Skyscraper (2018)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana KILLPATRICK, 15.11.2018.

  1. KILLPATRICK

    KILLPATRICK Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    28.01.2010
    Viestejä:
    6 446
    Saadut tykkäykset:
    1 213
    En löytänyt omaa ketjua, joten tein oman.
    Oli kyllä juuri sitä mitä halusimme. Katastrofi-elokuva ehkä jopa paremalla juonella, jota edes kuvittelimme.
    On toi Rock kyllä parempi näyttelijä kuin Arnold samalla aikajanalla.
    Tietenkin Rock näyttelee syvempiä rooleja, kun Arska tässä kohtaa uraa lähinnä piti kädessään eri variaatioita konekivääreistä.
    Ja ei paheksuta sitä, sillä kukaan ei pidä isoa konekivääriä paremmin käsillään kuin Arska, ehkä edes mennyttä Jesse Venturaa lukuun ottamatta. "old painless"
     
  2. Plisukainen

    Plisukainen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    26.01.2005
    Viestejä:
    1 971
    Saadut tykkäykset:
    169
    Tuli katsottua 3D-versio, ihan asiallinen tuotantoarvo ja kohtalainen toimintajännäri. Ehkä vähän liikaa oli perinteistä räiskintää mukana, tässä olisi ollut mahkut tehdä kunnon Towering Inferno.
    2,5/5
     
  3. tuna

    tuna Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    09.12.2004
    Viestejä:
    2 542
    Saadut tykkäykset:
    303
    Ei mikään Die Hard (1988), mutta ihan viihdyttävä leffa. Ehkä R-rated luokituksella leffasta olisi saanut paremman?
    Towering Inferno re-makea odotellessa ja rooleihin tämän hetken Hollywoodin isot nimet.

    2,5/5
     
  4. ZED

    ZED Mitä kävi, ketä tietää? Tukijoukot

    Liittynyt:
    19.03.2002
    Viestejä:
    3 579
    Saadut tykkäykset:
    215
    Olihan tuo toki moneltakin osin korni elokuva joka ammensi aineksiaan originaalista Die Hardista ja vaikutti siltä ainakin maallikkona että monia tyhmiä päätöksiä tehtiin, mutta silti ihan jännä ja viihdyttävä ja rahvaanomaisesti tunteisiin vetoava tekele kuitenkin.

    Jotenkin pahalta tuntuu kuitenkin se että julkisten ja osin myös yksityishenkilöiden omistamien kiinteistöjen talotekniikkaa ohjataan nykyisin erinäisten digitaalisten järjestelmien avulla etäältä... Ainakin lukitus ja murtovalvonta menee aina sillon tällöin perseelleen ilman että kukaan olisi niihin tarkoituksellisesti puuttunut. Lisäksi arvaan että periaatteessa kaikkiin julkisiin verkkoihin kytkettyihin ja huonosti ylläpidettyihin systeemeihin on mahdollista tunkeutua tavalla tai toisella, ja se saattaa jotakuta huolestuttaa.

    Jaa-a, menikohän foliolätsäosastolle tämä nyt...

    ***/*****
     
  5. jmo

    jmo Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    26.04.2002
    Viestejä:
    1 556
    Saadut tykkäykset:
    293
    Tätäkö on nykyään Hollywoodin toimintaelokuvat.
    TV5-kanavalta tuli ja laitoin narunpätkälle. Lihaskasa Chris Rock..eiku The Rock..eiku ehkä yksi maailman suurimpia liksoja elokuvista vetävä Dwayne Johnson vetää kivirekenä kerrassaan uskomatonta elokuvaa.
    12-13-vuotiaat teinitkö näitä nykyään kirjoittelee.
    Tietenkin jotenkin palkittu lähes rampa Ex-erikoissupersotilas pyörittelee nykyään jotain turvafirmaa ja päätyy maailman mahtavimman pilvenpiirtäjän turvatarkastajaksi ja sitä kautta isoon kuseen ydinperheensä kanssa.
    Pahikset ja vielä isommat pahikset löytyy ja kansa hurraa kadulla kun äijä roikkuu kilometrin korkeudella pelastamassa perhettään, jossa vaimokin yllättäen jollain Afganistanin käynnin kokemuksella vetää kaikkia pataan. Ja koko ajan juostaan ja ammutaan niin pirusti ja läheltä pitää vähän väliä niin että tuntuu..

    Ei pysty.
     
    Viimeksi muokattu: 15.09.2021
  6. Burkitsville

    Burkitsville Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    15.06.2010
    Viestejä:
    4 173
    Saadut tykkäykset:
    1 003
    "Elokuvan" aiheuttaman tilapäisen mielenhäiriön pauloissa voikin rauhassa puida mitä jäi käteen: Disney-kansalle suunnattu epätoivoinen rahastus, joka muistuttaa enemmän amatööriteatterin näytelmää kuin edes etäisesti elokuvaa, ja jossa katsojan aivokapasiteetin uskotaan olevan rusinaakin vähäisempi. Kunkin toleranssista riippuu johtuuko lopputuloksen täydellinen mitään sanomattomuus tekijöiden tietoisesta välinpitämättömyydestä tuotantoa kohtaan vai yleisön rationaalisille kyvyille keskisormea näyttävästä juonenkuljetuksesta täysin ennalta arvattavine sudenkuoppineen ja myötähäpeää synnyttävine roolitulinkintoineen. Läpi kestonsa leffa tuottaakin samankaltaista hämmentävää nautintoa kuin tikun vetäminen irti sormesta. Mitä nopeammin kaikki on ohi, sen parempi, vaikka kaikkia miellyttämään pyrkivä yleinen siirappisuus, niin vastenmielistä kuin onkin, taannee tämän kaltaisen typeryyden säilymisen valtavirtaviihteen vuokratuimpien joukossa vielä seuraavienkin Kiina-rahoitteisten elokuvallisten ongelmajätteiden ajan.