Matt Damonin tähdittämä itämainen räjähtävä seikkailuleffa "The Great Wall" tulossa teattereihin

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 15.11.2016.

  1. Mika

    Mika Administrator Ylläpidon jäsen Ylläpito Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.02.2000
    Viestejä:
    8 291
    Saadut tykkäykset:
    29
    Mika submitted a new blog post

    Matt Damonin tähdittämä itämainen räjähtävä seikkailuleffa "The Great Wall" tulossa teattereihin

    [​IMG]

    Henkeäsalpaavassa toimintaseikkailussa eliittiarmeija käy taistoon ihmiskunnan puolesta Kiinan muurin vaikuttavissa maisemissa. Elokuvan päätähtenä nähdään Matt Damon, ja sen on ohjannut huikea visuaalinen tyylittelijä Zhang Yimou (Hero, Lentävien tikarien talo). Yimoun ensimmäinen englanninkielinen elokuva on samalla suurin Kiinassa koskaan kuvattu tuotanto. Tähtikaartia täydentävät Jing Tian, Pedro Pascal, Willem Dafoe ja Andy Lau.

    Teattereihin leffa on tulossa 6.1.2017.

    [button style='primary' icon='elusive-videocam' url='https://www.dvdplaza.fi/trailers/the-great-wall/']Katso elokuvan trailer[/button]
    Continue reading the Original Blog Post.
     
  2. Plisukainen

    Plisukainen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    26.01.2005
    Viestejä:
    1 971
    Saadut tykkäykset:
    169
    Leffan ensimmäinen puolisko on toimiva ja ensimmäinen iso taistelukohtaus erittäin näyttävä, mutta harmillisesti parhaat paukut loppuvat siihen ja loppupuolella näemme vain väläyksiä vastaavanlaisesta menosta. Muuten elokuva tarjoaa paikalliseen makuun sopivaa huumoria ja hieman hassuttelua, sekä suurehkoja tunnetiloja. Ei mitään uutta sillä rintamalla siis. Damon ja Pedro Pascal (GoT: prinssi Oberyn) suoriutuvat ihan ok, mutta Dafoen rooli tuntuu turhalta, ja suurin osa aasialaisten rooleista on pieniä. Kokonaisuutena ihan semikiva, ulkoinen anti värikäs ja budjetti näkyy; sopinee paremmin aasialaismakuun tottuneille katsojille.

    3-/5
     
  3. Mookid

    Mookid Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.07.2006
    Viestejä:
    2 707
    Saadut tykkäykset:
    353
    Eipä tässä paljon järkeä ollut, just ja just semmoset 35 minuuttia jaksoin katsoa ja sitten riitti. Tylsää liukuhihnapaskaa, jossa laskelmoidusti yritetty kattaa kaikki markkinointialueet. Ei pisteitä, osallistumismerkintä. Prööt.
     
  4. Pazze

    Pazze Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.09.2003
    Viestejä:
    5 015
    Saadut tykkäykset:
    150
    Miksi tämä oli tehty? Ja vielä oleellisempi kymys, miksi mina katsoin tämän vaikka selvisi noin 10 minuutissa, että nyt on totaalista paskaa kauniissa paketissa tarjolla. 2/5 sillä olihan tarjolla silmäkarkkia.
     
    Viimeksi muokattu: 24.01.2018
  5. ZED

    ZED Mitä kävi, ketä tietää? Tukijoukot

    Liittynyt:
    19.03.2002
    Viestejä:
    3 588
    Saadut tykkäykset:
    216
    Ei tässä kyllä mitään kovin ihmeellistä uutta ja järisyttävää ollut tarjolla. Kiinalaisia alien-kopioita... Tusina-CGI -huttua. Jaksoin kuitenkin katsoa nukahtamatta. ***/***** koska ** olisi liian vähän.