Chernobyl (HBO) (Jared Harris, Stellan Skarsgård)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana big j, 10.05.2019.

  1. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    Kolumbialaiset eivät olleet tuohon tyytyväisiä, kun heidän mielestään näyttelijät eivät osaa paikallista aksenttia. Eli vaikka tekisi oikealla kielellä niin ei siltikään mene jonkun mielestä oikein. Voin vaan kuvitella, jos jossain Jenkeissä tehtäisiin elokuva/sarja Talvisodasta suomeksi puhuttuna, kuinka kamalalta se kuulostaisi, jos jotkut jenkkiläiset näyttelijät vääntäisivät siinä suomea. Minua ei nykyään nämä kieliasiat paljoa kiinnosta, se ei vaikuta siihen tarinaan hirveästi, millä kielellä se on kerrottu ja muuten sarjasta huokui tietynlainen tunnelma, mistä annan arvostusta.

    Täydellinen minisarja. Upea ja vaikuttava tunnelma lohduttomuudesta ja karuudesta. Jokaisen jakson jälkeen tuijotti lopputekstejä sanattomana, muutaman jakson jälkeen piti mennä Youtubeen katsomaan kissavideoita, jotta vähän piristyi. Loistavaa työtä kauttaaltaan. Toivottavasti sarja vie eri palkintogaaloissa rutkasti pystejä, sillä kyllä tämä on pystinsä ansainnut.
     
    h3mb3 tykkää tästä.
  2. jodorowsky

    jodorowsky Käyttäjä

    Liittynyt:
    18.09.2011
    Viestejä:
    1 311
    Saadut tykkäykset:
    83
    Tämä tipahtaa kohta postiluukusta:) Odotan innokkaasti että tämä olisi todella kovaa settiä toivottavasti en ole väärässä. Itse suurena kauhun harrastajana pidän tälläisia kauhuleffoja parhaina jotka eivät muka oikeasti ole kauhua luokituksen perusteella ne ovat yleensä pelottavampia.Vai mikä voisi olla kauheampaa kuin tappaja jota ei voi havaita fyysisillä aisteilla sitä ei voi maistaa ei haistaa eikä nähdä mutta se tappaa kammottavalla tavalla.:(
     
  3. nepa

    nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

    Liittynyt:
    17.10.2001
    Viestejä:
    9 181
    Saadut tykkäykset:
    1 325
    No en tiedä voiko tästä sarjasta kauhua hakea mitenkään. Mukavasti jännittäviä jotkut jaksot ovat, mutta hieman samalla tavoin kuin vaikkapa Lentoturmatutkinta. Toki, jos sen kokee kauhuksi, niin sitten.

    Mutta erinomaista draamaa sarjassa on ja mukavasti tuota jännitystäkin. Realismin ja totuuden suhteen asioita on välillä vedetty hieman suoraksi, mutta ei onneksi liiallisesti.

    Kyllähän tässä on sarja, joka pitäisi 4k:na (ja toivottavasti suomiteksteillä) saada kirjahyllyyn.
     
  4. Daagen

    Daagen Käyttäjä

    Liittynyt:
    06.05.2017
    Viestejä:
    453
    Saadut tykkäykset:
    113
    Tätä toivon itsekkin mutta HBO:n tuntien taitaa jäädä haaveeksi kun Bluu raytakään ei täkäläisille markkinoille ole tulossa.
     
  5. jodorowsky

    jodorowsky Käyttäjä

    Liittynyt:
    18.09.2011
    Viestejä:
    1 311
    Saadut tykkäykset:
    83
    Mielenkiintoista britti dvd on nauhoitettu sillä vanhan ajan dolby surroundilla luulin että sitä ei käytetä enää missään. Onkohan ihan tarkoituksella vai onko britit dvd tullut vahingossa sillä. Myös battle royale oli ainakin briteissä vuonna 2000 dvd mono äänellä vaikka ilmeisesti siitä olisi ollut suomessakin 5.1 äänet outoa.

    Mutta kohtalaisen synkkää meininkiä 2 episodin lopussa alkoi jo todellinen kauhu tulla ihan iholle. 3 episodi pitäisi seuraavaksi katsoa.
     
  6. jodorowsky

    jodorowsky Käyttäjä

    Liittynyt:
    18.09.2011
    Viestejä:
    1 311
    Saadut tykkäykset:
    83
    Ihme juttu kun 3 episonin alussa ei pesty niiden huppupäitten suojavaatteita ja vaan ottivat naamarit pois ja alkoivat vain rauhassa siinä juttelemaan ja juomaan vaikka aikaisemmin kun yksi heppu oli käynyt reaktorin lähellä autolla niin auto pestiin ja heppu jynssättiin kans huolella ennen kuin riisui vaatteet.
     
  7. vps358

    vps358 Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    11.02.2005
    Viestejä:
    4 725
    Saadut tykkäykset:
    479
    Katsottu HBO Nordicilta ja erinomainen oli, kuva oli sopivan kalsea aiheeseen ja näyttelijät sopi hommiinsa hyvin.
    Kyllä pitää ihmetellä kuika kauan tuo rakennelma nimeltä Neuvostoliitto pysyi niinkin pitkään pystyssä kuin pysyi.
    Se kaivostyoläisten kertoma vitsi omenanviipaloijasta kuvaa homma hyvin.
    4,5/5

    T: Vesku