Fast & Furious 8 tulossa teattereihin + 2 traileria

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 14.03.2017.

  1. Mika

    Mika Administrator Ylläpidon jäsen Ylläpito Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.02.2000
    Viestejä:
    8 291
    Saadut tykkäykset:
    29
    Mika submitted a new blog post

    Fast & Furious 8 tulossa teattereihin + 2 traileria

    [​IMG]

    Fast & Furious 8 on toimintaelokuvien kuningasliigaan nousseen elokuvasarjan uusin osa, joka ei säästele kierroksissa.

    Maassa tuntuu vallitsevan rauha, kun vauhdikas tiimi viettää viimein tavallista arkea: Dom ja Letty nauttivat kuherruskuukaudestaan ja Brian ja Mia ovat jättäneet entisen elämän taakseen. Kaikki kuitenkin muuttuu, kun salaperäinen nainen (Oscar-voittaja Charlize Theron) viettelee Domin rikollisuuden ja petoksen pyörteisiin alamaailmaan, josta ei näytä olevan pakokeinoa.

    Uhkarohkean eliittijoukon on matkattava niin Kuuban rannoille, New Yorkin kaduille kuin Barentsinmeren hyisille lakeuksillekin estääkseen vaarallista anarkistia syöksemästä maailmaa kaaokseen ja pelastaakseen miehen, joka teki heistä perheen.

    Vin Dieselin ohella rooleihinsa palaavat Dwayne ”The Rock” Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky ja Kurt Russell. Theronin lisäksi näyttelijäkaartiin liittyvät Scott Eastwood ja Oscar-voittaja Helen Mirren. Elokuvan on ohjannut F. Gary Gray (Straight Outta Compton) ja tuottajiksi palaavat Neal H. Moritz, Michael Fottrell sekä Vin Diesel.

    Teattereihin leffa on tulossa 12.4.2017.

    [button style='primary' icon='elusive-videocam' url='https://www.dvdplaza.fi/trailers/fast-furious-8-fate-furious-trailer-1/']Katso elokuvan trailer[/button] [button style='primary' icon='elusive-videocam' url='https://www.dvdplaza.fi/trailers/fast-furious-8-fate-furious-trailer-2/']Katso elokuvan trailer 2[/button]
    Continue reading the Original Blog Post.
     
  2. Blaqua

    Blaqua Sandels vahva ja pehmeä Tukijoukot

    Liittynyt:
    25.11.2003
    Viestejä:
    725
    Saadut tykkäykset:
    30
    Huh huh ompa makian näköinen stillikuva!
     
  3. Super-J

    Super-J Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    17.08.2007
    Viestejä:
    4 092
    Saadut tykkäykset:
    436
    Tuli katsottua. Tuntuupi että tämä Fast & Furious -sarja alkaa olla menossa samaan suuntaan kuin Sharknado-leffat... aina vaan överimpää ja pöljempää menoa. Kaikkei paskimmat Bond-leffat ovat myös selvästi henkisiä sukulaisia tälle viritelmälle. Viihdearvo on toki taattu, mutta henkisesti ei olla enää samalla aallonpituudella kuin sarjan parissa ekassa leffassa jotka sentään edes yrittivät olla uskottavia. Jossain arvostelussa olikin todettu että seuraavassa jaksossa mennään varmaan jo avaruuteen, muuten ei tästä voi pistää överimmäksi. Tietty toinen vaihtoehto on paluu juurille, ekan leffan tunnelmiin. Toisaalta, olisi kyllä mielenkiintoista nähdä porukka kaahaamassa kuun pinnalla, pienempi painovoima mahdollistasi vielä vaikka mitä hienoja stuntteja mitä ei ole vielä kokeiltu... :D

    Joo, autoja romutetaan taas ennätysmääriä, käsittääkseni cgi-muodossa tosin eikä oikeasti. Eikä tässä paljon muutakaan aitoa ole, tehosteosasto on saanut tehdä töitä oikein kunnolla. Tarina sentään etenee melko ymmärrettävästi ja kronologisesti vaikka, kuten sanottu, on aika pöljä.
    Leffan parasta antia taitaa olla Jason Statham. Mikä on paljon sanottu leffasta jossa yhdessä pääosassa on Charlize Theron.

    3/5

    Niin ja jos joku on kiinnostunut niin leffa ei jatku lopputekstien jälkeen.
     
  4. jleinonen

    jleinonen Uusi jäsen

    Liittynyt:
    09.08.2001
    Viestejä:
    627
    Saadut tykkäykset:
    1
    Joo, tämän sarjan tasohan on vähän heitellyt näissä eri elokuvissa. Jotkut on aika kuraa, toiset ihan katseltavaa. CGI pisti liikaa silmään tässä liikaa vaikka budjetti on edellisistä osista paisunut. Tämä on niitä huonompia osia. Silti 2/5.
     
  5. ZED

    ZED Mitä kävi, ketä tietää? Tukijoukot

    Liittynyt:
    19.03.2002
    Viestejä:
    3 588
    Saadut tykkäykset:
    216
    Juu, aina vaan överimpää ja pöljempää menoa, tuo oli hyvin todettu. Ja CGI oli todellakin paikoitellen ihan liiaksi CGIn näköistä. Juoni oli aikas lailla väkisin laaditun oloinen, mutta eipä se niissä aiemmissakaan paljoa muuta ole ollut kuin pakollinen pohja jonka päälle (CGI?) rymistelyt ja romurallit on kipattu..

    Kyllä tämän katsoi eikä nukahtamaan päässyt, mutta eipä se erityisemmin säväyttänyt, oli pohjimmiltaan jo niin suuressa määrin sitä vanhaa samaa ja vanhojen kliseiden kierrätysta: **½/*****

    Miksiköhän muuten Helen Mirren rooleineen oli tässä elokuvassa mukana statuksella "uncredited"?