Captive State (2019, Rupert Wyatt)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana jodorowsky, 18.03.2019.

  1. jodorowsky

    jodorowsky Käyttäjä

    Liittynyt:
    18.09.2011
    Viestejä:
    1 311
    Saadut tykkäykset:
    83


    Tämä uusi scifi leffa vaikuttaa hieman kiinnostavalta. Vaikuttaisi että juoni on hieman valtavirrasta poikkeava jos vertaa vastaavanlaisiin aikaisempiin scifi leffoihin. Tosin trailerista on myös nähtävissä että leffa ei välttämättä ole kuvattu kovin hyvin. Joten aikamoinen riski tähän on tuhlata rahoja vielä näillä tiedoilla. Mutta on alkanut hieman kiinnostaa tämä joten odottelen ja seurailen mitä mieltä tietyt henkilöt ovat tästä.
     
  2. jodorowsky

    jodorowsky Käyttäjä

    Liittynyt:
    18.09.2011
    Viestejä:
    1 311
    Saadut tykkäykset:
    83
    No juoni ei ollut aivan täysin perinteinen mitä yleensä hollywoodissa on nämä avaruus örkit hyökkäävät maapallolle. Mutta ei tämä kyllä mitään juurikaan uutta ja ihmeellistä tuonut näille elokuville . Vaikka alussa pitikin pitkään jännityksessä ja olihan tämä hieman huonosti kuvattu:):)
     
  3. opelman

    opelman Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.10.2007
    Viestejä:
    1 644
    Saadut tykkäykset:
    63
    Ihan ok. Parani loppua kohden. Liikaa väännettiin sim kortilta juttuja.
     
  4. ZED

    ZED Mitä kävi, ketä tietää? Tukijoukot

    Liittynyt:
    19.03.2002
    Viestejä:
    3 579
    Saadut tykkäykset:
    215
    Parani tosiaan loppua kohden. Eli avaruushämppisten paine kasvoi. Leffa pisti miettimään sitä, että minkä arvoista on elämä totaalisesti alistettuna.

    Puhelimen SIM-korttiin ei ihan hurjasti tavaraa mahdu, video ym. kuvadata tallentunee joko puhelimen omaan muistiin tai muistikortille, eli metsän puolelle kai mentiin siltä osin. Joka tapauksessa se lieni perimmäinen aatelma, että sortovaltaa vastaan tulee taistella, paitsi jos on Putinin tai Trumpin harhaanjohtama yksilö.

    Kuvanlaatu tuossa tuotannossa ei tainnut olla paras mahdollinen, mutta mistään A-sarjan jyrästä ei tainnut ollakaan kyse. Koska katsoin tuon SubHD:n digitv-tallenteelta, niin kuvanlaatuarvioni ei ole ihan luotettavimmasta päästä. Goodman oli aika hyvä osassaan, ja muutenkin leffa oli näyttelijöiden osalta ihan OK. Suurin osa heistä oli minulle tuiki tuntemattomia. Tuolle tarinalle, joka ei ollut ihan helpoin seurattava, ja sen melko avoimelle päätökselle en voi antaa mielenkiintoa yllä pitävästä tunnelmasta huolimatta kuin: ***/*****.
     
    Viimeksi muokattu: 23.12.2023
  5. KILLPATRICK

    KILLPATRICK Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    28.01.2010
    Viestejä:
    6 446
    Saadut tykkäykset:
    1 213
    Onko tällä joku pohjoismainen julkaisu vai pitääkö vain tilata ulkomailta? Kuulosti heti siis mielenkiintoiselta ja mietin miten olen missanut? Ja heti mietin, että sekoitan leffaan Red State.
    (pieni ajatus on myös käydä levyt pitkästä aikaa läpi. On välillä löytynyt aikamoisia yllätyksiä. Kaukana on aika, kun tiesin tuhannen joukosta jopa paikan hyllystä.)
     
  6. vps358

    vps358 Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    11.02.2005
    Viestejä:
    4 725
    Saadut tykkäykset:
    479