Iron Sky - The Coming Race (2019, Timo Vuorensola / Udo Kier, Lara Rossi, Tom Green, Kit Dale)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Plisukainen, 10.11.2014.

  1. mustis

    mustis Käyttäjä

    Liittynyt:
    07.11.2004
    Viestejä:
    1 511
    Saadut tykkäykset:
    18
    Noh, näyttelijär hoitavat hommansa ja tehosteet ovat hienoja. Ikävä kyllä tarina on aikamoinen sekasotku, joka eksyy liian pitkäksi aikaa uuteen fanyasiamaailmaan, ja hauskoja kohtia on vain vähän. Ykkösosa keskittyi kuunatseihin ja toimi paremmin.

    Ennakkojutuissa on kerrottu paljon siitä, miten vaikeaa elokuvan tekeminen oli ha millainen kokemus se oli tekijöilleen. Itse elokuvasta ei ole paljoa kerrottu. Taitaakin olla niin, että tekijöille on tullut vahvoja elämylsiä, katsojalle ei niinkään, ja se elokuvan tekeminen on ollut isompi seikkailu kuin itse elokuva.
     
  2. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    Ei kauhean kummoisesti lähtenyt teatterilevitys käyntiin https://yle.fi/uutiset/3-10603242

    Viime keskiviikkona taisi olla jokin spessu tapahtuma, kun Helsingin Tennispalatsi oli jengiä täynnä, varmaan ihan hyvä meininki ja siisti tapahtuma. Kiva, että sellaisiakin järjestetään. Itseäni tämä ei kiinnosta ja mitä nyt kriitikoilta ja tavalliselta kansalta on kommenttia kuullut niin ei taida jäädä paljosta paitsi, jos jättää välistä. Alkuperäinen Iron Sky oli itselleni aikoinaan pettymys eikä näiden lähtökohtien perusteella tämä jatko-osa todellakaan kiinnosta.

    Näin jouluna kadulla valkoisen auton, joka oli peitettty meme -naamoilla, jotka olivat hauska juttu joku viisi(?) vuotta sitten (rage -naama jne.) ja jotenkin tuo auto tuli tästä leffasta mieleen, kiinnostaako tai naurattaako tämä enää ketään? Miksi tämä on olemassa? Kai tälle löytyy oma hardcore yleisö, mutta vaikea nähdä, että tämä tienaisi rahansa takaisin.
     
  3. htavilap

    htavilap Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    22.03.2007
    Viestejä:
    1 255
    Saadut tykkäykset:
    161
    Jostain syystä Porvoon Biorexissäkin tuota esitetään ensi-iltaviikolla pelkästään suurimmassa, 257-paikkaisessa, ykkössalissa, joinain päivinä jopa kaksi näytöstä. Odotettiinko tuosta oikeasti menestystä? Viiteen tulevaan näytökseen tällä hetkellä varattu yhteensä viisi lippua.
     
  4. vemkki

    vemkki Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    10.09.2006
    Viestejä:
    3 978
    Saadut tykkäykset:
    339
    Olisihan siitä voinut tulla hitti, jos elokuva olisi ollut hyvä. Selvästikin odotettiin suurempaa suosiota.
     
  5. jleinonen

    jleinonen Uusi jäsen

    Liittynyt:
    09.08.2001
    Viestejä:
    627
    Saadut tykkäykset:
    1
    Ei herranjumala. Oon käynyt leffateatterissa nyt viikottain vuoden alussa ja tänäkin maanantaina ajattelin että pitäähän tämä nyt käydä tsekkaamassa. Mutta torkahdin kesken esityksen. Jotain epämääräistä rämistelyä varmaan missasin sen jälkeen kun oltiin päästy maan ytimeen, mutta kertaakaan en leffan aikana nauranut ja tuskin mitään menetin. Vähän tuntui kuluneilta vitseiltä kaikki joille tuli pari kertaa korkeintaan hymähdettyä. Ehkä massiivinen jälkituotantoaika on tähän syyllinen. 2 vuotta sitten olisi voinut vielä mennäkkin paremmin?

    Vain 1/5 tähteä saa minulta.
     
  6. jleinonen

    jleinonen Uusi jäsen

    Liittynyt:
    09.08.2001
    Viestejä:
    627
    Saadut tykkäykset:
    1
    Hitto, olis pitänyt edes vilkaista tänne ennen leffaan menoa :(
     
  7. BillyBob

    BillyBob Uusi jäsen

    Liittynyt:
    25.08.2006
    Viestejä:
    355
    Saadut tykkäykset:
    12
    Iron Sky Cuming to your Face oli kyllä aika luokatonta paskaa. Ikävää sanoa näin, kun kaverit yrittää, mutta ei vaan toimi. Tässä ei minusta toiminut oikein mikään ja minusta tämä on ainakin huonompi kuin se vähän vaatimaton eka leffa. Kukaan hahmoista ei sentään tällä kertaa varsinaisesti ärsyttänyt koko leffan ajan, mutta se ei kauheasti auta.

    Olisi ollut kiva päästä sanomaan edes se, että kyllä tämä on visuaalisesti efektien osalta samaa tasoa jenkkien +A (ei nyt sentään AAA) toimintarymistelyjen kanssa, mutta ei vaan voi. Tämä on ehkä samaa luokkaa esim. niiden Asylumin(?) kökköleffojen kanssa. Heillähän on jotain Pacific Rim kopioita yms.

    1/5
     
  8. LOP

    LOP Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.02.2001
    Viestejä:
    4 057
    Saadut tykkäykset:
    49
    Pidin enemmän kuin avausosasta. Visuaalisesti paikoin viimeistelemätön - liekkö rahojen loppuminen vaiheessa x vaikuttanut lopputulokseen.

    ***
     
  9. marlan

    marlan Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    10.06.2004
    Viestejä:
    2 381
    Saadut tykkäykset:
    225
    Iron Sky: The Coming Race on innokkaiden harrastajien rehellistä puujalkahuumoria, mukana näyttäviä erikoistehosteita, tietoisen pökkelömäisiä henkilöhahmoja ja kömpelösti hyppivä juonenkuljetus. Juuri ja juuri tämän katsoi loppuun asti. Ainekset ovat niin hajanaisia, että tämä ei aivan toimi esimerkiksi lajityyppien parodiana. Monet kohtaukset ovat teknisesti taiten tehtyjä, mutta jää sellainen olo, että rahat ovat uponneet niihin ja siksi tarinaan on jäänyt aukkoja.

    1¼/5

    Pohjoismaisessa blu-rayssa (BD-50) on kohtuullisesti lisämateriaaleja, ja suoraan sanottuna ne ovat kiinnostavampia kuin itse elokuva. Saksalaisessa julkaisussa olisi Dolby Atmos ja pitempi dokumentti. Muutama kuvanäyte:

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  10. Super-J

    Super-J Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    17.08.2007
    Viestejä:
    4 092
    Saadut tykkäykset:
    436
    Tulihan tämäkin lopulta telkkarista ja yleltä joten ihan HD:na tuli katsottua. Onneksi ei tullut tästä erikseen mitään koskaan maksettua, sillä huonohan tämä on, huonompi kuin edellinen jossa tekijät jo sinällään ilmiömäisesti pilasivat kuunatsi-idean jota ei periaatteessa ole mahdollista pilata. Kaipa tämän on tarkoitus olla hauska ja onhan tässä pohjalla muutama hyvä ideakin - mm apple uskovaiset - mutta toteutus on niin huono kuten suuri osa ideoistakin että tämä ei ole edes ns niin huono että on hausta vaan pelkästään huono. Olisivatpa vaan pitäytyneet niissä kuunatseissa ja jättäneet dinosaurukset ja alienit pois, ja edes yrittäneet tehdä jotain uskottavaa tarinaa tähän... mutta kun ei niin ei.
    1/5
     
  11. Mookid

    Mookid Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.07.2006
    Viestejä:
    2 705
    Saadut tykkäykset:
    353
    En ole nähnyt, mutta minäkin annan 1/5.
     
  12. vps358

    vps358 Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    11.02.2005
    Viestejä:
    4 754
    Saadut tykkäykset:
    483
    Katselin minäkin tuon.
    Jos kuunatsit saatiin lopetettua, niin vielä jäi marskommarit.
    2/5, sentään yrityksestä.

    T: Vesku
     
  13. KILLPATRICK

    KILLPATRICK Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    28.01.2010
    Viestejä:
    6 476
    Saadut tykkäykset:
    1 219
    Huomattavasti mainettaan parempi. Yrittivät tehdä oikean elokuvan. Ehkä juuri siinä mentiin pieleen?
    Oletin katsovani samanlaista fani kuonaa kuin ensimmäinen Iron Sky, mutta tämä oli ihan elokuva. Siinä se sielu sitten menetettiin.
    Ei ollut Star Trek tai B5 taistelualuksia eikä muutakaan, mikä olisi saanut kuolan valumaan. 3/5 yrityksestä ja ei SciFiä ole koskaan liikaa.