Päivä jona maailma pysähtyi (Keanu Reeves, Jennifer Connelly)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Wade, 04.07.2008.

  1. dj_pirtu

    dj_pirtu Uusi jäsen

    Liittynyt:
    12.09.2005
    Viestejä:
    345
    Saadut tykkäykset:
    5
    Totaalisen läpipaska elokuva. Olisi saattanut olla parempi ilman viherpiipertäjäkäsikirjoittajien valitustuslöpinöitä joita muutenkin saa kuulla joka saatanan tuutista kyllästymiseen asti. 0/5
     
  2. Slarti

    Slarti Uusi jäsen

    Liittynyt:
    18.03.2005
    Viestejä:
    508
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuli eilen katsottua tämä vähän puolivahingossa. En ollut aiemmin nähnyt edes traileria eikä muutenkaan ollut mitään ennakkokäsityksiä/-odotuksia tästä pätkästä. Yllättävän hyvin upposi meikäläiseen. Connellysta leffa kuin leffa saa minulta aina kaksi tähteä, mutta kyllä tämän olisi ilman Jenniferiäkin katsonut haukottelematta.

    Tehosteita oli juuri sopivasti ja ylipitkät lässytykset loistivat poissaolollaan. Täysin ennalta-arvattava juoni, mutta eipähän tullut pettymystä ;)

    Viherpiipertäjien saarnaaminen ärsyttää itseänikin mutta mielestäni tässä tapauksessa se oli kuitenkin välttämätöntä ja tarpeeksi yleisesti käsiteltyä.

    Ihan jees leffa ***/*****
     
  3. Mastema

    Mastema Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.11.2006
    Viestejä:
    1 230
    Saadut tykkäykset:
    21
    Tämä tuli itsekin vihdoin väijyttyä, ja täytyy sanoa että mainettaan parempi. Ei hirveän paljoa, mutta silti. Siitäkin huolimatta täytyy yhtyä siihen että kyllähän tämä aika vihreä oli, mutta olin jotenkin niin vakuuttunut siitä että Reeves spedeilee tämän täysin kalkkunaksi että toisin käytyä tästä kuoriutuikin ihan kelpo viihdettä kestonsa ajaksi. Connellystä toki myös plussaa, mutta Jayden Smithin roolin olisi voinut jättää leikkaamon lattialle.

    Tähtiä tällä hetkellä **1/2 / *****, toisin kun Keanun parhaalle elokuvalle Point Breakille (<- tuli katsottua heti tämän jälkeen noin kymmenenteen kertaan. PB: 5/5 lajissaan.)
     
    Viimeksi muokattu: 11.05.2009
  4. Hynkel

    Hynkel Guest Guest

    Liittynyt:
    22.12.2004
    Viestejä:
    235
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuli itsekin vuokrattua tämä blu-rayna lähinnä että pääsee testaamaan uutta bd-soitinta ja fullHD telkkua. Kyllähän tämä ihan mukavaa, kestonsa ajan viihdyttävää tehostemättöä olikin, vaikka toista kertaa tuskin tulee katseltua. Ehkä tämä tuntuikin aavistuksen paremmalta kuin olikaan kun tuli äimisteltyä blu-rayn todella tarkkaa kuvanlaatua, jolloin tehosteetkin pääsivät paremmin oikeuksiinsa. Joka tapauksessa lätkäisen tälle tähtiä **½/*****.
     
  5. Jazo

    Jazo Käyttäjä

    Liittynyt:
    24.10.2004
    Viestejä:
    4 424
    Saadut tykkäykset:
    10
    Kauan panttasin tämän leffan katsomista kun vain pelkkää huonoa siitä kuulin, no nyt oli kuitenkin tylsääkin tylsempi sunnuntai-ilta, niin sorruin sitten katsomaan tämän. No, olisihan tämän illan voinut viettää vähän laadukkaamman leffa parissa, vaikka uusimman Seagalin tekeleen parissa.

    Melko surkeaa oli meno koko leffan ajan, ja melkein koko ajan sai miettiä että voiko tämä enää tästä kliseisemmäksi/surkeammaksi mennä, no kyllähän se meni. Sain kuitenkin loppuun asti katsottua ja tehosteet olivat ihan OK luokkaa, eipä tästä leffasta paljoa muuta hyvää voi sanoa.

    Leffan loppuratkaisusta tuli mieleeni lähinnä eräs 3rd Rock from the Sunin jakso, jossa maapalloa tuhoamaan tulevan alienin päätä yritettiin kääntää vetoamalla hänen tunteisiinsa soittamalla Dudley Mooren Arthur leffan tunnaria (Best That You Can Do).

    1.5/5
     
    Viimeksi muokattu: 02.08.2009
  6. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 300
    Saadut tykkäykset:
    594
    Leffan alku oli erittäin mukaansa tempaava. Tämä ilo loppuikin lyhyeen, kun Klaatu astui maankamaralle ja sai heti lyijymyrkytyksen. Tästä ei sitten enää noustukkaan ja loppu menikin sitten enemmän tai vähemmän noloissa merkeissä. Elokuvassa on kyllä hyvä sanoma. Siitä plussaa. Niin ja Jennifer on aina ihana... :love:

    **

    Oliskohan sittenkin pitänyt katsoa alkuperäinen ensin...
     
  7. pasala

    pasala Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.05.2005
    Viestejä:
    392
    Saadut tykkäykset:
    5
    Tuli tuossa jokunen viikko sitten kaverin luona katsottua tämä pätkä ja voin sanoa että aikoihin en ollut nauranut niin makeasti katsoessani elokuvaa. Ennalta-arvattavuus ja kliseisyys tunki läpi joka reiästä mikä puolestaan aiheutti niin huvittuneisuutta kuin turhautumistakin. Ei tällaista viitsisi selvin päin katsoa.

    1/5
     
  8. Paake

    Paake Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    24.01.2002
    Viestejä:
    714
    Saadut tykkäykset:
    0
    1/5 klassinen esimerkki siitä miten remake voi todellakin olla huonompi kuin alkuperäinen.
     
  9. ana198

    ana198 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tarkoitit varmaan miten remake lähes aina(99/100) on huonompi kuin alkuperäinen:).
     
  10. vps358

    vps358 Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    11.02.2005
    Viestejä:
    4 725
    Saadut tykkäykset:
    479
    Tulipahan tämäkin katsottua kun oli Maxivisionin levynkulmalle joskus tallentunut.
    Edellä lienee jo sanottu melkin kaikki hyvät ja huonot leffasta, mutta ei se tosiaankaan nyt ihan niin surkea ole niinkuin jotkut väittävät. Kolmosen kuva, koska Jennifer oli ihanaakin ihanampi!
    3/5

    T: Vesku
     
  11. KILLPATRICK

    KILLPATRICK Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    28.01.2010
    Viestejä:
    6 446
    Saadut tykkäykset:
    1 213
    Tästäkin jo yli kymmenen vuotta? Joku mainitsi uuden BD-soittimen ja FullHD-telkun ja tällä leffalla testasi.
    Nyt 4K:ta ja Keanu yli viisikymppisenä heiluu sankarina väkivalta-balettielokuvissa.