Sarjojen roolitus

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Pasoleati, 15.01.2019.

  1. Pasoleati

    Pasoleati Uusi jäsen

    Liittynyt:
    26.12.2016
    Viestejä:
    30
    Saadut tykkäykset:
    1
    Eli liittyy sarjoihin (ja elokuviinkin) jotka perustuvat kirjoihin. Esimerkiksi Soininvaaran hahmoihin perustuva Ratamoa. 2 jaksoa sitä nyt katsonut ja kirjat aiemmin pisti silmään, että minusta ainakin Ketosen ja Ratamon hahmojen roolien esittäjien ulkoinen olemus ei vastaa yhtään kirjojen kuvausta.

    Herää kysymys, että kiinnitetäänkö näyttelijävalinnoissa yhtään huomiota tällaiseen seikkaan? Elokuvapuolellahan Jack Reacher -hahmo pilattiin täysin laittamalla 190-senttisen lihaskimpun rooliin se vit*n Tomppa.
     
  2. nepa

    nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

    Liittynyt:
    17.10.2001
    Viestejä:
    9 192
    Saadut tykkäykset:
    1 329
    En tiedä miten Suomessa riittää erilaisia näyttelijöitä, jotka olisivat vielä edes puolikuuluisia, jotta houkuttelisivat katsojia.

    Jack Reacherit kyllä vedettiin suoraan vain Tompan markkina-arvon vuoksi noin. Mutta onneksi Tomppa on nyt heitetty sivuun tulevista Reachereistä ja isompi kaveri pitäisi tulla tilalle tv-sarjaan. https://www.booktopia.com.au/blog/2018/11/19/new-jack-reacher/
    Sikäli mikäli nyt sellaisen saavat aikaiseksi.
     
  3. TheRealThing

    TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

    Liittynyt:
    03.05.2004
    Viestejä:
    4 975
    Saadut tykkäykset:
    894
    Suomessa Martti Suosalo olisi Jack Reacher. :) Eli valinnanvaraa ei näin pienessä maassa ei juurikaan ole. Ei Hollywoodissakaan loputtomasti A-listan tai ylipäänsä hyviä näyttelijöitä ole. Pitäisi vielä aikataulutkin kaikilla natsata.