttuminen Puljun harjoittelusta tuskin tarkoittaa sitä ettei hän ole harjoitellut. Koblizek kertoi tullessaan Kärppiin pari vuotta sitten Puljujärven olevan kovimpia harjoittelijoita, kenet on ikinä tavannut, en tiedä, miksi tuo asia olisi muuttunut. Lisäksi tuo Mikko Koskisen haastattelusta otettu pizzan tilaus -juttu kuulosti enemmänkin läpältä, ei ole Koskisen asia vastata kaverin kielitaidosta. Tämä kieli juttu on muutenkin ylikorostettu NHL:ssä pelaamisen osalta, nytkin siellä painaa Malkinia ja Panaria, ketkä ei englantia juuri osaa ja hyvin silti pärjäävät.

    Tuleepa lisäseurattavaa alkavaan Liiga-kauteen. Nyt olisi hyvä tilaisuus saada se menetetty itseluottamus takaisin ja sitten mahdollisesti myöhemmin tällä tai ensi kaudella takaisin rapakon taakse yrittämään, toivottavasti toisessa seurassa. Kyseessä on kumminkin edelleen 21v. kaveri eli vielä on varaa kehittyä. Tietenkin, jos homma ei lähde Liigassa sujumaan niin voi olla paha paikka, Suomen media ja ympäristö eivät varmasti ole Kanadaa armeliaampia.

    En ymmärrä, miksi agentti alkoi tässä vaiheessa vaatimaan treidiä, kun Puljujärven arvo on matalimmillaan. Alla huono kausi, joka päättyi loukkaantumiseen ja muutenkin huono startti NHL:ssä ovat syöneet pelaajan vaihtoarvoa, jolloin ei ole mitään järkeä Edmontonin häntä kaupata. Näyttäisivät tyhmiltä, jos kauppaisivat pois puoli-ilmaiseksi ja Puljusta tulisi pätevä pelaaja toisessa organisaatiossa. Pelaajan toiveesta tapahtuvat treidit eivät myöskään toteudu ihan kädenkäänteessä. Drouinkin joutui odottamaan puolitoista vuotta ennen kuin siirtopyyntöön vastattiin ja hän oli siinä vaiheessa esittänyt enemmän kuin Puljujärvi. Jesseä ja Edmontonia kritisoidaan paljon, mutta agentit ynnämuut ansaitsevat kyllä osan kritiikistään, koska on sen verta omituista menoa kulisseissa.
     
    nepa ja Tilt-type tykkäävät tästä.
  10. Hippo

    Hippo Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    28.07.2004
    Viestejä:
    2 327
    Saadut tykkäykset:
    282
    Ei kai kukaan agentti vaadi treidiä ilman asiakkaan (=pelaajan) tahtoa tai suostumusta. Vai onko sitten ylipuhunut asiakkaansa? Emme voi tietää ja vastuu omasta urasta on aina viime kädessä pelaajalla.
     
  11. TheRealThing

    TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

    Liittynyt:
    03.05.2004
    Viestejä:
    4 975
    Saadut tykkäykset:
    894
    Kauniistihan sitä on sanottu, että kyseessä on luonnonlapsi, mutta muillakin termeillä voisi kuvailla.

    Olen joskus ennenkin kirjoittanut, että kaveri on ihan kuin 70-luvun eväillä liikkeellä. Ei se vaan riitä enää.

    Onhan se nyt poikkeuksellisen kummallista, ettei Suomen koululaitoksen läpäisseelle tartu englanti kolmessa vuodessa natiivissa ympäristössä. Varmaan 90 % puhuisi tuon jäljiltä täysin fluenttia englantia. "Hokienglanti" vielä äärimmäisen yksinkertaistettua. On vaikea päästä porukkaan ja kotiutua, jos ei kieltä saa haltuun.

    Joskus verrattu päällikkö Jokisen änäriuran alkuvaiheisiin, mutta kyllä siinä taisi olla erona se, että OJ otti lusikan käteen ja teki ihan hemmetisti töitä ansaitakseen paikkansa. Maailmakin oli vielä ihan eri 20 vuotta sitten. Ei ollut äippä Skype-puhelun päässä.

    Puljulla on vielä melkein kaikki avaimet käsissään, mutta nyt kyllä pitäisi takoa aivan poikkeuksellista jälkeä liigassa. Änäriin on joka vuosi tyrkyllä uutta nuorta lupausta ja edelliset unohtuu nopeasti.

    Kaikesta huolimatta toivon edelleen, että Pulju syttyy supertähteyteen ja varmasti vuosi liigassa tekee hyvää itsetunnolle ja kehittymiselle pelaajana.
     
    nepa tykkää tästä.
  12. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    Näinhän se varmaan on. Luulisi, että olisi vaan Puljulla ja porukoilla parempi pelisilmä, että milloin sitä siirtoa kannattaa vaatia. Onko siellä Edmontonissa niin kurjaa ettei esimerkiksi vaikka yhtä kautta pystyisi vielä olemaan? Tulee jotenkin fiilis, että Jesse on siellä koulukiusattuna ja haluaa vain pois. Toivottavasti Puljujärven seikkailuista tulee joskus joku kirja niin saa hänen näkökulmansa, mitä kulisseissa tapahtui.

    Ainakin Puljujärvi sai hyvän alun CHL:ssä, ensimmäisessä pelissä 1+1 ja tänään seuraava peli.
     
  13. Poistettu tili 10873

    Poistettu tili 10873 Guest Guest

    Päällikön ura NHL:ssä jäi kokonaan seuraamatta, mutta mitä ennen lähtöään Suomessa näin, niin ovat Puljun kanssa luonteeltaan jokseenkin toistensa vastakohtia.
    Tänään subilla kello 18.55
     
  14. tootsi

    tootsi Runkku Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.11.2005
    Viestejä:
    3 208
    Saadut tykkäykset:
    46
    Puljujärvi & co näkivät asian samalla tavalla. :D Toki hieman myöhemmin mitä tuossa veikkasin.
     
  15. TheRealThing

    TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

    Liittynyt:
    03.05.2004
    Viestejä:
    4 975
    Saadut tykkäykset:
    894
    Nuo Kärppien CHL-paidathan on jopa siedettävät liigassa käytettyjen oksennuksien (pikkuseuramainen, totaalisen tyylitajuton tilkkutäkki kirjavia mainoksia) sijaan. Kärpät voisi kyllä kansallisena isolla rahalla mälläävänä suurseurana vähän tsempata liigan osalta. (Tämä kritiikki koskee montaa muutakin seuraa. Ihannehan olisi puhdas peliasu, kuten NHL ja KHL.)
     
  16. Poistettu tili 10873

    Poistettu tili 10873 Guest Guest

    Vauhdikasta kaartelua ympäri kenttää, hyvä suoranopeus ja takakarvaus. Muutenkin kaikki ennallaan. En jaksa edes alkaa muuten haukkuun, mutta paska peli- ja luisteluasento linkussa jalat suorana pitäisi korjata.
    Eikö kukaan ole ehdottanut taitoluisteluvalmennusta vai eikö poika suostu menemään naisten lajiin. No siellähän hakee peli-iloa ja itsevarmuutta.
     
  17. Poistettu tili 10873

    Poistettu tili 10873 Guest Guest

    Luin tuon jo joskus aikaisemmin, ei kuitenkaan todista muuta kuin että käyttää paljon aikaa ja vaivaa harjoitteluun. Jotain Pulju tekee, mutta mitä? Ei ainakaan sitä mitä pitäisi. Ilmeisesti sitä mitä on tehnyt ennenkin ja mikä sujuu kivasti, saa pysyä omalla mukavuusalueellaan eikä kukaan komentele.

    Tänään taisi vetää yhden lämmin, en muista ihan tarkasti ja 3-4 tuhnua rannevetoa. Miksi tuhnuja? No siitä linkusta ei saa kovaa vetoa, lähtee pelkillä käsivoimilla kun ei saa vartalokiertoa mukaan.

    Musta on kurjaa haukkua Pulju, varsinkin kun kannatin erityisesti häntä jo syksyllä -16. On niin surullista seurata millainen lähjakkuus on tuhlannut jo kolme vuotta NHL:ssä, ja neljäs on menossa.
    Parannusta ei ole näköpiirissä koska hän tuskin aikuistuu lähiaikoina ja harjoittelussa ei selvästikään paranneta heikkouksia.

    Lopuksi posia. Takakarvaus oli mulle uutta, NHL:ssä hän lopetti luistelun hyvissä ajoin ennen kuin pääsi lähietäisyydelle vastustajan kanssa. Siellä kyllä vastustajat menevät lujempaa.
     
  18. vps358

    vps358 Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    11.02.2005
    Viestejä:
    4 725
    Saadut tykkäykset:
    479
    (tampereeksi)
    Hate veti rännistä hirveen lämärin ja lätkä meni molarin länkien välistä suoraan rysään!

    T: Vesku
     
  19. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    Laitoin tuon linkin todisteena siitä, että Pulju on kolmannen osapuolen mukaan kova harjoittelemaan vastauksena viestiin, jossa epäiltiin Puljun harjoittelumotivaatiota. Linkki oli vastaus tuohon asiaan eikä siihen mistä sinä puhut. Nämä sinun spekulaatiot harjoittelusta taitavat olla pelkkää mutuilua vai tiedätkö tarkemmin, mitä hän siellä harjoittelussa tekee?
     
  20. Poistettu tili 10873

    Poistettu tili 10873 Guest Guest

    Olihan se ihan selvää mihin vastasit, ei mitään epäselvää. Kyllä minäkin harjoittelusta mielestäni kirjoitin, enkä yhtään epäillyt etteikö hän ole kova harjoittelemaan.

    En nyt oikein ymmärrä mikä sua alkoi kaihertaa. Sekö, että epäilin hänen harjoittelunsa laatua, josta en tiedä yhtään mitään? Mun spekulaatio harjoittelusta on todellakin pelkkää mutuilua. Mun epäilyni harjoittelun laadusta taas perustuu siihen, miten olen nähnyt hänen pelaavan, sekä omaan kokemukseeni ja ymmärrykseeni jääkiekosta.

    En ymmärrä yhtään kirjoituksesi syytä, mutta yritän tässä vastata siihen.
     
    Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 02.09.2019