Escape at Dannemora (Showtime,HBO)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Professional, 20.11.2018.

  1. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 309
    Saadut tykkäykset:
    596


    IMDb

    HBO:n palveluun ilmestynyt taas laadukkaan oloista minisarjaa. Eka jakso vasta katsottavissa, sunnuntaisin aina uutta jaksoa.

    Kyllähän tämä heti imaisi mukaansa taas hieman erilaiseen vankilamaailmaan. Ekassa jaksossa esiteltiin onnistuneesti hahmot ja seuraavassa päästään varmaan jo suunnittelemaan pakoa.

    Benicio Del Toroa on aina ilo seurata ja Dano komppas hyvin perässä. Ekan jakson perusteella sarjan isoin tähti tulee olemaan Patricia Arquette hieman naiselle erilaisessa roolissa. Hienoa muuntautumiskykyä.
     
  2. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 309
    Saadut tykkäykset:
    596
    On ollut kyllä rautainen sarja, ja voi että kuinka sitä odottikin 5. jakson jälkeen viikon, että pääsee seuraamaan hommien etenemistä, ja sit 6. jaksossa vedetään täysin matto katsojien alta, vitun nerokasta!

    Katsokaa ihmiset!
     
  3. scented

    scented Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    22.02.2005
    Viestejä:
    1 989
    Saadut tykkäykset:
    263
    Parin jakson perusteella ihan helmi sarja! HBO yllättää aina silloin tällöin näillä "minisarjoillaan". Tulee mieleen HBO:stä löytyvä The Night Of, mikä liippaa aiheellakin Escapea Dannemorassa.
     
  4. lahkonen

    lahkonen Käyttäjä

    Liittynyt:
    22.06.2005
    Viestejä:
    648
    Saadut tykkäykset:
    33
    Tässä kyllä jäätiin todella kauas The Night of -sarjasta, vaikka näyttelytyö tässäkin oli erittäin laadukasta. Hyvä tämä oli silti ja ihan mielellään katsoi, mutta lopulta toki "juoni" oli vaan niin yksinkertainen, ettei oikein kantanut ihan näin pitkälle. Laadukas produktio kuitenkin kaikin puolin ja jos tämä oli pitkälle dokumentti, niin hyvä sellainen. Draaman kaarellisestihan se olisi ollut parempi, kun olisi päättynyt hiukan toisella tavalla.
     
  5. Snafu68

    Snafu68 Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    06.05.2013
    Viestejä:
    1 273
    Saadut tykkäykset:
    164
    Oli kyllä mainio sarja, ja Ben Stillerin ohjaama/tuottama !

    Tämä on juuri sellainen tykkäämäni "kertasarja" Chernobylin ja Band of Brothersin tapaan jossa kerrotaan tarina ja that's it. Ei seuraavia tarinoita tai formaattikierrätystä (no ok Pacific o_O ). Tuotanto on hyvien HBO sarjojen tapaan loppuun mietittyä sivuosia myöten. Moni aluksi hyvä sarja kusee totaalisesti huonojen sivuosaesittäjien tai ympäristön kuvaamisen takia. Ihan tasalaatua The Night of kanssa.

    Voisi kuvitella, että tämä oli realistinen kuvaus vankilaelämästä jossa vankilasta muodostuu yhteisö joka toimii miten toimii.
    Ajatella, että ( joissakin maissa ) vanki saattaa istua kauemmin kuin vartijan koko työura on... Ei ihme, että halua ulos on.

    *****/5