Underworld: Awakening (2012) (3D) (Kate Beckinsale, Stephen Rea, Michael Ealy)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 23.08.2011.

  1. SamTheMan

    SamTheMan Guest Guest

    Liittynyt:
    10.10.2002
    Viestejä:
    1 525
    Saadut tykkäykset:
    0
    Siis tuleeko tämä Suomeen leffalevitykseen koskaan vai ei?
     
  2. Macu

    Macu Käyttäjä

    Liittynyt:
    18.05.2000
    Viestejä:
    1 287
    Saadut tykkäykset:
    2
    Aamen. Mielummin laitan aivot narikkaan nahka-asuisten naaraiden avustamana kuin körmyniskaisten äijien (vrt. Expendables) :D Fantasia/sci-fi genretkin saa vielä kaupan päälle :thumbsup:
     
  3. Jarzki

    Jarzki Uusi jäsen

    Liittynyt:
    12.07.2007
    Viestejä:
    809
    Saadut tykkäykset:
    0
    Suomi | Finland 10-Feb-12

    Elikkäs 10.2.2012 pitäs olla suomen ensi-ilta.

    http://entertheunderworld.com/game/
     
    Viimeksi muokattu: 24.01.2012
  4. Blaqua

    Blaqua Sandels vahva ja pehmeä Tukijoukot

    Liittynyt:
    25.11.2003
    Viestejä:
    725
    Saadut tykkäykset:
    30
    Tuli katseltua aiemmat osat läpi ihan fiilistelyn vuoksi ja huomasin vasta nyt että Rise of the lycansissa ei edes näytellyt Beckinsale (pääroolia). En tiedä missä tripeis sitä aikonaan on ollut, kun ei ole huomannut tuommosta seikkaa..

    Mutta itse asiaan. Ei ollut kyllä mistään kotoisin Awakening. Ehkä jopa huonompi kuin Rise of the lycansikin.
    Tosi uskottava tuommoinen pikkutyttö joka repii käsillä kappaleiksi noita lycaneita. Muutenkaan en tiedä oliko hyvä idea sekoittaa tavallisia ihmisiä tähän Underworld sarjaan..
     
    Viimeksi muokattu: 02.05.2012
  5. paradigmeclipse

    paradigmeclipse Uusi jäsen

    Liittynyt:
    15.01.2008
    Viestejä:
    45
    Saadut tykkäykset:
    0
    aivan loistava pätkä oli ei varmaan kaikkien makuun mutta nahka beckinsalen tykkääjälle :thumbsup:
     
  6. Silenssi

    Silenssi Uusi jäsen

    Liittynyt:
    01.05.2009
    Viestejä:
    331
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nostetaampa tätä vähäsen.
     
  7. Albeckinho

    Albeckinho Guest Guest

    Liittynyt:
    12.11.2005
    Viestejä:
    61
    Saadut tykkäykset:
    0
    -----------------------------------------------
     
    Viimeksi muokattu: 18.03.2013
  8. Super-J

    Super-J Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    17.08.2007
    Viestejä:
    4 092
    Saadut tykkäykset:
    436
    No voi p****. Vaikka eihän tässä mitään yllätystä oikeastaan ole. Eipä tarvitse kärsiä 3d-versiosta ainakaan. Eikö ne Finnkinolla tajua että tällaiset leffat nimenomaan pitää laittaa teatterilevitykseen ja se normaalikura mitä siellä teattereissa enimmäkseen pyörii joutaa jättää julkaisematta kokonaan... :grr:
     
  9. Dbol

    Dbol Guest Guest

    Liittynyt:
    23.10.2004
    Viestejä:
    251
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olipa varsin hyvä jatko-osa. Sopii erityisen hyvin infraääni tykitykseen ja kotiteatterin testaamiseen :)
     
  10. SamTheMan

    SamTheMan Guest Guest

    Liittynyt:
    10.10.2002
    Viestejä:
    1 525
    Saadut tykkäykset:
    0
    No eipä UK -versiotakaan tarvitse odotella kauan, 14.5 on jo tulossa 3D blu-ray myyntiin (joka on mullakin jo brittiamazonilla tilauksessa).
     
  11. Magee

    Magee Uusi jäsen

    Liittynyt:
    23.01.2008
    Viestejä:
    254
    Saadut tykkäykset:
    9
    Tämä ansaitsee noston ja koska kukaan ei ole tänne huhtikuun jälkeen kirjoittanut, niin paikkaan aukkoa vähän ot:llakin.


    Ykkösen ja kakkosen muistan joskus vuosia takaisinpäin reeveereeltä katsoneeni. Olivat aika paskoja. Taitaa olla jopa niin, että toinen on vieläkin kesken, mutta ei kiinnosta.

    Tämän nelososan ostin oikeastaan ihan vaan 3D-ominaisuutensa vuoksi ajatuksella; katson kerran ja myyntiin. Kävin vielä lainaamassa kolmosen ja harmikseni huomasin vasta kotona, että oli joku esiosa. Siis noihin aikaisempiin olemattomiin. Väkisin katsoin kolmosen, samalla kännykällä pasianssia pelaten ja nettiä selaillen. Eipä ollut häävi (vaikka plussat nelosen tapaan vakuuttavasta lfe-kanavasta). Vähän jo harmitti seuraava puolitoistatuntinen, -onko se myös näin tylsä? IMDb:n mielestä ainakin on.

    Mutta, mutta! Pelkästään jo "Dbol:in" mainitseman infraäänitykityksen vuoksi kannattaa elokuva katsoa. Konkreettisesti: Buttkicker heittää täysinäisen vesilasin tasaiselta käsinojalta matolle ja kaukosäätimet tanssivat puhelimen kanssa ripaskaa.
    Myös 3D-elämys oli melko tajunnan räjäyttävä. 3D:tä en ole kotona vielä elokuvan muodossa katsonut (Epson tw-6000 n.120"), mutta olihan tuo huikean näköistä. Jännitti todella paljon etukäteen ja oikeastaan lykkäsin elokuvan katsomista, koska pelkäsin suuresti pettyväni siihen. Kuva oli mielestäni paljon paremman näköistä, kuin mitä Finnkino on minulle tarjonnut (alle 10 elokuvaa 3D:nä). Ei crosstalkia tai mitään muutakaan häiritsevää, ei sitten yhtään mitään jupinaa.

    Jotta ei menisi ihan muusta jutteluksi, niin itse elokuva oli mielestäni melko viihdyttävä ja tiivis paketti. Ei juurikaan tylsiä diibadaabakohtauksia, vaan asiallisen näköisiä, toinen toistaan isompia örkkejä murisemassa ja rymistelemässä milloin missäkin. Erittäin iso plussa myös täysautomaattituplakäsiaseista, joissa oli ämpärin kokoiset näkymättömät lippaat :thumbsup: :love: :king: :D Ja kriitikoiden kriitikoille: ei tästä kyllä tämän syvällisempiä ajatuksia herännyt, eikä ollut tarviskaan. Hyvää toimintaa ilman kohtausten venymistä. Mainittakoon vielä, että suurella mielenkiinnolla katsoin extroista ihmissusien puvuista ja näyttelemisestä kertovan pätkän. Sen verran oli vakuuttavia haukkuja.

    Leffan piti mennä myyntiin, mutta aivan varmasti jää vielä hyllyyn uusintakierrokselle, sekä referenssilevyksi ennen seuraavien 3D-pläjäysten tippumista postilaatikkoon.
     
    Viimeksi muokattu: 30.09.2012
  12. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Underworld I ja II ovat minusta kärkikastia genressään, ja niinpä, elokuvan saamista haukuista huolimatta, lähdin katsomaan Underworld: Awakeningia toiveikkaana. Vaikka olen harvoin sitä mieltä, että joku elokuva olisi saanut jäädä katsomatta, niin tähän pökäleeseen menetetyt minuutit ottaisin mielelläni takaisin. Elokuva tuntui todella halvalta: CGI-lycanit vaikuttivat höyhenenkevyiltä ja, ironista kyllä, hieman kaksiulotteisilta; tarina oli todella yksiulotteinen ja lyhyt; ja sekä vampyyrit että lycanit eivät olleet omia itsejään:
    maan alle piiloon painuneet vampyyrit olivat kuin ketä tahansa ihmisiä ja lycanit eivät pahemmin ottaneet ihmismuotoa, mikä teki niistä pelkkiä eläimiä.
    Loppu olikin sitten typeryyden huippu:
    Elokuva antaa vain välähdyksiä Michaelin hahmosta (katsoja alkaa pikku hlljaa tajuamaan, ettei alkuperäistä näyttelijää edes saatu mukaan elokuvaan, ja tekijät ovat kierrättäneet kömpelösti arkistomateriaalia edellisistä elokuvista) ja loppuu, kun Selene tyttärensä kanssa menee katolle etsimään häntä.

    1.5/5 (yksi tähti siitä, että Kate Beckinsale pystyi tuomaan edes vähän edellisten osien fiilistä tähän tekeleeseen) :naminami::)
     
  13. Blaqua

    Blaqua Sandels vahva ja pehmeä Tukijoukot

    Liittynyt:
    25.11.2003
    Viestejä:
    725
    Saadut tykkäykset:
    30
    6/10 imdb. Käytetään kerran vielä tätä ketjua hyväksi. Jäi kyllä suorastaan harmittaan, kun tämän elokuvasarjan leffoja ei tullutkaan enempää. Vaikka kaks ekaa osaa olikin parhaita niin silti näitä ois mielellään katsonut ihan tunnelman ja Beckinsalen takia.

    RIP:
    2016 Underworld: Blood Wars
    2012 Underworld Awakening
    2009 Underworld: Rise of the Lycans
    2006 Underworld: Evolution
    2003 Underworld