Ant-Man and the Wasp (2018) (Peyton Reed/Paul Rudd,Evangeline Lilly,Bobby Cannavale,Michael Douglas)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Plisukainen, 05.02.2018.

  1. Plisukainen

    Plisukainen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    26.01.2005
    Viestejä:
    1 971
    Saadut tykkäykset:
    169
    Jatko-osassa tutustumme enemmän Waspiin, kvanttimaailmaan ja estetään uutta uhkaa. Toivottavasti edellisen osan kepeä ja humoristinen tunnelma olisi edelleen mukana. Ensi-ilta heinäkuussa.

     
  2. big j

    big j Tuotantoarvot kohdillaan Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.02.2002
    Viestejä:
    3 420
    Saadut tykkäykset:
    137
    Kevyttä välinaposteltavaa tarjoiluastiasta. Ei herättänyt suuria tuntemuksia, eikä nyt suuttumustakaan vaikka niin. Perhekeskeinen lähestymiskulma sen maallisine pulmineen ja tunnelmineen on saatu toimimaan fantsuun ympäristöönsä näissä ihan hyvin, vaikkakin ehkä vähän liian leppoisalla ja riskittömällä otteella. Jännityselementtejä ei saada juurikaan kohoamaan, kun kaikki on niin kepeän ennustettavaa kaikesta näennäisestä meuhkaamisesta ja vastoinkäyskentelystä huolimatta. Huumoripuolikaan ei oikeastaan toimi ainakaan tänne. Helppoja ratkaisuja sielläkin. Särmää peliin ja sassiin, niin sinne kuin muuhunkin tekemiseen mitä tulee tähän konkkaronkkaan.

    3/5
     
    Viimeksi muokattu: 07.07.2018
  3. Super-J

    Super-J Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    17.08.2007
    Viestejä:
    4 093
    Saadut tykkäykset:
    436
    Näin hyvä supersankari-leffa tehdään, ainakin periaatteessa. Siis otetaan yksi tai kaksi supersankaria, annetaan heille elämä elettäväksi ja jotain ongelmia ratkottavaksi. Joku superpahis vielä keittoon sekaan niin se on siinä. Yleinen trendi kun tuntuu olevan että heitetään tusinoittain sankareita ja kaikkea sekaisin ja katsotaan toimiiko... Eli siis, Ant-Man & The Wasp on selkeästi pienimuotoisempi seikkailu jossa edes maailma ei ole suoraan uhattuna, vaan lähinnä sankarien omat elämät ovat vaikeuksien keskipisteenä. Kuinka yhdistää supersankaruus, perhe-elämä ja lakien noudattaminen... varsinkin kun ulkopuoliset, semi-pahat voimat tulevat sotkemaan kuvioita. Vauhtia piisaa. Ja huumoria on, paljonkin, mutta se on sellaista koko perheelle sopivaa kepeää laatua - ei välttämättä naurata mutta hymyilyttää kyllä. Varsinkin yksi iso muurahainen. ( :D)

    Ja voi pojat millainen loppuratkaisu tässä olikaan... jos lähtee leffasta heti lopputekstien alkaessa jää varmasti käsitykseen että kaikki päättyi hyvin ja lutuisesti, mutta jos katsoo lopputekstitkin loppuun niin, niin... hui kamala. Ant-Man and the Wasp will return? Miten niin "?" ? Totta helevetissä tälle pitää saada jatkoa. Vai onko se infinity war sitä jatkoa? Se on mulla vieläkin näkemättä.

    4/5
     
  4. Plisukainen

    Plisukainen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    26.01.2005
    Viestejä:
    1 971
    Saadut tykkäykset:
    169
    Hyvää tasaista laatua tämä on, selitetty myös miksi Ant-Man ei ole Infinity Warissa mukana, ja tapahtumat liitetään saumattomasti mukaan. Mitä tähän tulee, niin näyttelijät rokkaa tässä aivan erityisellä lämmöllä, perhearvojen ympärille pyöritään edelleen. Komediapuolella hieman on havaittavissa epätasapainoa, koulun setti oli kyllä hauska sekä muurahaiset meinaa välillä varastaa koko shown :D Mutta parhaimpaa tarinaa...ja toimintaa tulee pienuusasioista. Ghost on myös mielenkiintoisempi pahis kuin edellisen osan Yellowjacket. Eipä tässä kummempia...ai niin diginuorennuskohtaukset ovat lähestymässä uskottavuuden rajoja, Captain Marvelissa sitä pitäisi olla sitten tiettyjen hahmojen osalta lähes koko leffan keston ajan.

    3,5/5
     
  5. Electron

    Electron Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.05.2003
    Viestejä:
    1 305
    Saadut tykkäykset:
    72
    Vähän jäi sellainen "tässä se nyt oli" fiilis. Ei huono mutta ei oikein hyväkään. Scifiähän tämä on mutta liiallisuus ihmejutuissa on myös haaste käsikirjoittajille. Jos pystyy kutistamaan ja isontamaan säteellä niin miksi ei tee sitä vihulaisilleen? Tarinaan jää isoja aukkoja. Tällä kertaa ne ei nyt varsinaisesti alkaneet fiduttamaan.

    Ehkä huonoin asia leffassa oli Scape sali. Hitto ne penkit on huonot. Hiostaa ja selkänojassa ei ole mitään tukea risiselällä. vanhat punaiset oli paremmat. Äänitekniikka Scap salissa periaatteessa kunnossa mutta nyt kun salissa oli vain pari kourallista väkeä, nahkapenkkien heijastukset teki äänestä erilaisen kuin jos sali olisi ollut edes puolillaan. Pinkeä nahka on aina akustisesti huono, näin myös autossa missä nahka lisää melua. Taajuusvaste pitäisi säätää nahkapenkkisessä salissa täyttöasteen mukaan.
    Njoo, tämä taisi vähän lipsahtaa aiheen ulkopuolellekin :cool:
     
  6. ZED

    ZED Mitä kävi, ketä tietää? Tukijoukot

    Liittynyt:
    19.03.2002
    Viestejä:
    3 590
    Saadut tykkäykset:
    216
    Ei jäänyt ainakaan minulle mitään epäselvyyksiä: Hyvä ja positiivisessa mielessä paikoitellen aika hupaisa leffa oli tämä.Siis erilailla kuin Deadpoolit... Lapsellinen paikoitellen ehkä, mutta se ei liene mikään miinus tämmöisessä. Bonuksena se että tuo ampiais-henkilö on aika kivan näköinen ihminen.
    ****/*****
     
  7. vps358

    vps358 Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    11.02.2005
    Viestejä:
    4 767
    Saadut tykkäykset:
    489
    Ihan ok loppujenlopuksi, lapsinäyttelijä varastaa oikeastaan koko shown.
    3/5

    T: Vesku