Saatanalliset Elokuvat

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Jarkko G., 15.07.2002.

  1. Kari Häkkinen

    Kari Häkkinen Käyttäjä

    Liittynyt:
    23.08.2008
    Viestejä:
    1 950
    Saadut tykkäykset:
    9
    Sekä toinen saman genren elokuva vuodelta 1988: K.U.N.T. T.V. Elokuvassa Paholainen houkuttelee TV-aseman uuden omistajattaren lähettämään pornoa.
     
  2. Kari Häkkinen

    Kari Häkkinen Käyttäjä

    Liittynyt:
    23.08.2008
    Viestejä:
    1 950
    Saadut tykkäykset:
    9
    Espanjalaisessa, mutta englanninkielisessä elokuvassa Faust: La venganza está en la sangre (© 2000) saatanallista salaseuraa johtaa pirullinen miekkonen nimeltä M.


    Elokuvassa on pieni mokan tapainen, jota tarjosin IMDb:hen:

    Police Lt. Dan Margolies makes an Internet search using keywords THE HAND without quotation marks and in five seconds he finds a secret society called The Hand. In real life such search criteria would bring some 417 000 000 results.


    En lue viesteihini tulevia vastauksia.
     
  3. bou24

    bou24 Guest Guest

    Liittynyt:
    16.02.2012
    Viestejä:
    16
    Saadut tykkäykset:
    0
    Elokuva jossa saatana osittain esiinty on Devil (2010). Mikä meikäläisen mielestä jopa oli suht hyvä leffa
     
  4. PiiTon

    PiiTon Uusi jäsen

    Liittynyt:
    21.05.2018
    Viestejä:
    37
    Saadut tykkäykset:
    3
    Kaipa tätä ketjua voisi nostaa kun sattui kerran vastaan tulemaan.

    The Sect
    - Tätä nyt ei voi olla mainitsematta, jotenkin iskee itselle niin törkeän hyvin. Joku pari vuotta sitten oli sellainen fiilis että teki mieli katsoa vaan jotain mahdollisimman häröä ja tämä sopi siihen aika täydellisesti. Tunnelmassa on positiivisessa mielessä jotain niin outoa ettei sitä osaa oikein edes kuvailla ja paria tönkösti toteutettua kohtausta lukuunottamatta tästä ei oikein valittamista keksi. Joskus tuli huomattua että tämä oli päässyt jopa Total Filmsin 50 parhaan kauhuelokuvan listalle (https://www.listchallenges.com/shock-horror-total-films-50-greatest-horror) niin selvästi joku muukin osaa arvostaa :cool:

    The Church
    - Tämä nyt on vähän pakko mainita samalla kun kyseessä on toinen näistä Michael Soavin ja Dario Argenton yhteisprojekteista. Lähinnä sellainen 2,7/5 tason elokuva; tekisi mieli tykätä enemmän mutta kaikki tuotannolliset outoudet vaan varjostaa tätä melkein pilaamiseen asti. Tarpeeksi kun katsoo huonojen puolien läpi niin kyllä tästä nauttimaan pystyy jos vaan teema kiinnostaa. Kuitenkin sen verran omintakeinen tuotos että mahdoton tätä on sivuuttaakaan.

    Näistä lajityyppiä liippaavista elokuvista myös esim. Don't Torture A Duckling ja The Blood On Satan's Claw on sellaisia jotka on uponneet ihan täysillä. Sitten tuo Alejandro Jodorowskyn Santa Sangre on ihan erityisesti ollut kiikarissa jo iät ja ajat. Ei vaan ole vielä tullut sopivaa väliä katsoa mutta tässä parin viikon sisään aikonut vihdoin tarkastaa.

    Tulee jatkossa perehdyttyä varmasti lisääkin kun näitä hyviä löytyy sen verran.
     
  5. Snafu68

    Snafu68 Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    06.05.2013
    Viestejä:
    1 273
    Saadut tykkäykset:
    164
    Netflixissä tarjolla oleva "Errementari - the blacksmith and the devil"
    Varsin hauska espanjalainen puolikauhustelu noin 1800-luvun loppupuolelle sijoittuvassa ajassa. Kylän reunamilla asuu seppä josta huhutaan kaikenlaista ja joka ei varsinkaan halua, että häntä vaivataan mitenkään. Kylään saapuu ministeriön tutkija joka kuitenkin aikoo penkoa sepän asioita ja aiempia tekemisiä.
    https://www.imdb.com/title/tt5592878/?ref_=ttpl_pl_tt