Spider-Man: Far From Home (2019) (Jon Watts/Tom Holland,Samuel L. Jackson,Jake Gyllenhaal,Zendaya)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Plisukainen, 16.01.2019.

  1. Plisukainen

    Plisukainen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    26.01.2005
    Viestejä:
    1 971
    Saadut tykkäykset:
    169
    Uutta hämistä jälleen pukkaa, tällä kertaa ensi-ilta heinäkuussa. Mysterio, Nick Fury ja elementaaleita menossa mukana, mahdollisesti Hydromies.

     
  2. vintsukka

    vintsukka Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    25.03.2004
    Viestejä:
    1 559
    Saadut tykkäykset:
    177
    Traileri sisälsi vinkkejä leffan pahiksista:
    Traileriin on piilotetti viittaukset kolmeen Amazing Spider-Manin numeroon, jotka olivat sattumalta Hydro-Manin, Sandmanin ja Molten Manin ensiesiintymiset.

    https://screenrant.com/spiderman-far-home-elemental-villains-sandman-hydroman-moltenman/

    Kovasti ovat vaan eri näköisiä kuin sarjiksissa trailerin perusteella.
     
  3. opelman

    opelman Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.10.2007
    Viestejä:
    1 644
    Saadut tykkäykset:
    63
    Spidermanhan kuoli.
     
  4. vintsukka

    vintsukka Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    25.03.2004
    Viestejä:
    1 559
    Saadut tykkäykset:
    177
    Sarjakuvissa (ja sarjakuvaelokuvissa) yksikään kuolema ei ole lopullinen.
     
  5. Hippo

    Hippo Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    28.07.2004
    Viestejä:
    2 327
    Saadut tykkäykset:
    282
    Siinä vaiheessa kun Hämis rupesi lentelemään ja CGI monsterit hyppäsivät kehään niin kiinnostus lopahti.
     
  6. Miku-91

    Miku-91 Käyttäjä

    Liittynyt:
    27.01.2010
    Viestejä:
    453
    Saadut tykkäykset:
    113
    Uusi traileri:



    Traileri sisältää spoilereita Endgamesta, mistä tosin varoitetaan ennen trailerin alkua. Ihan hyvältähän tämä näyttää. Kuten olen aiemminkin sanonut, niin itsellä löytyy luottoa Marveliin sen verran että olen kiinnostunut mistä tahansa uudesta MCU-leffasta.

    Hienoa myös että tässä on Mysterio mukana, näyttää ainakin trailerin perusteella juuri siltä miltä live action Mysterion haluaisi näyttävän.
     
    htavilap tykkää tästä.
  7. Plisukainen

    Plisukainen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    26.01.2005
    Viestejä:
    1 971
    Saadut tykkäykset:
    169
    Elokuva on suunnattu aiempaa nuoremmalle yleisölle, eikä siinä mitään, ihan kelvollinen Phase 3 -päätös tämä on. Vähän pienimuotoisempaa kuin aiemmissa, mutta vastapainoksi näyttelijät pääsevät enemmän esille. Nuorten välistä kemiaa riittää. Nykyajan uutistarjontaan viitataan viiltävästi. Mysterio on hyvä lisäys MCU-kaartiin ja sisältää leffa muutaman ihan kivan käänteen. Tom Holland on kyllä Spider-Maneista paras imo. Lopputekstien jälkeinen kohtaus tällä kertaa PITÄÄ katsoa, parhaita pitkään aikaan. Katsottu 2D-versio. Lempeän keveä ja viihdyttävä kesäelokuva.

    3,5/5
     
  8. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 524
    Saadut tykkäykset:
    87
    Tämä oli kyllä hieno ja 4/5 uskallan helposti pistää. Oli paljon sitä kepeyttä, mutta sitten muutakin, mikä tuntui kaikkeen kivaan tottuneesta sitä ikävämmältä. Oikein toimiva sekoitus minulle ja ei minkään kuluneen kaavan mukaan menemistä, hyvä hyvä.

    Perse, kun jäi näkemättä tuo ihan viimeinen kohtaus, mikä liekään. Reiska toki ilman muuta hankintaan, katson sitten.
     
  9. Wile E Coyote

    Wile E Coyote Suurmufti Tukijoukot

    Liittynyt:
    16.11.2004
    Viestejä:
    2 346
    Saadut tykkäykset:
    8
    Sitä minä en vaan ymmärrä että jos oli jo selvää että homma on "illuusiota" , niin eikö muka Starkin aluksesta löytynyt pukua jonka "silmät" olisi toimineet jotenkin muuten kun optisesti- kun kerran sai sen kustomoitua itse. Ois "himppasen" helpottanut hämiksen taistelua.
     
  10. marlan

    marlan Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    10.06.2004
    Viestejä:
    2 377
    Saadut tykkäykset:
    224
    Kun mustan perjantain välttämättömyystarvikkeet alkoivat vihdoin saapua kotikatsomoon, ensimmäiseksi koneistoon valikoitui Spider-Man: Far from Home 3D. Teatterikierroksella se jäi näkemättä. Kyseessä on viihdyttävä ja kohtalaisen onnistunut jatko Tom Hollandin edelliselle näytökselle Spider-Man: Homecoming, jossa tarinaan tuotiin teinirealismia ja duunarikansan pettymystä.

    Spider-Man: Far from Home sijoittuu Eurooppaan, joka on amerikkalaisesta näkökulmasta eksoottinen ja etäinen paikka. Hämähäkkimies joutuu kauaksi kotikonnuiltaan New Yorkista, ja Holland on kuin kuka tahansa teini ensimmäisellä Euroopan-retkellään. Elokuvan vahvuutena on luonteva pääkolmikko Peter Parker (Tom Holland), MJ (Zendaya) ja Ned Leeds (Jacob Batalon). Jake Gyllenhaal (jota on melkeinpä odotettu Marvel-tarinoihin) on tasaisen hyvä kaksinaamaisena Mysteriona ja May-täti (Marisa Tomei) varsin hehkeä.

    Juonessa on tiettyä ajankohtaisuutta, koska painopiste on
    suurisuuntaisissa illuusioissa, joilla petkutetaan koko maailmaa. Mysterio / Quentin Beck paljastuu tavalliseksi kuolevaiseksi, Starkin alaiseksi, huijariksi (confidence artist). Elokuva ei kuitenkaan heittäydy opettavaiseksi vaan J. Jonah Jamesonin (J. K. Simmons) annetaan paasata ja Beckin todeta: ”People... need to believe. And nowadays, they’ll believe anything.”

    Lopputekstit kannattaa katsoa kokonaan. Päättökohtauksissa vedetään matto jalkojen alta melkeinpä hävyttömästi. Mihin tämä enää voi johtaa? Is this the end of Spider-Man?

    Pääkuvaukset on tehty 2D:nä, mutta runsaat erikoistehosteet lienee suunniteltu alusta pitäen 3D:nä. Kuva on tarkka ja tilavaikutelmat luontevia, joskin eniten hyödynnetään syvyyttä eikä tavaraa juuri heitellä naamalle. Toimintakohtaukset pysyvät kasassa ja näyttävät hyvältä.

    Spider-Man: Far from Home yhdistää eskapistista seikkailua, teiniromansseja ja sukkelaa sanailua viihdyttäväksi kokonaisuudeksi. Homecoming oli ehkä rahtusen verran parempi, mutta kyllä tätäkin huvikseen katsoo.

    3½/5

    Pohjoismaisessa 3D-blu-rayssa (BD-50) on hyvä kuvanlaatu, mutta ääniraita on vain 5.1-kanavainen, toisin kuin 2D-versiossa (7.1); ilmeisesti Dolby Atmos on tarjona ainoastaan UHD:ssä. Pohjoismaissakin on julkaistu ”Limited Edition” (2D-blu-ray), jossa lisälevy. Muutama kuvanäyte 3D-version MPG-virrasta:

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
    Viimeksi muokattu: 09.12.2019
  11. KILLPATRICK

    KILLPATRICK Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    28.01.2010
    Viestejä:
    6 446
    Saadut tykkäykset:
    1 214
    Minun mielestä tämä oli korkeintaan keskinkertainen.
    Ensimmäiset puolituntia oli niin vaivaannuttavaa teini paskaa kuin vain voi olla.
    Ihan kuin näyttelijät olisivat karanneet jostain 80-luvun surkeasta komediasta. Kaikki realismi oli heitetty romukoppaan, jos sellaisesta voi puhua Marvel leffassa. Meinasin lopettaa katsomisen kesken, mutta sitten lopulta päästiin asiaan ja selvisi miksi Gyllenhaal oli lopulta suostunut supersankari elokuvaan. Kuitenkin jäi paha maku suuhun. Pilasivat Nick Furynkin.

    Tämä olisi sopinut paremmin tuohon piirretty maailmaan, jos kerran huonoa teini komediaa halusivat. Oli tuossa kaikki ainekset, jos vaan ohjaaja olisi sanonut, että näytellään kuin tämä voisi tapahtua oikeasti eikä kuin jossain B-luokan Ferris Bueller leffassa.
     
    100mo tykkää tästä.
  12. vps358

    vps358 Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    11.02.2005
    Viestejä:
    4 726
    Saadut tykkäykset:
    479
    Katsottu Netflixistä.
    Ei genren parhaimpia, mutta lopuksi päästään mässäilemään tehosteilla.
    3/5

    T: Vesku